Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eee kocaları da düşünmek lazım doğumun günü saati belli olmayınca ki eğer işten çıkıp gelir de apar topar gidersek, falan filan..
benim ilk doğumda eşim de kalmıştı ama oda suit oda olunca bi rahatsızlık olmamıştı.. annem, kız kardeşim, eşim hep birlikte kaldık :)))))
odanın kapı süsünü ve sepeti kız kardeşimin arabasına koymuştuk ben doğumdayken o halletti...
çikolata olayı çok komik olmuştu: hastanede doğum sancısı çekiyorum güyaa ve saat 18:00 falan; eşimle kız kardeşime dedim ki gidin çikolataları alın. Onlar da dedi oo daha erken dr. sabaha karşı doğum dedi sabah alırız. Ben dedim yaa siz gidin alın, bak doğuracam şimdi. Gerçekten de o gece saat 21:40 da doğdu fıstığım :)))
şekercik canım keyfine dicek yok maaşallah,
biz bu yıl tatili satın aldık ets'den sonra iptal etmek zorunda kaldık çünkü eşimin annesi yoğun bakımda ve halen çıkmadı

tecrübeliler daha rahat ya baksana ben başıma ne geliceğinden okadar habersizimki......
ben bu saatırları yazrakende kızım nerdeyse çıkıcak karnımdan bu nasıl bi harekettir takla filan atıyo sanırım bu gün bi ayrı enerjik

Maşallah annesi Maşallah
banada oluyor bazen öyle karnımla konuşmaktan bi hal oluyorum ne istiyosunn kızımm ne istiyosun yavrum diye

aynen benim kızda çok hareketli maaşallah, ama üzdü beni kilo almamış, 1.700 ün üstüne çıkması lazımdı 1.500 hala

Son düzenleme:
bizde 28 agustosta dünyaya gelmeyi planlıyoruz oglumla :) iki kişilik ailemize üçüncü üyemiz gelecek ama bi hafta erken ama bi hafta geç allahtan bir mani degişiklik olmazsa
henüz hiç bi hazırlık yapmadık son anda halledicez herşeyi oda hazırlamıcaz bizimle yatmasını istiyoruz 2-3 ay bi park yatak aldık yatak odamıza sıgdırırsak ilk 3 ayımız hep birlikte geçecek. kıyafet alışverişinide burda okuduklarım dogrultusunda alacagımız yerleri belirledim gibi 1-2 günde hallederim gibi gelio
ama sizin yazdıklarınız gibi biz henüz hareketli degiliz ancak sırt üstü yattıgımda birazcık hareketleniyor o kadar henüz sesimize tepkide vermiyo babamız sadece göbegin bugun biraz daha mı büyümüşten fazlasını göremiyo :)))

aynen benim kızda çok hareketli maaşallah, ama üzdü beni kilo almamış, 1.700 ün üstüne çıkması lazımdı 1.500 hala

canım hiç üzülme bi anda okadar hızlı kiko alıyolarki bende gittim 3 4 hafta önce düşüktü haftasına göre sonraki kontrolde uçmuş bbeğim inş seninkide toparlar bi an önce

hareketlenir canım hiiiç merak etme haftası haftasını tutmuyo bu minişlerin .benim kızımda yaklaşık 1 aydır ç.ok hareketli

benim kızımda çok fena hareketleniyor maşallah ..ama benim erken doğum tehlkem var çok korkuyorum kızlar henüz 1600 gram..

Allah korusun zamanında gelir inş. cnm.bol bol elma ye yeşil olanı o bebegı cok beslıyomus bende cok yedım sımdı yemıyorum gercı.herseyden az az ye :) benım oglumda cok hareketlı masallahh hıc durmuyo bakalım pazartesıı kontrolumuz var kac kılo oldu acaba bende merak edıyorum.

elmayı duymamıştım hiç onuda deneyim..bu zamana kadar haftasından öndeydi ama şimdi az kilo almaya başladı insallah sabrederde zamanında doğar bol serum ve ilaç içirdiler ama bakalım işe yarıcak mı..

Bende bu c.tesi gidicem kızlar. Bakalım umarım herşey yolundaır.

Birde nst ye bağlananınız oldumu onuda merak ediyorum. Kaç kez bağlanılıyo ona acep

bende nts ye girmedim daha kontrole gidicez bakalım haftaya ne dicek doktor. ama bebiş çok hareketlenmeye başaldı. artık sabırsızlanıyorum kucağıma almak için iyice

ben de yarın gidicem dr. kontrolüne bakalım ne durumdayız.
nts için henüz erken bildiğim kadarıyla son ay bağlanılıyordu

Evet ya insan günü yaklaştıkça daha heyecan yapıyor. Bir an önce gelsende kucağıma alsam sarılsam koklasam diyor. Hele tekme atan o küçük ayaklarını hayal edince daha bir özlem duyuyorum ben.. Şunca ay hemen geçti ama son haftalar daha zor geçecek sanırım günler..

bir daha ki kontrolüm 36. haftada olacak, dr.um o kontrolden sonra her hafta görüşücez nst de takip edicez dedi. o yüzden daha erken diye biliyorum canlar. hepimizin meleği sağlıklı sıhatli zamanında gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…