Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
haklısın canım bende onu diyorum ya işte kadın bana çatı muaynesi filan yapmıyo kafasına göre ... şu topikte en az günü kalan benim çoğunuza çatı muaynesi yapılmış bana yokkkk :) neyse artıkkk

yok canım o sana özgü bişey degil yaptıranlar nerde yaptırıyo bilmiyorum ben özelden geliyorum simdi 39.haftada bakılcakmıs öyle diyolar meraktan catlamassak iyidir..

çatı muayenesini nasıl yapmıyor ya da 39. haftaya bırakıyorlar ya. teyzem hariç (kendisi nerdeyse 10 aylık doğurdu ve kuzenimin sağ ayağı 6 parmak) çevremde olan hamilelerin hiç biri 40. haftalarını tamamlamadılar. 38. haftada geldiler hep. biz bu gün 35. haftayı bitirdik, yusuf yusuf olmaya başladık yani

Bizimkide 35. haftada rahim kanalına girdi, hazırlıklı olmak lazım dedi doktor.
Yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek...

bende 34.haftamda çatı muayenesi oldum mecbur sancılarım vardı diye baktı doktorum erken doğum riskinden dolayı hiç canım yanmadı çok basitti.1 parmak açıklık var ama rahim henüz yumuşamamış dedi ilaçla doğumu geciktiriyoruz ilacı kesince yumuşama başlar dedi ve ilacı yarın kesicek hakkımızda hayırlısı bakalım.

peki sezeryana karar verildiyse yine de çatı muayenesi yapıyolar mı acep? ben biraz tırsıyorum da bu konudan :)))

sancı olunca bakıyorlar canım ama sancı olunca dogum baslama ihtimalide yüksek yani o sancıyı hissedene kadar icimizi rahatlatmıycaklar

peki sezeryana karar verildiyse yine de çatı muayenesi yapıyolar mı acep? ben biraz tırsıyorum da bu konudan :)))

yok canım planlı sezeryanda catı muaynesine gerek yok yapmıyolar zaten normaldede yapmıyolar sadece sancın varsa nst ye alıyolar sancı cıkarsa acıklıgına bakıyolar o sırada muayne ediyolar iste..

vuslat sen yaptırdınmı muaynen ne zaman bilgilendir bizi

bana 15 gün sonra gel dedi resmen ya

15 gün sonra dogumda görüsürüz deseydin sende ya manyakmı bunlar 25 günün var senin bak ben bugün muayneye gittim bir daha ki randevum ayın 18 i yani carsamba günü ama ben naptım biliyomusun isin ucunu sıkı tuttum normalde ayın yirmisindeydi ben bugün gittim..

merhabaa ben de ist.dayım canım... Çamlıca Hospitalium Hast. Dr. Bahar Besen'e gidiyorum dr.umdan da şimdilik gayet memnunum... senin gittiğin hastaneye hiç gitmedim o yüzden bi yorum yapamıcam canım
hayırlısı olsun :)

benim kontrolüm de bugündü; çok şükür herşey yolunda... 2500 gr., 46cm olmuş benim fıstık... kafayı da gömmüş aşağıya itip duruyor zilli :)
suyum, plasenta vs. herşey normal old. için nst'ye sokmaya gerek duymadı.
Bu arada nst gerçekten ücretli olmuş; 10dk. 10 liraymış...
2 hafta sonra çağırdı
Çatı muaynesi de yapmadı (muhtemelen benim ilki de normal doğum old. için gerek duymamış olabilir.. ben de sormadım amaan tırstım işte )
benim bebek şekerlerim de hazır kızlar.. benim işim bu old. için kendim yaptım (nsnbaby)...
100 adet çikolata kesesi, 50 adet de resim çerçevesi yaptım şimdilik
emzirme atleti ben de aldım bu kez.. normalde hiç atlet giymem ama sıcaklarda evde bi atletle dolanırım, dışarıda da rahat olur dedim
gerçi sütyen giymeyi de sevmem ama dışarda mecburen giyiyorum
göğüs pedi kullanacağımız için atlet ya da sütyen şart oluyor işte

kızlar hepinizi öpüyorum ii geceler erken kalktım ya bugün erken kacıyorum rahat rahat uykular inşallah hepinize...

günaydın kızlar, bu gün nasılsınız bakalım
biz iyiyiz çok şükür, kasık ağrısından başka şikayetimiz yok bugün.

vuslat sen yaptırdınmı muaynen ne zaman bilgilendir bizi

yok şekercim salı günü bizim kontrolümüz, iple çekiyoruz :)

maaşallah Rabb'im nazarlardan saklasın :)

günaydın kızlar, biz bugün daha iyiyiz. kasık ağrılarım biraz olsun hafifledi. arada bi nefes almakta zorlanıyoruz, küçük hanım yukarı baskı yapınca ama olcak o kadar artık. tek sorunumuz sıcak hava :s
sizler nasılsınız?

valla artık kasık ağrısından uykular hep bölük bölük yatakta dönmek işkence ağlayasım geliyo bazen dönemiyorum oturduğum yerden kalkınca ilk adımlar işkence ama olsun kızım için değer Allah onları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.amin

kızlar karnınız asagıya indimi ben farkettimde karnım asagılarda geziniyo cok az zamanım kaldı hissediyorum kasık agrıları bendede var dün gece 2 kere uyandım..

ben niyeyse pek anlamıyorumda eşim karnın aşağıda diyo gören bikaç kişi daha inmemiş diyo.keşke 2 kere olsa sadece baya bi uyanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…