Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ya tabiki bizim elimizde değil doğum olayı ama benimde nefes darlığım var ıkınamam diye korkuyorum doktorla konuşacağım o yüzden..hayırlısı olsun artık..bizde kızıma MELİS ECE ismini koyacağız kısmet olursa ..

merhaba arkadaşlar ben de ağustos anesi olucam inşaallah. biz çantamızı hazırlayalı çok oldu 7 aylık olunca hazırladık ne olur ne olmaz diye. Ben hasta bezi aldım eltim ve görümcelerim mutlaka bulunsun pedlerden dışına çıkabiliyo rahat edemezsin ilk bi kaç gün dediler biz de aldık. bir de ankarada olan arkadaşlar nerede doğum yapacaksınız?

Merhaba arkadaşlar,

Henüz tazecik bi anneyim bnde :) fotoğraf merakım vardı ee birde bebişim olduktan sonra doğum fotoğrafçılığına merak saldımm ve ilerliyorumm, bi kaç örnek çekimim varr ve sektörde çok yeni olduğum için piyasadan çok daha uyguna çekim yapıyorum, ilgilenen arkadaşlarım msjlarınızı bekliyorum veee şimdiden hepinize hayırlı doğumlar diliyorum :)

Adıyla yaşasın inşallah canım
bi biz isim bulamadık minnak kızıma yaa

ya bu kızlara isim bulmak ne zor iş ya:26: bizde netleştiremedik ama NİLDA diye düşünüyoruz bakalım hayırlısı artık

ne güzel canım erkencisin ben daha hazırlamadım ama bu günlerde hazırlamayı düşünüyorum.doğumda kısmet olursa sincan lokman hekimde düşünüyorum ama kısmet bakalım

ne güzel canım tabi bir an önce hazırlayın çantaları geç bile kalmışsın her an geliyorum diyebilir bak:)

hazırladım canım hazırladım. sabah gözümü açar açmaz ilk işim o oldu bi heyecanla sadece biberonu emziği kaldı, onlarda kargoda p.tesiye gelir. ondan sonra beklemedeyiz. dediğin gibi sağı solu belli olmuyor ufaklıkların

ya bide bişe soracaktım, uykusuzluk çeken var mı? kaçta yatarsam yatayım sabah 6 da açıyorum gözlerimi kurulu saat gibi. gün içinde de uyuyamıyorum, başıma ağrılar giriyor artık uykusuzluktan. migrenimde var zaten ilaçta kullanamıyorum

bende gece cok fazla uyanıyorum wc için birde son gunlerde sıcak basmaya basladı hıç yatamaz oldum ya bu sabah kalktıgımdan berı hafıf agrı var karnımda..korku dustu ıçıme sancı denen illet mi acaba

o sıcak basmalarını hiç söyleme, su kurbasına döndüm resmen. sürekli duş alıyorum. adananın o boğucu havası mahvediyor zaten, bizim ağırlığımızda eklenince hepten beter oluyor :s o karın ağrıları bende de oluyor ara sıra. annem ilk yalancı sancılar bağırsak sancısı gibi gelir diyor. aynı şeyden mi bahsediyoruz, ya da herkeste öyle mi olur bilemicem tabi.

Kızlar herkese merhaba, bende bugün kızımın kıyafetlerini yıkamaya başladım. önce kıyafetleri renklerine göre ayırdım ters çevirdim vs. sonra makineyi bir kere boş çalıştırıp temizledikten sonra attım çamaşırları. Şuan yıkanıyor, kısmet olursa yarın da ütülerim. haftaiçi çalıştığım için haftasonları halletmem lazım. onun çamaşırlarının makinede yıkanıyor olduğunu bile bilmek güzel arkadaşlar, Allah herkese nasip etsin :)

kolay gelsin canım. yıkandığını bilmek güzel bide yarın ütüleyip katlarken, dolabına yerleştirirken bak sen ne güzel oluyor. gülmekten, ağlamaktan, sevmekten alamıyorsun kendini. sonrada benim gibi dolabını açar açar bakarsın hatta konuşursun artık

merhaba kızlarr bende ağustos annesiyimmm benimde oğluşum olucakkk inş.. doğucağı günü sabırsızlıkla bekliyorummm çok özledim oğlumuuuuu allah herkeze evlatlarını kucağına almayı nasip etsinnnn ......

kızlarr az önce inanamıyacağım şeyi gördüm! bacaklarım nasıl çatlamış nasıl çatlamış kırmızı kırmızı daha iki gün önce birşey yoktu iki gün içinde sen ne ara çatladın öle allahım çok kötü yaa

siz de başladımı bu şeyler?

daha bişey yok ama bende beklemekteyim heran olabilir diye:18: kızlar bakım ürünlerini falan aldınız mı ben bugun aldımda çok kararsızdım ama sebamed aldım iyimi ettim dersiniz

başlamaz olur mu hiç bacaklarımda bir şey yok ama karnım feci durumda, hemde o kadar krem kullandığım halde

daha bişey yok ama bende beklemekteyim heran olabilir diye:18: kızlar bakım ürünlerini falan aldınız mı ben bugun aldımda çok kararsızdım ama sebamed aldım iyimi ettim dersiniz

bilemicem canım, burdan takip ettiğim kadarıyla en çok duyduğum Chicco'yu sipariş ettim ben.

Arkadaşlar bende kız bebek bekliyorum inşallah kısmetse 31.haftamızdayız ,,çatlamalar oluyor çünkü hızla geriliyor karnımız ve bacaklar şişiyor,ben her duştan sonra bebe yağı sürüyorum iyice,bunun dışında günde 1 di şimdi sabah akşam günde 2 kez Lierac kullanıyorum işe yarıyormu görücez ama iyi nemlendiriyor ama çok bereketsiz 1 ayda 2-3 tüp gidebiliyor. Ama napalım çatlakların geri dönüşü yok,kilo veriliyor,selülit giebiliyor ama çatlakların tedavisi yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…