Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım bende masa basında çalışıyorum bebegın masa altında durması daha ii cunku bılgısayarın ekranından ne kadar uzak dursa o kadar ii radyasyon sonucta bende bilgisayarla ugrasırken masanın altına sokuyorum karnımı bılerek,ugrasmazken ekranı kapatıyorum dogum konusundada sıkma hayırlısı olsun inş. kendi doktorun olur

günaydın kızlaaar biz geldik, hala tek parçayız merak etmeyin :) her an tetikteyiz, erken gelebilirmiş ufaklık. anası kılıklı pek sabırsız (bana çekmiş ).

günaydın kızlaaar biz geldik, hala tek parçayız merak etmeyin :) her an tetikteyiz, erken gelebilirmiş ufaklık. anası kılıklı pek sabırsız (bana çekmiş ).

Hayırlısı olsun canım ama olsun çokda erken olmuyo. En azından 24. haftadan sonra çok fazla problem yaşamazsın. Allah yardımcımız olsun.

sanırım herkezde aynı sorunlar var karın ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı yatakta çok dönme ağrıdan dönememe Allah yardımcımız olsun.bende geçen hafta kontrolümde doktorum 1 parmak açıklığın var dedi zaten ilaçlarla durduruyoruz doğumu bakalım 1hafta 10 gün sonra kesicek ilacı artık nezaman doğarsa aceleci kızım:)

herkese mutlu gebelikler:)
ben de 33. haftadayım 20 ağustos gibi doğum olacak inş.
ben henüz hiçbir şey alamadım çünkü Ardahandayım yarın Ankaraya gidicem ve alışveriş çılgınlığı başlayacak :))
ilk işim beşik ve taşınabilir ana kucağı almak. beşik park yataklardan alıcam.
bunlar için tavsiyesi olan var mı Ankarada???

bugün dr kontrolümüz vardı periventrüküler beyaz cevherde bazal gangligon düzeyinde posterior fossada heterojen dansite artışları görüldü bebeğimin beyninde ne anlama geliyo hiç bir fikrim yok sadece sabahtan beridir ağlıyorum doktor bu tanıyı koydu ama ne olduğu tam bilinmiyo bebek anormal olabilirmiş

selamlar arkadaslar ben geldim sonunda internetime kavustum hepinizi cok özledim benimde yarın doktor kontrolum var hayırlısıyla bebişime bakıcaz.. jasmin öncelikle gecmis olsun canım telas yapma agrıların icin endişeleniyordum bu yüzdenmiymis sordunmu doktora?

canım bu ne demekmiş, başka bi dr.a daha görün derim ben.. canını sıkma Allah hayırlısıyla sağlıcakla nasip etsin yavrunu

bende 10lu hastane çıkışlarından aldım yeterli olacagını düşünüyorum ama tecrübesiziz bilemiyorum ,bilenler yardımcı olabilir belki.:)

tek bi hastane çıkışı yatmeyebilir kızlar.. hastanede ne kadar kalınacağı belli olmaz yani normal olursa ertesi gün çıkılır ama sezeryanda 3 gün falan kalınıyor
bi de altını değiştirirken kirlenie falan nolur nolmaz diye ben 1 hastane çıkışının yanında, 2 de yedek takım koyucam yani ( kısa kollu alttan çıtçtılı bady, uzun kollu tulum ya da yeni doğan pijama tk.mı, şapkası)

tatlım ben daha önce doğum yaptım ama doğum yapmasam da muayne için bile kimlik istiyorlar
neticede yatış işlemleri vs. kimliksiz olmaz bance

canım benim baska bı doktora görün ne olur ne olmaz bende cok uzuldum okuyunca yoktur bişey bence moralını bozma .dualarım seninle canıma............

bugun şehir dışında başka bi doktora gidicem kızlar gece gram uyku uyumadım ne ben uyuyabildim ne eşim nede bebeğim

Canım yaaa.

Sen dediğin gibi başka bir doktorada görün. Duyuyoruz neler diyorlar insanlara yok öyle olur yok sakat olur yok böyle. Başka doktorada git. Asla umudunu yitirme. Kötüde düşünme. Allah bilir bebeğini nasıl olacak. Rabbimin izniyle hiç bişeyde olmayacak.

Sıkıntı etme ne kendine ne de o yavrucağa. Ne olduğu tam bilinmeyen bişeyden sana nasıl derler anormal olabilir diye. Boşversene sen. Hemen koyvermeyesin.

Dualarım seninle kardeşim.

çok saol canım allah razı olsun hepinizden kilosu da çok düşük kızlar 2200 gr sadece napacağımı hiç bilmiyorum

Allahın izniyle bişeyi yktur ufaklığın düşük kilosuna tkma kafanı annesi toparlanır daha doğumuna 4 hafta var sen iyi olki bebişinde iyi olsun dualarımız seninle hayırlı haberlerini bekliyoruz

jasmin_88 ; canım moralini yüksek tut baska bi doktor gitceksin sanırım hatta ünv. hastanesi falan yok mu gitcegın yerde onlar daha cok arastırıyolar ya gece hep aklımdaydın bugunde berat gecesı dualaırm senınle inş. gusel haberlerını alırız. ayrıca eşimin akrabasına dırek yuzune senın cocugun gerızekalı dogacak demıslerdı ama cok sukur hıc bı sıkıntısı yok gayet saglıklı bazen böle devlet hastanesıyse gıttıgın yer sıkıntı olabılıyo. hangı ildesin cnm ?

günaydın kızlar.. hepimizin berat kandili mübarek olsun..

jasmin canını sıkma bu gece bol bol dua et ufaklığınaa... Rabbim hepimizin evlatlarını korusun kollasın inşallah...

canım ben yozgatta yaşıyorum özel hastaneye gidiyodum hep son zamanlarda bide devlete gideyim kaydım olsun ne olur olmaz diye düşündüm .. gittiğim dr kafamı karıştırınca geri kendi hastaneme döndüm kadın doğumcuma anlattım durumu o baktı ben bişey göremiyorum dedi ama ben ısrar edince ayrıntılıya gönderdi ordaki radyoloji uzmanı diliyle dişinin arasında yoğunlaşma filan dedi beynin bi bölümünde tam açıklamadı yani kontrolü bitirdi adamın yüzüne bakıyorum sonuç ne diye raporunu yazayım kendi drun yapıcak açıklamayı dedi çıktım kendi drumun yanına tabi kendisi farkedemediği için daha önce geçiştirici konuştu sen içini ferah tut bilmem ne demeye başladı normalde olabilir anormalde onu biz bu saatten sonra bilemeyiz dedi benim nutkum tutulduğu için bişey diyemedim .. çünkü bi anda gelişen bişey buzamana kadar testlerim olsun usglerim olsun hep düzenli normaldi .. o şekilde çıktık drun yanından bügün şehir dışında ankarada bi hast gidicektim fakat burdaki araştırma hast bi dr önerdiler oda izindeymiş pazartesi ona gitcem inş herşey düzelir bu kabus biter .. birdenbire ne oldu anlayamıyorum bebeğimin kilosu her şeyi normaldi şu an kilosuda düşük çıktı bende oda nerdeyse hiç kilo almamışız ..
bu gece hepinizden dua istiyorum kandiliniz mübarek olsun dualaraınızda beni unutmayın
işe de gitmedim evde yalnız kafamda soru işaretleri foruma giriyorum sizle dertleşmek bi nebze olsun rahatlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…