- Konu Sahibi sekerciiik
-
benim bebeğimde erkek bende temmuz sonu ya da ağustos başı doğum yapıcam inşallah allahın izniyle yaklaştıkça heyecanlanıyorum ilk olduğu için neyle karşılaşacağımı bilmiyorum hem heyecan hem korku ikisi bir arada Allah ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Amin canım aminnn..
Günaydın kızlar
Bu gece kasığımın biraz üstünde öyle bi sancı ile uyandım ki neye uğradığımı şaşırdım. Sonrada kasılma oldu biraz. Acaba yalancı gebelik sancısımı oluyor bu anlamadım.
günaydın canım erkencisin hoş uyuyamyoruz artık bende erkenden uyanıyorumbende netten biraz araştırdım da bu haftalarda rahim kendini doğuma hazırlarmış normalmiş bu kaıslmalar
Ah be güzelim çalışıyom bu saatte geldim işe. Ha gayret az kaldı bende keyif yapcam evde
Evet bende okudum canım. Yalancı doğum sancılarıda öyle oluyormuş. Kesik kesik ve düzensiz.
ay cumartesi ya ben evdyim bugün o yüzden evdesin sandım aallahım kolaylık versin inş bugün senin için çabucak bitsin inş...
günaydın kızlar.... benimde gece uykuma nazar değdi heralde dün gece kabus gibi geçti valla hiç uyuyamadm dönerken çok zorlandım bide benim karın ağrılarım devam ediyo hala rahatsız ediyo artık ...bebişte çok hareketli özellikle sabahları
nstye kaçıncı haftadan itibaren alıyolar bilen var mı kızlar ..
ancak benim şöyle bi durumum da oldu ve bu dr.uma olan güvenimi biraz zedeledi
doğum sonrası drum rahatlayabileceğimi söyledi, ben rahat pozisyona geçip ayaklarımı ve kendimi kasmayı bırakınca ve ıkınmayı bırakınca da plasenta çıkmadı
20 dk. içinde çıkması gerekiyormuş, çıkmazsa anneyi zehirleme ihtimali varmış, karnıma masaj falan yaptılar ama çıkmadı
narkoz vereceklerini ve plasentayı çıkarıp temizleceğini söyledi..
Ve bana 5 dk.lık az bi narkoz verilerek psenta çıkarıldı, içim temizlendi
belki dr.um rahatlamamı ayaklarımı uzatmamı söylemeseydi doğumun devamı olarak plasenta da çıkacaktı kimbilir
hastane çıkışında narkoz için ekstra ücret de talep edilince acaba bilinçli mi yapıldı diye düşündüm
neyse neticede bebeğimi sağlıcakla kucakladım çok şükür :)
Arkadaşlar hepimizin sayılıı zamanı kaldı Allah yardımcımız olsun bi nefeste alalım kuzularımızı elimize inşallah.bu arada hastane çantası hazırladınız mı?neler aldınız yanınıza? internette listeler var ama gerekli gereksiz herşey var,sadece gerekli olan şeylerin toparlamak lazım bu konuda çanta hazırlayanlar bilgilerini paylaşırsa super olur.. Sevgiler hamişler :)
haklısın canım benim başından beri erken doğum tehlikem olduğu için ben hazırlayalı çok oldu..
içine,
3 takım zıbın
bir yelek
battaniye
emzik
küçük biberon
4 5 tane bebek mendili
ıslak mendil
küçük çoraplar
bebek bezi koydum 7 8 tane yeni doğan
pişik kremi filan koydum bebeğim için
kendi cantama ise , iki takım gecelik
bol miktarda ped,
terlik, peçete, ıslak mendil, 2 3 adet iç çamaşırı alt üst
hastane bezi iki adet
çorap bir tane patik koydum insan üşüyomuş doğum sonrası
birde sürmemle tacımı koydum :) tokalarımın yanına
arkadaşlar bu bebeğe yaptıgımız hazırlıkta 10'lu hastane çıkışı aldık ve onun yeterli olacağını düşünüyorum. siz neden zıbınlar çoraplar vs. koyuyorsunuz, yoksa kastettiğiniz şey bu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?