- Konu Sahibi sekerciiik
-
selam kızlar bende aranıza yeni katıldım,,33 haftalık hamileyim bende,,daha henüz 1 yaşında kızım var,,kızım 6 aylıkken 2.ye hamile kaldım ,,şimdi ikinci kızımızı bekliyoruz nasipse,,
biraz okudum yazdıklarınızı ben yeni anne olduğum için doğumla ilgili veya başka birşeyle ilgili sorularınız olursa ( özelllikle ilk doğumu olacak olanlar için) seve seve cevaplarım,,
ama benimde size bi sorum olcak,,benim bebeğimin başı yukarda,,bebeği ters olan var mı ,,doktorunuz ne dedi,,bizimki dönmesini bekleyeceğiz dedi,,
ha birde çatlaklar için bi öneri size,,duştan çıkmadan johnson baby bebek yağıyla vücudunuzu yağlayın bi su dökünün çıkın,,çok güzel nemlendiriyor,,ben ilk gebeliğimde hergün yapıyordum,nerdeyse 8aya kadar hiç çatlak olmadı,,8.ayda yağ bitince njivea aldım işe yaramadı ,,en güzeli johnson mış valla,,şimdide kullanıyorum yeni çatlak yok şükür:)
kızlarr günaydınn...
dünden beridir bi mide bulantım var ki anlatamam sizlerde de var mı ? ağzımın hiç tadı yok zor yemek yiyorum ..
bu arad kızımın son eksiği bebek şekerini de sipariş ettim sonunda , bi eksiğimiz kalmadıbi eksik kendisi kaldı hanfendinin
sizler naptınız bebk şekerini hallettiniz mi ?
emzirma atlati değilse sütyen aldım ama atlette lazım ya bak hatırlattığın iyi oldu .. haftasonu bakim de aliim ..sabahları banada oluyo camlar acık ya usutuyorum dıye dusunuyorum, yada idrar yolları ıltıhabı varsa oda yapıyo doktorum sureklı her gıttıgımde soruyo :) benım iştahda cok acık masallah ama dengeli yemeye calısıyıorum kilo almayım dıye :) bızım daha eksıkler var cnm atesölçeri,bebek bezi, falan almadık,bebek sekerlerını ızne cıktıgımda kendım yapıcam artık lohusa tacını yaptım baklım :)
emzirme atleti aldın mı ?
emzirma atlati değilse sütyen aldım ama atlette lazım ya bak hatırlattığın iyi oldu .. haftasonu bakim de aliim ..
çünkü atletsiz olmaz yani ben yapamıyorum
günaydın kızlar...
mide bulantısı değilde yanma çok oluyor bende, süt iyi geliyor mide yanmasına ama oda gaz yapıyor ne yapacağımı şaşırdım :s bebek şekerini beğendik eşimle temmuz sonu sipariş edicez bakalım, başkada eksiğimiz kalmadı çok şükür.
bide dün kan testi yaptırdım, idrar yollarında enfeksiyon varmış, canım sıkıldı :s
canım sutun ıcıne seker atarsan gaz yapmıyo yada keçi sütü iç, keçide gaz yapmıyo .idrar yolları için antibiyotık verdı mı önemlı ya o gecer ama ılac verdıyse
şeker atmayı denicem canım teşekkür ederim.
testi sağlık ocağında yaptırdım. kendi kontrolüm salı günü, yazdığı ilacı dr.uma göstermeden almak istemedim. malum başka bir dr.un yazdığı ilaç yüzünden bebeğimi kaybediyordum nerdeysesalı gününü bekliyorum o yüzden. akıntım çok fazlalaştı, kasıklarıma bıçak saplanıyormuş gibi oluyor, özellikle sağ tarafıma. enfeksiyondan olur mu ki?
benim de öyleydi bu aralar biraz da yoruldum doğum öncesi temizlik yaz temizliği falan. salı gün sancılandım doktora gittim nst de sancı çıktı ama açılmam yoktu çok şükür. bende de idrar yolları enfeksiyonu çıktı o da tetikler erken doğumu dedi doktorum. ilaç verdi magnezyumu artırdı sancı kesildi çok şkür. yani bebeğim beklemediğim anda geliyodu nerdeyse. şimdi hiç bi şey yapmıyorum yatıyorum anca akşama kadar ilaçla akıntım da azaldı rahatladım. ihmal etme bence bekleme hemen görüş mümkünse doktorunla.
ya açılma olup olmadığını vajinal kontrolle mi söyledi doktorun?
canını sıkma canım genelde hamilelrde oluyo bu enfeksiyon bende de önceleri vardı şimdi varmı bilmiyorum ..günaydın kızlar...
mide bulantısı değilde yanma çok oluyor bende, süt iyi geliyor mide yanmasına ama oda gaz yapıyor ne yapacağımı şaşırdım :s bebek şekerini beğendik eşimle temmuz sonu sipariş edicez bakalım, başkada eksiğimiz kalmadı çok şükür.
bide dün kan testi yaptırdım, idrar yollarında enfeksiyon varmış, canım sıkıldı :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?