- Konu Sahibi sekerciiik
-
Benim kontrolüm c.tesi günü çok heyecanlıyım. Hemen gelsede o gün bir gitsem baksam bebişime. Nst yede gireceğim bu seferki girişimde.
Allah hakkımızda hayırlı olanı versin kızlar.
Ya şu normal doğumumun normal günki tarihi beni korkutuyor. Resmen bayramın 1. günü. Nöbetçilerle uğraşmak istemiyorum. Kendi doktorumla konuşacağım. Bi hal çaresini bulmak lazım.
Bide bişey soracağım kızlar. Şimdi ben masabaşı çalıştığım için hep kafamda. Acaba bebek rahatsız oluyormu bu şekil oturmamızdan. Şimdi göbeğim olduğu için sandalyemi baya alçak yaptım. Göbeğim masanın altında kalıyor. Acaba bebeğe bi sakıncası varmı böyle oturmanın sürekli
günaydın kızlaaar biz geldik, hala tek parçayız merak etmeyin :) her an tetikteyiz, erken gelebilirmiş ufaklık. anası kılıklı pek sabırsız (bana çekmiş).
Hayırlısı olsun canım ama olsun çokda erken olmuyo. En azından 24. haftadan sonra çok fazla problem yaşamazsın. Allah yardımcımız olsun.
bugün dr kontrolümüz vardı periventrüküler beyaz cevherde bazal gangligon düzeyinde posterior fossada heterojen dansite artışları görüldü bebeğimin beyninde ne anlama geliyo hiç bir fikrim yok sadece sabahtan beridir ağlıyorum doktor bu tanıyı koydu ama ne olduğu tam bilinmiyo bebek anormal olabilirmiş
bende 10lu hastane çıkışlarından aldım yeterli olacagını düşünüyorum ama tecrübesiziz bilemiyorum ,bilenler yardımcı olabilir belki.:)
kızlar aranızda daha önce doğum yapmış olan var mı ya? benim nüfus cüzdanım kayıp ehliyetim de yok hastanede sorun çıkar mı?çok korkuyorum sizi doğuma alamayız falan derler diye.ne yapabilirim?çok da az kaldı doğuma her an olabilir yani...
bugün dr kontrolümüz vardı periventrüküler beyaz cevherde bazal gangligon düzeyinde posterior fossada heterojen dansite artışları görüldü bebeğimin beyninde ne anlama geliyo hiç bir fikrim yok sadece sabahtan beridir ağlıyorum doktor bu tanıyı koydu ama ne olduğu tam bilinmiyo bebek anormal olabilirmiş
Canım yaaa.
Sen dediğin gibi başka bir doktorada görün. Duyuyoruz neler diyorlar insanlara yok öyle olur yok sakat olur yok böyle. Başka doktorada git. Asla umudunu yitirme. Kötüde düşünme. Allah bilir bebeğini nasıl olacak. Rabbimin izniyle hiç bişeyde olmayacak.
Sıkıntı etme ne kendine ne de o yavrucağa. Ne olduğu tam bilinmeyen bişeyden sana nasıl derler anormal olabilir diye. Boşversene sen. Hemen koyvermeyesin.
Dualarım seninle kardeşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?