- Konu Sahibi sekerciiik
-
sanırım birçoğumuz bu endişeyi yaşıyordur bazen durduk yere aklıma geliyo alla alla neden hareket etmiyor diye sonra hareketlerini hissedince içime bir rahatlık geliyor anne olmak böyle bişey olsa gerekmeleğim hissetti bak hareket ediyor şimdi annesinin kuzusu kuzusu
kızlar merhaba bende ağustosda doğum yapıcam Allah nasip ederse benide aranıza alır mısınız birde yeni üye olduğum için site kullanımında zorlanıyorum yardımcı olur musunuz?[/QUOTE
elbette canım hosgeldin seni arkadas olarak ekledim belli bi yorum sayısından sonra özeledende msj atabilirsin
işe yaramak ne kelime dilekcim cok iyi oldu bu sagolasın ellerine saglık simdi o kadar ihtiyacmız varki bu bilgilere..
yesimcim cok sagol canım tesekkür ederim senin hazırlıklar ne alemde
teşekkür ederim :)
benim hazırlıklar bitti sayılır şekercim...
3,5 yaşındaki kızım için de küçük bi çanta hazırlıcam,
bebek şekerlerimizin etiketlerini zımbalıcam,
kendi çantam hazır bi ara arabaya indirilecek işte
onun dışında evin yaz temizliği vardı bu hafta (eşim izindeyken) bi tek duvarların silinmesi ve halıların yıkamaya verilmesi kaldı o kadar... Eşim biraz zayıflasın diye ona yaptırdım herbişeyi adam pes etti valla diyo ''bi daha tatilimi evde geçirmicem, tatilde miydim çalışma kampında mı anlamadım''
bu arada ben fırsat buldukça dolaba sigara böreği sarıp attım kii doğumdan sonra gelen misafirler için pratik bişiyler hazır bulunsun diye aklınızda olsun yani 3'er, 5'er çıkarıp ikram etmek kolay oluyor
bunlar da lohusa şerbeti için bardak süslerimiz
Yaaa maşallah çok güzel olmuş çok bayıldık çok kıskandık güzel anneyi.:) nereden buldun o süsleri ben hiç bi yerde bulamıyorum öyle şeyler..yardımcı olursan cok sevinirim canım.. sende inşallah keyifle bebeğini kucagına alırsın ve kutlarsınız.:))
canım İst.da oturuyorsan Eminönü'nde bulabilirsin bu tarz şeyler
Bebek şekeri satılan yerlerde de vardır belki
netten alışveriş yapıyorsan goggle.dan bak bulursun bikaç yer hatta bi tanesi benim nsnbaby (ama ara verdim yapmıyorum) :)
şekercik canım bebişinin cicileri çok şeker maaşallah Allah iyi günlerde, sağlıkla giymesini nasip etsin inş.
içimden gelen; ilk doğumu pamukçuk'un yapacağı doğrultusunda, bakalım artık hayırlısı olsun da :) hepsi sırayla gelsinler bakalım :))
Jasmin içtiğin sudan falan olabilir ya da yediğin şeylerden biri dokunmuştur... bol bol su, yoğurt, muz, falan ye, hatta yoğurdun içine bi kaşık nişasta karıştırıp ye... kiraz falan yiyip bi de üzerine su içeyim deme sakın :)
bende durum hamileliğimin başından beri Jasmin'in tam tersi :) dr. yeşil çay, ballı süt, rezene çayı, önermişti. bi de çiğ susamve limonlu maden suyu da iyi geliyor hem tuvalete çıkarıyor hem de bol kalsiyum
Yaaa maşallah çok güzel olmuş çok bayıldık çok kıskandık güzel anneyi.:) nereden buldun o süsleri ben hiç bi yerde bulamıyorum öyle şeyler..yardımcı olursan cok sevinirim canım.. sende inşallah keyifle bebeğini kucagına alırsın ve kutlarsınız.:))
günaydın herkese. dilekcim bebek şekeri, kapı süsü, bebek için kendin için neye ihtiyaç duyuyorsan eminönünde havuzluhanda var. Yanılmıyorsam sabuncuhan cad. üzerindeydi. Google mapten bakarsın. 3-4 katlı bir yer asansörü var.süper şeyler bulabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?