Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar yeni geldik gezmekten 1 haftadır eve daha yeni giriyorum ankara yanıyor yine ne güzeldi gezmekteyken serin serin bebiş yine kıpır kıpır karnımı yırtacak nerdeyse jasmin senin bebişte erken gelecek galiba aramıza biraz önce yazdıklarınzın hepsini okudumda hepinize ii geceler Allah rahatlık versin yarın görüsmek üzere inşallah...

slm kızlar..
hoşgeldin canım, gezdin gezdin geldin maaşallah iyi ettin
ben de cuma günü dr. kontrolüne gittim:
65 kilo olmuşum (şimdiye kadar 8 kilo almışım),
bebiş de gayet iyiymiş çok şükür,
2043 gr. olmuş maaşallah,
kafa aşağı pozisyona geçmiş,
bu saatten sonra pozisyon değişikliği olmaz inş çünkü normal doğum istiyorum yine,
fakat bu pozisyon da oldukça rahatsız edici yani aşağıya doğru müthiş bi baskı var.

biz isim olarak Yağmur düşünüyoruz, ilk kızımın adı Nisan bu da Yağmur olur. Birbirlerini tamamlarlar inş. Nisan Yağmurları misali :)

kızlar hepinize günaydınnn kaç gündür giremedim bayağ sohbet olmuş bizde hafta sonu gittik bebeişim 2200 olmuş azcık zayıflamış gibi geldi ya neyseeeee temmuzun son haftası bekliyoruz bebeği dedi doktorum kızlaaaaaaaar yusuf yusuf oldum onun dışında herşeyimiz nornmal suyumuz gelişimimiz filan işte öyle ....
bu arada isimler konuşulmuş benim kızımın adı da ömür olcak teyzeleri ..
en son olarakta küvetini aldık bizim bi eksiğimiz kalmadı ...
benimki sezeryan olabilir diyodum bebeğin başından dolayı bı kontrolde doktorum normal bekliyoruz artık son ana kadar dedi..içim rahatladı yani :)

canım hoş geldin benim kız erken gelcek gibi değil :) gerçi karnım filan ağrıyo artık ama normalmiş

ya bende çatlama yok karnımda bacaklarda filan ama göğüste var karnımda bundan sonra çatlar gibime geliyo kaşınıyo hafiften ... ben bişi kullanmadım çünkü benim hamile kalmadan hatta evlenmeden bile önce kalçalarım çatlaktı yani çatlamaya müsait bi vücüdum var hiiiiiiiç boşuna kendimi yormayım nasılsa çatlar die düşündüm ama her ne hikmetse göğüsüm dışında hiç çatlağım olmadı .. hafif kaşıntılar var ama her an çatlayabilirim :)

jasmin benim de göğsümde hafif hafif çatlamalar var, kaşıntı da var tabii :)
vücudumda da evlilik öncesi olan ergenlik çatlamaları var biraz ama geçen hamileliğimde de şimdi de tatlı badem yağı sürdüm
valla sürmeseydim daha mı çok çatlardım bilemiyorum artık ben süreyim de:))

kızlar bizimde kontrol vardı bebeğim 2820 gr olmuş.herseyi iyi dedi normal doğum gözüküyo ama 37 . haftada kontrol ederiz bebek iri olursa sezaryan olur dedi yüzünü göstermedi bize gene
bu arada benımde karnım ve gögsümde catlaklarım cok var o kadar yağ krem sürdüm catladı gene karnım buyuyecegi zaman kasınıyo asırı derecede.
hafta sonu oto tasıma koltugu ve ana kucagı aldık bı atesölceri kaldı idil baby indirim var almadıysanız bakrsınız kızlar

canım maşallahhh nazar değmesin kilosu benimkine oranla çoook fazla 2200 benim kızım senin ki ne kadar büyümüş

HTML:

MaşaAllah kız o ne öyle kilosubaya varmış

Benimde c.tsi kontrolüm vardı. 32. Haftamın bittiği gündü 2.152 gr gayet normal ve sağlıklı dedi doktor. İki hafta sonrada nst yaptıracağız dedi.

canım maşallahhh nazar değmesin kilosu benimkine oranla çoook fazla 2200 benim kızım senin ki ne kadar büyümüş

amin cnm inş. beni görsen hiç kilom yok sadece önde kocaman bi karnım var görenler ikiz mi diye soruyo sanırım yediklerime dikkat etmekten sağlığıda yerinde cok şükür
bu arada bende 2 hafta sonra ntsye gircem artık ntslerden para alınacakmış devlet karsılamıyomus artık haberiniz var mı?

evet cnm tosun olcak sanırım.ama en önemlisi saglıgı yerınde ya o yeter cok şükür..hepimizinki sağlıcakla dogsunda :)

ya kızlar benim keelebek ayın 20 sinde 1730 gramdı 32. haftamızda idik o zaman.. aklıma takıldı kilosu az mı;?? doktorum normal dedi ama 32. haftada 2800 gramı duuyunca benim kızımın kilosu düşük geldi

ya kızlar benim keelebek ayın 20 sinde 1730 gramdı 32. haftamızda idik o zaman.. aklıma takıldı kilosu az mı;?? doktorum normal dedi ama 32. haftada 2800 gramı duuyunca benim kızımın kilosu düşük geldi

Canım hiç moralini bozma eğer doktor normal dediyse muhakkak normaldir çünkü onların seni üzmemek için öyle söylemek gibi bir lüksü yok. Eğer zayıf olsaydı emin ol ki sana tavsiyelerde bulunurdu. Hep bebeklerin kiloları değişik değişiktir. İlla hepsi aynı olacak diye bir kaide yok. Belki seninki bizimkileride geçecek son haftalarda.
Yani bebekleri birbiri ile karşılaştırma yapmamız doğru değil.. Doktoruna güven tatlım.

canım ben sen kilosuna takılma kilosu iyidir bi sıkıntı olsa doktor söylerdi.her bebeğin gelişimi farklı farklı oluyo önemli olan sağlığı. takma kafana :)

bi de şu var ki usg.lerin verdiği boy ve kiloya fazla güvenmemek gerek çünkü net değil
Benim ilk doğumdan önce dr. 3250gr. demişti doğduğunda 2620gr. dı kızım
şimdi daha kilolu bi bebiş bekliyorum inş :)
yine deen önemlisi sağlıklı olsunlar

maşşallah yeşim hiç fazla kilon yok tam ideal almıssın bebek dogunca kilo verme derdinolmayacak desene isimde cok uygun olmus bence

canım hoş geldin benim kız erken gelcek gibi değil :) gerçi karnım filan ağrıyo artık ama normalmiş

o kasılmalar var ya hepimizde ne bileyim ben artık erken olmdugunu düsünmüyorum zaten bu haftalardan sonra bebişlerimiz büyüdü benim simdi dogum baslasa sasırmam sevinirim belki :) bide su cantayı hazırlasaydım :26:

sanırım benimkide ancak o kadardır.25. haftadayken 680gramdı haftaya kontrolum var bakalım ne diyecek doktor.arkadasların dediği gibi bebekler farklılık gösteriyor karşılastırmamak gerek.benim meleğim pek bi harekrtli ondan çok kilo almıyoruz sanırım

selam kızlar bugün bende kontrole giittim bu sefer nstde sancı çıkmadı çok şükür açıklıkta yokmuş oyüzden yatmadım hastaneye çok mutlu oldum:) kızım geçen hafta yediği serumlardan sonra bir anda öle kilo almışki maşallah:) bir hafta içinde 300 gram almış şaşırdık bayağı 31 artı 2 günlük 1950 kilomuz 42 boyumuz olmuş..bugün mutluyum o yüzden..doğumu memleketimde yapmak istiyorum oyüzden yola çıkabilirmiyim diye sordum ama net bir cevap alamadık şimdilik gitmeden önce bir kes daha kontrole girmem gerekiyomuş bakalım artık hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…