- 28 Ekim 2011
- 614
- 341
- 323
- Konu Sahibi sekerciiik
-
ya biraz önce yukardaki yazını okudum da aşerme mevzusundakini açıkcası sevindim çünkü bende aynı şeyi yaşıyorum şöyle bi badana boya kokusu olsa çeksem içime. sabahtan beri banyo temizliyorum kireç sökücü cif vb şeyleri içime çekiyorum neden acaba yaaa:18:
bana suya atılan mg lardan verdi onu kullanıyorum bende ama bazen uzun sürüyo benım belli olmuyo bazende hıc olmuyo , boyunu sölemedi benımde aklıma gelmedı heyecandan kılosu 3290 olmusama +- 500 gr koyularms bakalım dogunca görcez ama yanakları tombul tombuldu öpüp koklayasım geldi :)
ben temizlik olayını hallettim sonunda evi kırkladım resmen altından girdim üstünden gecen haftasonuda beşiğimizi aldık ikeadan ana kucagıyla birlikte bakalım begenicekmisiniz simdi sadece cantam kaldı hazırlanacak:79:
Eki Görüntüle 461317 Eki Görüntüle 461318 Eki Görüntüle 461319
ya biraz önce yukardaki yazını okudum da aşerme mevzusundakini açıkcası sevindim çünkü bende aynı şeyi yaşıyorum şöyle bi badana boya kokusu olsa çeksem içime. sabahtan beri banyo temizliyorum kireç sökücü cif vb şeyleri içime çekiyorum neden acaba yaaa:18:
kasık ve bel ağrıları beni de zorluyor artık... arada kafa falan atıyor gibi bi bastırıyor ki aşağıya doğru çok fena oluyorum...
sıcaklar da fena oldu geceleri uyumak da zorlaştı, herşey zorlaştı... ben bi de evde bi afacanla uğraşıyorum,
babamız bu hafta yıllık izinde, tüller, perdeler yıkanıp, camlar silinecek, halıları yıkamaya vericem vs. ev işleri var yanii .. adam da diyo ben izne mi çıktım yoksa ek işe mi girdim anlamadım :)
bu arada ben yavaştan şişmeye başladım sanki,
ve son 1 ayda 3 kilo almışım, annemin tartısı öyle diyo ama bakalım dr.un tartısı ne dicek :) yani 57 den 69 a çıkmışım toplamdaama acayip iştahım açıldı valla
kalsiyum için ben akşamları çiğ susam yiyorum 1 tatlı kaşığı kadar...aklınızda olsun
onun dışında elevit ve kan hapına devam ediyorum.. ki bunlara doğumdan sonra da bi süre devam etmek gerekliymiş.. emzirirken
bebişler gelsin diye sabırsızlanıyoruz valla ama olsun biz katlanırız herşeye biz anneyiz.. onlar zamanında sağlıcakla gelsinler yeter
bu da bizim bambu beşiğimiz :)
maaşallah neyle besledin bu besledin bebişi okuyunca moralim bozuldu aramızda 9 gün var benim kızım geçen cuma daha 2 kg dı.(((
geçmiş olsun canım aman dikkat et ...moralini niye bozuyosun her bebek farklı farklı sonucta normal beslendim :)) cay kahve çikolata onları tüketmedim yeni yeni basladım tüketmeye :) bazı seylere dıkkat ettım etle bırlıkte yogurt tarzı seyler tuketmemeye abur cubur hamur işi yok :) diğer kalanlardanda ölçülü yedim :)saatli yemege dıkkat ettım :) bu arada nazar degdı sanırım düştüm dün neyseki bişeyimiz yok :)
bende bezi molfix aldım yenidoğan aldım primanın yeni doğanını bulamadım o yüzden molfix aldım bende umarım memnun kalırız ..
benimde bacaklarımın iç kısmı resmen bir günde çatladı ya deli gibi kaşınıyo .. karnımda henüz çatlak yok ama bacaklarıma üzüldüm
kasındıgı zaman krem sür mümkün mertebe kasınmaması lazım diye biliyorum ama bacaklardaki gecer aman karnında olmasında
selam kızlarnasılsınız bakalım bugün dün erken kalkmanın ve bütün gün kendimi tutmanın etkisiyle gece güzel uyudum kendimi zorladım ama resmen dün gündüz uyumamak icin gecede meyvesini aldım tabi iyi oldu kendimi süte verdigimden beri bacagıma eskisi gibi kramp girmiyo bu arada hurma yiyosunuz degilmi kızlar günde 1 2 tane bugün bebişin çamasırlarını yıkayıp ütülüycem sonrada cantasını hazırladımmı tamamdır hazırız bekliycez ondan sonra bu arada bebek bezini su prima premium care 3-6 kg olanı aldım sizin hazırlıklar nasıl gidiyo ?
canım soğuk memlekette yaşadığımız için şimdilik biraz iyiyiz ama sanırım 1 2 haftaya kadar yanmaya başlarız .. tamda sıcaklarda doğurcaz hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?