- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlar simdi bebişin cicilerini ütülüycembitsinde yayınlıycam bakalım begenicekmisiniz
hadi bekliyoz merakla kolay gelsin..kızlar simdi bebişin cicilerini ütülüycembitsinde yayınlıycam bakalım begenicekmisiniz
ben niyeyse pek anlamıyorumda eşim karnın aşağıda diyo gören bikaç kişi daha inmemiş diyo.keşke 2 kere olsa sadece baya bi uyanıyorum
Benim karnımda aşağı indi ve diğerlerine göre daha küçük.
Zaten rahime accayip baskı yapıyor, sabahları o kadar acı hissediyorumki, idrar kesesi dolu olunca çok fena oluyorum, lavaboya gidene kadar canımdan can gidiyor, sizde de öyle oluyormu kızlar?
Benim karnımda aşağı indi ve diğerlerine göre daha küçük.
Zaten rahime accayip baskı yapıyor, sabahları o kadar acı hissediyorumki, idrar kesesi dolu olunca çok fena oluyorum, lavaboya gidene kadar canımdan can gidiyor, sizde de öyle oluyormu kızlar?
arkadaşlar ben pek yorum yazmıyorum yazışmalarınıza okuyucu olarak katılıyorum. şimdiye kadar düzenli takip edemediğim için konularınıza balıklama dalmak istemediğim için size katılamadım. Buradaki paylaşımlarınız yeri geldi problemlerime cevap oldu yeri geldi içimi rahatlattı Allah razı olsun. Çok şükür bebeklerimizi kucağımıza almaya sayılı günler kaldı. Biraz endişe biraz korku biraz mutluluk biraz özlem günler geçiyor. Günler geçtikçe büyüyen duygu yoğunlukları birbirimizi çok daha iyi anlamamıza sebep oluyor. Buradaki birçok arkadaşı sanki beni anlayan çok yakınlarım gibi hissettiğim ve tanıdığım oldu.
arkadaşlar ya bu ağustos sıcaklarında ankarada geceler geçmiyor birkaç gündür.Nefes alamıyorum. Allah İstanbul gibi nemli yerlerde sıcağı daha çok hissedip bunalan hamile arkadaşların daha bir yardımcısı olsun. Bazen gece yarısından sonra ve sabahın ilk saatlerinde tansiyon düşmesi yaşıyorum. 9a4 veya 7e5 falan oluyor. acayip terliyorum. yastığımın ıslandığını bilmezdim ensemden su sızıyor sankibir de karnımın üzerinde acı hissettiğim oluyor nedenini bilmiyorum bebeğim için tedirgin oluyorum gerçi çok şükür bebeğimin hareketleri güzel. benimle aynı durumları yaşayan arkadaşlar var mı acaba (((
neler yaptınız fıstıklar bugün hem kocisle ilgilenicem hem islerimi halledicem diye bide üstüne misafir tamam olduk yanidaha yeni oturuyorum bu gece iyi uyurum heralde iste benim oglusumun cicisleri;
Eki Görüntüle 465324 Eki Görüntüle 465329 Eki Görüntüle 465330 Eki Görüntüle 465331 Eki Görüntüle 465332 Eki Görüntüle 465333 Eki Görüntüle 465334 Eki Görüntüle 465335 Eki Görüntüle 465336
Eki Görüntüle 465337 Eki Görüntüle 465338 Eki Görüntüle 465339 Eki Görüntüle 465340
var canım var mesela ben. adana sıcaklarıyla boğuşuyorum, tansiyonumun anı anını tutmuyor. düşük oluyor genelde, ayaklarımı yukarı dikip biraz dinlenince geçiyor. karnımdaki acı hisside oluyor son zamanlarda, dr. kontrolüm 2 gün sonra sorucam ama çevremdeki herkes normal diyor. bebek kendini artık doğuma hazırladığı için kasılırmış oda bizim ağrılarımıza sebep olurmuş. ne derece doğru bilemicem. ekseri bebeğim karnımı gerdirdiği zaman ağrıyor benimki, hatta son 2 gündür yanlarıma vurdukça bağırtıyot bilehareketlerimiz seyrekleşti ama.
aynen canım aynı durumdayız benimde eşim geçen uzun uzuzn karnıma baktı ve karnın acayip aşağıda dedi hatta bende korktum heycan yaptım ... ama başkalarına sordum yok inmemiş dediler ..dr da bişi demedi zaten ..
sanırım artık iiyice sabırsızlandık :44:
neler yaptınız fıstıklar bugün hem kocisle ilgilenicem hem islerimi halledicem diye bide üstüne misafir tamam olduk yanidaha yeni oturuyorum bu gece iyi uyurum heralde iste benim oglusumun cicisleri;
Eki Görüntüle 465324 Eki Görüntüle 465329 Eki Görüntüle 465330 Eki Görüntüle 465331 Eki Görüntüle 465332 Eki Görüntüle 465333 Eki Görüntüle 465334 Eki Görüntüle 465335 Eki Görüntüle 465336
Eki Görüntüle 465337 Eki Görüntüle 465338 Eki Görüntüle 465339 Eki Görüntüle 465340
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?