- Konu Sahibi sekerciiik
-
selam kızlar yeni geldik gezmekten 1 haftadır eve daha yeni giriyorum ankara yanıyor yine ne güzeldi gezmekteyken serin serin bebiş yine kıpır kıpır karnımı yırtacak nerdeyse jasmin senin bebişte erken gelecek galiba aramıza biraz önce yazdıklarınzın hepsini okudumda hepinize ii geceler Allah rahatlık versin yarın görüsmek üzere inşallah...
ya bende çatlama yok karnımda bacaklarda filan ama göğüste var karnımda bundan sonra çatlar gibime geliyo kaşınıyo hafiften ... ben bişi kullanmadım çünkü benim hamile kalmadan hatta evlenmeden bile önce kalçalarım çatlaktı yani çatlamaya müsait bi vücüdum var hiiiiiiiç boşuna kendimi yormayım nasılsa çatlar die düşündüm ama her ne hikmetse göğüsüm dışında hiç çatlağım olmadı .. hafif kaşıntılar var ama her an çatlayabilirim :)kızlarr az önce inanamıyacağım şeyi gördüm! bacaklarım nasıl çatlamış nasıl çatlamış kırmızı kırmızıdaha iki gün önce birşey yoktu iki gün içinde sen ne ara çatladın öle allahım çok kötü yaa
siz de başladımı bu şeyler?
kızlar bizimde kontrol vardı bebeğim 2820 gr olmuş.herseyi iyi dedi normal doğum gözüküyo ama 37 . haftada kontrol ederiz bebek iri olursa sezaryan olur dedi yüzünü göstermedi bize gene
bu arada benımde karnım ve gögsümde catlaklarım cok varo kadar yağ krem sürdüm catladı gene karnım buyuyecegi zaman kasınıyo asırı derecede.
hafta sonu oto tasıma koltugu ve ana kucagı aldık bı atesölceri kaldı idil baby indirim var almadıysanız bakrsınız kızlar
kızlar bizimde kontrol vardı bebeğim 2820 gr olmuş.herseyi iyi dedi normal doğum gözüküyo ama 37 . haftada kontrol ederiz bebek iri olursa sezaryan olur dedi yüzünü göstermedi bize gene
bu arada benımde karnım ve gögsümde catlaklarım cok varo kadar yağ krem sürdüm catladı gene karnım buyuyecegi zaman kasınıyo asırı derecede.
hafta sonu oto tasıma koltugu ve ana kucagı aldık bı atesölceri kaldı idil baby indirim var almadıysanız bakrsınız kızlar
canım maşallahhh nazar değmesin kilosu benimkine oranla çoook fazla 2200 benim kızım senin ki ne kadar büyümüş
HTML:
MaşaAllah kız o ne öyle kilosubaya varmış
Benimde c.tsi kontrolüm vardı. 32. Haftamın bittiği gündü 2.152 gr gayet normal ve sağlıklı dedi doktor. İki hafta sonrada nst yaptıracağız dedi.
ya kızlar benim keelebek ayın 20 sinde 1730 gramdı 32. haftamızda idik o zaman.. aklıma takıldı kilosu az mı;?? doktorum normal dedi ama 32. haftada 2800 gramı duuyunca benim kızımın kilosu düşük geldi
ya kızlar benim keelebek ayın 20 sinde 1730 gramdı 32. haftamızda idik o zaman.. aklıma takıldı kilosu az mı;?? doktorum normal dedi ama 32. haftada 2800 gramı duuyunca benim kızımın kilosu düşük geldi
slm kızlar..
hoşgeldin canım, gezdin gezdin geldin maaşallah iyi ettin
ben de cuma günü dr. kontrolüne gittim:
65 kilo olmuşum (şimdiye kadar 8 kilo almışım),
bebiş de gayet iyiymiş çok şükür,
2043 gr. olmuş maaşallah,
kafa aşağı pozisyona geçmiş,
bu saatten sonra pozisyon değişikliği olmaz inş çünkü normal doğum istiyorum yine,
fakat bu pozisyon da oldukça rahatsız edici yani aşağıya doğru müthiş bi baskı var.
biz isim olarak Yağmur düşünüyoruz, ilk kızımın adı Nisan bu da Yağmur olur. Birbirlerini tamamlarlar inş. Nisan Yağmurları misali :)
canım hoş geldin benim kız erken gelcek gibi değil :) gerçi karnım filan ağrıyo artık ama normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?