Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın kızlar
dün geceden beri sancı yokluyor beni, şimdiye dek 3 defada şiddetli kasılmam oldu. 2 kere daha olursa yolcuyum sanırsam, olursa gel dedi dr :18:

ciddimisin sen ya kız benden öncemi gitcen yoksa .. şaka bi yana şiddetlimi sancıların .. ne durumdasın .. bişi olursa haberdar et bizi

günaydın kızlar
dün geceden beri sancı yokluyor beni, şimdiye dek 3 defada şiddetli kasılmam oldu. 2 kere daha olursa yolcuyum sanırsam, olursa gel dedi dr :18:

Allah yardımcın olsun canım inşaAllah güzel haberlerini bekliyoruz. Umarım erken doğum falan olmaz. Ben bile şimdiden korkmaya başladım.

kızlar aranızda daha önce doğum yapmış olan var mı ya? benim nüfus cüzdanım kayıp ehliyetim de yok hastanede sorun çıkar mı?çok korkuyorum sizi doğuma alamayız falan derler diye.ne yapabilirim?çok da az kaldı doğuma her an olabilir yani...

daha önce doğum yapmadım prosedür nasıl bilmiyorum ama bence bi an önce nüfüs cüzdanını çıkarttır

Benim kontrolüm c.tesi günü çok heyecanlıyım. Hemen gelsede o gün bir gitsem baksam bebişime. Nst yede gireceğim bu seferki girişimde.

Allah hakkımızda hayırlı olanı versin kızlar.

Ya şu normal doğumumun normal günki tarihi beni korkutuyor. Resmen bayramın 1. günü. Nöbetçilerle uğraşmak istemiyorum. Kendi doktorumla konuşacağım. Bi hal çaresini bulmak lazım.

Bide bişey soracağım kızlar. Şimdi ben masabaşı çalıştığım için hep kafamda. Acaba bebek rahatsız oluyormu bu şekil oturmamızdan. Şimdi göbeğim olduğu için sandalyemi baya alçak yaptım. Göbeğim masanın altında kalıyor. Acaba bebeğe bi sakıncası varmı böyle oturmanın sürekli

canım rahatsız olmazlar ya bebişler sen takma kafana onlar karnımızda en korunaklı şekildeler hiiç merak etme rabbim öyle yaratmışki .. bende masa başı memurum bütün gün otoruyorum başlarda çok korktum kuyruk sokumum belim çok ağrır diye çok şükür öyle sorunlarda yaşamadım .. zaten az zamanımız kaldı artık evimizde bol bol dinlenicez ..
şu doğum meseleside takvimde görünen tarihinmi bayrama geliyo .. canım bebeklerin çoğu tam tarihinde doğmuyo inş öyle olur seninkide...

kızlarr beebişlerin isimleri hazır mı ne koyucaksınız paylaşalım hadi ben başlatayım benim kızımın adı ömür olcak

Doğru diyorsunda ne bileyim canım her şeyden tırsıyorum bu ara

38. Haftadan sonra ne zaman gelirse gelsin dimi. Son güne kalmaz umarım. Çokda sabırsızlanıyorum yaw

Benim oğluşumun adı Kerem olacak inş.

ben 2011 kasım annesiyim sizin tatlı heyecanınızı anlıyorum:) listemi atmamışım kağıtta yazılı duruyor hepside çok işime yaradılar, sizlerle hastane listemi paylaşmak istiyorum :) hepinize hayırlı doğumlar dilerim )
Hastane çantası:
*bebek için ihtiyaçlar:
1 hastane çıkışı
ince pamuklu battaniye(2 adet)
patikli ve patiksiz alt pijama bol bol alın
pamuklu çorap 2 adet
çıtçıtlı budy bol alın.
ağız bezleri
kağıt havlu
bebek bezi-pişik kremi
yeni doğan ıslak mendilleri
Oto koltuğu ve Dr kontrol takiplerinin yapıldığı dosya

*anne için ihtiyaçlar:
Emzirme sütyeni,1 gecelik,1 sabahlık
Bele kadar çıkan lastikli lohusa kilodu
hijyenik ped
2 küçük havlu
göğüs pedleri
tarak
diş macunu-diş fırçası
yüz kremi
saç tokası-dudak nemlendirici-makyaj malzemeleri( o an insanın en doğal hali gibisi yok aslında:) perişan görünsek bile annelik resmi en güzel fotodur.yine de süslenmeye haliniz kalırsa süslenin:)
hastaneden çıkacağınız güne uygun kıyafetler.
Lansinoh göğüs ucu kremi
Fotoğraf makinesi
Çorap
Terlik
(alacaklarınızın miktarını doğum şekliniz ve hastanede yatış tarihinize kadar düşünerek ayarlayın, kolay gelsin:)

Günaydın kızlar,

Nasılsınız, nasıl gidiyor. Vuslattan sen çıkmadı ne olcu acaba..

Ben bu akşam çok rahatsızlandım. Resmen kuru karın ağrısı çektim. O kadar fena oldum ki biraz daha artsaydı doktora gidecektim. Sanırım serinleyim diye maruz kaldığım ceryandan oluyor. Hala biraz daha var ama gece çok kötüydü. Ne olacak bu halim bilmem. Ya sıcaktan patlayacağım evde yada ceryandan karın ağrılarına katlanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…