- Konu Sahibi sekerciiik
-
günaydın kızlar nasılsınız eşim raporu yazan radyoloji uzmanıyla konuştu beni götürmedi sen çok evhamlanıyosun diye adam gördüğüm şey 1mm bile değil korkmanıza hiç gerek yok demiş ben gördüğümü raporda belirtmek zorunda olduğum için yazdım filan demiş biraz daha rahatladı içim ama tabiki pazartesi araştırmaya kesin gidicem ..
yazdıklarınızı okudum gerçekten benimde doktor yüzünden hiç yüzüm gülmedi kafama göre bi dr bulamadım ne nst ye soktu beni ne çatı muaynesinden bahsetti karambole gidiyo gibiyim bana hala 15 gün sonra gel diyo her hafta gitmem gerekmiyo mu bu haftalarda ?
o zaman bunu dr.la açık açık konuş
söyle ben böyle düşünüyorum ne yapalım sizce bi özel hast. ile görüşeyim mi de...
ayrıyetten de düşündüğün özel hastaneye git bi muayne ol,
dr.u gör, konuş, bakalım ne dicek.. belki dicek ki normal doğum olur ya da çatın dar sezaryan olur falan derse en azından o dr.u da bi görmüş olursun
ama anladığım kadarıyla senin normal görünüyor doğum,
bi aksilik olmazsa dedikleri de; doğum sırasında bebek ya da sen zor durumda kalırsanız hemen sezaryana alırız demek oluyor sanırsam... :) mucckk...
arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl?? ben 2 gündür eskiye göre çok az hsetmeye başladım.
acaba yeri azaldığı için mi? ya da ben mi kuruntu yapıyorum,Allah korusun bir sorunu olmasın yavrumun :S
Selam kızlar ben de ağustos annesiyim nasipse.Şimdiye kadar Ankaralı anneler topiğine takılıyordum (hala da takılıyorum) ama burası da çok ilgimi çekti hepimiz kısmetse 1 er 2 şer gün arayla doğuracağız.Beni de aranıza alır mısınız?
arkadaşlar bebeklerinizin hareketleri nasıl?? ben 2 gündür eskiye göre çok az hissetmeye başladım.
acaba yeri azaldığı için mi? ya da ben mi kuruntu yapıyorum,Allah korusun bir sorunu olmasın yavrumun :S
selam kızlarhani nerdesiniz herkes uyuyormu yoksaaa
benimde sağ daha çok ağrıyor nedense ... ama benim midem filan artık daha rahat karnım indimi ne anlamadım:26:
Merhabalar .. bende inş Allah izin verirse ağustos annesi olacağımbenim haftan sizlerden biraz daha geri olduğundan dolayı benim kızımın daha hareketlerinde yavaşlama olmadı fakat bu adet sancısı denilen şey 2 gündür ara ara geliyor gösteriyor kendini yani bak ben böyle bir şeyim diyor sonra gidiyor .. Nts veya çatı muaynesi olmadım muhtemel kolay kolayda olmam gibi geliyor çünkü hem sorunsuz bir gebelik geçirdim hemde doktorum rahat bir adam o sebeble çok gerek duymuyor böyle şeylere bende merak ediyorum hep çünkü herkes anlatıyor böyle şöyle diye neyse onun dışında normal doğum istemekteyim ama en son 31+4de gittim doktoruma o zaman kızım yan gelip yatıyordu şuan da da yerleşip yerleşmediğinden pek emin değilim açıkcası allah inşallah bana güzel geçen normal bir doğum nasip eder Tabi sadece bana değil hepimize benden şimdilik bu kadar tanışma faslı için çok bile konuştum
Merhabalar .. bende inş Allah izin verirse ağustos annesi olacağımbenim haftan sizlerden biraz daha geri olduğundan dolayı benim kızımın daha hareketlerinde yavaşlama olmadı fakat bu adet sancısı denilen şey 2 gündür ara ara geliyor gösteriyor kendini yani bak ben böyle bir şeyim diyor sonra gidiyor .. Nts veya çatı muaynesi olmadım muhtemel kolay kolayda olmam gibi geliyor çünkü hem sorunsuz bir gebelik geçirdim hemde doktorum rahat bir adam o sebeble çok gerek duymuyor böyle şeylere bende merak ediyorum hep çünkü herkes anlatıyor böyle şöyle diye neyse onun dışında normal doğum istemekteyim ama en son 31+4de gittim doktoruma o zaman kızım yan gelip yatıyordu şuan da da yerleşip yerleşmediğinden pek emin değilim açıkcası allah inşallah bana güzel geçen normal bir doğum nasip eder Tabi sadece bana değil hepimize benden şimdilik bu kadar tanışma faslı için çok bile konuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?