- Konu Sahibi sekerciiik
-
Adıyla yaşasın inşallah canım
bi biz isim bulamadık minnak kızıma yaa
Adıyla yaşasın inşallah canım
bi biz isim bulamadık minnak kızıma yaa
merhaba arkadaşlar ben de ağustos anesi olucam inşaallah. biz çantamızı hazırlayalı çok oldu 7 aylık olunca hazırladık ne olur ne olmaz diye. Ben hasta bezi aldım eltim ve görümcelerim mutlaka bulunsun pedlerden dışına çıkabiliyo rahat edemezsin ilk bi kaç gün dediler biz de aldık. bir de ankarada olan arkadaşlar nerede doğum yapacaksınız?
alışverişimiz bitiiiçok yorulduk, çantamızıda yarın hazırlarız kısmetse.
ne güzel canım tabi bir an önce hazırlayın çantaları geç bile kalmışsın her an geliyorum diyebilir bak:)
Kızlar herkese merhaba, bende bugün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım. önce kıyafetleri renklerine göre ayırdım ters çevirdim vs. sonra makineyi bir kere boş çalıştırıp temizledikten sonra attım çamaşırları. Şuan yıkanıyor, kısmet olursa yarın da ütülerim. haftaiçi çalıştığım için haftasonları halletmem lazım. onun çamaşırlarının makinede yıkanıyor olduğunu bile bilmek güzel arkadaşlar, Allah herkese nasip etsin :)
merhaba kızlarr bende ağustos annesiyimmm benimde oğluşum olucakkk inş.. doğucağı günü sabırsızlıkla bekliyorummm çok özledim oğlumuuuuu allah herkeze evlatlarını kucağına almayı nasip etsinnnn ......
merhaba kızlarr bende ağustos annesiyimmm benimde oğluşum olucakkk inş.. doğucağı günü sabırsızlıkla bekliyorummm çok özledim oğlumuuuuu allah herkeze evlatlarını kucağına almayı nasip etsinnnn ......
kızlarr az önce inanamıyacağım şeyi gördüm! bacaklarım nasıl çatlamış nasıl çatlamış kırmızı kırmızıdaha iki gün önce birşey yoktu iki gün içinde sen ne ara çatladın öle allahım çok kötü yaa
siz de başladımı bu şeyler?
kızlarr az önce inanamıyacağım şeyi gördüm! bacaklarım nasıl çatlamış nasıl çatlamış kırmızı kırmızıdaha iki gün önce birşey yoktu iki gün içinde sen ne ara çatladın öle allahım çok kötü yaa
daha bişey yok ama bende beklemekteyim heran olabilir diye:18: kızlar bakım ürünlerini falan aldınız mı ben bugun aldımda çok kararsızdım ama sebamed aldım iyimi ettim dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?