- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlar birşey soracağım aklıma takıldı, ben bugün gidip 1 numara prima premium care bebek bezi aldım ancak üzerinde 2,2.5 kilo yazıyor. acaba yanlış mı aldım. kilo itibariyle bana biraz az geldi. genelde bebekler 3 ve 3 bucuk civarı dogdukları ve benım bebegımınde haftasıyla uyumlu oldugu ıcın aklıma takıldı. bilgisi olan paylaşabilir mi
kızlar birşey soracağım aklıma takıldı, ben bugün gidip 1 numara prima premium care bebek bezi aldım ancak üzerinde 2,2.5 kilo yazıyor. acaba yanlış mı aldım. kilo itibariyle bana biraz az geldi. genelde bebekler 3 ve 3 bucuk civarı dogdukları ve benım bebegımınde haftasıyla uyumlu oldugu ıcın aklıma takıldı. bilgisi olan paylaşabilir mi
günaydın kızlar.... benimde gece uykuma nazar değdi heralde dün gece kabus gibi geçti valla hiç uyuyamadm dönerken çok zorlandım bide benim karın ağrılarım devam ediyo hala rahatsız ediyo artık ...bebişte çok hareketli özellikle sabahları
nstye kaçıncı haftadan itibaren alıyolar bilen var mı kızlar ..
ben daha nst ye filan girmedim karnım kasılıp kalıyo bazen sancı var mı yokmu merak ediyorum umarım bu gittiğimde girerim ...
o adet sancıları benim nerdeyse hiç geçmiyo artık sürekli altlarda tuhaf sancılar ...
kasılma dediğin nasıl oluyor peki?? ben hiç kasılmadım mı acaba;??
günaydın kızlar.... benimde gece uykuma nazar değdi heralde dün gece kabus gibi geçti valla hiç uyuyamadm dönerken çok zorlandım bide benim karın ağrılarım devam ediyo hala rahatsız ediyo artık ...bebişte çok hareketli özellikle sabahları
nstye kaçıncı haftadan itibaren alıyolar bilen var mı kızlar ..
ben daha nst ye filan girmedim karnım kasılıp kalıyo bazen sancı var mı yokmu merak ediyorum umarım bu gittiğimde girerim ...
o adet sancıları benim nerdeyse hiç geçmiyo artık sürekli altlarda tuhaf sancılar ...
kasılma şöyle oluyo canlarım karnın taş gibi oluyo ne eğilebiliyosun ne hareket edebiliyosun sıkışıyo gibi bişey işte bebekte hareketsiz opluyo o an nefes bile almakta güçlük çekiyosun yani çok uzun sürmüyo 1 -2 dk bişey ..
onun dışında adet sancısı gibi sancılarım var benimde
bide günde 2 -3 kez çok şiddetli kasığıma sancı giriyo okadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?