Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bende çare bulamadım bir türlü yaa fitil vermişti dr. 6. ayımda falan işe yaramıştı baya rahat etmiştim ama şimdi rahatlatmıyor. sürekli çamaşır değiştiriyorum bende, ped koymaktan pişik oldum resmen

günaydınn kızlar aslında pek günaydınlıgı kalmadı ya neyse uykudan anca kalkabildigim icin sabaha kadar gezinip öglene kadar kafamı kaldıramıyorum yine söyle güzel bi banyo yaptımda kendime geldim evet o akıntı problemi herkeste var bende sık sık camasır degiştiriyorum hem hijyen yönünden hemde rahat etmek icin bir sürü camasır aldım benim cok fazla degil ama bir iki damla bile görsem hemen degiştiriyorum

kızlar sizlerdede yürürken kasıklarda ağrı varmı.adım atınca çok zorluyo bide bende erken doğum tehlikesi var yatıyorum sürekli.acaba bebek çokmu aşağıda ondanmı yoksa bu haftalarda normalmidir

oooo hoşgeldiniz hanımefendi biz işte sürünelim hanıma bak kaçlarda uyanıyo bende evime gitsemde bi duş alsammmmmm ahhh

kızlar sizlerdede yürürken kasıklarda ağrı varmı.adım atınca çok zorluyo bide bende erken doğum tehlikesi var yatıyorum sürekli.acaba bebek çokmu aşağıda ondanmı yoksa bu haftalarda normalmidir

Benim çok yol yürüdüğümde oluyor bu tarz ağrı. Oda kasıklarımın biraz üzerinde. Artık normal bunlar zira bebeklerde büyüdü. En son doktor kontrolüne gittim bebek banada çok aşağıda geldi doktor tam yerinde herşey çok güzel dedi. Ama sanki otururken bile ezcekmişim gibi geliyor bebişimi

evet evet oturduğumda bacaklarımın arasında sanki yavrum.benim yol yürüme gibi bi imkanım yok yatmak zorundayım 2 adım atsam o gün kasılmalarım çok oluyo nidilat kullanıyorum bakalım hayırlısıyla sağlıklı gelsinde razıyım bu sıcaklarda yatmaya

Bende o günlerin hayalini kuruyorum şu an. Bir an önce izine çıksam da yatsam akşama kadar camıda açsam pöfür pöfür esse. Kalksam yemek yesem tekrar yatsam tv izlesem arada yemek yesem off offf

Bende o günlerin hayalini kuruyorum şu an. Bir an önce izine çıksam da yatsam akşama kadar camıda açsam pöfür pöfür esse. Kalksam yemek yesem tekrar yatsam tv izlesem arada yemek yesem off offf

dimi telli turna :)şöyle uzatsak ayağımızı ohhhhhh tvnin karşısında bütün gün abur cubur yesem :)

Kız abur cubur değilde hep hayal ediyodum tv karşısında buz gibi karpuz kavun yemeyi. Şeker belasına hepsine hasret kaldım. Ama olsun gerekirse tüm gün aç kalıcam genede yicem

canım gecen taylan kumelıyı dınledımde meyvelerı sut veya sut urunlerıyle tuketın kan sekerınızın bır anda cıkmasını engeller dedı.normalde hemen kan sekerınız cıkar dedı.bende sımdı seker ıcerıgı yuksek olanlarda hemen sut ıcıyorum ne olur ne olmaz dıye sende öle yaparsın bu arada gece yatarken yogurdu denedın mı ?

oooo hoşgeldiniz hanımefendi biz işte sürünelim hanıma bak kaçlarda uyanıyo bende evime gitsemde bi duş alsammmmmm ahhh

kızlar keske ben sizin yerinizde olsamda calıssam yemin ederim böyle düsünüyorum evde olmak bi yere kadar güzel hiç olmassa isyerinde vakit geciyo ahh bi izin verse benimki hemen baslıcam calısmaya güle oynaya evde kalınca insan hantallasıyo kendime is cıkarıp duruyorum bende biraz önce misafirim geldi biraz onla oturduk dertestik simdide sıcakla bogusuyoruz bakalım kim galip gelecek

Son düzenleme:
Kız abur cubur değilde hep hayal ediyodum tv karşısında buz gibi karpuz kavun yemeyi. Şeker belasına hepsine hasret kaldım. Ama olsun gerekirse tüm gün aç kalıcam genede yicem

kızlar o degilde hani hurma yemek dogumu kolaylastırıyomus ya biz gebelik sekeri olanlar yiyebiliriz heralde deme bişey olmaz o kadardan

bende gebelik şekeri yok o yüzden rahat rahat yiyorum hurmayı da sanırım psikolojik hurma yemeye başladım sancılar arttı az önce yine bıçak gibi girdi vala

bende gebelik şekeri yok o yüzden rahat rahat yiyorum hurmayı da sanırım psikolojik hurma yemeye başladım sancılar arttı az önce yine bıçak gibi girdi vala

fazla yiyince erken dogum riski var biliyosun degilmi diyorum ama sana ben dinlemiyosunki geliyor diyorummm böyle diye diye dogurtturcam ben seni merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…