- Konu Sahibi sekerciiik
-
elevit diye vitamin varya onu atıyorum arada onun dısında hicbişey almadım hamilelik boyunca artık sabah krampları alıskanlık haline geldi resmen Allah tan kısa sürüyo yoksa dayanması zor gercekten kontrolunuz nasıl gecti bebiş kac kilo boy falan ögrendinmi?
bana suya atılan mg lardan verdi onu kullanıyorum bende ama bazen uzun sürüyo benım belli olmuyo bazende hıc olmuyo , boyunu sölemedi benımde aklıma gelmedı heyecandan kılosu 3290 olmusama +- 500 gr koyularms bakalım dogunca görcez ama yanakları tombul tombuldu öpüp koklayasım geldi :)
bana suya atılan mg lardan verdi onu kullanıyorum bende ama bazen uzun sürüyo benım belli olmuyo bazende hıc olmuyo , boyunu sölemedi benımde aklıma gelmedı heyecandan kılosu 3290 olmusama +- 500 gr koyularms bakalım dogunca görcez ama yanakları tombul tombuldu öpüp koklayasım geldi :)
misafirim vardı onlarla uğraştım (yatılı ) bayağ bi yoruldum yani şimdi rahatladım ancak valla
misafirim vardı onlarla uğraştım (yatılı ) bayağ bi yoruldum yani şimdi rahatladım ancak valla
herkeze merhaba kızlar artık kasık ağrısından uykular haram oldu çok acı veriyo dönemiyorum yataktan kalkamıyorum çok kötü dün gece çok sancılarım oldu bel ve karnım çok ağırdı erken doum riskim var zaten ilaç kullanıyorum.bu hafta ilacı kesicek doktorum bu gidişle ilaç kesildikten sonra çok durmadan doğururum gibi geliyo
evet kızlar ya daha aramızda bebeği gelen yok :) bizimkiler maşallahhh günlerini doldurup gelecekler:) aman sağlıklı gelsinlerde ....
bişi sorcam size bende son zamanlarda aşerme gibi tuhaf bişiler oluyo ama temizlik maddelrine karşı çok ilginç değil mi? resmen çamaşır suyunu cifi filan yiyesim geliyo diş macununu mesela koklamaktan inanılmaz zevk alıyorum daha önce böyle bişi yoktu nerdeyse 2 haftadır filan var mentollü şeker yerken okadar zevk alıyorum ki anlatamam .. sizlerde var mı bu saçma durum :)
bebegin gelmek istiyo sen onu durdurmaya calısıyosun bencede kesersen gelir bence ya kızlar bilmiyorum da gelsin istiyorum ben artık beklemek istemiyorum mesela simdi hemen gelsin risk yok diye biliyorum artık bu haftadan sonra benimde geceleri karnımda agrı oluyo böyle hafif hafif bebeklerin ayakları kaburgama dogru tekmeler esliginde uykuya dalıyorumm
evet kızlar ya daha aramızda bebeği gelen yok :) bizimkiler maşallahhh günlerini doldurup gelecekler:) aman sağlıklı gelsinlerde ....
bişi sorcam size bende son zamanlarda aşerme gibi tuhaf bişiler oluyo ama temizlik maddelrine karşı çok ilginç değil mi? resmen çamaşır suyunu cifi filan yiyesim geliyo diş macununu mesela koklamaktan inanılmaz zevk alıyorum daha önce böyle bişi yoktu nerdeyse 2 haftadır filan var mentollü şeker yerken okadar zevk alıyorum ki anlatamam .. sizlerde var mı bu saçma durum :)
ben temizlik olayını hallettim sonunda evi kırkladım resmen altından girdim üstünden gecen haftasonuda beşiğimizi aldık ikeadan ana kucagıyla birlikte bakalım begenicekmisiniz simdi sadece cantam kaldı hazırlanacak:79:
şekercik çok güzelmiş miniğine aldıkların güle güle kullansın inşallahhhh...
doğumuda hiç merak etme bi sıkıntı olmazsa gelip direk paylaşıcam sizle kim önce doğurursa o yapsın siftahı sırayla hepimiz yazalım inşallahhhh..
vala bilmiyorum nedenini canım ama aynı durumdayız bende öyleyim vücutta bi eksiklik var ama ne bilmiyorum ... bazılarıda toprak filan aşeriyo ya onlarınki demir eksikliğinden oluyo diye duymuştumya biraz önce yukardaki yazını okudum da aşerme mevzusundakini açıkcası sevindim çünkü bende aynı şeyi yaşıyorum şöyle bi badana boya kokusu olsa çeksem içime. sabahtan beri banyo temizliyorum kireç sökücü cif vb şeyleri içime çekiyorum neden acaba yaaa:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?