- Konu Sahibi sekerciiik
-
Doğum şekli belli olmadanda insan rahat edemiyor. Ben mesela bir takım pijama aldım, şimdi gecelik mi pijamamı hangisini alcam belirsizim. Normal olacaksa gecelik almam lazım, sezeryan olacaksa pijama takımı alcam.
kızlar bence karpuzla falan ilgisi yok bu haftalarda hızlı alıyoruz galiba kiloları hele ben hala soktayım bide normal dogum yapabilecekmiyim onuda bilmiyorum dogumu tetikler diye muayne etmiyolar dogum anına kadar bekleyecekmiyim yani böyle bişey olabilirmi anlamıyorum..
Merhaba Arkadaşlar
bende Ağustos annesi olucam inşallah. bir aksilik olmazsa sezeryan olacak,bu ikinci doğumum ama üzerinden zaman geçtiği için hatırlamıyorum.doktorunuz size tarih verdi mi. bana sadece belki bayramdan önce alırız dedi.bende bayramdan önce olursa erken olur diye düşünüyorum.tam 37 hafta olacak ozaman. bebek ne kadar dururda o kadar iyi değilmi?
kızlar bi nöroloji uzmanıyla görüştük biraz içimizi rahatlattı ama bu beyinde lekelenme anlamına geliyomuş doktor sende bende bile olan bişey bunun için kafanızı bulandırmayın dedi biraz içime su serpildi ama yinede tabiki pazartesi mr a giricem mutlaka
selam kızlar hepinizin beraat kandili mübarek olsun jasmin icini ferah tut canım senin moralin yüksek olmaliki bebişine yansıtasın o senin duygularını herseyini hissediyor bende bugün kontrole gittim aslında hastanemden memnunum ama tam olarak tatmin olamadıgım bişeyler var mesela normal doguma müsaitmiyim hani catı bakımından falan diye soruyorum o dogum anına kadar belli olmaz diyolar sizede böyle diyen oluyormu bu arada benim tosuncuk tam tosuncuk olmus kızlar etrafımdaki herkes kilosu düsük deyip duruyolardı tam nazar degdi simdi yine sanırım sekerden dolayı bi kac hafta önde gitmeye basladık su andaki boyu 50 cm kilosuda 3 kg olmus doktor bugün yarın bekle sancın olursa gel bu bebek olmus dedi:)dogum posizyonunuda almıs yani kızlar bi aksilik olmassa normal dogum yaparız sana dedi.
canım 36. haftada çatı muaynesi yapılıyor ve duruma göre yani bebeğin kilosuna göre, senin çatı genişliğine göre dr. bişiy söylüyor
bana bebek 3 kiloyu geçerse normal doğum zor olur demişti dr.
son kontrollerde bebek 3250 gr. idi hesapta .. ama normal doğum yaptım ve kızım 2620gr doğdu
bebek 3 kiloyu gecmis bana son ana kadar bilemeyiz bi aksilik olmassa normal yaparız diyor bende biliyorum onu ama diyelimki catım darsa veya normal doguma müsait degilsem özelde sezeryan ayarlamak istiyorum ben neden rahatlatmıyor bu doktorlar bana mı denk geliyor anlamadım o kadar üzerine gittim sonuç alamadımm bi ohh cekmek istiyorum artık
bence de 37. hafta erken olur canım yaa
mümkün mertebe ertele tabi eğer bi rahatsızlığın yoksa
çünkü son ana kadar bebek gelişimini sürdürüyor ve bildiğim kadarıyla 38. haftadan önce sezaryan yapılmamalı
günaydın kızlar nasılsınız eşim raporu yazan radyoloji uzmanıyla konuştu beni götürmedi sen çok evhamlanıyosun diye adam gördüğüm şey 1mm bile değil korkmanıza hiç gerek yok demiş ben gördüğümü raporda belirtmek zorunda olduğum için yazdım filan demiş biraz daha rahatladı içim ama tabiki pazartesi araştırmaya kesin gidicem ..
yazdıklarınızı okudum gerçekten benimde doktor yüzünden hiç yüzüm gülmedi kafama göre bi dr bulamadım ne nst ye soktu beni ne çatı muaynesinden bahsetti karambole gidiyo gibiyim bana hala 15 gün sonra gel diyo her hafta gitmem gerekmiyo mu bu haftalarda ?
Aslında bende erken olduğunu düşünüyorum. bayramdan hemen sonra 38. haftam doluyor.
sanırım doktorum tatilini bölmek istemediği için önce dedi ama önüzdeki hafta kontrolüm var bakalım ne dicek.
günaydın kızlar nasılsınız eşim raporu yazan radyoloji uzmanıyla konuştu beni götürmedi sen çok evhamlanıyosun diye adam gördüğüm şey 1mm bile değil korkmanıza hiç gerek yok demiş ben gördüğümü raporda belirtmek zorunda olduğum için yazdım filan demiş biraz daha rahatladı içim ama tabiki pazartesi araştırmaya kesin gidicem ..
yazdıklarınızı okudum gerçekten benimde doktor yüzünden hiç yüzüm gülmedi kafama göre bi dr bulamadım ne nst ye soktu beni ne çatı muaynesinden bahsetti karambole gidiyo gibiyim bana hala 15 gün sonra gel diyo her hafta gitmem gerekmiyo mu bu haftalarda ?
çok sağol canım .. son dönemlere girdik hepimiz çok evham yapıyoruz ,hele ilk bebk olunca insan tamamen tecrübesiz oluyo .. biz ne kadar özen gösteriyosak doktorlardan da o tavrı bekliyoruz ama onlarda bizim gibi yüzlerce hasta gördüğü için duyarsızlaşıyolar artıkçok şükür, gözün aydın canım çok sevindim
ben temmuz 17 de gidicem kontrole, 36. hafta bitmiş olcak, ondan sonra her hafta görüşücez dedi. bakalım napıcaz
çok sağol canım .. son dönemlere girdik hepimiz çok evham yapıyoruz ,hele ilk bebk olunca insan tamamen tecrübesiz oluyo .. biz ne kadar özen gösteriyosak doktorlardan da o tavrı bekliyoruz ama onlarda bizim gibi yüzlerce hasta gördüğü için duyarsızlaşıyolar artık
bebek 3 kiloyu gecmis bana son ana kadar bilemeyiz bi aksilik olmassa normal yaparız diyor bende biliyorum onu ama diyelimki catım darsa veya normal doguma müsait degilsem özelde sezeryan ayarlamak istiyorum ben neden rahatlatmıyor bu doktorlar bana mı denk geliyor anlamadım o kadar üzerine gittim sonuç alamadımm bi ohh cekmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?