- Konu Sahibi sekerciiik
-
tecrübeliler daha rahat ya baksana ben başıma ne geliceğinden okadar habersizimki......
ben bu saatırları yazrakende kızım nerdeyse çıkıcak karnımdan bu nasıl bi harekettir takla filan atıyo sanırım bu gün bi ayrı enerjik
bence bu minnoşlar artık çıkmak istiyo :)Maşallah annesi Maşallah
banada oluyor bazen öyle karnımla konuşmaktan bi hal oluyorum ne istiyosunn kızımm ne istiyosun yavrum diye
aynen benim kızda çok hareketli maaşallah, ama üzdü beni kilo almamış, 1.700 ün üstüne çıkması lazımdı 1.500 hala
bizde 28 agustosta dünyaya gelmeyi planlıyoruz oglumla :) iki kişilik ailemize üçüncü üyemiz gelecek ama bi hafta erken ama bi hafta geç allahtan bir mani degişiklik olmazsa
henüz hiç bi hazırlık yapmadık son anda halledicez herşeyi oda hazırlamıcaz bizimle yatmasını istiyoruz 2-3 ay bi park yatak aldık yatak odamıza sıgdırırsak ilk 3 ayımız hep birlikte geçecek. kıyafet alışverişinide burda okuduklarım dogrultusunda alacagımız yerleri belirledim gibi 1-2 günde hallederim gibi gelio
ama sizin yazdıklarınız gibi biz henüz hareketli degiliz ancak sırt üstü yattıgımda birazcık hareketleniyor o kadar henüz sesimize tepkide vermiyo babamız sadece göbegin bugun biraz daha mı büyümüşten fazlasını göremiyo :)))
canım hiç üzülme bi anda okadar hızlı kiko alıyolarki bende gittim 3 4 hafta önce düşüktü haftasına göre sonraki kontrolde uçmuş bbeğiminş seninkide toparlar bi an önce
benim kızımda çok fena hareketleniyor maşallah ..ama benim erken doğum tehlkem var çok korkuyorum kızlarhenüz 1600 gram..
Bende bu c.tesi gidicem kızlar. Bakalım umarım herşey yolundaır.
Birde nst ye bağlananınız oldumu onuda merak ediyorum. Kaç kez bağlanılıyo ona acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?