- Konu Sahibi sekerciiik
-
canım günaydın ben sana hemen özelden mesaj atıyorum ayrıntılı olarak sen bana burdan yaz biraz uzuuunca yazıcam özelineGünaydın herkese.. Jasmincim özel mesaj atamıyorum ve sana ihtiyacım var :) Doğum hastanesine gitcem bu hafta ilk kez.. Bilgin varsa ordaki drlar hakkında yardımcı olursan sevinirim.. Artı özel hastanede hangi dru önerirsin? sen benden daha tecrübelisin..Yardımına acil ihtiyacım var..
canım günaydın ben sana hemen özelden mesaj atıyorum ayrıntılı olarak sen bana burdan yaz biraz uzuuunca yazıcam özeline
rica ederim ne demek canım benim devletle yıldızım barışmadığı için birazda önyargılıyım devletteki dediğim dr çok havalı bi tuhaf adam ama yine de dene sen kaç haftalıksın ?Tşk ederim bilgilerin için.. bende özelde ki bana tavsiye ettiğin dr a gittim ve dediğin gibi çok yoğundu.. Muayene çok kısa sürdü diyebilirim o yüzden aklım karışmıştı.. eşim ısrarla devlete git diyor bir de ordaki dr a gitcem inş ii biriyle muhatap olurum.. geldiğim yerdeki drum devlette olmasına rağmen çok ilgili biriydi.. herşeyi anlatan sorgulayan senin içini rahat ettiren bir dr du.. inşallah onu aratmayan bir dr bulabilirim..
rica ederim ne demek canım benim devletle yıldızım barışmadığı için birazda önyargılıyım devletteki dediğim dr çok havalı bi tuhaf adam ama yine de dene sen kaç haftalıksın ?
evet canım farkettim takviminden inş kafana göre bi dr bulursun sıkma canını testlerini filan yaptırdıysan hamileliğin sorunlu değilse çok takma inş sağlıkla kucağına alırsın ben doğumu özelde yapıcam senden önce olurum muhtemelen seninki aceleci davranmazsa :) ben sana doğumdan memnun kalıp kalmadığımı filan hep yazarım ayrıntılı olarak hiç merak etme ne sıkıntın olursa sorabilrisinBen 35. haftaya girdim şükür :)) sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu ama artık azalttık elh..
evet canım farkettim takviminden inş kafana göre bi dr bulursun sıkma canını testlerini filan yaptırdıysan hamileliğin sorunlu değilse çok takma inş sağlıkla kucağına alırsın ben doğumu özelde yapıcam senden önce olurum muhtemelen seninki aceleci davranmazsa :) ben sana doğumdan memnun kalıp kalmadığımı filan hep yazarım ayrıntılı olarak hiç merak etme ne sıkıntın olursa sorabilrisin
benim karnım bugün boş gibi böyle hisseden var mı?
canım sabah kalktığımda karnım boş gibi hissettimde hareket ediyo bebek sanırım bi sıkıntı yok..nasıl yani hareketmi etmiyor yoksa asagıya indigi icinmi böyle hissediyosun bu arada jasmin önce sen dogurcan sanırım bekliyoruz evet hikayeni burda normal mi düsünüyodun vuslat hosgeldin canım neler yaptın bakalım izmir nasıl?
canım sabah kalktığımda karnım boş gibi hissettimde hareket ediyo bebek sanırım bi sıkıntı yok..
eğer sizlerinki acaleci davranmazsa ben önce doğurcam evet .. artık ayrıntıları paylaşırım sizlerle benim en başından beri normal doğum takıntım vardı yani sezeryanı asla istemiyodum ama sonlara yaklaşınca sezeryanada sıcak bakmaya başladım açıkçası .. artık hakkımda hayırlısı ..
canım sabah kalktığımda karnım boş gibi hissettimde hareket ediyo bebek sanırım bi sıkıntı yok..
eğer sizlerinki acaleci davranmazsa ben önce doğurcam evet .. artık ayrıntıları paylaşırım sizlerle benim en başından beri normal doğum takıntım vardı yani sezeryanı asla istemiyodum ama sonlara yaklaşınca sezeryanada sıcak bakmaya başladım açıkçası .. artık hakkımda hayırlısı ..
selam kızlar bu gün nasılsınız bakalım, doğuran yok demi
ben yine sabaha kadar doğurdum da rüyamda
ya ben ne rüya görüyom ne bişi bide uyuyorum kiiiiiii baygın gibi sabaha kadar ..gece kaç kez vc ye kalkardım şimdi 1 kez kalkıyorum sabaha patlıcak gibi şişiyo gerçi o ayrı :)
sabahları erken kalkıyorum evet asla uyuyamam öğlena kadar filan uyumayı çok isterim ama uyuyamam ..sabah kacta kalkıyon erken kalkıyondur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?