- Konu Sahibi sekerciiik
-
herkeze hayırlı günler.bebişler ne alemde bizimkinin nedense hareketleri kısıtlı gibi ya doktorum hareketlerinde azalma olursa gel demişti ama hiç oynamıyo değil ama geç geç oynuyo neyse yarın kontrolüm var zaten bakalım nolucak
o sıcak havalar bu hafta düşüyordu güya hani nerdesu kurbağasına döndüm iyice banyoya gire çıka
evet aynıyız bakalım benim sancılar yokluyo beni hayırlısı artık.kız annesi olucam Allah nasip ederse adınıda zeyneb koyucaz inşAllah:)senin erkekti adını ne koyucaksınız
selam kızlar bende yeni doktordan geliyorum normal gözüküyor hersey ultrasona almadı ama 5 gün önce girdim diye cok sık girilmiyomus malesef jasmin sana o kadar massallah dedik amayine nazarmı degdi kıyamam ama o ondan degil vücut alıstırıyo kendini gece kalkmalarav20 günün kalmıs zaten ayyyyy cok az kalmıs heyecanla bekliyoruz benimde senden 8 gün sonra kızmıydı seninki isim ne koycaksın bu aradasu hava sıcaklıkları bir an önce düssede bi rahatlasak hadi kızlar nerdesiniz gelinde konusalım
vuslat sen cok sanslısın izmir gibi bi yerdesin kurban olurum ben oralara nasıl özledim bende manisalıyım aslen oralarıda sıcaktır ama izmir esiyo yine arada da olsa burdaki gibi hiç esmemezlik olmuyo sıra sende sen ne koycaksın ismini söyle bakalım..
amin canım inşallahhhne izmir'i anacım adana'dayım benizmir'de oturuyorum normalde ama şimdi adana'dayım, doğum için annemin yanına geldim benimde kızım olacak inşallah, irem koycaz ismini
ömür ismide harika olmuş, hepsi adıyla bin yaşasın inşallah
ne izmir'i anacım adana'dayım benizmir'de oturuyorum normalde ama şimdi adana'dayım, doğum için annemin yanına geldim benimde kızım olacak inşallah, irem koycaz ismini
ömür ismide harika olmuş, hepsi adıyla bin yaşasın inşallah
kızlar erken gelirmis zaten canım bizim evlenmeden önceden beri hep esimle efe ismini söylerdik yanınada anlamı güzel bir dini isim düsünüyorum ahmet olabilir mesela kura cekicem aklımda efenin yanına konulabilecek bi kac güzel isim var bunları kagıda yazıp esime kura cektircem hangisini nasipse onu ceksin bakalım senin zeynebi alırız artık aynı gün dogarlarsa besik kertmesi
amin canım inşallahhh
adanadayım dedin ya valla sana sabırlar diliyorum sen bi havuz şişir eve içinde otur valla
adanamı oooo baby izmirden sonra dana zor olmustur o zaman irem cennet bahcesi demekti galiba
aynen peki sende sorması ayıp ishal var mı bende bide bu dert var yafff:26::26:az oynasada oynadımı sert oynuyo dün ayağıyla hareketler yaparken baya canım yandı yavrum yeri dar artık oda haklı.şuan karnım resmen taş gibi ve karnımın altında küçük ısırıklar oluyo ağrıyo
aynen peki sende sorması ayıp ishal var mı bende bide bu dert var yafff:26::26:
burdayız burdayız pamukcum heralde önce seninki gelicek bu gidisle vuslatcım en güzelini yapıyon valla bende suda buluyorum careyi en güzeli söyle ılıkla soguk arası suyun altına girmek ben ishal olunca rahatlıyorum valla hep öyle gezsem sikayet etmem kabızlık cok fena oluyo zaten bebisin yeri daraldı bide kabızşık olunca mahvoluyo insan resmen bide kızlar benim ayaklarım sismeye basladı doktora sordum eee bu haftadan sonra sisicek artık cok normal dedi ssisiyolar iniyolar kendi kendilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?