- Konu Sahibi sekerciiik
-
Olmazmı.. Hemde öyle böyle değil. günlük ped koydum yetmedi, orkid koydum oda kaşındırdı iyicene. Selpak havlu koyuyorum bazende günde bir kaç defa çamaşır değiştiriyorum. Ama işyerinde çok zor oluyor. Demek herkeste oluyor.
bende çare bulamadım bir türlü yaafitil vermişti dr. 6. ayımda falan işe yaramıştı baya rahat etmiştim ama şimdi rahatlatmıyor. sürekli çamaşır değiştiriyorum bende, ped koymaktan pişik oldum resmen
iltihap durumu falan mı arkadaşlar;?? neden o kadar çok ki akıntınız??
bende iltihap yok şükür ama çok oluyor akıntı. dr. olabilir diyor fakat olabilir demesi beni rahatlatmıyor, neticede günlük yaşantımı ektiliyor çoğu zaman. kaldı ki bazen acaba suyum mu geliyor diyiyorum :s[/QUO
aynen bazen bende suyum geliyo sanıyorum akıntı hat safhada druma bu kontrolde sordum fitil verdi kullansammı kararsız kaldım o bölgeye sabun bile değdirmiyorum ne bilim huylanıyorum bişi olur diye ...
ya benim merak ettiğim kasığınıza aniden bıçak saplanır gibi sancı oluyomu sizlerinde günde 1 -2 defa oluyo bana tırstım vala
bende iltihap yok şükür ama çok oluyor akıntı. dr. olabilir diyor fakat olabilir demesi beni rahatlatmıyor, neticede günlük yaşantımı ektiliyor çoğu zaman. kaldı ki bazen acaba suyum mu geliyor diyiyorum :s[/QUO
aynen bazen bende suyum geliyo sanıyorum akıntı hat safhada druma bu kontrolde sordum fitil verdi kullansammı kararsız kaldım o bölgeye sabun bile değdirmiyorum ne bilim huylanıyorum bişi olur diye ...
ya benim merak ettiğim kasığınıza aniden bıçak saplanır gibi sancı oluyomu sizlerinde günde 1 -2 defa oluyo bana tırstım vala
fitil problem yaratmıyor canım, ben kullandım 6. ayımda baya rahatlamıştım. ilk 3 gün fazlalaştırdı sonra akıntım kesilmişti birden. 2 defa kullandım ama ondan sonra işe yaramadı. kullanırsan inşallah sende işe yarar.
o bıçak saplanmaları bende de oluyor, dün banyoda yakaladı nefesim kesildi resmen. sayısı 1 gün içinde 5 e ulaşırsa dr.una ulaş derim. benimki 5 i aşarsa haberim olsun dedi.
fitil problem yaratmıyor canım, ben kullandım 6. ayımda baya rahatlamıştım. ilk 3 gün fazlalaştırdı sonra akıntım kesilmişti birden. 2 defa kullandım ama ondan sonra işe yaramadı. kullanırsan inşallah sende işe yarar.
o bıçak saplanmaları bende de oluyor, dün banyoda yakaladı nefesim kesildi resmen. sayısı 1 gün içinde 5 e ulaşırsa dr.una ulaş derim. benimki 5 i aşarsa haberim olsun dedi.
benim doktorda demişti 5 kez olursa gel diye sayıyorum özellikle 3 te kalıyo :)
fitili alayım ozaman bende bi deneyim
günaydınn kızlar aslında pek günaydınlıgı kalmadı ya neyse uykudan anca kalkabildigim icin sabaha kadar gezinip öglene kadar kafamı kaldıramıyorum yine söyle güzel bi banyo yaptımda kendime geldim evet o akıntı problemi herkeste var bende sık sık camasır degiştiriyorum hem hijyen yönünden hemde rahat etmek icin bir sürü camasır aldım benim cok fazla degil ama bir iki damla bile görsem hemen degiştiriyorum
kızlar sizlerdede yürürken kasıklarda ağrı varmı.adım atınca çok zorluyo bide bende erken doğum tehlikesi var yatıyorum sürekli.acaba bebek çokmu aşağıda ondanmı yoksa bu haftalarda normalmidir
günaydınn kızlar aslında pek günaydınlıgı kalmadı ya neyse uykudan anca kalkabildigim icin sabaha kadar gezinip öglene kadar kafamı kaldıramıyorum yine söyle güzel bi banyo yaptımda kendime geldim evet o akıntı problemi herkeste var bende sık sık camasır degiştiriyorum hem hijyen yönünden hemde rahat etmek icin bir sürü camasır aldım benim cok fazla degil ama bir iki damla bile görsem hemen degiştiriyorum
Bende o günlerin hayalini kuruyorum şu an. Bir an önce izine çıksam da yatsam akşama kadar camıda açsam pöfür pöfür esse. Kalksam yemek yesem tekrar yatsam tv izlesem arada yemek yesem off offf
dimi telli turna :)şöyle uzatsak ayağımızı ohhhhhh tvnin karşısında bütün gün abur cubur yesem :)
Kız abur cubur değilde hep hayal ediyodum tv karşısında buz gibi karpuz kavun yemeyi. Şeker belasına hepsine hasret kaldım. Ama olsun gerekirse tüm gün aç kalıcam genede yicem
oooo hoşgeldiniz hanımefendi biz işte sürünelim hanıma bak kaçlarda uyanıyobende evime gitsemde bi duş alsammmmmm ahhh
Bende o günlerin hayalini kuruyorum şu an. Bir an önce izine çıksam da yatsam akşama kadar camıda açsam pöfür pöfür esse. Kalksam yemek yesem tekrar yatsam tv izlesem arada yemek yesem off offf
Kız abur cubur değilde hep hayal ediyodum tv karşısında buz gibi karpuz kavun yemeyi. Şeker belasına hepsine hasret kaldım. Ama olsun gerekirse tüm gün aç kalıcam genede yicem
canım gecen taylan kumelıyı dınledımde meyvelerı sut veya sut urunlerıyle tuketın kan sekerınızın bır anda cıkmasını engeller dedı.normalde hemen kan sekerınız cıkar dedı.bende sımdı seker ıcerıgı yuksek olanlarda hemen sut ıcıyorum ne olur ne olmaz dıye sende öle yaparsın bu arada gece yatarken yogurdu denedın mı ?
bende gebelik şekeri yok o yüzden rahat rahat yiyorum hurmayı da sanırım psikolojik hurma yemeye başladım sancılar arttıaz önce yine bıçak gibi girdi vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?