- Konu Sahibi sekerciiik
-
günaydın kızlar
dün geceden beri sancı yokluyor beni, şimdiye dek 3 defada şiddetli kasılmam oldu. 2 kere daha olursa yolcuyum sanırsam, olursa gel dedi dr :18:
günaydın kızlar
dün geceden beri sancı yokluyor beni, şimdiye dek 3 defada şiddetli kasılmam oldu. 2 kere daha olursa yolcuyum sanırsam, olursa gel dedi dr :18:
hoşgeldin canım ..sayımız gittikçe artıyo :)
merhaba kızlar..bizde 34.haftamıza girdik allahın izniyle haftaya p.tesi kontrolumuz var çok heyecanlıyız çok..
Benim kontrolüm c.tesi günü çok heyecanlıyım. Hemen gelsede o gün bir gitsem baksam bebişime. Nst yede gireceğim bu seferki girişimde.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin kızlar.
Ya şu normal doğumumun normal günki tarihi beni korkutuyor. Resmen bayramın 1. günü. Nöbetçilerle uğraşmak istemiyorum. Kendi doktorumla konuşacağım. Bi hal çaresini bulmak lazım.
Bide bişey soracağım kızlar. Şimdi ben masabaşı çalıştığım için hep kafamda. Acaba bebek rahatsız oluyormu bu şekil oturmamızdan. Şimdi göbeğim olduğu için sandalyemi baya alçak yaptım. Göbeğim masanın altında kalıyor. Acaba bebeğe bi sakıncası varmı böyle oturmanın sürekli
hoşgeldin canım sende inş hayırlısıyla alırsın bebişi kucağınaÇizelgemde eylül yazıyor ama ben ağustosta doğuracam hayırlısıyla
canım rahatsız olmazlar ya bebişler sen takma kafana onlar karnımızda en korunaklı şekildeler hiiç merak etme rabbim öyle yaratmışki .. bende masa başı memurum bütün gün otoruyorum başlarda çok korktum kuyruk sokumum belim çok ağrır diye çok şükür öyle sorunlarda yaşamadım .. zaten az zamanımız kaldı artık evimizde bol bol dinlenicez ..
şu doğum meseleside takvimde görünen tarihinmi bayrama geliyo .. canım bebeklerin çoğu tam tarihinde doğmuyo inş öyle olur seninkide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?