Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hoş geldin aramıza sen tecrübeliymişsin .. benim ilk bebeğim başıma ne gelicek herşeyden habersiz bekliyorum .. az bi zamanım kaldı .. umarım hepimiz sağlıkla alırız miniklerimizi kucağımıza ..

Merhaba Hamişler,malum hepimiizin sayılı günleri kaldı ,ben İstanbul'dayım.İtanbulda olanlar hangi hastahane de doğum yapmayı planlıyorsunuz.. Kadıköy Şifa Ataşehir'de doğurmayı planlayan varmı,iyi bi hastanemidir acaba ne dersiniz?
Sevgiler bu sıcaklarda herkesee kolaylıklar gelsinn kızlar:)

slm kızlar nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz çok şükür, kızımın keyfi yerinde, hava az serinlese, kasıklarım ağrımasa, kramplarda son bulsa benimde keyfim yerinde olcak haftaya salı kontrolümüz var, iple çekiyorum. son zamanlar hiç geçmek bilmiyor sanki, iyice ağırlaştık ondan sanırsam biz çantamızı hazırladık, bebek için 2 ayrı full takım koydum, bezini koydum (prima 2-5 kg. aldım) biberon ve emzik koydum ne olur ne olmaz diye. kendime 2 gecelik, iç çamaşırı, havlu koydum. aklıma geldikçe atıyorum daha bişeyler, esas olması gerekenler hazır. 2. bi beşiği oldu küçük hanımın 40. çıkana kadar annemde kalacağımız için burayada bi beşik aldılar pembiş pembiş

ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beri kızıma bir şeyler yazıyorum. günlük gibi bişeyler. kontrollerinden bahsediyorum, tahlil sonuçlarımızı, ultrason resimlerini yapıştırıyorum. hissettiklerimi, düşündüklerimi, planlarımı yazıyorum sürekli. bu sabahta sizi çekiştirdik kızımla, selamı var hepinize, takla aça aça yazdık resmen

slm nasılsınız ? :)
yeni gelenlere hoşgeldin diyorumm... sağlıcakla kucağınaza alın bebeğinizi inş. bu arada ben de 2. kızımı bekliyorum. İlki 3,5 yaşında
ben ilk doğumu Aralıkta yaptım ve memnundum açıkçası.. ev sıcak olunca yıkamak falan sorun olmadı ama şimdi ben zorlanıyorum bu sıcaklarla çok bunalıyorum
benim dr. kont. de yarın hayırlısıyla,
çantamız da hazır
bez olarak da ilk kızımda hep prima kullandık yine ondan alıcaktım ama molfixin yeni doğanında göbek bağı oyuntusu olduğunu görünce onu aldım rahat olur diye
günlük olayı güzel oluyor, ben de tutuyorum büyüdüklerinde okurlar...
eşim gülüyor bana ; bi benim kendi günlüğüm var, bi ilk kızım Nisan'ınki, şimdi 2.'nin günlüğü, önemli gün ve tarihleri not aldığım ayrı bi ajanda var, bi de çocukların gelişim ve hastalık takibi için (boy, kilo, nezle, grip,vs.) ayrı bi ajandam var

selam anneler ben de ağustosta sezeryan doğum yapcam kısmetse . yaz sıcakları iyicebunalttı herkes öyle anladığımkadarıyla. bebişler nasıl durcak o sıcaklarda bilmem.benim de oğluşum olcak. buikinci bebişim. ilki kız şimdi 20 aylık. baya bi sık oldu araları. herkese hayırlı doğumlar.

ne güzel ya günlük tutmak hiç aklıma gelmedi çok iyi bir fikir ..neyse bende albüm yapim bari günlüğü unuttuk

kızlarr günaydınn...
dünden beridir bi mide bulantım var ki anlatamam sizlerde de var mı ? ağzımın hiç tadı yok zor yemek yiyorum ..
bu arad kızımın son eksiği bebek şekerini de sipariş ettim sonunda , bi eksiğimiz kalmadı bi eksik kendisi kaldı hanfendinin
sizler naptınız bebk şekerini hallettiniz mi ?

sabahları banada oluyo camlar acık ya usutuyorum dıye dusunuyorum, yada idrar yolları ıltıhabı varsa oda yapıyo doktorum sureklı her gıttıgımde soruyo :) benım iştahda cok acık masallah ama dengeli yemeye calısıyıorum kilo almayım dıye :) bızım daha eksıkler var cnm atesölçeri,bebek bezi, falan almadık,bebek sekerlerını ızne cıktıgımda kendım yapıcam artık lohusa tacını yaptım baklım :)
emzirme atleti aldın mı ?

emzirma atlati değilse sütyen aldım ama atlette lazım ya bak hatırlattığın iyi oldu .. haftasonu bakim de aliim ..
çünkü atletsiz olmaz yani ben yapamıyorum

günaydın kızlar...
mide bulantısı değilde yanma çok oluyor bende, süt iyi geliyor mide yanmasına ama oda gaz yapıyor ne yapacağımı şaşırdım :s bebek şekerini beğendik eşimle temmuz sonu sipariş edicez bakalım, başkada eksiğimiz kalmadı çok şükür.
bide dün kan testi yaptırdım, idrar yollarında enfeksiyon varmış, canım sıkıldı :s

emzirma atlati değilse sütyen aldım ama atlette lazım ya bak hatırlattığın iyi oldu .. haftasonu bakim de aliim ..
çünkü atletsiz olmaz yani ben yapamıyorum

sütyenı evde gıymek ııcn aldım atletıde bı yerlere gıderken gıymek ıcın ıstıyorum emzırme atletını gıyınce sutyene gerek kalmıyo cnm pahalıda 20 tl fıyatı

canım sutun ıcıne seker atarsan gaz yapmıyo yada keçi sütü iç, keçide gaz yapmıyo .idrar yolları için antibiyotık verdı mı önemlı ya o gecer ama ılac verdıyse

canım sutun ıcıne seker atarsan gaz yapmıyo yada keçi sütü iç, keçide gaz yapmıyo .idrar yolları için antibiyotık verdı mı önemlı ya o gecer ama ılac verdıyse

şeker atmayı denicem canım teşekkür ederim.
testi sağlık ocağında yaptırdım. kendi kontrolüm salı günü, yazdığı ilacı dr.uma göstermeden almak istemedim. malum başka bir dr.un yazdığı ilaç yüzünden bebeğimi kaybediyordum nerdeyse salı gününü bekliyorum o yüzden. akıntım çok fazlalaştı, kasıklarıma bıçak saplanıyormuş gibi oluyor, özellikle sağ tarafıma. enfeksiyondan olur mu ki?

benim de öyleydi bu aralar biraz da yoruldum doğum öncesi temizlik yaz temizliği falan. salı gün sancılandım doktora gittim nst de sancı çıktı ama açılmam yoktu çok şükür. bende de idrar yolları enfeksiyonu çıktı o da tetikler erken doğumu dedi doktorum. ilaç verdi magnezyumu artırdı sancı kesildi çok şkür. yani bebeğim beklemediğim anda geliyodu nerdeyse. şimdi hiç bi şey yapmıyorum yatıyorum anca akşama kadar ilaçla akıntım da azaldı rahatladım. ihmal etme bence bekleme hemen görüş mümkünse doktorunla.

ya açılma olup olmadığını vajinal kontrolle mi söyledi doktorun?

Son düzenleyen: Moderatör:
ya açılma olup olmadığını vajinal kontrolle mi söyledi doktorun?

evet vajinal kontrolle söyledi. aslında ultrasonla da baktı ama ultrasonla görünmesi için idrara sıkışık olması gerekiyormuş ultrasonda görünmüyo açılma dedi. nst de sancı çıkınca muayene etti. açılma yoktu çok şükür.

selamlar kızlar dün misafirlerim geldiydi yazamadım bugünde sabah erkenden doktora tabi klasik rutin kontroller haftaya carsambaya verdiler randevuyu jasmin sen vajinal muayneden degilde muayne yapmayan doktordan kork canım iste o isini savsaklayandır senin saglığın icin nasıl muayne gerekiyosa o yapılmalı ögleden sonra bi yere daha gidicem bakalım dua edin bana bide kendime söyle cici bi lohusa entarisi buldummu tamamdır cıkmıyoki karsıma baska zaman olsa cıkar bir sürü aradınmı bulunmaz iste böyle..

canını sıkma canım genelde hamilelrde oluyo bu enfeksiyon bende de önceleri vardı şimdi varmı bilmiyorum ..
bugün kontrole gittim tabi yine 5 dk sürdü ne çatı muaynesi ne başka bişi bide 15 gün sonra gel demezmi 15 güne kadar doğurmazsam giderim tabi ..
idrar kan testi istedi benden sonucu yarın alıcam fena mide bulantım var ...2 gündür istifar ediyorum okadar zorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…