Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kızlar simdi bebişin cicilerini ütülüycem bitsinde yayınlıycam bakalım begenicekmisiniz

Son düzenleme:
kızlar simdi bebişin cicilerini ütülüycem bitsinde yayınlıycam bakalım begenicekmisiniz
hadi bekliyoz merakla kolay gelsin..
günaydın kızlar gerçi günaydını kalmadı ama ..
benimde bebk şekerlerim dün geldi ..pembiş pembiş :)

belim ağrıdı dün gece benimde ama uykularımı bölmeedi nazar değmesin bugünlerde güzel uyuyorum ...
onun dışında bi belirti yok bebişş hala kıpır kıpırrr

ben niyeyse pek anlamıyorumda eşim karnın aşağıda diyo gören bikaç kişi daha inmemiş diyo.keşke 2 kere olsa sadece baya bi uyanıyorum

aynen canım aynı durumdayız benimde eşim geçen uzun uzuzn karnıma baktı ve karnın acayip aşağıda dedi hatta bende korktum heycan yaptım ... ama başkalarına sordum yok inmemiş dediler ..dr da bişi demedi zaten ..
sanırım artık iiyice sabırsızlandık :44:

sanki benimde karnım yavaş yavaş aşağı iniyor gibi ama ondan ziyade benimle aynı zamanda olanlara göre karnım daha küçük:26: tabiki herkese göre değişir allahtan suyumuz falan iyiymiş doktor öyle diyo

Benim karnımda aşağı indi ve diğerlerine göre daha küçük.
Zaten rahime accayip baskı yapıyor, sabahları o kadar acı hissediyorumki, idrar kesesi dolu olunca çok fena oluyorum, lavaboya gidene kadar canımdan can gidiyor, sizde de öyle oluyormu kızlar?

sadece sabah değil, tuvalet ihtiyacım geldiği zaman hep zor yetişiyorum maalesef, felaket baskı yapıyor. dışarı çıkarken ped takıyorum o kadar yani

sadece sabah değil, tuvalet ihtiyacım geldiği zaman hep zor yetişiyorum maalesef, felaket baskı yapıyor. dışarı çıkarken ped takıyorum o kadar yani

arkadaşlar ben pek yorum yazmıyorum yazışmalarınıza okuyucu olarak katılıyorum. şimdiye kadar düzenli takip edemediğim için konularınıza balıklama dalmak istemediğim için size katılamadım. Buradaki paylaşımlarınız yeri geldi problemlerime cevap oldu yeri geldi içimi rahatlattı Allah razı olsun. Çok şükür bebeklerimizi kucağımıza almaya sayılı günler kaldı. Biraz endişe biraz korku biraz mutluluk biraz özlem günler geçiyor. Günler geçtikçe büyüyen duygu yoğunlukları birbirimizi çok daha iyi anlamamıza sebep oluyor. Buradaki birçok arkadaşı sanki beni anlayan çok yakınlarım gibi hissettiğim ve tanıdığım oldu.

arkadaşlar ya bu ağustos sıcaklarında ankarada geceler geçmiyor birkaç gündür.Nefes alamıyorum. Allah İstanbul gibi nemli yerlerde sıcağı daha çok hissedip bunalan hamile arkadaşların daha bir yardımcısı olsun. Bazen gece yarısından sonra ve sabahın ilk saatlerinde tansiyon düşmesi yaşıyorum. 9a4 veya 7e5 falan oluyor. acayip terliyorum. yastığımın ıslandığını bilmezdim ensemden su sızıyor sanki bir de karnımın üzerinde acı hissettiğim oluyor nedenini bilmiyorum bebeğim için tedirgin oluyorum gerçi çok şükür bebeğimin hareketleri güzel. benimle aynı durumları yaşayan arkadaşlar var mı acaba (((

neler yaptınız fıstıklar bugün hem kocisle ilgilenicem hem islerimi halledicem diye bide üstüne misafir tamam olduk yani daha yeni oturuyorum bu gece iyi uyurum heralde iste benim oglusumun cicisleri;

var canım var mesela ben. adana sıcaklarıyla boğuşuyorum, tansiyonumun anı anını tutmuyor. düşük oluyor genelde, ayaklarımı yukarı dikip biraz dinlenince geçiyor. karnımdaki acı hisside oluyor son zamanlarda, dr. kontrolüm 2 gün sonra sorucam ama çevremdeki herkes normal diyor. bebek kendini artık doğuma hazırladığı için kasılırmış oda bizim ağrılarımıza sebep olurmuş. ne derece doğru bilemicem. ekseri bebeğim karnımı gerdirdiği zaman ağrıyor benimki, hatta son 2 gündür yanlarıma vurdukça bağırtıyot bile hareketlerimiz seyrekleşti ama.

oyyy anneemm pek dadlı bunlaaar Rabb'im nazarlardan saklasın, güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah canım ellerine sağlık

Allah yardımcın olsun vuslat inşallah rahat bir doğum geçiririz. Allah nasip eder de bir bebeğim daha olursa yaz sıcaklarına özellikle dikkat edicem inşallah. verdiği acı hissi kasıkta veya belde vs değil de karnımın üzerinde herhangi bir nokta olunca endişeledim ben de. hayırlısı bakalım. herşeye rağmen çok güzel bir duygu hele ki şekerciğin bebeği için yaptığı hazırlıkları görünce endişe kalmıyor :))

adanada cok sıcak duymustum ben ama ankara bu sene bambaska sıcak ya vantilatoru kapatamıyorum resmen hic esmiyo bende de agrılar hafif hafif alttan vuruyor hatta dün geliyor zannetttim bi ara bide hassaslastım sanki son zamanlarda Rabbim herseyin hayırlısını versin hepimize inşallah ay simdide iste tuttu iste yazarken böyle arada derede vuruyo sancı ama dayanılmıycak bi sancı degil hafif hafif

amin kızlar amin Allah yardımcımız olsun.
size iyi ve rahat geceler, bi duş alıp yatayım artık, sabahları epey erken kaldırıyor sıpa

aynen canım sabredemiyoruz artık erken doğum riski vardı yatıyodum ya çok şükür doktorum ilacı kesti hareketlerini kısıtlamıyorum gez dolaş doğur artık dedi gülerek:)ayy ya benimde idrara sıkışık olunca herzaman ağrıya kasıklarım 2 3 kat daha fazla ağrıyo çok kötü ediyo beni zaten tuvaletten çıkamaz oldum:)ara arada adet sancıları ve bel ağrıları yokluyo bakalım nezaman gelicek annesinin gülü

maşAllah annesi güzel günlerde giyinsin inşAllah hepsi çok güzel:)

Günaydın herkese.. Jasmincim özel mesaj atamıyorum ve sana ihtiyacım var :) Doğum hastanesine gitcem bu hafta ilk kez.. Bilgin varsa ordaki drlar hakkında yardımcı olursan sevinirim.. Artı özel hastanede hangi dru önerirsin? sen benden daha tecrübelisin..Yardımına acil ihtiyacım var..

gunaydın kızlar
şekercik güle güle iyi günlerde giydirsin rabbim cok gusel cicileriniz.bende kıyafetlerının hepsını 7 aylıkken halletmıstım.
benım karnım hep asagıdaydı ınsanlar dogum yakın dıye soruyolardı 2-3 ay var dıyınce sasırıyolardı doktor benım karın yapımın böle oldugunu söledı avantajlı oldu mıdemı ve gogus kemiklerıme baskı hıc yapmadı. :)
benım sızın kadar kasık agrılarım yokk nedense arada olup gecıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…