- Konu Sahibi sekerciiik
-
haklısın canım bende onu diyorum ya işte kadın bana çatı muaynesi filan yapmıyo kafasına göre ... şu topikte en az günü kalan benim çoğunuza çatı muaynesi yapılmış bana yokkkk :) neyse artıkkkselamlar kızlar dün misafirlerim geldiydi yazamadım bugünde sabah erkenden doktora tabi klasik rutin kontroller haftaya carsambaya verdiler randevuyu jasmin sen vajinal muayneden degilde muayne yapmayan doktordan kork canım iste o isini savsaklayandır senin saglığın icin nasıl muayne gerekiyosa o yapılmalı ögleden sonra bi yere daha gidicem bakalım dua edin bana bide kendime söyle cici bi lohusa entarisi buldummu tamamdır cıkmıyoki karsıma baska zaman olsa cıkar bir sürü aradınmı bulunmaz iste böyle..
haklısın canım bende onu diyorum ya işte kadın bana çatı muaynesi filan yapmıyo kafasına göre ... şu topikte en az günü kalan benim çoğunuza çatı muaynesi yapılmış bana yokkkk :) neyse artıkkk
bende 34.haftamda çatı muayenesi oldum mecbur sancılarım vardı diye baktı doktorum erken doğum riskinden dolayı hiç canım yanmadı çok basitti.1 parmak açıklık var ama rahim henüz yumuşamamış dedi ilaçla doğumu geciktiriyoruz ilacı kesince yumuşama başlar dedi ve ilacı yarın kesicek hakkımızda hayırlısı bakalım.
peki sezeryana karar verildiyse yine de çatı muayenesi yapıyolar mı acep? ben biraz tırsıyorum da bu konudan :)))
çatı muayenesini nasıl yapmıyor ya da 39. haftaya bırakıyorlar ya. teyzem hariç (kendisi nerdeyse 10 aylık doğurdu ve kuzenimin sağ ayağı 6 parmak) çevremde olan hamilelerin hiç biri 40. haftalarını tamamlamadılar. 38. haftada geldiler hep. biz bu gün 35. haftayı bitirdik, yusuf yusuf olmaya başladık yani
bana 15 gün sonra gel dedi resmen ya
Merhaba Hamişler,malum hepimiizin sayılı günleri kaldı ,ben İstanbul'dayım.İtanbulda olanlar hangi hastahane de doğum yapmayı planlıyorsunuz.. Kadıköy Şifa Ataşehir'de doğurmayı planlayan varmı,iyi bi hastanemidir acaba ne dersiniz?
Sevgiler bu sıcaklarda herkesee kolaylıklar gelsinn kızlar:)
vuslat sen yaptırdınmı muaynen ne zaman bilgilendir bizi
benim kontrolüm de bugündü; çok şükür herşey yolunda... 2500 gr., 46cm olmuş benim fıstık... kafayı da gömmüş aşağıya itip duruyor zilli :)
suyum, plasenta vs. herşey normal old. için nst'ye sokmaya gerek duymadı.
Bu arada nst gerçekten ücretli olmuş; 10dk. 10 liraymış...
2 hafta sonra çağırdı
Çatı muaynesi de yapmadı (muhtemelen benim ilki de normal doğum old. için gerek duymamış olabilir.. ben de sormadım amaan tırstım işte )
benim bebek şekerlerim de hazır kızlar.. benim işim bu old. için kendim yaptım (nsnbaby)...
100 adet çikolata kesesi, 50 adet de resim çerçevesi yaptım şimdilik
emzirme atleti ben de aldım bu kez.. normalde hiç atlet giymem ama sıcaklarda evde bi atletle dolanırım, dışarıda da rahat olur dedim
gerçi sütyen giymeyi de sevmem ama dışarda mecburen giyiyorum
göğüs pedi kullanacağımız için atlet ya da sütyen şart oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?