- 10 Ağustos 2017
- 324
- 150
- 23
- 34
- Konu Sahibi Elagozlu525
-
Hayirlisi olsun inşallah canım yaCanim benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç böyle zorluk yasadigimi hatirlamiyorum ama bunda cok zorlaniyorum
Benim de son adet tarihim 16 kasım 2017.Şuan 15 haftalık gebeyim.Hala cinsiyetini öğrenemedik.Acaba foto koysam yorum yapar mısınız hanımlar.Bekiyorum yazmanızıKızlar benim son regl 18 Kasım. Hesaplara göre 6 haftalik gebeyim ve beklenen doğum 25 ağustos gözüküyor. Bu başlık altında birbirimize hem yardimci olmaya çalışır hemde sohbet ederiz diye düşündüm
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende henüz cinsiyetini öğrenmedim. Resimlerden de uzman olmayan birinin anlamasi zor bence canımBenim de son adet tarihim 16 kasım 2017.Şuan 15 haftalık gebeyim.Hala cinsiyetini öğrenemedik.Acaba foto koysam yorum yapar mısınız hanımlar.Bekiyorum yazmanızı
Amin inşallah teşekkür ediyorum canım.Seninki kaç haftalık?Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım bende henüz cinsiyetini öğrenmedim. Resimlerden de uzman olmayan birinin anlamasi zor bence canım
Bizde 15 haftanın içindeyiz canım. Benim sat da 18 Kasım.Amin inşallah teşekkür ediyorum canım.Seninki kaç haftalık?
Siz de mi cinsiyetini öğrenemediniz hala?Nasıl geçirdiniz ilk üç ayı şikayetleriniz var mıydı?Bizde 15 haftanın içindeyiz canım. Benim sat da 18 Kasım.
Erkeğe benziyor canim, ama bu görüntüler cinsiyet tayini için yeterli değil bacak arasını açması lazimBenim de son adet tarihim 16 kasım 2017.Şuan 15 haftalık gebeyim.Hala cinsiyetini öğrenemedik.Acaba foto koysam yorum yapar mısınız hanımlar.Bekiyorum yazmanızı
Benim bulantım olmadı sadece tiksinme ve öksürürken midem kalkıyor.Çok şükür şikayetim yok.Ben de 10 gün sonra gideceğim kontrole.O zaman öğreniriz herhalde cinsiyetini.Siz öğrendiniz mi?Sat 16 Kasım benimde bulantilar yeni yeni azalıyor , 10 gün sonra kontrole gidicem, henüz hissedemiyorum hareketlerini , steteskopla bakayım birde
Sizin erkek mi?Ben 14+5 de öğrendim cinsiyeti.Dr bize de bağlı biraz.ultrason cihazını bi çevırdı direk bacak arası göründü.
İkili testte ve 14 haftalikken kontrollerde 3 farklı doktor erkeğe benzetti bizde eşimle erkeğe benzettik , net bi şekilde bacağı açmadı ama çok inatçı.evet öğrenebiliriz 16 haftalikken hayirlisiylaBenim bulantım olmadı sadece tiksinme ve öksürürken midem kalkıyor.Çok şükür şikayetim yok.Ben de 10 gün sonra gideceğim kontrole.O zaman öğreniriz herhalde cinsiyetini.Siz öğrendiniz mi?
Evet erkekSizin erkek mi?
Sizin ikili teste free beta hcg hormonu seviyeniz kaç çıktı acabaİkili testte ve 14 haftalikken kontrollerde 3 farklı doktor erkeğe benzetti bizde eşimle erkeğe benzettik , net bi şekilde bacağı açmadı ama çok inatçı.evet öğrenebiliriz 16 haftalikken hayirlisiyla
Vardı canım benim mide bulantım da oldu bacak ağrım falan da hala bacaklarim ağrıyor halsizlik oluyor. Birde üstüne grip oldum şimdi onunla ugrasiyorumSiz de mi cinsiyetini öğrenemediniz hala?Nasıl geçirdiniz ilk üç ayı şikayetleriniz var mıydı?
Geçmiş olsun sizin bebişin cinsiyeti belli mi ve kaç haftalıksınızVardı canım benim mide bulantım da oldu bacak ağrım falan da hala bacaklarim ağrıyor halsizlik oluyor. Birde üstüne grip oldum şimdi onunla ugrasiyorum
Belli değil canım aynı haftamız 15 haftalik randevuma 1 hafta var inşallah o zaman belli olurGeçmiş olsun sizin bebişin cinsiyeti belli mi ve kaç haftalıksınız
Sağ bacakta kalçada siyatik damarı ağrısı çok görülürmüş gebelerde.Ben de de hafiften ağrı oluyor arasıra.Ben de haftaya çarşamba gidiyorum kontrole inşallah poposunu dönmezse öğreneceğizBelli değil canım aynı haftamız 15 haftalik randevuma 1 hafta var inşallah o zaman belli olur
İnşallah gösterirler ya bende çok merak ediyorumSağ bacakta kalçada siyatik damarı ağrısı çok görülürmüş gebelerde.Ben de de hafiften ağrı oluyor arasıra.Ben de haftaya çarşamba gidiyorum kontrole inşallah poposunu dönmezse öğreneceğiz
Aşırı merak ediyorum ya bayılcamİnşallah gösterirler ya bende çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?