Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım günaydın ben sana hemen özelden mesaj atıyorum ayrıntılı olarak sen bana burdan yaz biraz uzuuunca yazıcam özeline

canım günaydın ben sana hemen özelden mesaj atıyorum ayrıntılı olarak sen bana burdan yaz biraz uzuuunca yazıcam özeline

Tşk ederim bilgilerin için.. bende özelde ki bana tavsiye ettiğin dr a gittim ve dediğin gibi çok yoğundu.. Muayene çok kısa sürdü diyebilirim o yüzden aklım karışmıştı.. eşim ısrarla devlete git diyor bir de ordaki dr a gitcem inş ii biriyle muhatap olurum.. geldiğim yerdeki drum devlette olmasına rağmen çok ilgili biriydi.. herşeyi anlatan sorgulayan senin içini rahat ettiren bir dr du.. inşallah onu aratmayan bir dr bulabilirim..

rica ederim ne demek canım benim devletle yıldızım barışmadığı için birazda önyargılıyım devletteki dediğim dr çok havalı bi tuhaf adam ama yine de dene sen kaç haftalıksın ?

rica ederim ne demek canım benim devletle yıldızım barışmadığı için birazda önyargılıyım devletteki dediğim dr çok havalı bi tuhaf adam ama yine de dene sen kaç haftalıksın ?

Ben 35. haftaya girdim şükür :)) sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama artık azalttık elh..

Ben 35. haftaya girdim şükür :)) sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama artık azalttık elh..
evet canım farkettim takviminden inş kafana göre bi dr bulursun sıkma canını testlerini filan yaptırdıysan hamileliğin sorunlu değilse çok takma inş sağlıkla kucağına alırsın ben doğumu özelde yapıcam senden önce olurum muhtemelen seninki aceleci davranmazsa :) ben sana doğumdan memnun kalıp kalmadığımı filan hep yazarım ayrıntılı olarak hiç merak etme ne sıkıntın olursa sorabilrisin

Harika olur.. :))) çok ihtiyacım var çünkü buna.. sana da hayırlı doğumlar inş.. güzel haberlerini almak dileklerimle

benim karnım bugün boş gibi böyle hisseden var mı?

nasıl yani hareketmi etmiyor yoksa asagıya indigi icinmi böyle hissediyosun bu arada jasmin önce sen dogurcan sanırım bekliyoruz evet hikayeni burda normal mi düsünüyodun vuslat hosgeldin canım neler yaptın bakalım izmir nasıl?

Son düzenleme:
canım sabah kalktığımda karnım boş gibi hissettimde hareket ediyo bebek sanırım bi sıkıntı yok..
eğer sizlerinki acaleci davranmazsa ben önce doğurcam evet .. artık ayrıntıları paylaşırım sizlerle benim en başından beri normal doğum takıntım vardı yani sezeryanı asla istemiyodum ama sonlara yaklaşınca sezeryanada sıcak bakmaya başladım açıkçası .. artık hakkımda hayırlısı ..

cnm ya bende sen gıbı ıllakı normal dogurmayı cok ıstıyourm sezeryan daha korkutucu gelıyo bana normal ve kolay dogum olur ıns. hepimizin :)hayırlısıı...

sezeryan yok sezeryan yok

selam kızlar bu gün nasılsınız bakalım, doğuran yok demi
ben yine sabaha kadar doğurdum da rüyamda

hadi canım ciddimisin ama normal bu haftalarda bide volkan patlaması sel böyle büyük olaylar görülürmüs rüyalarda bu vücudun kendini doguma hazırladıgının isaretiymis..

ya ben ne rüya görüyom ne bişi bide uyuyorum kiiiiiii baygın gibi sabaha kadar ..gece kaç kez vc ye kalkardım şimdi 1 kez kalkıyorum sabaha patlıcak gibi şişiyo gerçi o ayrı :)

Ben zaten gece geç yatıyorum sabah 12'ye kadar yatıyorum, aslında bir yandan iyi oluyor, kendimi toparlayana kadar bunaltıcı hava geçmiş oluyor...

ya benim uyku sorunum yok, sıcaklardan uyuyamıyorum sadece. yoksa yatınca uyurum hemen. gece bi ara uyandım kız kardeşim baş ucumda gülüyordu 'yine mi doğuruyodun, bi gün uykunda pırtlatıcan çocuğu' diye baya hızlı hızlı nefes alıp veriyormuşum nasıl gerçekçi olduğunu siz düşünün

günaydın kızlar hepinize .. yeni bir güne uyandık çok şükür sıkıntımız yok ..
kuzum sanırım sığmıyo artık hareketleri bayağ azaldı ..
bende dün kızımın beşiğinin nevresimlerini filan taktım artık hazır tammaen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…