Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın canım uykunu alıyosun tabi sen massallah sekizde kalkmıssınbizde dün terasta yattık sıcakta valla napalım ama serin serin güzel uyumusuz simdi güzel bir kahvaltı zamanı benimde hazırlıklarım bitti bugünde halıları yıkamaya vericem oda 1 haftaya falan gelir zaten ondan sonrada otur bekle

bende ağrı sızı hiç bişey yok ama her zamankinden farklı olarak bugün üyuklama halindeydim ..
her gün gibi uyandım ama bugün bi halsizdim sürekli yatmak geldi içimden ..
bebeğiminde kol ve ayak hareketleri hiç yok sabahtır sadce başını oynatıyo ..
bizde durum bu kızlar..

uykucu seniii yat yat gecirdin hamileligi bakalım bebiş gelince nasıl olacak hayırlısıyla hareket alanı daraldı ya ondandır benimki bi el bi ayak girisiyo bana

slm kızlar...
kontrolden geliyoruz, azcık zayıf kalmışız o yüzden renkli ulstrason istedi. onun haricinde bi problemimiz yok şükür. Nst yede girdim bugün sancı falan çıkmadı, normal herşey dedi dr. ablamız. cuma ya gün aldım renkli ultrason için, tekrar görüşücez artık dr. la bakalım hayırlısı

Slm kızlar, ben gece 4 gibi yatıyorum, öğlen 1 gibi kalkıyorum, gece daha verimli olduğumu düşünüyorum, serin olunca daha dinç oluyorum.
Bugün gelip giden sancılarım var hayırdır...

kızlar bu arada bu gün kasık ağrısını sordum dr.a. genellikle tek taraflı, yatıp kalkarken, yatakta dönerken, özellikle yürürken bıçak saplanması gibi bir ağrıdan bahsettim. 'bebeğinin başı aşağıda, doğum pozisyonu almış, doğum kanalına baskı yapıyor, ağrı bu yüzen gayet normal' dedi. aynı ağrıyı çekenlere duyurulur.

ya ben sölemesi ayıp yaklaşık 1 haftadır ishalim dr tahlil ayptı bişi çıkmadı ama neden caaba bu heldeyim ?

şekercik canım bebişinin cicileri çok şeker maaşallah Allah iyi günlerde, sağlıkla giymesini nasip etsin inş.

içimden gelen; ilk doğumu pamukçuk'un yapacağı doğrultusunda, bakalım artık hayırlısı olsun da :) hepsi sırayla gelsinler bakalım :))

Jasmin içtiğin sudan falan olabilir ya da yediğin şeylerden biri dokunmuştur... bol bol su, yoğurt, muz, falan ye, hatta yoğurdun içine bi kaşık nişasta karıştırıp ye... kiraz falan yiyip bi de üzerine su içeyim deme sakın :)

bende durum hamileliğimin başından beri Jasmin'in tam tersi :) dr. yeşil çay, ballı süt, rezene çayı, önermişti. bi de çiğ susamve limonlu maden suyu da iyi geliyor hem tuvalete çıkarıyor hem de bol kalsiyum

jasmin sıcaklardan da ishal olur insan bende olmustum bi dönem hamilelikte ama ne alan söyleyim kabız olunca daha berbat oluyo insan ishal olunca o kadar rahatsız etmiyo gibi geliyo bana suyun altına girmekten balık gibi oldum cuk cuk cuk bide kızlar bişey sorcamö simdi biz oruc tutamıycaz büyük ihtimalle bunun yerine fitre mi veriyoruz gün basına yoksa ödüyomuyuz daha sonra?

Son düzenleme:
hareketlerindeki azalmalar normal sanırım benimde çok hareket ediyordu ama yaklaşık 3 hafta kadar önce yavaşlmaya başladı doktorum sabah 9 dan akşam 9 a kadar 10 defa hareket ediyorsa normal dedi ama insan yinede endişeleniyor şuanda 35,hftanın içindeyim bazen hareket etmeyince karnıma hafif dokunuşlarla onu rahatsız edip hareket etmesini sağlıyorum oynmaya başlayınca içim rahatlıyo :)

sanırım birçoğumuz bu endişeyi yaşıyordur bazen durduk yere aklıma geliyo alla alla neden hareket etmiyor diye sonra hareketlerini hissedince içime bir rahatlık geliyor anne olmak böyle bişey olsa gerek meleğim hissetti bak hareket ediyor şimdi annesinin kuzusu kuzusu

kızlar merhaba bende ağustosda doğum yapıcam Allah nasip ederse benide aranıza alır mısınız birde yeni üye olduğum için site kullanımında zorlanıyorum yardımcı olur musunuz?

oruç için istersen daha sonra tutmak üzere borçlanabiliyorsun.. ya da tutamadığın ve tutamayacağını düşündüğün her gün için fitrenin haricinde belli bi miktar parayı bi fakire veriyorsun... miktarı bilmiyorum ama Ramazan ayı içinde mutlaka hocalardan bi söyler TV.lerde :) yani fitre ayrı bu ayrı veriliyor bildiğim kadarıyla canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…