Ağustos 2018 anne adaylari

Benim de son adet tarihim 16 kasım 2017.Şuan 15 haftalık gebeyim.Hala cinsiyetini öğrenemedik.Acaba foto koysam yorum yapar mısınız hanımlar.Bekiyorum yazmanızı

Eklentiler

• IMG_0107.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0243.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_0371.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_0422.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 41
Benim de son adet tarihim 16 kasım 2017.Şuan 15 haftalık gebeyim.Hala cinsiyetini öğrenemedik.Acaba foto koysam yorum yapar mısınız hanımlar.Bekiyorum yazmanızı
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende henüz cinsiyetini öğrenmedim. Resimlerden de uzman olmayan birinin anlamasi zor bence canım

Ben 14+5 de öğrendim cinsiyeti.Dr bize de bağlı biraz.ultrason cihazını bi çevırdı direk bacak arası göründü.

Erkeğe benziyor canim, ama bu görüntüler cinsiyet tayini için yeterli değil bacak arasını açması lazim

Sat 16 Kasım benimde bulantilar yeni yeni azalıyor , 10 gün sonra kontrole gidicem, henüz hissedemiyorum hareketlerini , steteskopla bakayım birde

Sat 16 Kasım benimde bulantilar yeni yeni azalıyor , 10 gün sonra kontrole gidicem, henüz hissedemiyorum hareketlerini , steteskopla bakayım birde
Benim bulantım olmadı sadece tiksinme ve öksürürken midem kalkıyor.Çok şükür şikayetim yok.Ben de 10 gün sonra gideceğim kontrole.O zaman öğreniriz herhalde cinsiyetini.Siz öğrendiniz mi?

Benim bulantım olmadı sadece tiksinme ve öksürürken midem kalkıyor.Çok şükür şikayetim yok.Ben de 10 gün sonra gideceğim kontrole.O zaman öğreniriz herhalde cinsiyetini.Siz öğrendiniz mi?
İkili testte ve 14 haftalikken kontrollerde 3 farklı doktor erkeğe benzetti bizde eşimle erkeğe benzettik , net bi şekilde bacağı açmadı ama çok inatçı.evet öğrenebiliriz 16 haftalikken hayirlisiyla

İkili testte ve 14 haftalikken kontrollerde 3 farklı doktor erkeğe benzetti bizde eşimle erkeğe benzettik , net bi şekilde bacağı açmadı ama çok inatçı.evet öğrenebiliriz 16 haftalikken hayirlisiyla
Sizin ikili teste free beta hcg hormonu seviyeniz kaç çıktı acaba

Belli değil canım aynı haftamız 15 haftalik randevuma 1 hafta var inşallah o zaman belli olur
Sağ bacakta kalçada siyatik damarı ağrısı çok görülürmüş gebelerde.Ben de de hafiften ağrı oluyor arasıra.Ben de haftaya çarşamba gidiyorum kontrole inşallah poposunu dönmezse öğreneceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…