Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gözünaydın canım sen rahat olllll.... :))) çok sevindim
araştırmaya da git tabi için rahatlar en azından :)
evt son ay yani 36. hafta itibarıyle her hafta çağırıyorlar

ben de 16 Temmuzda gidicem.. belki nst'ye sokar.. sonra her hafta gelirceksin dedi dr.um
doğum çantam da hazır.. gecelik mi ,pijama mı demişsiniz valla ben 2 tane gecelik koydum çünkü daha rahat oluyor kesinlikle
ama evde kapri pijama daha rahat olur diye kapri takım aldım bi tane de
şimdi Nisan için de bi çanta hazırlıcam zira ben doğuma giderken onu da anneanneye bırakıcam, dedeyle birlikte kalıcak.. Ona da kıyafet falan koyucam

bu arada dün Nisan'ın oyun grubu arkadaşları ve anneleriyle havuza gittik.. çok şükür sağsağlim geldik :)) biraz tırstım aslında ayağım falan kayar gitmesem mi acaba falan dedim ama çok ısrar ettiler.. iyi ki de gitmişim dedim çok iyi geldi valla

Vakit yaklaştıkça hepimizde hafif endişeler ve korkular başlıyor tabi kızlar ama sakin olmaya çalışalım (bende denicem) herşeyin yolunda gideceğine inanalım Allah çok büyük önemli olan bizim ve bebeğimizin sağlığı başka hiçbişeye kafanızı takmayın ..

arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl?? ben 2 gündür eskiye göre çok az hissetmeye başladım.
acaba yeri azaldığı için mi? ya da ben mi kuruntu yapıyorum,Allah korusun bir sorunu olmasın yavrumun :S

Selam kızlar ben de ağustos annesiyim nasipse.Şimdiye kadar Ankaralı anneler topiğine takılıyordum (hala da takılıyorum) ama burası da çok ilgimi çekti hepimiz kısmetse 1 er 2 şer gün arayla doğuracağız.Beni de aranıza alır mısınız?

ah yesimsigim konusmaz olurmuyum canım o kadar üstüne gittim dedigim buydu iste ama sonuc alamadım dediginden sasmadı pazartesi günü doktor arıycam yine sanırım.

arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl?? ben 2 gündür eskiye göre çok az hsetmeye başladım.
acaba yeri azaldığı için mi? ya da ben mi kuruntu yapıyorum,Allah korusun bir sorunu olmasın yavrumun :S

evet canım ben hala cok siddetli hissediyorum karnımı delecek gibi ama senin karın bölgendeki yeri darsa bu haftalardan sonra pek hissedilmiyo diye biliyorum ama bizim kisi divane gibi massallah kök söktürüyo yesin onu annesi

canım hosgeldin aramıza elbette ne demek daha burda dogumlarımızı bebişlerimizin yaramazlıklarını anlatıcaz kısmetse umarım sen ankaradaki doktorlardan memnunsundur biz hala arastırmadayız arastırırken dogurucaz galiba yakında.. :26:

Son düzenleme:
arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl?? ben 2 gündür eskiye göre çok az hissetmeye başladım.

Bence doktorunla gorus aksatma bebek hareketleri cok onemli

selam kızlar ... arkadaşın biri bebğin hareketlerinin azaldığını söylemiş bende aynı durumdayım 2 gündür filan bariz bi azalma var hareketlerde

selam kızlar...
hareket azalması durumu hemen hemen herkeste var sanırım. benimki çok az sayılmaz ama eskisi gibi de değil. biraz daha nadir ama daha şiddetli oynuyor ufaklık. ufaklık diyorum ama bu gün kaburgalarıma çok güzel bir tekme yedim, nefesim kesildi resmen. gözlerimin önünden sim gibi bişeyler döküldü o kadar yani gece sıkıştırmalarıda fazlalaştı. kasık ağrılarımı saymıyorum bile, ama tek taraflı sadece sağ kasığım çok zorluyor bei, sizde de öyle mi?

benimde sağ daha çok ağrıyor nedense ... ama benim midem filan artık daha rahat karnım indimi ne anlamadım:26:

benimde sağ daha çok ağrıyor nedense ... ama benim midem filan artık daha rahat karnım indimi ne anlamadım:26:

bende de sol kasıkta oluyor ağrı ama normal artık ağırlığını veriyor tabii,daha az hareket etmesi de normal dedi doktor ama günde yine de en az 10 kez hareket etmesi normal olduğunu gösterir dedi doktor. Ama saymaya çalışıp ta çok kafayı takmayın dedi kızlar

bugün doktorumla görüştüm öyle hissetmen çok normal dedi,bugün de kızım yine seyrek ama gümbür gümbür tekmeleriyle
kuruntu yapmamam gerektiğini hissettirdi bana:) herhalde zaman azaldıkça heyecanın ve korkunun etkisiyle kendini de etkiliyor insan..

Kızlar bende bugün doktora gittim, suyum gayet iyiymiş (bir dönem su azalması olmuştu), bebek maşallah 2150 gr olmuş. İlk kez nst ye girdim, o da ilginç bir deneyim oldu. bir kere sancı oldu nst ye bağlı olduğum sürede onun dışında normaldı herşey. Birde son 1 aydır özellikle aksamları ve geceleri yaşadığım bir kaşınma sorunum vardı onu söyledim o da karaciğer değerlerine bakalım dedi ama daha test yaptırmadım. ayrıca kanımda biraz düşük çıktı (10) zaten bende kan ilacını kullanmıyordum, bundan sonra kullanırım inş. kaşıntı sizde de oluyor mu arkadaşlar?

Günaydın kızlar biz geldik oglumla birlikte kahvaltımızı yaptık islerimizi hallettik babamız bugün mesaiye gidicek basbasayız yani artık erken kalkmaya calısıyorumda kendimi alıstırayım bir yandan diye bebeklerin hareketlerinden bahsetmissinizde gercekten bu bıcırıklar bizi simdiden dövmeye basladı galiba cıktıklarında canımıza okuyacaklar gibime geliyo dün gece hafiften sancılanmalar basladı hatta uzun bi süre uyutmadı adet sancısı gibiydi tam seyimin üzerinde bir agrı sonra uyuyup kalmısım dogum agrısı da böylemi gelecek acaba..:26:

Son düzenleme:
Merhabalar .. bende inş Allah izin verirse ağustos annesi olacağım benim haftan sizlerden biraz daha geri olduğundan dolayı benim kızımın daha hareketlerinde yavaşlama olmadı fakat bu adet sancısı denilen şey 2 gündür ara ara geliyor gösteriyor kendini yani bak ben böyle bir şeyim diyor sonra gidiyor .. Nts veya çatı muaynesi olmadım muhtemel kolay kolayda olmam gibi geliyor çünkü hem sorunsuz bir gebelik geçirdim hemde doktorum rahat bir adam o sebeble çok gerek duymuyor böyle şeylere bende merak ediyorum hep çünkü herkes anlatıyor böyle şöyle diye neyse onun dışında normal doğum istemekteyim ama en son 31+4de gittim doktoruma o zaman kızım yan gelip yatıyordu şuan da da yerleşip yerleşmediğinden pek emin değilim açıkcası allah inşallah bana güzel geçen normal bir doğum nasip eder Tabi sadece bana değil hepimize benden şimdilik bu kadar tanışma faslı için çok bile konuştum

hosgeldin canım aramıza muayne icin özele mi gidiyosun

hoşgeldin canım allahım meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhh...inşallah hepimiz kolayca kurtuluruz hakkımızda hayırlısı olsun şu an hepimizinki normal görünüyo doğumlar sanırım sezeryan olucak olan yok aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…