- 7 Ocak 2011
- 5.084
- 421
- 173
- Konu Sahibi sekerciiik
-
Kızlar bunca sıkıntıyı çektikten sonra insan normal doğumumu yapamayacağım diyor kendi kendine. Şu korkumu bir yensem.. Epiduralli normal doğum yapmak istiyorum. Ama en ufak bişey duyup hemen cayıyorumKendimi en başından beri sezeryana şartlamıştım ama fikirlerim değişiyor yavaş yavaş. Hele birde bebeğimin doğum pozisyonunda olduğunu öğrendikten sonra onu keserek çıkarmanın haksızlık olacağı düşüncesindeyim kaç gündür. Sizinde varmı korkularınız. Bende şimdi normale alışırım kalkar sezeryan zorunluluğu çıkar başıma kesin
bende epidural normal olucam inşallah. konuştuk dr.umuzla. ne duyuyorsun da cayıyorsun mesela?
bende hep sezeryan istedim ve hala istiyorum benim kızımda doğum pozisyonundaymış ama ben hiç sanmıyorum normal doğum yapabileceğimi acıya okadar dayanıksızım ki doktorum dün dedi bu gidişte sen doğum yapana kadar sezeryan yasaklanacak bir korku saldı içimi ama şimdiden düşünmüyorum bunu yinede ben sezeryan olucam deyip son anı beklicem ozaman stres yaparım:) bu arada annem bugün kızımın bebek arabasını almış:) daha çok erken değilmi yaa bir de bana diyorlardı erkenden herşeyi almışsın diye :)
bende epidural normal olucam inşallah. konuştuk dr.umuzla. ne duyuyorsun da cayıyorsun mesela?
Epiduralle sıkışabilirmiş, felç kalabilirmişim, öyle her anestezi uzmanına güvenilmezmiş her zaman sezeryan yapma diyen ablam en son gördüğünde senin canın çok tatlı sen normal yapamazsın dedi bana. Tabi annem normalde diretiyor[/QU,
ben canı tatlılarda grdüm normal dogum yapan akadasım 55 kiloda yaptı dogumunu ufacık tefecik bişeydi ama dogum yaptırılacak doktor arastırılmlı bencede
herkese merhaba
bende hayırlısı ile ağustos bebeğine sahibim...ama doktorum temmuz sonuda alabilir. çoook şükür bedensel olarak bebeğim ve bende güzel bir hamilelik geçirdik. ama ruhsal olarak sıkıntılı bir dönemim oldu onuda kısa süreli ilaç tedavisiyle atlattık inşallah. 23.06 da kontrole gittim. bebeğim 2530 gr olmuştu...ben sırf bu hafta çok kilo aldım 1.5 kilo sanırım meyveler beni bu hale getirdi. çantam dışında herşeyi ihtiyaç kadar hazırladık birtek hastaneye giderken mamasını ve bezini alıcam o kadar. bu günlerde enejim çok düşük çoook yorgunum ama o da geçer...
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli korkmayın bukadar aklınıza getrimeyin sürekli doğumu ben öyle yapıyorum ve en başından beri normal istiyorum hayırlısı artık..
nst ücretlendirilmiş yazmışınız haberim yoktu hoş doktorum daha ne zaman gireceğimi bile demedi ama ...
çoğunuz uykusuzuktan şikayetçisiniz benmi cinsim ne uykudan gözümü açamıyorum 2 gündür gece tuvalete bile kalkmıyorum uykuudan..
bugün sabah 3 kez şiddetli bi sancı girdi doktorum 1 saat içinde 5demişti 3te kaldı bende gitmedim sonra geçti ama ara ara adet sancısı gibi hafif kask sancılar var szilerde de var mı ?
Kızlar bunca sıkıntıyı çektikten sonra insan normal doğumumu yapamayacağım diyor kendi kendine. Şu korkumu bir yensem.. Epiduralli normal doğum yapmak istiyorum. Ama en ufak bişey duyup hemen cayıyorumKendimi en başından beri sezeryana şartlamıştım ama fikirlerim değişiyor yavaş yavaş. Hele birde bebeğimin doğum pozisyonunda olduğunu öğrendikten sonra onu keserek çıkarmanın haksızlık olacağı düşüncesindeyim kaç gündür. Sizinde varmı korkularınız. Bende şimdi normale alışırım kalkar sezeryan zorunluluğu çıkar başıma kesin
kız sana diyorum bebiş geliyor diye görürsün bak korkutayım biraz seni ne güzel ne güzel maşşşalllaahh Nazar değmesin uykuna sükret valla haline 1 aydır uykuya hasretim her gece sabah oluyo ben oluyorum anca sabah ezanında sızıyorum artık uykusuzluktan demekki herkeste farklı oluyo[
eneeeeeem korktum vala ama doğru diyosun ya birden başladı bunlar pek hayrı alamet değil
uyku inş böle devam eder anca dinleniyorum valla
bıcırık hiç durmuyoki karnımda taklamı atıyo ne
ha bide bebek hareketleri hissedildiği sürece doğum olmuyomuş ona güveniyom ben :)
kızlar cok sevincliyim aöf de tek dersim kalmıstı mezuniyet icin onuda 88 le gecmisim acaba diplomayı hemen alabiliyormuyuzki biraz hava serinlesin gidip sormayı düsünüyorum cok sükür sonunda bitti bebişim ugurlu geldi bitanem benim simdi bide kpss var
Doğumu düşünmemek mümkün mü yaw. Hiç aklımdan çıktığı yok
Uyku olayı insanı mahfediyor. Hele birde benim gibi çalışanlar için daha fena. Az kaldı 15 gün sonra bende çıkacağım iznime hayırlısı ile.
Kızlar bu ara bebiş hareketleriniz nasıl. Acayip dönüşler yapıyor bazen içim yarılacak gibi hissediyorum..
kızlar cok sevincliyim aöf de tek dersim kalmıstı mezuniyet icin onuda 88 le gecmisim acaba diplomayı hemen alabiliyormuyuzki biraz hava serinlesin gidip sormayı düsünüyorum cok sükür sonunda bitti bebişim ugurlu geldi bitanem benim simdi bide kpss var
kızlar konuyla alakasız olacak ama kaynanalarınızla aranız nasıl benim gercekten cok iiyi hatta evliligimizin ilk baslarında birlikte oturmayı bile teklif etmistim esime ev alana kadar oturabiliriz diye ama esim kendi ailesi olmasına ragmen ev ev üstüne olmaz deyip reddetmisti su son yaptıgımız bir haftalık ailesiyle olan tatilde emin oldumki gercekten esim haklıymıs bir arada zor oluyomus yaww gercekten cok ii bi insan ama mesela sizinkilerdede oluyomu böyle herseye müdahale etme istegi mesela esime bişey diyorum hemen müdahale bi arada olsaydık yapamazdım o zaman aklıma geldi yazıyım dedim
vala benimkide çok iyi ama adı üstünde kaynanabende birarada yapamam sanırım 1-2 hafta sonra gelecek doğuma kalıcak bakqalım napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?