Valla canım türkiyede 2 li ve 3lü test diye geçiyor bugün doktordan geldim bebişlerimizin cinsiyeti biri erkek digeri kız oğluma erkek kardeş ve kız kardeş geliyor inşallah hayırlısıylaNesecim merhaba canim
Ben bir aya yakindir hastanede yatiyorum kusma bulanti öldürdü beni tam 6 kilo verdim ne nete girebildim hic birsey yapamadim zor geciyor benim hamilelik Allah herkeze kolaylik versin 2 li test dediginiz nedir mongoloit testimi?
Aaa tebrik ederim canimmm rabbim kizida erkegide verdi ne güzell cok sevindimm Allah size bagislasin minikleri :)Valla canım türkiyede 2 li ve 3lü test diye geçiyor bugün doktordan geldim bebişlerimizin cinsiyeti biri erkek digeri kız oğluma erkek kardeş ve kız kardeş geliyor inşallah hayırlısıyla
Canim cok tesekkür ederim insallah biran önce bizde mutlu anneler oluruz :) benim kusmalar nerdeyse bitti ama sabah aksam ilac aliyorum sende 15. 16. Haftaya gelince azalir rahatladim ben birazda olsa artik islerimi yapabiliyorum ayaktayim yani kusma bulanti kalici degil ama bazen insana hic bitmeyecekmis gibi geliyorÇok sağol canım 12. Haftama girdim bugun henüz değişen bişey yok daha az kusuyorum belki 9 10 haftalarda kendimi kaybetmistim baya ama normal hayatıma donebilmis değilim kapalı alanda yiyemiyorum uzun süre bi yerde duramiyorum bir anda kusucam diye su an yataktayim halen bulanti çekiyorum gece de bulandı hep kraker vs herseyi denedim sanırım benim de yine serum yemem gerekecek bir arkadaşım da benim gibiydi ama o sabah akşam yiyordu serum günde 6 saat oda seninle aynı hafta da şimdi kusmuyomus eskisi gibi bulantisi da yokmus sadece aşırı kilo almış serumlardan sanırım ben o kadar yemedim ondan hic kilo almadim Çok dua ediyorum bu hafta benimde son olsun azalsin yemek yemeyi özledim ve sinemaya gitmeyi artık geçsin ve hamileligimin tadını cikarayim istiyorum bebisimin haberine bile sevinemeden hasta gibi yatar oldum.. evet doktoruma da 3 kontrolum de de sordum bir zararı varmı diye sadece ilacsiz dayanabildigin kadar dayan yemeye calis ama zararı yok için rahat olsun dedi.. sana da çok geçmiş olsun
Benim iki gün geçmiş gibiydi gene başladı canım ya ve bütün gün sürüyor uykum zehir oldu yine.. bide üstüne grip oldum yatak döşek yatıyorum..Canim cok tesekkür ederim insallah biran önce bizde mutlu anneler oluruz :) benim kusmalar nerdeyse bitti ama sabah aksam ilac aliyorum sende 15. 16. Haftaya gelince azalir rahatladim ben birazda olsa artik islerimi yapabiliyorum ayaktayim yani kusma bulanti kalici degil ama bazen insana hic bitmeyecekmis gibi geliyor
Hayirli olsun canim aramiza hos geldinMerhaba arkadaslar bende varimBenimde Allah nasip ederse 18 agustosta ilk gebeligim olacak coook heyecanlıyım hepimiz saglikla kucagiimiza aliriz insaallah
kızlar bugun doktordan geldim ultrasona gonderdi 16 haftalıkmış kilosunu boyunu soylemedi gelişimi iyi dedi bana hiç ilaç vermedi yemek yiyebiliyosan gerek yok dedi kan degerime baktı ıyı dedi bebegin cinsiyetini soylemiyoruz dedi detaylı ultrason için gun al dedi gittim ancak 18 mayısa gun verdi o zamanırma geliştirme hastanesi)ast bebek 24 25 haftalık oluyo gec kalmıs olmuyo muyum
(ankara arastırma geliştirme hastanesi) ilk defa gittim
Merhaba Neşe hayırlı olsun ikiz bebişlerin, güle güle sağlıkla büyütürsün inşallah. Dr. ikiz gebelik olduğunu hamileliğinin kaçıncı haftasında gördü ?biraz önce doktordan geldim
2 keseyi gösterdi resmini çekti
biri 7 mm diğeri 4.2 mm dedi
iyi dedi progestana devam folbiol yazdı vitamin hapı
haftaya cuma çağırdı
ama doktor 3.süde gözüküyo gibi dedi
cuma dananın kuyruğunu koparacaz
detaylı ultrasonu ben bu akşam çektiricem yani 16+3 günlükken. Yaşım 39 o yüzden belki bu kadar erken gibi. 24-25 hafta bana da çok geç gibi geldi. Down sendromu ve başka anomalilerin tespiti için kontrol amaçlıymış. Kan da aldılar. Üçlü tarama testi olacakmışım. Bence bu konuyla ilgili bir başka hekime gidip danışsan? hem cinsiyetini de öğrenirdin.kızlar bugun doktordan geldim ultrasona gonderdi 16 haftalıkmış kilosunu boyunu soylemedi gelişimi iyi dedi bana hiç ilaç vermedi yemek yiyebiliyosan gerek yok dedi kan degerime baktı ıyı dedi bebegin cinsiyetini soylemiyoruz dedi detaylı ultrason için gun al dedi gittim ancak 18 mayısa gun verdi o zamanırma geliştirme hastanesi)ast bebek 24 25 haftalık oluyo gec kalmıs olmuyo muyum
(ankara arastırma geliştirme hastanesi) ilk defa gittim
içini ferah tut her zaman, hamileliğinin keyfini çıkarslm kızlar bende bugün detaylı ultrasyon çektiricem korkuyorum ama bişey çıkar diye dua edin bana...22 haftalık olduk..
Canim nasil oldun kusmalarin durdu mu?Çok sağol canım 12. Haftama girdim bugun henüz değişen bişey yok daha az kusuyorum belki 9 10 haftalarda kendimi kaybetmistim baya ama normal hayatıma donebilmis değilim kapalı alanda yiyemiyorum uzun süre bi yerde duramiyorum bir anda kusucam diye su an yataktayim halen bulanti çekiyorum gece de bulandı hep kraker vs herseyi denedim sanırım benim de yine serum yemem gerekecek bir arkadaşım da benim gibiydi ama o sabah akşam yiyordu serum günde 6 saat oda seninle aynı hafta da şimdi kusmuyomus eskisi gibi bulantisi da yokmus sadece aşırı kilo almış serumlardan sanırım ben o kadar yemedim ondan hic kilo almadim Çok dua ediyorum bu hafta benimde son olsun azalsin yemek yemeyi özledim ve sinemaya gitmeyi artık geçsin ve hamileligimin tadını cikarayim istiyorum bebisimin haberine bile sevinemeden hasta gibi yatar oldum.. evet doktoruma da 3 kontrolum de de sordum bir zararı varmı diye sadece ilacsiz dayanabildigin kadar dayan yemeye calis ama zararı yok için rahat olsun dedi.. sana da çok geçmiş olsun
Canim nasilsin hersey yolunda mi?Merhaba,
Ben de kasim ayinda yaptigimiz tup bebek denemesi sonucu bir bebek bekliyorum. Siteye yeni uye oldum, bi da ilk mesajim:) biz 8+6 da doktor kontrolue gittigimizde, bebegin gayet saglikli oldugunu ancak rahimde kanama alani olmasi nedeniyle dusuk riskim oldugunu ve 10 gun yatak istirahati yapmami istedi doktorumuz. Proluton depot igneyi 3 gunde 1 oluyordum, ona devam etmemi istedi, bir de crinone jel kullaniyordum gunde 2 kere ona da devam etmemi istedi. Yarin tekrar kontrole gidicez ama bu surekli yatma isi insanin moralini bozuyor, insani hasta moduna sokuyor. Benle ayni seyi yasayan oldu mu, yardimci olabilir misiniz?
Hayirli dogumlar canim amin insallahMerhabalar,
Ben de agustos'da anne olacağım ilk haftası eğer sezeryan olmazsa. Yoksa temmuz sonu gibi görünüyor. Herkese sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin Rabbim:)
Neşe dr. gittin mi, ne dedi üçüncü için? :) Tebrikler :)biraz önce doktordan geldim
2 keseyi gösterdi resmini çekti
biri 7 mm diğeri 4.2 mm dedi
iyi dedi progestana devam folbiol yazdı vitamin hapı
haftaya cuma çağırdı
ama doktor 3.süde gözüküyo gibi dedi
cuma dananın kuyruğunu koparacaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?