Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Benimde kayınvalidem ile aram çok iyi. Çok sever beni, bende onu çok severim. Benim şeker + diyet olayım ortaya çıktığından beri yaklaşık 3 haftadır bizde kalıyor gündüzleri evine geçiyor. MaşaAllah çok iyi gidiyor yemeğimi yapıyor bulaşıkları yıkıyor üzülüyorum o böyle yapınca ama benimde halim olmuyor onları yapmaya.

Beraber oturmayı ben isterim ama o istemiyor aynı evde olmaz diyor. Bazen hak veriyorum bende. İnsanın kocası ile pek özeli kalmıyor. Özeli yatak odasına sıkışıyor. Biz çareyi yakından ev tutmakta bulduk. Bakalım bir aksilik olmazsa yakından ev tutucaz bebeğimede o bakacak.

O kendi fikirlerini araya sokanlara da gıcık olurum. Neyseki benimki ben ne desem hep haksız bile olsam beni tasdikliyor

aynen öyle canım kaynanamın onun yaptıklarının hakkını asla ödeyemem belki annemden bile fazla özverili davranmıstır simdiye kadar evliligimizin ilk basından beri elekle su tasıdı resmen hep yapıcı hep yapıcıydı bende o dönemler calıstıgım ailemde uzakta oldugu icin hep birlikte kalalım diye baskı yapıyordum güzel olur diye ama kabul ettirememistim esime yani demem o ki bunun iyilikle kötülükle ilgisi yok özel hayatla ilgisi var ne bileyim kocanla rahat olmak sakalasmak istersin mesela olmaz hele alıskın degilsen hiç olmaz olursada zorlanılır diye düsünüyorum

kızlar 1 2 saat müsade daha sıcak gecmedi ama su islerimi halledip geliyim hemen gölgeden gölgeden artık napalım

doğumda o mu kalacak canım yanında.. zor olmayacak mı yaa kaynana ile...
canım doğuma kadar kalıcak doğumda annemde gelicek doğum sonrası yine kayınvalide çünkü hasta bi kardeşim var o yüzden annem gelip uzun süre kalamıyo yanımda ancak 1 -2 gün kalabilir mecburum yani .. gerçi kayınvalidemin hakkını yemeyim çok iyi bir insan ama biraz ağır yani yemek filan yapar mı bilmem yapar heralde ...

canım doğuma kadar kalıcak doğumda annemde gelicek doğum sonrası yine kayınvalide çünkü hasta bi kardeşim var o yüzden annem gelip uzun süre kalamıyo yanımda ancak 1 -2 gün kalabilir mecburum yani .. gerçi kayınvalidemin hakkını yemeyim çok iyi bir insan ama biraz ağır yani yemek filan yapar mı bilmem yapar heralde ...

evet canım kayınvalidemle kalıcam çünkü hasta bi kardeş,im var o yüzden anem uzun süreli yanımda kalamıyo bi yandan mecburum yani .. gerçi kayınvalidemin de hakkını yemeyim iyidir kendisi ama biraz ağır uyuşuk yani bakalım artık misafirlerime filan hizmeti nasıl yapcak bşi tek bunu düşünüyorum pek anlamaz o işlerden yani

erkek evet benim doktorum şeker ve meyve konusunda özellikle hassas olmamı istemişti... ama yazında başka ne yenir ki hakikaten yeniyor...yarasın paşama dedim koyverdim gitti...

bende de sıkıntı var normal tabi evde ve işte klima da var ama öle fır fır fır estiremiyosun endişe var doğal olarak. insanlar bana da amaannn yazın ne yapcan derlerdi sinir olurdum nedir ya moral verin işte onlara inat gördüğüm yerde yooo hiç sıkıntı yok rahatım diyorum. ama tabiki belli sıkıntılar var. dişini sıksan geçecek zaman kaldı o yüzden sabır tabi ki. birazda sinirlerim yıpranıyor uykusuzluk ve gerginlikten ama oda geçecek. oğlum için sabır diyorum.sayılı gün çabuk geçiyor.

keşke normal doğum için beni yönlendirebilseler. ben özellikle son 3 ayda doktorumu değiştirdim ranevulu doğum olmasın normal doğumu destekleyen bir doktorum olsun diye. ama olmayınca olmuyor. benim ki tüp bebek ve ben bebeğimin sağlığı için bunu özellikle istiyordum ki benim oğluşum çoook önceden pozisyonunuda aldı. hiç üzmedi annesini keşke onun için bunu yapabilsem. ama doktorlar o kadar tedavi sonrası en ufak bir riske dahi giremiyorlar tabi onlar böyle söyleyince bende razı olmak zorunda kalıyorum. yoksa bağıra çığıra doğumu yapmak ve onun ilk çığlığı ile kendime gelmek isterdim. kısmet işte hayat herkese bu kadar şanslı davranmıyor. bende bari tombiş bi oğlum olsun diye vurdum yemenin dibine önceden aman normal kiloda kalsın da normal doğum yapmama izin versinler derdim şimdi ohhhh yarasın paşama deyip yiyorum içiyorum...

Keşke canım keşke ama olmayınca olmuyor dediğin gibi. Bak zorluklarla nelerle kavuşacaksın evladına. Doktorların dediği gibi hiç riske etme. Yavrun yeterki kollarına gelsin ha normal ha sezeryan.

Merhaba arkadaslar bende Ağustos annesi olucam Allah'ın izniyle. Kızım olucak benim artık sabirsizlaniyorum iyice..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…