Ağustos 2018 anne adaylari

Hayırlı olsun E Elagozlu525 Saglıcakla kucagına alırsın inş. Benim SAT 28 kasımdı kan tahlili yaptım hamileymişm ama henüz doktora hiç gitmedim ben de kalp atışlarını duymak için cok sabırsızlanıyorum bu hafta içi ilk fırsatta doktora gidecegim gerçi kalp atışlarını duymam için erken olabilir.

Olsun canım sen yine de git kesesini görürsün. Hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız inşallah

Merhaba sat 17 kasım. İnşallah ağustosta kucağıma alacağım bebeğimi. Keseyi 2 ocakta gördüm ama doktorum kalp atışı için 23'üne tarih verdi. Daha önce bir düşüğüm oldu kısmet olursa kucağıma alacağım ilk bebeğim olacak. Aslında "bebeğim" derken bile bir garip hissediyorum kendimi. Beklemediğim bir anda ve maddi manevi hiç uygun olmayan bir zamanda geldi haberi, garip bir kaygı var içimde, bu bana özel bir şey mi yoksa her anne adayında var mıdır bu bilmiyorum. ama bir gün sevinçliysem bir gün korkuyorum ve kaygılıyım. Lütfen bu yanlış anlaşılmasın, bebek sahibi olmak isteyen ama olamayan çok insan var Allahım en kısa zamanda hayırlısıyla versin. Ama diyorum ya... Bu ruh hali içinde olan bir ben miyim diye düşünüp kızıyorum kendime.

Merhaba canm merak etme aynı durumda bende varım,ilk gebeliğim 5 ocakta bende kalp atışlarını duydum bazen seviniyorum bazende maddi olarak kötü zamanda olduğum için sevinemiyorum karışık duygular içindeyim yani belkide herşeyini tam yapamayacağım diye belkide borçlardan işsizlikten dolayı Allah sonumuzu hayır etsin,Bebek bereketiyle kısmetiyle gelir diyolar ama inşallah bizim içinde öyle olur

Amin, Allah annelerin babaların her türlü sıkıntısına çare versin inşallah, Çocuklarını aşamayacakları engellerle büyütmek zorunda bırakmasın. Çok teşekkür ederim yorumun için inşallah şansları ile kısmetleri ile gelirler

Amin inşallah canım, öncelikle sağlıklı olsunlarda gerisi gelir..

Kaygilanman normal canım bi bebeğin sorumlulugu kolay birsey değil. İnsan sürekli düşünüyor acaba yapabilir miyim hersey istediğim gibi olur mu diye. Sağlıkla gelinler de hersey olur inşallah canım çok düşünme kucağına alınca mutluluğu herseyi unutturur inşallah sana

İnşallah sağlıklı gelsinler. Çok teşekkür ederim yorumlarınıza

Kızlar bilgisi olan var mıdır acaba? Bugün Dr randevum vardı. Ultrasonda 6 hafta 5 günlük dedi ama benim son adet tarihime göre 8 haftalik olmasi gerekiyor normal midir bu durum? Ya da bir anormallik var mi? Kurt düştü içime

Benimde basta 1 hafta kadar geri görünüyordu başka hastane başka doktorda tam gününde çıkmıştı. Ölçüm e cihaza gore degisebiliyormus yada gec döllenmiş olabiliyor

Meraba kızlar bugün kontrole.gittim çok şükür boş gebelik değil bebis göründü yeni yeni kalp atmaya başlamış çok mutluyum aradaki hafta farkı bugün biraz daha azalmış doktor hersey yolunda dedi hala inanamiyorum Sevincimi paylaşmak istedim

Mrb kızlar diğer ağustos annelerinden buraya gelmek istedim sanki bir gruplaşma var gibi belli kişiler aralarında sohbet ediyorlar. Benide aranıza alır mısınız

Canim benimde 1 hafta küçük görünüyor ultrason da. Geç döllenme olmuş olabilir belki. Benimde sat a gore 7 hafta 4 gün ultrason da 6 hafta 4 gun

Mrb kızlar diğer ağustos annelerinden buraya gelmek istedim sanki bir gruplaşma var gibi belli kişiler aralarında sohbet ediyorlar. Benide aranıza alır mısınız
Tabi ki alırız canım. Bence gruplasma çok saçma burda sevincimizi heyecanimizi belirtilerimizi paylaşıyoruz birbirimizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…