- Konu Sahibi sekerciiik
-
günaydın kızlaar...
hoşgeldin handec.
bu gün bana bişeyler oluyor, ne bilmiyorum ama ağlıyorum sabahtan beribebeğim kıpır kıpır sabah 08:20 den bu yana hemen hemen hiç durmadı diyebilirim. pek bi hassasım nedense
su turkcelden hamilelere abone olupta gelen msj var ya onda okumustum bende bu hafta icin bu hafta icinde bizim duygularımızda cinsellik evlilik gelecek kaygısı adına elde olmayan duygu gecisleri oluyomus ama gelip gecici bişeymis seninkide odur büyük ihtimalle
olabilir canım, eşim yanımda olmayınca daha bi yoğun yaşıyorum sanırsam. hamileliğimin sadece 3. ve 6. ayında yanımda olabildi. doğuma kadar da yokhoş doğumdan 2 ay sonra yine gidecek ama o zamanı fazla düşünmüyorum. şu dönemlerde çok ihtiyacım var ama yalnızız işte
amin cnm inş..kızlar hepinize günaydın .. yeni geldim doktordan çok şükür doktor içimi rahatlattı ...bebekte bi problem görünmüyo çok şükür ki kiloda almış 2700 gr olmuş meleğim .. allahım en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
amin jasmincim..
Hepinize günaydın.
Bende c.tesi kontrola gittim. Bebişim 2350 gr olmuş. Doktor herşey gayet güzel dedi.
Nst ye girdim ki şöyle ki, bir kaç paket çikolata yedim ki çok oynasın. Zaten sordular hemen yemek ve tatlı bişeyler yedin mi diye. Girmeden önce kıpır kıpır olan beni mahfeden bebeğim aletler takıldı yaw çocukta tık yok. Hemşireler baya bir uğraştı salladı etti yok anam sanki anladı da inadına uğraştırıyor gibi. Bir saate yakın nst de kaldım ama maalesefki doktor tekrar gir dedi hiç oynanamış bebek. Oradan çıktım tekrar başladı yaramaz oynamaya. Hemde öyle böyle değil. Bu perşembe gittiğimde gireceğim artık.
Benide her hafta çağıracaklar sanırım. Kendi doktorum izinde başka doktora gittim bende ama sağolsun oda baya bi ilgilendi.
saol canım seninde kontrolün güzel geçer inşallahh... benim kontrolde herjangi bir doğum belirteisine rastlamadı dr. keyifli keyifli yatıyo hanfendi bakalım ne zaman gelicekler yumurcaklar .. sezeryandan bahsetmedi dr normal görünüyo dedi ama bakalım nasıl olcak kızlaramin cnm inş..
canım cok sevındım.gözün aydın.bende bugun ögleden sonra gıtcem bakalım
kızlar hepinize günaydın .. yeni geldim doktordan çok şükür doktor içimi rahatlattı ...bebekte bi problem görünmüyo çok şükür ki kiloda almış 2700 gr olmuş meleğim .. allahım en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
kızlar hepinize günaydın .. yeni geldim doktordan çok şükür doktor içimi rahatlattı ...bebekte bi problem görünmüyo çok şükür ki kiloda almış 2700 gr olmuş meleğim .. allahım en kısa zamanda sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
amin jasmincim..
Hepinize günaydın.
Bende c.tesi kontrola gittim. Bebişim 2350 gr olmuş. Doktor herşey gayet güzel dedi.
Nst ye girdim ki şöyle ki, bir kaç paket çikolata yedim ki çok oynasın. Zaten sordular hemen yemek ve tatlı bişeyler yedin mi diye. Girmeden önce kıpır kıpır olan beni mahfeden bebeğim aletler takıldı yaw çocukta tık yok. Hemşireler baya bir uğraştı salladı etti yok anam sanki anladı da inadına uğraştırıyor gibi. Bir saate yakın nst de kaldım ama maalesefki doktor tekrar gir dedi hiç oynanamış bebek. Oradan çıktım tekrar başladı yaramaz oynamaya. Hemde öyle böyle değil. Bu perşembe gittiğimde gireceğim artık.
Benide her hafta çağıracaklar sanırım. Kendi doktorum izinde başka doktora gittim bende ama sağolsun oda baya bi ilgilendi.
adetin 9. günü çarpışma var
adetin 11. günü çarpışma
adetin 13. günü 2. çizgi silik çarpışma var
adetin 14. günü 2. çizgi koyuya yakın çarpışma var
adetin 15. günü 2. koyu çizgi çarpışma var
adetin 16. günü 2. koyu çizgi çarpışma yok
adetin 17. günü silik 2. çizgi çarpışma yok
adetin 18. günü çarpışma va
anlıcanz durum bu asıl günler pek çarpışma yok sizce durum ne olur
amin cnm inş..
canım cok sevındım.gözün aydın.bende bugun ögleden sonra gıtcem bakalım
günaydınn herkesee
dün kontrolumuz vardı cok şükür herseyımızz gayet iyi normal dogum gozukuyo sabırsızlıkla beklıyoruz yuzunu gösterdı en sonunda :):)
kramplar banada oluyo magnezyum kullanıyomsuun cnm ?
günaydın kızlar ... şekercik bu evreleri yaşamamıza az kaldı çok heycanlanıyorum böyle okuyunca ...benim dün belim bayağ ağrıdı ama yorgunluktan D: doğumdan değil yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?