Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım hiç bişey istemiyo kızlar ya çok iştahsızım sizlerde durum nasıl okadar zor karnımı doyuruyorum ki yemek düşünmek bile istemiyorum

benimde çok iştahım yok ama nedense kilo durumun hiç öle göstermiyor neredeyse 12 kilo aldım sanırım zaten şu bacaklarımdaki yırtıkları gördükçe kendimden soğumaya başladım hergün artıyor sanırım.. uykularım haram oldu soluna doğru yat dedi doktor ama ozamanda sağ tarafım ağrıyor sağıma dönsem içim el vermiyor bebek sol tarafa yatınca rahat edermiş .. sırt üstü yatınca da zor olurmuş onun için bütün gece dönüp duruyorum bir bakmışım sabah olmuş..

Sıcaktan herhalde kızlar bu yemek problemi. Midem bulanmasa hiç aramam yemek falan.

Ya bende sola yatınca çok uyuşuyorum mecburen dönüyorum. Ne yapayım üzülüyorum ama olmuyor ki. Zaten bir gecede elli bin defa dönüp duruyorum. Hoş dönmekde ayrı bir problem olan eşime oluyor her dönüşümde adam cin çarmış gibi fırlayıp kalkıyor düşücem diye Sizinkilerde aynımı adam düşücem yataktan diye ödü kopuyor. Her an tetikte az bacaklarımı oynatsam hemen kalkıyor ne oldu diye

:):) ayy demek başkalarında da oluyor bu durum benim eşimde öyle sağdan sola döneyim hemen bir tutuveriyor düşeceksin sandım diyor :) her dönüşümde beraber uyanıyoruz o yüzden.. gerçi alışsın oda dimi yarın bigün çocuk doğunca geceleri beni tek bırakmasın oda kalksın :)

yok vala bizimki fosur fosur uyuyo ama bende çok dönmüyorum en rahatsız edici durum gece 50 kez çise uyanmak

kızlar ultrasyon fotoğraflarımızı gösterelim mi:) bakınn buda benim prensesim:) insana kendi çocuğu çok datlı gelirmiş yaa her gördüğümde içim kaynıyor sıpaya yaa:):)

Eklentiler

• $220620122937.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar renkli ultrasona girdiniz mi bu yakın zamanda. Ben çok istiyorum girip oğluşumu görmek. Ama hiç bir girişimde bulunmadım açıkçası sormadım da doktoruma.

Kızlar renkli ultrasona girdiniz mi bu yakın zamanda. Ben çok istiyorum girip oğluşumu görmek. Ama hiç bir girişimde bulunmadım açıkçası sormadım da doktoruma.

son 2 kontrolde girmedim ama ondan önce hep 4 boyutluyla baktı doktorum çok hoş bi duygu bu gittiğimde doktora dicem 4 boyutluya gireyim die özledim kızımı

selam kizlar internete giremiyorym ortak kullandigimiz komsunun abonelik suresi dolmus sizi cokk ozledimm telefondan yaziyorum yazabildigim kadar :)

kızlar birşey soracağım aklıma takıldı, ben bugün gidip 1 numara prima premium care bebek bezi aldım ancak üzerinde 2,2.5 kilo yazıyor. acaba yanlış mı aldım. kilo itibariyle bana biraz az geldi. genelde bebekler 3 ve 3 bucuk civarı dogdukları ve benım bebegımınde haftasıyla uyumlu oldugu ıcın aklıma takıldı. bilgisi olan paylaşabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…