- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlar konuyla alakasız olacak ama kaynanalarınızla aranız nasıl benim gercekten cok iiyi hatta evliligimizin ilk baslarında birlikte oturmayı bile teklif etmistim esime ev alana kadar oturabiliriz diye ama esim kendi ailesi olmasına ragmen ev ev üstüne olmaz deyip reddetmisti su son yaptıgımız bir haftalık ailesiyle olan tatilde emin oldumki gercekten esim haklıymıs bir arada zor oluyomus yaww gercekten cok ii bi insan ama mesela sizinkilerdede oluyomu böyle herseye müdahale etme istegi mesela esime bişey diyorum hemen müdahale bi arada olsaydık yapamazdım o zaman aklıma geldi yazıyım dedim
benimde annem yada kaynanam gelicek sırayla düsünüyorumda acaba annemize söyledigimiz ihtiyacları kaynanamızada söyleyebilirmiyizki
vala benimkide çok iyi ama adı üstünde kaynanabende birarada yapamam sanırım 1-2 hafta sonra gelecek doğuma kalıcak bakqalım napcaz
Benimde kayınvalidem ile aram çok iyi. Çok sever beni, bende onu çok severim. Benim şeker + diyet olayım ortaya çıktığından beri yaklaşık 3 haftadır bizde kalıyor gündüzleri evine geçiyor. MaşaAllah çok iyi gidiyor yemeğimi yapıyor bulaşıkları yıkıyor üzülüyorum o böyle yapınca ama benimde halim olmuyor onları yapmaya.
Beraber oturmayı ben isterim ama o istemiyor aynı evde olmaz diyor. Bazen hak veriyorum bende. İnsanın kocası ile pek özeli kalmıyor. Özeli yatak odasına sıkışıyor. Biz çareyi yakından ev tutmakta bulduk. Bakalım bir aksilik olmazsa yakından ev tutucaz bebeğimede o bakacak.
O kendi fikirlerini araya sokanlara da gıcık olurum. Neyseki benimki ben ne desem hep haksız bile olsam beni tasdikliyor
canım doğuma kadar kalıcak doğumda annemde gelicek doğum sonrası yine kayınvalide çünkü hasta bi kardeşim var o yüzden annem gelip uzun süre kalamıyo yanımda ancak 1 -2 gün kalabilir mecburum yani .. gerçi kayınvalidemin hakkını yemeyim çok iyi bir insan ama biraz ağır yani yemek filan yapar mı bilmem yapar heralde ...doğumda o mu kalacak canım yanında.. zor olmayacak mı yaa kaynana ile...
canım doğuma kadar kalıcak doğumda annemde gelicek doğum sonrası yine kayınvalide çünkü hasta bi kardeşim var o yüzden annem gelip uzun süre kalamıyo yanımda ancak 1 -2 gün kalabilir mecburum yani .. gerçi kayınvalidemin hakkını yemeyim çok iyi bir insan ama biraz ağır yani yemek filan yapar mı bilmem yapar heralde ...doğumda o mu kalacak canım yanında.. zor olmayacak mı yaa kaynana ile...
doğumda o mu kalacak canım yanında.. zor olmayacak mı yaa kaynana ile...
ayyyy forumda bi tuhaf bugün yazdıklarım ya gitmiyo ya çifter gidiyo
merhaba canım hosgeldin evet hamileliklerimiz rahat oldu Allah a sükür bebişin kilosu falan cok güzel erkek mi kızmı ama meyve yiyosan erkek ihtimali fazla diyorum ben ama meye de yeniyor bacım ya hamilelik boyunca meyve yedim bende
Günaydın kızlarr..
Çok yorgun çok uykusuzum. Hiç uyuyamıyorum geceleri artık. Sanki ev ev değilde hamam gibi. Sadece ben bunalıyorum ve artık dayanamıyorumda. Sizinde böyle oluyor mu. Şimdiden böyleyse son ayda mahfolacağım ben. Zaten hamile olduğumu öğrenen herkes Allah yardımcın olsun ne yapacaksın yazın diye teselli etmişlerdi beni. Şimdi onları çok daha iyi anlıyorum..
kızlar aşırı akıntı problemi yaşayan var mı
keşke normal doğum için beni yönlendirebilseler. ben özellikle son 3 ayda doktorumu değiştirdim ranevulu doğum olmasın normal doğumu destekleyen bir doktorum olsun diye. ama olmayınca olmuyor. benim ki tüp bebek ve ben bebeğimin sağlığı için bunu özellikle istiyordum ki benim oğluşum çoook önceden pozisyonunuda aldı. hiç üzmedi annesini keşke onun için bunu yapabilsem. ama doktorlar o kadar tedavi sonrası en ufak bir riske dahi giremiyorlar tabi onlar böyle söyleyince bende razı olmak zorunda kalıyorum. yoksa bağıra çığıra doğumu yapmak ve onun ilk çığlığı ile kendime gelmek isterdim. kısmet işte hayat herkese bu kadar şanslı davranmıyor. bende bari tombiş bi oğlum olsun diye vurdum yemenin dibine önceden aman normal kiloda kalsın da normal doğum yapmama izin versinler derdim şimdi ohhhh yarasın paşama deyip yiyorum içiyorum...
Merhaba arkadaslar bende Ağustos annesi olucam Allah'ın izniyle. Kızım olucak benim artık sabirsizlaniyorum iyice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?