Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım sen yenidoğan aldın ozaman mini paketi 3kg civarı oluyo diye biliyorum .. muhtemelen yenidoğan aldın sen

merhaba canım yenidoğan bezi alıcaksın elbette ancak sen prematüre doğan bebekler için olan bezden almış olabilirsin

slm kızlarr...
şekercik özlettin kendini :)
gerçi ben de pek giremiyorum fırsat olmuyor aslında gün içinde...
yarın anneme gidicem, birlikte çarşı pazar yaparız eksiklerimi tamamlarım, Nisan da dedesiyle oynar evde :)
bu arada dereotu çok süt yapıyormuş (yemeklerden yarım saat kadar önce bi tutam yemek süt yaparmş) , tohumunu alıcam ben de, evde uzun dikdörtgen bi saksım var ona ekicem
anakucağı için sineklik alıcam,
büyük iç çamaşırı ve emzirme atleti alıcam,
bi gecelik daha alıcam vs.

geceleri dönmek benim için de çok zorlaşmaya başladı,
bel ağrılarım da arttı artık
Allah hepimizin yardımcısı olsun valla

kızlar sonradan iyice baktım ki ben yanlış anlamışım. 2-5 kilo diyor, yani 2 kilo ile 5 kilo arası. doğru olanı almışım yani, tecrübesizlik işte

günaydın kızlar.... benimde gece uykuma nazar değdi heralde dün gece kabus gibi geçti valla hiç uyuyamadm dönerken çok zorlandım bide benim karın ağrılarım devam ediyo hala rahatsız ediyo artık ...bebişte çok hareketli özellikle sabahları
nstye kaçıncı haftadan itibaren alıyolar bilen var mı kızlar ..

Bende gece sağdan sola dönerken mahvoluyorum yaa.. bu arada iki gündür çatı kemiğim ağrıyor yatakta dönemiyorum otururken kalkamıyorum... bide dün gece adet sancısına benzer aralıklı sancılar hissettim ...bunlar hazırlık kasılmaları mı ki acaba??

nst ye ben 32 haftada girdim.. ama bi daha ne zaman giricem bilmiyorum...

ben daha nst ye filan girmedim karnım kasılıp kalıyo bazen sancı var mı yokmu merak ediyorum umarım bu gittiğimde girerim ...
o adet sancıları benim nerdeyse hiç geçmiyo artık sürekli altlarda tuhaf sancılar ...

Günaydın kızlar, hepimizin cuması mübarek olsun..

kasılma dediğin nasıl oluyor peki?? ben hiç kasılmadım mı acaba;??

Sen çok yaşa emi sorun güldürdü beni ama inan sen sormasaydın aynı soruyu ben soracaktım.

İki gündür kafamda. Ne kasılma nasıldır biliyorum nede doğum sancısı vs. Ya kızlar nasıl anlaycağız yaşayanlar bir anlatsın hele bize.

Benimde dün akşam karnıma ince ince sancılar girdi. Karnım taş gibiydi resmen. Uzanınca hemen geçti sancılar. Ama tedirgin oldum haliyle. Bebişimde az tepinmedi yani

Normalde 36 dan sonra diye biliyorum ben ama bazı gebelerde takip açısından daha erken başlanıyor. Benim mesela şeker problemim olduğu için haftaya 34. haftamda giricem.

Onuda merak ediyorum nasıl bişey diye. Ya bebek hareket etmezse. Girenler bize anlatsın ne yapmamız lazım. Sanırım tok gitmek lazım yanlış bişey yapmayalım. Doktor ona bakıyormu sonra hemen.

kasılma şöyle oluyo canlarım karnın taş gibi oluyo ne eğilebiliyosun ne hareket edebiliyosun sıkışıyo gibi bişey işte bebekte hareketsiz opluyo o an nefes bile almakta güçlük çekiyosun yani çok uzun sürmüyo 1 -2 dk bişey ..
onun dışında adet sancısı gibi sancılarım var benimde
bide günde 2 -3 kez çok şiddetli kasığıma sancı giriyo okadar...

cnm doktor bu kez gıttıgımızde ntsye gıreceksın bırdakı gelısınde dedı yanı 35. haftaya denk gelıyo.benımde kasıklarda falan oluyo ama sık degıl ama karnım agrıyo bnmde sabaha dogru vücut kendını hazırlıyo sanırım artık .hayırlısıyla sag salım saglıcakla dogursaydık :) bu arada herkese hayırlı cumalar

O zaman akşam kasılma oldu bende de. Çatlayacağım sandım bir an kendimi. O sancı bende de var bir iki gündür. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

günaydın kızlar...
yazılanları okuyunca kesin karar vermiş bulunmaktayım, bende de kasılmalar olmaya başlamış artı bide şöyle bir durum söz konusu, hemen hemen herkeste kramp olmuştur, bacağımızda ya da parmaklarımızda. dün gece kasıklarıma bildiğiniz kramp girdi, ölüyorum sandım. sancı dediğimizde bu mu ki acep
bu arada dr. um nst ye 36. haftada girceksin dedi.

benim bebeğimde erkek bende temmuz sonu ya da ağustos başı doğum yapıcam inşallah allahın izniyle yaklaştıkça heyecanlanıyorum ilk olduğu için neyle karşılaşacağımı bilmiyorum hem heyecan hem korku ikisi bir arada Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…