- Konu Sahibi sekerciiik
-
Sıcaktan herhalde kızlar bu yemek problemi. Midem bulanmasa hiç aramam yemek falan.
Ya bende sola yatınca çok uyuşuyorum mecburen dönüyorum. Ne yapayım üzülüyorum ama olmuyor ki. Zaten bir gecede elli bin defa dönüp duruyorum. Hoş dönmekde ayrı bir problem olan eşime oluyor her dönüşümde adam cin çarmış gibi fırlayıp kalkıyor düşücem diyeSizinkilerde aynımı adam düşücem yataktan diye ödü kopuyor. Her an tetikte az bacaklarımı oynatsam hemen kalkıyor ne oldu diye
kızlar ultrasyon fotoğraflarımızı gösterelim mi:) bakınn buda benim prensesim:) insana kendi çocuğu çok datlı gelirmiş yaa her gördüğümde içim kaynıyor sıpaya yaa:):)
kızlar ultrasyon fotoğraflarımızı gösterelim mi:) bakınn buda benim prensesim:) insana kendi çocuğu çok datlı gelirmiş yaa her gördüğümde içim kaynıyor sıpaya yaa:):)
Ayyy çok tatlıymış hakikaten. Kız insan daha çok heyecanlanıyor böyle gördükçe.
Kızlar renkli ultrasona girdiniz mi bu yakın zamanda. Ben çok istiyorum girip oğluşumu görmek. Ama hiç bir girişimde bulunmadım açıkçası sormadım da doktoruma.
hiç mi girmedin sen??
Kızlar renkli ultrasona girdiniz mi bu yakın zamanda. Ben çok istiyorum girip oğluşumu görmek. Ama hiç bir girişimde bulunmadım açıkçası sormadım da doktoruma.
selam kizlar internete giremiyorym ortak kullandigimiz komsunun abonelik suresi dolmus sizi cokk ozledimm telefondan yaziyorum yazabildigim kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?