- Konu Sahibi sekerciiik
-
selam kızlar bugün bende kontrole giittim bu sefer nstde sancı çıkmadı çok şükür açıklıkta yokmuş oyüzden yatmadım hastaneye çok mutlu oldum:) kızım geçen hafta yediği serumlardan sonra bir anda öle kilo almışki maşallah:) bir hafta içinde 300 gram almış şaşırdık bayağı 31 artı 2 günlük 1950 kilomuz 42 boyumuz olmuş..bugün mutluyum o yüzden..doğumu memleketimde yapmak istiyorum oyüzden yola çıkabilirmiyim diye sordum ama net bir cevap alamadık şimdilik gitmeden önce bir kes daha kontrole girmem gerekiyomuş bakalım artık hayırlısı olsun..
daha bişey yok ama bende beklemekteyim heran olabilir diye:18: kızlar bakım ürünlerini falan aldınız mı ben bugun aldımda çok kararsızdım ama sebamed aldım iyimi ettim dersiniz
herkese merhaba
bende hayırlısı ile ağustos bebeğine sahibim...ama doktorum temmuz sonuda alabilir. çoook şükür bedensel olarak bebeğim ve bende güzel bir hamilelik geçirdik. ama ruhsal olarak sıkıntılı bir dönemim oldu onuda kısa süreli ilaç tedavisiyle atlattık inşallah. 23.06 da kontrole gittim. bebeğim 2530 gr olmuştu...ben sırf bu hafta çok kilo aldım 1.5 kilo sanırım meyveler beni bu hale getirdi. çantam dışında herşeyi ihtiyaç kadar hazırladık birtek hastaneye giderken mamasını ve bezini alıcam o kadar. bu günlerde enejim çok düşük çoook yorgunum ama o da geçer...
daha bişey yok ama bende beklemekteyim heran olabilir diye:18: kızlar bakım ürünlerini falan aldınız mı ben bugun aldımda çok kararsızdım ama sebamed aldım iyimi ettim dersiniz
merhaba bende sebamed aldım tamamen iyi olsun diye ama arkadaşım keşke öyle hemen özel ürünlere alıştırmasaydın daha sıradan şeyler alsaydın dedi mantıksız gelmedi ama bi sürü para verdim geride veremem.
merhaba bende sebamed aldım tamamen iyi olsun diye ama arkadaşım keşke öyle hemen özel ürünlere alıştırmasaydın daha sıradan şeyler alsaydın dedi mantıksız gelmedi ama bi sürü para verdim geride veremem.
liearac diye bi krem varmıs kime sorsam tek gecerim diyo bilmiyorum biz alısverisi inşallah pazar günü kocisimle yapıcaz listeye eklemeyi düsünüyorum simdiye kadar bal özlü bi bakım kremi kullandım
Günaydın kızlarr..
Çok yorgun çok uykusuzum. Hiç uyuyamıyorum geceleri artık. Sanki ev ev değilde hamam gibi. Sadece ben bunalıyorum ve artık dayanamıyorumda. Sizinde böyle oluyor mu. Şimdiden böyleyse son ayda mahfolacağım ben. Zaten hamile olduğumu öğrenen herkes Allah yardımcın olsun ne yapacaksın yazın diye teselli etmişlerdi beni. Şimdi onları çok daha iyi anlıyorum..
Günaydın kızlarr..
Çok yorgun çok uykusuzum. Hiç uyuyamıyorum geceleri artık. Sanki ev ev değilde hamam gibi. Sadece ben bunalıyorum ve artık dayanamıyorumda. Sizinde böyle oluyor mu. Şimdiden böyleyse son ayda mahfolacağım ben. Zaten hamile olduğumu öğrenen herkes Allah yardımcın olsun ne yapacaksın yazın diye teselli etmişlerdi beni. Şimdi onları çok daha iyi anlıyorum..
aynen bende herkes söylüyoduda şimdi daha iyi anladım :)sadece sen degilsin cnm bende cok terlıyorum bunalıyorum hava sıcak temmuzda ne yapacagız bılmıyorumcanım yatarken dus al bıde yogurt ye belki iyi gelir bide böle dene :)
Duşu işten gidince alıyorum. Ama yoğurdu hiç yapmadım. Bu akşam yapayım. Birde apartmanda dış cehpe kaplaması yüzünden iskele kurulu ve bir cam dahi açamıyorum. En azından az bi yer açsam rahat edicem ama yok benim şansımdan herşeyde beni buldu
Kızlar bunca sıkıntıyı çektikten sonra insan normal doğumumu yapamayacağım diyor kendi kendine. Şu korkumu bir yensem.. Epiduralli normal doğum yapmak istiyorum. Ama en ufak bişey duyup hemen cayıyorumKendimi en başından beri sezeryana şartlamıştım ama fikirlerim değişiyor yavaş yavaş. Hele birde bebeğimin doğum pozisyonunda olduğunu öğrendikten sonra onu keserek çıkarmanın haksızlık olacağı düşüncesindeyim kaç gündür. Sizinde varmı korkularınız. Bende şimdi normale alışırım kalkar sezeryan zorunluluğu çıkar başıma kesin
Günaydın kızlarr..
Kızlar bunca sıkıntıyı çektikten sonra insan normal doğumumu yapamayacağım diyor kendi kendine. Şu korkumu bir yensem.. Epiduralli normal doğum yapmak istiyorum. Ama en ufak bişey duyup hemen cayıyorumKendimi en başından beri sezeryana şartlamıştım ama fikirlerim değişiyor yavaş yavaş. Hele birde bebeğimin doğum pozisyonunda olduğunu öğrendikten sonra onu keserek çıkarmanın haksızlık olacağı düşüncesindeyim kaç gündür. Sizinde varmı korkularınız. Bende şimdi normale alışırım kalkar sezeryan zorunluluğu çıkar başıma kesin
bende hep sezeryan istedim ve hala istiyorum benim kızımda doğum pozisyonundaymış ama ben hiç sanmıyorum normal doğum yapabileceğimi acıya okadar dayanıksızım ki doktorum dün dedi bu gidişte sen doğum yapana kadar sezeryan yasaklanacak bir korku saldı içimi ama şimdiden düşünmüyorum bunu yinede ben sezeryan olucam deyip son anı beklicem ozaman stres yaparım:) bu arada annem bugün kızımın bebek arabasını almış:) daha çok erken değilmi yaa bir de bana diyorlardı erkenden herşeyi almışsın diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?