Agustos 2015 bebisleri

Valla canım türkiyede 2 li ve 3lü test diye geçiyor bugün doktordan geldim bebişlerimizin cinsiyeti biri erkek digeri kız oğluma erkek kardeş ve kız kardeş geliyor inşallah hayırlısıyla

Valla canım türkiyede 2 li ve 3lü test diye geçiyor bugün doktordan geldim bebişlerimizin cinsiyeti biri erkek digeri kız oğluma erkek kardeş ve kız kardeş geliyor inşallah hayırlısıyla
Aaa tebrik ederim canimmm rabbim kizida erkegide verdi ne güzell cok sevindimm Allah size bagislasin minikleri :)

Canim cok tesekkür ederim insallah biran önce bizde mutlu anneler oluruz :) benim kusmalar nerdeyse bitti ama sabah aksam ilac aliyorum sende 15. 16. Haftaya gelince azalir rahatladim ben birazda olsa artik islerimi yapabiliyorum ayaktayim yani kusma bulanti kalici degil ama bazen insana hic bitmeyecekmis gibi geliyor

Benim iki gün geçmiş gibiydi gene başladı canım ya ve bütün gün sürüyor uykum zehir oldu yine.. bide üstüne grip oldum yatak döşek yatıyorum..

kızlar bugun doktordan geldim ultrasona gonderdi 16 haftalıkmış kilosunu boyunu soylemedi gelişimi iyi dedi bana hiç ilaç vermedi yemek yiyebiliyosan gerek yok dedi kan degerime baktı ıyı dedi bebegin cinsiyetini soylemiyoruz dedi detaylı ultrason için gun al dedi gittim ancak 18 mayısa gun verdi o zamanırma geliştirme hastanesi)ast bebek 24 25 haftalık oluyo gec kalmıs olmuyo muyum
(ankara arastırma geliştirme hastanesi) ilk defa gittim

bende aynı konudan dertliydim detaylı ultrasonu bana 27.haftaya verdi bende başka bi yere gidiyorum çünkü en geç 23 haftalıkken olması gerekiyormuş..

Merhaba Neşe hayırlı olsun ikiz bebişlerin, güle güle sağlıkla büyütürsün inşallah. Dr. ikiz gebelik olduğunu hamileliğinin kaçıncı haftasında gördü ?

detaylı ultrasonu ben bu akşam çektiricem yani 16+3 günlükken. Yaşım 39 o yüzden belki bu kadar erken gibi. 24-25 hafta bana da çok geç gibi geldi. Down sendromu ve başka anomalilerin tespiti için kontrol amaçlıymış. Kan da aldılar. Üçlü tarama testi olacakmışım. Bence bu konuyla ilgili bir başka hekime gidip danışsan? hem cinsiyetini de öğrenirdin.

slm kızlar bende bugün detaylı ultrasyon çektiricem korkuyorum ama bişey çıkar diye dua edin bana...22 haftalık olduk..

Selamm güzel anneler umarim hamileliginiz cok güzel geciyordur ben uzun bir süredir buraya yazamadim hamileligim bayagi agir geciyor hamile kaldim kalali bel agrisi migde agrisi kusma derken nerdeyse hastahaneden cikamaz hale geldim suan 7. Ayin icerisindeyim megersem safra kesesi taslarla dolmus ve bugüne kadar bunlarin acisini cekmisim 1 hafta önce bu halimle ameliyat oldum suan hersey yolunda sizleri bilgilendirmek istedigim icin yaziyorum benim gibi sorunu olan varsa ilk is safraya baktirmaniz olsun keske cok önce bakilsaydi ve karnim bu kadar büyümeden ameliyat olabilseydim tabi simdide erken dogum riskimiz var sizlerden dua bekliyorum insallah bebegim zamaninda gelir... sizlerde gidisatlari yazarsaniz sevinirim hepinize kucak dolusu sevgiler

Canim nasil oldun kusmalarin durdu mu?

Canim nasilsin hersey yolunda mi?

Neşe dr. gittin mi, ne dedi üçüncü için? :) Tebrikler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…