- Konu Sahibi sekerciiik
-
bende ağrı sızı hiç bişey yok ama her zamankinden farklı olarak bugün üyuklama halindeydim ..
her gün gibi uyandım ama bugün bi halsizdim sürekli yatmak geldi içimden ..
bebeğiminde kol ve ayak hareketleri hiç yok sabahtır sadce başını oynatıyo ..
bizde durum bu kızlar..
ya ben sölemesi ayıp yaklaşık 1 haftadır ishalim dr tahlil ayptı bişi çıkmadı ama neden caaba bu heldeyim ?
hareketlerindeki azalmalar normal sanırım benimde çok hareket ediyordu ama yaklaşık 3 hafta kadar önce yavaşlmaya başladı doktorum sabah 9 dan akşam 9 a kadar 10 defa hareket ediyorsa normal dedi ama insan yinede endişeleniyor şuanda 35,hftanın içindeyim bazen hareket etmeyince karnıma hafif dokunuşlarla onu rahatsız edip hareket etmesini sağlıyorum oynmaya başlayınca içim rahatlıyo :)
kızlar bu arada bi arkadasımız dogum fiyatlarını yayınlamıs sagolsun Normal Doğum ve Sezaryen (Sezeryan) Fiyatları 2012 | Sağlık Sitesi, Astım tedavisi,Hamilelik, Cinsellik, Kadın Hastalıkları
jasmin sıcaklardan da ishal olur insan bende olmustum bi dönem hamilelikte ama ne alan söyleyim kabız olunca daha berbat oluyo insan ishal olunca o kadar rahatsız etmiyo gibi geliyo bana suyun altına girmekten balık gibi oldum cuk cuk cukbide kızlar bişey sorcamö simdi biz oruc tutamıycaz büyük ihtimalle bunun yerine fitre mi veriyoruz gün basına yoksa ödüyomuyuz daha sonra?
kızlar merhaba bende ağustosda doğum yapıcam Allah nasip ederse benide aranıza alır mısınız birde yeni üye olduğum için site kullanımında zorlanıyorum yardımcı olur musunuz?[/QUOTE
elbette canım hosgeldin seni arkadas olarak ekledim belli bi yorum sayısından sonra özeledende msj atabilirsin
Ewet kızlar umarım işinize yarar..
işe yaramak ne kelime dilekcim cok iyi oldu bu sagolasın ellerine saglık simdi o kadar ihtiyacmız varki bu bilgilere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?