- Konu Sahibi sekerciiik
-
fazla yiyince erken dogum riski var biliyosun degilmi diyorum ama sana ben dinlemiyosunki geliyor diyorummmböyle diye diye dogurtturcam ben seni merak etme sen
canım gecen taylan kumelıyı dınledımde meyvelerı sut veya sut urunlerıyle tuketın kan sekerınızın bır anda cıkmasını engeller dedı.normalde hemen kan sekerınız cıkar dedı.bende sımdı seker ıcerıgı yuksek olanlarda hemen sut ıcıyorum ne olur ne olmaz dıye sende öle yaparsın bu arada gece yatarken yogurdu denedın mı ?
kızlar keske ben sizin yerinizde olsamda calıssam yemin ederim böyle düsünüyorum evde olmak bi yere kadar güzel hiç olmassa isyerinde vakit geciyo ahh bi izin verse benimki hemen baslıcam calısmaya güle oynaya evde kalınca insan hantallasıyo kendime is cıkarıp duruyorum bende biraz önce misafirim geldi biraz onla oturduk dertestik simdide sıcakla bogusuyoruz bakalım kim galip gelecek
kızlar o degilde hani hurma yemek dogumu kolaylastırıyomus ya biz gebelik sekeri olanlar yiyebiliriz heralde deme bişey olmaz o kadardan
fazla yiyince erken dogum riski var biliyosun degilmi diyorum ama sana ben dinlemiyosunki geliyor diyorummmböyle diye diye dogurtturcam ben seni merak etme sen
kızlar o degilde hani hurma yemek dogumu kolaylastırıyomus ya biz gebelik sekeri olanlar yiyebiliriz heralde deme bişey olmaz o kadardan
slm
hurmanın gerçekten böyle bir etkisi varmı ???
bu arada etlikte oturuyorum. eşimi ikna edersem antalyada ailemin yanında dogum yapıcam ikna edemezsem de o zaman doktor hastane arayışı içine giricem son 2 ay kalada süper olur artık burdan doktor ve hastane tavsiyelerinin listesini çıkartır en çok tercih edilene giderim :)))))
var diyolarhatta ben hissedenlerdenim ondan kesin demiyorum ama 1 haftadır hurma yiyorum ve tuhaf kasılmalar var karnımda dediğim gibi belki de onla hiöç alakası yok
keşke bende çalışıyor olsaydım, evde öyle bunalıyorum ki, sıcak bi yandan, can sıkıntısı bi yandan :s hem merak emeyin tv.de pek izleyecek bişeyde yok, sıkılıyor insan bi süre sonra
öyle bi etkisi varsa ben günde 5-10 tane yiyim biran önce minigimi kucagıma alırım :))
sekerciiik bu msj ı cok cok cok begendi aynı düsüncelere sahibiz canımcım inan bana insan calısmaya alıskın olunca yapamıyor ben calısıyoken daha cok ilgilenirdim evle herseyle bide evimizin bulundugu taraf güney cephesiadanayı aratmıyor jasmin gerci adananın sıcagıda meshurdur yani bu böyle olmayacak benim calısmam lazım birazdan is aramaya cıkıcam is ilanlarına bakıyım barii :) bu arada diplomamaı aldım kızlar beni tebrik edebilirsiniz bebiş bana ugurlu geldi hamiş hamiş girdigim sınavdan gecmisim valla
günde 3 taneden fazlası erken doguma yol acıyomus canım 33. haftadan sonra falan günde en fazla 3 tane yemekte rahim kaslarının işlevini arttırıyomus daha kolay kasılıp gevsiyo yani bide meryem suresini okumak lazımmıs bunlar duyduklarım
kızlar günaydınnyeni bir güne daha meleklerimiz karnımızda , e karnımızda burnumuzda uyanmış bulunuyoruz tabi uyanmayan hanımlar da var kızım gece bi tekmeledi bi tekmeledi sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok düz yatmamı istiyo hanımefendi e düzde ben yatamıyorum neyse cebelleşerek uyumuşuz
bu minikler anne karnında nasılsa uyku düzenleri doğunca bir müddet o şekilde devam ediyolarmış eğer doğruysa gece uykuları haram bana
bidee ayşe önerin hamilelik ve bebek bakımı kitabnı almıştım bayağ okudum içinde çok hoş bilgiler var , dün bir bölüm okudum içim cız etti bebklerimiz dünyaya geldiği ilk gün çok mutsuz olurlarmış etrafında dolaşan insanlar ,merakla bakan gözler ,çekilen fotolar, herkezin bi yorum yapması vs... bebkleri çok yorarmış ve anne karnına geri dönmek istediği için sürekli ağlarmışsakin bir hayattan karmaşık bi hayata geçiş ne zor olsa gerek ....
sekerciiik bu msj ı cok cok cok begendi aynı düsüncelere sahibiz canımcım inan bana insan calısmaya alıskın olunca yapamıyor ben calısıyoken daha cok ilgilenirdim evle herseyle bide evimizin bulundugu taraf güney cephesiadanayı aratmıyor jasmin gerci adananın sıcagıda meshurdur yani bu böyle olmayacak benim calısmam lazım birazdan is aramaya cıkıcam is ilanlarına bakıyım barii :) bu arada diplomamaı aldım kızlar beni tebrik edebilirsiniz bebiş bana ugurlu geldi hamiş hamiş girdigim sınavdan gecmisim valla
kızlar günaydınnyeni bir güne daha meleklerimiz karnımızda , e karnımızda burnumuzda uyanmış bulunuyoruz tabi uyanmayan hanımlar da var kızım gece bi tekmeledi bi tekmeledi sağa dönüyorum yok sola dönüyorum yok düz yatmamı istiyo hanımefendi e düzde ben yatamıyorum neyse cebelleşerek uyumuşuz
bu minikler anne karnında nasılsa uyku düzenleri doğunca bir müddet o şekilde devam ediyolarmış eğer doğruysa gece uykuları haram bana
bidee ayşe önerin hamilelik ve bebek bakımı kitabnı almıştım bayağ okudum içinde çok hoş bilgiler var , dün bir bölüm okudum içim cız etti bebklerimiz dünyaya geldiği ilk gün çok mutsuz olurlarmış etrafında dolaşan insanlar ,merakla bakan gözler ,çekilen fotolar, herkezin bi yorum yapması vs... bebkleri çok yorarmış ve anne karnına geri dönmek istediği için sürekli ağlarmışsakin bir hayattan karmaşık bi hayata geçiş ne zor olsa gerek ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?