Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
herkese merhaba

bende hayırlısı ile ağustos bebeğine sahibim...ama doktorum temmuz sonuda alabilir. çoook şükür bedensel olarak bebeğim ve bende güzel bir hamilelik geçirdik. ama ruhsal olarak sıkıntılı bir dönemim oldu onuda kısa süreli ilaç tedavisiyle atlattık inşallah. 23.06 da kontrole gittim. bebeğim 2530 gr olmuştu...ben sırf bu hafta çok kilo aldım 1.5 kilo sanırım meyveler beni bu hale getirdi. çantam dışında herşeyi ihtiyaç kadar hazırladık birtek hastaneye giderken mamasını ve bezini alıcam o kadar. bu günlerde enejim çok düşük çoook yorgunum ama o da geçer...

canımmmm cok sevindimm prensesinede massallha kilosu boyu cok iyi tam kararında bu arada memleket neresi?

daha bişey yok ama bende beklemekteyim heran olabilir diye:18: kızlar bakım ürünlerini falan aldınız mı ben bugun aldımda çok kararsızdım ama sebamed aldım iyimi ettim dersiniz

merhaba bende sebamed aldım tamamen iyi olsun diye ama arkadaşım keşke öyle hemen özel ürünlere alıştırmasaydın daha sıradan şeyler alsaydın dedi mantıksız gelmedi ama bi sürü para verdim geride veremem.

merhaba canım hosgeldin evet hamileliklerimiz rahat oldu Allah a sükür bebişin kilosu falan cok güzel erkek mi kızmı ama meyve yiyosan erkek ihtimali fazla diyorum ben ama meye de yeniyor bacım ya hamilelik boyunca meyve yedim bende

daha bişey yok ama bende beklemekteyim heran olabilir diye:18: kızlar bakım ürünlerini falan aldınız mı ben bugun aldımda çok kararsızdım ama sebamed aldım iyimi ettim dersiniz

liearac diye bi krem varmıs kime sorsam tek gecerim diyo bilmiyorum biz alısverisi inşallah pazar günü kocisimle yapıcaz listeye eklemeyi düsünüyorum simdiye kadar bal özlü bi bakım kremi kullandım

liearac diye bi krem varmıs kime sorsam tek gecerim diyo bilmiyorum biz alısverisi inşallah pazar günü kocisimle yapıcaz listeye eklemeyi düsünüyorum simdiye kadar bal özlü bi bakım kremi kullandım

ayyy bu ne benim bilgisayar sıcaktan kafayı yedi galiba kızlar bi yazdıgım elli kere cıktı silinmiyoda noldu buna depresyona girdi galiba bilgisayar

iyi yapmışşsın cnm sebamed harika alerjide yapmıyo benım yengemde kulllandı çok memnun kaldı cildini cok gusel yapıyo.doktorlarda bunu öneriyo zaten.diğer ürünlere 6 aydan sonra gecersin :)

Günaydın kızlarr..

Çok yorgun çok uykusuzum. Hiç uyuyamıyorum geceleri artık. Sanki ev ev değilde hamam gibi. Sadece ben bunalıyorum ve artık dayanamıyorumda. Sizinde böyle oluyor mu. Şimdiden böyleyse son ayda mahfolacağım ben. Zaten hamile olduğumu öğrenen herkes Allah yardımcın olsun ne yapacaksın yazın diye teselli etmişlerdi beni. Şimdi onları çok daha iyi anlıyorum..

aynen canım sıcaklar çekilmez durumdabende düşünüyorum son ay ne yapcam diye ağırlaştıkça daha bir zor oluyor sıcaklarla başetmek...

aynen bende herkes söylüyoduda şimdi daha iyi anladım :)sadece sen degilsin cnm bende cok terlıyorum bunalıyorum hava sıcak temmuzda ne yapacagız bılmıyorum canım yatarken dus al bıde yogurt ye belki iyi gelir bide böle dene :)

Duşu işten gidince alıyorum. Ama yoğurdu hiç yapmadım. Bu akşam yapayım. Birde apartmanda dış cehpe kaplaması yüzünden iskele kurulu ve bir cam dahi açamıyorum. En azından az bi yer açsam rahat edicem ama yok benim şansımdan herşeyde beni buldu

iskeleyi okuyana kadar aynı ben dedim ama şimdi Allah yardımcın olsun diyorum canım benim :) havalar çok boğucu hakkaten bide adana da olduğumu hesaba katarsak daha beter oluyor. günde 3-4 kez duşa giriyorum ama yok bana mısın demiyor :s

Kızlar bunca sıkıntıyı çektikten sonra insan normal doğumumu yapamayacağım diyor kendi kendine. Şu korkumu bir yensem.. Epiduralli normal doğum yapmak istiyorum. Ama en ufak bişey duyup hemen cayıyorum Kendimi en başından beri sezeryana şartlamıştım ama fikirlerim değişiyor yavaş yavaş. Hele birde bebeğimin doğum pozisyonunda olduğunu öğrendikten sonra onu keserek çıkarmanın haksızlık olacağı düşüncesindeyim kaç gündür. Sizinde varmı korkularınız. Bende şimdi normale alışırım kalkar sezeryan zorunluluğu çıkar başıma kesin

bende epidural normal olucam inşallah. konuştuk dr.umuzla. ne duyuyorsun da cayıyorsun mesela?

canım hiç sorma 3 gündür geceleri defalarca uyanıyorum yanıyorum diye oysaki evimiz serin,serin memlektteyiz ama neden böyle oluyorki anlamadım vucudum ateş gibi oluyor geceleri

bende hep sezeryan istedim ve hala istiyorum benim kızımda doğum pozisyonundaymış ama ben hiç sanmıyorum normal doğum yapabileceğimi acıya okadar dayanıksızım ki doktorum dün dedi bu gidişte sen doğum yapana kadar sezeryan yasaklanacak bir korku saldı içimi ama şimdiden düşünmüyorum bunu yinede ben sezeryan olucam deyip son anı beklicem ozaman stres yaparım:) bu arada annem bugün kızımın bebek arabasını almış:) daha çok erken değilmi yaa bir de bana diyorlardı erkenden herşeyi almışsın diye :)

günayydıııınnn sekerlerrr nasılsınız bakalım bu sabah telli turna sen bosver onları canımcım benimde vardı isyerinde cok bilmiş bi elemanımız yok yazın sen bittin sen öldün yazın napıcaksın sürekli böyle moral bozucu seyler söylemek icin sıra beklerdi resmen evet biraz uykusuzluk cekiyoruz hepimiz ama emin ol su an hamile olmayanlar bile uyuyamıyor sıcaktan az kaldı hatta bitti ble diyebiliriz dogumuda atlattıkmı Allah ın izniyle inşallah burda bebişlerimizin tatlılıklarını paylasıcaz birlikte...

bence de stres yapma, bir şekilde doğacaklar nasılsa, sağlıkla gelsinlerde gerisi o kadar mühim değil canım.
bu arada bebek arabasını sen almış olsaydın erken olurdu, anneanne ya da babanne adayları hatta dedeler alınca erken olmuyor benimde var başımda 'korkacak heyecanlanacak ne var herkes doğuruyor' deyipte heyecandan yerinde duramayan, her gördüğüne şundan da olsun bundan da olsun diye atlayan anneanne ve babanne adayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…