- Konu Sahibi sekerciiik
-
canım ben yozgatta yaşıyorum özel hastaneye gidiyodum hep son zamanlarda bide devlete gideyim kaydım olsun ne olur olmaz diye düşündüm .. gittiğim dr kafamı karıştırınca geri kendi hastaneme döndüm kadın doğumcuma anlattım durumu o baktı ben bişey göremiyorum dedi ama ben ısrar edince ayrıntılıya gönderdi ordaki radyoloji uzmanı diliyle dişinin arasında yoğunlaşma filan dedi beynin bi bölümünde tam açıklamadı yani kontrolü bitirdi adamın yüzüne bakıyorum sonuç ne diye raporunu yazayım kendi drun yapıcak açıklamayı dedi çıktım kendi drumun yanına tabi kendisi farkedemediği için daha önce geçiştirici konuştu sen içini ferah tut bilmem ne demeye başladı normalde olabilir anormalde onu biz bu saatten sonra bilemeyiz dedi benim nutkum tutulduğu için bişey diyemedim .. çünkü bi anda gelişen bişey buzamana kadar testlerim olsun usglerim olsun hep düzenli normaldi .. o şekilde çıktık drun yanından bügün şehir dışında ankarada bi hast gidicektim fakat burdaki araştırma hast bi dr önerdiler oda izindeymiş pazartesi ona gitcem inş herşey düzelir bu kabus biter .. birdenbire ne oldu anlayamıyorum bebeğimin kilosu her şeyi normaldi şu an kilosuda düşük çıktı bende oda nerdeyse hiç kilo almamışız ..
bu gece hepinizden dua istiyorum kandiliniz mübarek olsun dualaraınızda beni unutmayın
işe de gitmedim evde yalnız kafamda soru işaretleri foruma giriyorum sizle dertleşmek bi nebze olsun rahatlatıyo
canım ben yozgatta yaşıyorum özel hastaneye gidiyodum hep son zamanlarda bide devlete gideyim kaydım olsun ne olur olmaz diye düşündüm .. gittiğim dr kafamı karıştırınca geri kendi hastaneme döndüm kadın doğumcuma anlattım durumu o baktı ben bişey göremiyorum dedi ama ben ısrar edince ayrıntılıya gönderdi ordaki radyoloji uzmanı diliyle dişinin arasında yoğunlaşma filan dedi beynin bi bölümünde tam açıklamadı yani kontrolü bitirdi adamın yüzüne bakıyorum sonuç ne diye raporunu yazayım kendi drun yapıcak açıklamayı dedi çıktım kendi drumun yanına tabi kendisi farkedemediği için daha önce geçiştirici konuştu sen içini ferah tut bilmem ne demeye başladı normalde olabilir anormalde onu biz bu saatten sonra bilemeyiz dedi benim nutkum tutulduğu için bişey diyemedim .. çünkü bi anda gelişen bişey buzamana kadar testlerim olsun usglerim olsun hep düzenli normaldi .. o şekilde çıktık drun yanından bügün şehir dışında ankarada bi hast gidicektim fakat burdaki araştırma hast bi dr önerdiler oda izindeymiş pazartesi ona gitcem inş herşey düzelir bu kabus biter .. birdenbire ne oldu anlayamıyorum bebeğimin kilosu her şeyi normaldi şu an kilosuda düşük çıktı bende oda nerdeyse hiç kilo almamışız ..
bu gece hepinizden dua istiyorum kandiliniz mübarek olsun dualaraınızda beni unutmayın
işe de gitmedim evde yalnız kafamda soru işaretleri foruma giriyorum sizle dertleşmek bi nebze olsun rahatlatıyo
kızlar bi nöroloji uzmanıyla görüştük biraz içimizi rahatlattı ama bu beyinde lekelenme anlamına geliyomuş doktor sende bende bile olan bişey bunun için kafanızı bulandırmayın dedi biraz içime su serpildi ama yinede tabiki pazartesi mr a giricem mutlaka
selam kızlar hepinizin beraat kandili mübarek olsun jasmin icini ferah tut canım senin moralin yüksek olmaliki bebişine yansıtasın o senin duygularını herseyini hissediyor bende bugün kontrole gittim aslında hastanemden memnunum ama tam olarak tatmin olamadıgım bişeyler var mesela normal doguma müsaitmiyim hani catı bakımından falan diye soruyorum o dogum anına kadar belli olmaz diyolar sizede böyle diyen oluyormu bu arada benim tosuncuk tam tosuncuk olmus kızlar etrafımdaki herkes kilosu düsük deyip duruyolardı tam nazar degdi simdi yine sanırım sekerden dolayı bi kac hafta önde gitmeye basladık su andaki boyu 50 cm kilosuda 3 kg olmus doktor bugün yarın bekle sancın olursa gel bu bebek olmus dedi:)dogum posizyonunuda almıs yani kızlar bi aksilik olmassa normal dogum yaparız sana dedi.
Bizde Pazartesi gittik doktora 35 haftalık olduk. Kilomuzda 2700 olmuş. Saglikli masallah. Herhalde 38 de alır bebisimi doktor. Yani Temmuz annesi olabilirim.
Bu kontrolde suna sasirdim. Son 2-3 aydır 2 haftada 1 kilo alan hatta bundan onceki 10 gunluk kontrolumuzde 600 gr alan ben bu 10 günlük kontrolümüzde tam 2 kilo almıştım. Sürekli karpuz yemem dısında hic bisi farketmedi. Hain karpuz ne kadar da masum duruyosun oysaki !!
kızlar bence karpuzla falan ilgisi yok bu haftalarda hızlı alıyoruz galiba kiloları hele ben hala soktayım bide normal dogum yapabilecekmiyim onuda bilmiyorum dogumu tetikler diye muayne etmiyolar dogum anına kadar bekleyecekmiyim yani böyle bişey olabilirmi anlamıyorum..
günaydın kızlar...
nasıl yani, madem doğum anına kadar belli olmayacak nasıl doğum istediğimizi neden soruyorlar. tamam açılma olmaz, bebek pozisyon alamaz ani sezeryana alabilirler orası ayrı ama muayene etmeleri gerek sanki :s
bakalım 12 gün var benim kontrolüme, 36. hafta bitmiş olacak, 32. haftadayken normal olur demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?