Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
yesimcim cok sagol canım tesekkür ederim bu arada fitre miktarı 8,50 liraymıs gecende acıklamıslardı senin hazırlıklar ne alemde?

Son düzenleme:

aynen ben de öyle oluyorum yaa
özellikle sabah işe dalıyorum mesela kahvaltıydı, yatak topla, etrafı topla vs. sonra aklıma geliyor bi oturup dinleneyip ve dinliyeyim diyorum.. hissedince ohh çok şükür diyip tekrar işe dönüyorum yemekti vs.di :))

benim hazırlıklar bitti sayılır şekercim...
3,5 yaşındaki kızım için de küçük bi çanta hazırlıcam,
bebek şekerlerimizin etiketlerini zımbalıcam,
kendi çantam hazır bi ara arabaya indirilecek işte

onun dışında evin yaz temizliği vardı bu hafta (eşim izindeyken) bi tek duvarların silinmesi ve halıların yıkamaya verilmesi kaldı o kadar... Eşim biraz zayıflasın diye ona yaptırdım herbişeyi adam pes etti valla diyo ''bi daha tatilimi evde geçirmicem, tatilde miydim çalışma kampında mı anlamadım''

bu arada ben fırsat buldukça dolaba sigara böreği sarıp attım kii doğumdan sonra gelen misafirler için pratik bişiyler hazır bulunsun diye aklınızda olsun yani 3'er, 5'er çıkarıp ikram etmek kolay oluyor

ay yerim ben senin o kızını tam ısırmalıktır o simdi vala kocalarımıza Allah sabır versin diyelim kızlar nerden hamile bıraktık diycekler az kalsın sagolsun benim esimde cok yardımcı bana ama kıyamıyorum ona cogu zaman ama napalım mecburum koltuk kılıflarınıda ben takacak degilim ya sigara böregini bende düsündüm hatta bunun icin bi sürü yufka falan almıstım ama bu hafta misafirler sagolsun onlara gitti hep tekrar alıcam bide yanına sarma sarıp pişmeden koycam oda güzel olur dogumdan sonra cok misafirimiz olur kızlar tedbirli olmak lazım..

yesim cok tatlıymıs gercekten sen herseyi düsünmüssün bende kalkıyımda aksama bişeyler hazırlayayım iyi sohbetler herkese

bunlar da lohusa şerbeti için bardak süslerimiz

Yaaa maşallah çok güzel olmuş çok bayıldık çok kıskandık güzel anneyi.:) nereden buldun o süsleri ben hiç bi yerde bulamıyorum öyle şeyler..yardımcı olursan cok sevinirim canım.. sende inşallah keyifle bebeğini kucagına alırsın ve kutlarsınız.:))

canım İst.da oturuyorsan Eminönü'nde bulabilirsin bu tarz şeyler
Bebek şekeri satılan yerlerde de vardır belki
netten alışveriş yapıyorsan goggle.dan bak bulursun bikaç yer hatta bi tanesi benim nsnbaby (ama ara verdim yapmıyorum) :)

istanbuldayım canım hemen araştırıcam .:) eminönü ne bu halde nasıl giderim bilmiyorum tabi ama netten bi arastırayım cokcok tesekkkur ederim.:=)

Canim valla bugun hic olmadigi kadar sancim oldu ve zorladida bildigin adet agrisi hakkimizda hayirlisi bakalim nezaman dogurcaz

kızlar günaydınn....
sohbet koyulaşmışş,yeşimcim çok hoş lohusa şerbetlerin bayıldım ..
temizlik meselesi kaldı benim de bi tek off kadın alıcam inşallah bikaçgüne kadar kendim yapamıyorum burdada yalnız yaşıyorum akraba filan yok ..
dün gece kabus gibi geçti benim hiç uyuyamadım nerdeyse uykularıma nazar değdi...
çarpıntı ve huzursuzluk var nedense ...

jasmin artık bende temızlık yapamıyorum artık yormamak gerekir..bende bu önumuzdekı hafta kadını cagıracagım önce fazla agırlasmadan her yerı yapmıstım dolapların ıcını falan sımdı o kadar ayrıntı olmasada yapılacak tekrar bakalım.. bende gecelerı asırı terlıyorum uykum ıyıde ..hayırlısıyla doguralımda :)

günaydın herkese. dilekcim bebek şekeri, kapı süsü, bebek için kendin için neye ihtiyaç duyuyorsan eminönünde havuzluhanda var. Yanılmıyorsam sabuncuhan cad. üzerindeydi. Google mapten bakarsın. 3-4 katlı bir yer asansörü var.süper şeyler bulabilirsiniz.

çok teşekkür ederim yardımın için bu hafta bakıcam mutlaka çok hevesim var istiyorum uğraşmayı.:) çok çok sagol canım

herkeze hayırlı günler.bebişler ne alemde bizimkinin nedense hareketleri kısıtlı gibi ya doktorum hareketlerinde azalma olursa gel demişti ama hiç oynamıyo değil ama geç geç oynuyo neyse yarın kontrolüm var zaten bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…