Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dualarımız seninle canım... hiç moralini bozma herşeyin hayırlısı Allahtan...

dualarımız senınle tabıkıde cnm olmadı ankaraya gıdersın bu doktorada görunde moralını yuksek tut bebısıne yansıtma olurmu daha kesın bısey yok hem bence yoktur sıkma canını kılo olayınada takma kafanı bızım tanıdık kendı kılo aldı bebegı almadı 2400 dogdu ıyı sımdı sıkma canını bu kılo mevzusuna her bebek ayrı sımdı tek yapman sabretmen yasin oku o senı rahatlatır cnm ....

Ablamın bebeği tam 2 kg doğdu. Ama o kadar sağlıklıydı ki küvezde hiç yatmadı bile. Şimdi 8 aylık çivi gibi maşaAllah. Sağlık konusunda kilo kıstas değil canım. Hiç kilosuna sen kafanı takma.

saolun kızlar hepiniz destek oluyosunuz bende sizlerin bebeklerine dua ediyorum mübarek gün hepimiz için hayırlı geçer inşallahhh
dün çok kötüydüm ama bugün kendime çeki düzen vedim biraz bebeğimin bana ihtiyacı var dün gece hiç uyumadık eşimle görmeliydiniz bebeğimin tekmelerini resmen delindi karnım sanki bişeyler anlatmaya çalışıyo gibi eşim karnıma okudu hatta oda çok şaşırdı .. şimdi inanmak istemiyorum benim bitanemin hasta oluşuna

günaydın kızlar, hepinizin kandili mübarek olsun...
jasmin okudum tüm yazdıklarını, bozma moralini canım, bak bu gün her günden hayırlı bir gün. sende burdaki herkes gibi dualarımda olacaksın bebişinde. sağlıklı sıhatli kucağına alacaksın ufaaklığı inşallah

kızlar bi nöroloji uzmanıyla görüştük biraz içimizi rahatlattı ama bu beyinde lekelenme anlamına geliyomuş doktor sende bende bile olan bişey bunun için kafanızı bulandırmayın dedi biraz içime su serpildi ama yinede tabiki pazartesi mr a giricem mutlaka

inş. cnm iyi olur pazartesiyi bekleriz bizde. bu arada gelinimizin ark.'nın bebegınde de beynınde bı sorun varmıs ankarada bı doktora gıdıyomus ozel olmadı sana o doktorun ısmını alırım bakalım o bayan gıtsınde .

selam kızlar hepinizin beraat kandili mübarek olsun jasmin icini ferah tut canım senin moralin yüksek olmaliki bebişine yansıtasın o senin duygularını herseyini hissediyor bende bugün kontrole gittim aslında hastanemden memnunum ama tam olarak tatmin olamadıgım bişeyler var mesela normal doguma müsaitmiyim hani catı bakımından falan diye soruyorum o dogum anına kadar belli olmaz diyolar sizede böyle diyen oluyormu bu arada benim tosuncuk tam tosuncuk olmus kızlar etrafımdaki herkes kilosu düsük deyip duruyolardı tam nazar degdi simdi yine sanırım sekerden dolayı bi kac hafta önde gitmeye basladık su andaki boyu 50 cm kilosuda 3 kg olmus doktor bugün yarın bekle sancın olursa gel bu bebek olmus dedi:)dogum posizyonunuda almıs yani kızlar bi aksilik olmassa normal dogum yaparız sana dedi.

Sevsinler onu.. Rabbim yardımcın olsun. Umarım sağlıkla kolay bir normal doğum geçirirsin.

merhaba kızlar bende dün gittim kontrole herşey normal dedi doktor.kilomuz 1800gr boyumuz 45cm olmuş bugun 32.hafta bitiyor.
erken doğum olabilirmiş doktorumuz öyle dedi çünkü benim meleğim doğum pozisyonuna gelmişannesi gibi sabırsız olacak galiba
hepimizin bebekleri hayırlısıyla vaktinde ve sağsalim dünyaya gelsin inşallah

Bizde Pazartesi gittik doktora 35 haftalık olduk. Kilomuzda 2700 olmuş. Saglikli masallah. Herhalde 38 de alır bebisimi doktor. Yani Temmuz annesi olabilirim.

Bu kontrolde suna sasirdim. Son 2-3 aydır 2 haftada 1 kilo alan hatta bundan onceki 10 gunluk kontrolumuzde 600 gr alan ben bu 10 günlük kontrolümüzde tam 2 kilo almıştım. Sürekli karpuz yemem dısında hic bisi farketmedi. Hain karpuz ne kadar da masum duruyosun oysaki !!

deme bende paso karpuza saldırıyorum, ama napim sıcakta yemekte yenmiyor ki

kızlar bence karpuzla falan ilgisi yok bu haftalarda hızlı alıyoruz galiba kiloları hele ben hala soktayım bide normal dogum yapabilecekmiyim onuda bilmiyorum dogumu tetikler diye muayne etmiyolar dogum anına kadar bekleyecekmiyim yani böyle bişey olabilirmi anlamıyorum..

Selamlar.. bende 33 haftalık gebeyim.. Yozgata yeni taşındım ve yardıma ihtiyacım var.. burda özel hastaneye gittim ama açıkcası dr dan cok hoşlanmadım başka seçenekleri araştırıyorum .. forumda bir arkadaş yozgattan katılıyor galiba.. şimdiden tşkler..

günaydın kızlar...

nasıl yani, madem doğum anına kadar belli olmayacak nasıl doğum istediğimizi neden soruyorlar. tamam açılma olmaz, bebek pozisyon alamaz ani sezeryana alabilirler orası ayrı ama muayene etmeleri gerek sanki :s
bakalım 12 gün var benim kontrolüme, 36. hafta bitmiş olacak, 32. haftadayken normal olur demişti.

slmlar...
benım doktor suan normal dogum dıyor,ama 37. haftada catı muayenesi (alttan) yapacak ona gore kesınlesecek :) hakkımızda hayırlısı bakalım

Doğum şekli belli olmadanda insan rahat edemiyor. Ben mesela bir takım pijama aldım, şimdi gecelik mi pijamamı hangisini alcam belirsizim. Normal olacaksa gecelik almam lazım, sezeryan olacaksa pijama takımı alcam.

o zaman şimdiden normal ya da sezeryan diye kendimi alıştırmaya çalışmak boşuna :s dediğiniz gibi bakalım hepimizin hakkında hayırlısı. son an neyi gösterirse o çıkacak karşımıza

Merhaba Arkadaşlar
bende Ağustos annesi olucam inşallah. bir aksilik olmazsa sezeryan olacak,bu ikinci doğumum ama üzerinden zaman geçtiği için hatırlamıyorum.doktorunuz size tarih verdi mi. bana sadece belki bayramdan önce alırız dedi.bende bayramdan önce olursa erken olur diye düşünüyorum.tam 37 hafta olacak ozaman. bebek ne kadar dururda o kadar iyi değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…