- Konu Sahibi sekerciiik
-
Hayırlı cumalar kızlar..
xalacakaranlik aynen canım strese girme Allah büyüktür. Sen rahat ol ki bebişde rahat etsin koynunda annesi. İnşaAllah hayırlısı ile vaktinde doğum yaparsın. Beterin beteri var onuda unutmayalım dimi. Eşimin arkadaşının hanımı 7 aya bile tam girmemişken kordon düğümlenmesi sebebi ile doğum yaptı. Bebek 1 ay olacak yoğun bakımda 1,300 kg doğdu düşünebiliyormusunuz. O yüzden çok dikkat edip halimizede şükretmek lazım.
Bende de bir sürü problem oldu gebelikte. İlk aylar kum döktüm öldüm öldüm dirildim iki ay o kadar sancı çekmişim ki rahim bu sancıyı doğum sancısı sanıp kasılmalar ile birlikte minnacık bebeğimi aşağı itmişti. 3 gün hiç kalkmadan yatmıştım ilaçlarla. Bacaklarım tutmuyordu ağrıdan o derece yani. Onu atlattım bu sefer anormal kol ağrıları ve sonunda karpal tünel sendromu ile sol elimi tam kullanamıyorum. Hep düz tutmam lazım az büktüğüm zaman canımdan can gidiyor acıdan. Düşünün üzerimi zor giyiniyorum. Sonra gebelik şekerim çıktı ve ne kadar diyet yapsam da düşüremedim sonuç olarak günde iki doz insülin kullanıyorum. 7 kiloya yakın kilo verdim 20 günde. Çok şükür bebeğim iyi inşaAllah da iyi olacak. Yani bunları anlatmamdaki sebep başımıza herşey gelebilir yeterki biz iyi hissedelim iyi düşünelim. Allah yardım eder. Eğer erken doğum olacaksa da bunu en güzel şekilde en doğru biçimde atlatmak önemli. 5-6 aylıkken doğan bebekler bile çok sağlıklı oluyorken senin yavrunada hiç bişeycik olmaz canım..
kızlar su hasta bezı varya onlardan hangısını alıcagız bı kac cesıt varda yoksa altımıza ortumu alıcaz oda var ben bı soruyum dedım sız hangısınden aldınız?dun ben karar veremedım hangısı dıye
Ya bende kararsızım onda. Hastanede veriyorlar diyorlar ama ya vermezlerse ne yapacağız. Ablamlara dedim hepsi güldü bana ne hasta bezi diye
valla kızlar ben hastanede yattığımda yanımda doğum yapan kadınlardan hasta bezi istiyorlardıo yüzden bende birtane elbise gecelik alıcam en rahatı o oluyor hasta bezi varken onu farketim orada
valla kızlar ben hastanede yattığımda yanımda doğum yapan kadınlardan hasta bezi istiyorlardıo yüzden bende birtane elbise gecelik alıcam en rahatı o oluyor hasta bezi varken onu farketim orada
bende dediğin gibi düşünmüştüm canım ama büyük olunca zaten haşur huşur.pijamanın beli lastikli felan sıkarsın daha rahat edersin demişti
ay bilmiyorum yaaa doğumdan hiç korkmuyorum Allaha şükür
doğum sonrasından korkuyorum.
ne güzel doğumdan korkmamak .. bende doğumdan korkuyorum sonrası nasıl olsa geçer bir şekilde:) ben okadar korkuyorum ki inşallah sezeryan yapıcam doğumu kısmet olursa
kızlar peki bebişlerinize ne isim koyacağınıza karar verdiniz mi ?
aslında normal ya da sezeryan ikisinide son ana kadar kesin olarak bilemeyiz. bizim düşünüp istememizle olmuyor kızlar. 2 arkadaşım doğum yaptı ve yakından şahit oldum. biri sezeryan diye gitti sırasını beklerken suyu geldi normal yaptı. diğeri normal diye gitti, rahim açılmasını beklerken bebeğin kalp atışları zayıfladı, suyuda azdı zaten, acil sezeryana aldılar. hakkımızda hayırlısı olsun. sağlıkla gelsinler yeter.
ben kendımı acıkcası sartlamıyorum hangısı olursa Allah bilir.neyi çok istersen olmaz ya hakkımda hayırlı olan neyse o olsun dıyorum ıkısıde zor bırınde önce cekıyosun dıgerınde sonra: ) bende cok korkuyorum ama bebegıme kavusmak varya sonunda o korkuları göturuyor bıde sag saglım saglıklı dogsunda .
bizim bebegımızın adıda efe olcak onda karar kıldıkAllah nasıp ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?