Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam kızlar bende yeni doktordan geliyorum normal gözüküyor hersey ultrasona almadı ama 5 gün önce girdim diye cok sık girilmiyomus malesef jasmin sana o kadar massallah dedik amayine nazarmı degdi kıyamam ama o ondan degil vücut alıstırıyo kendini gece kalkmalarav20 günün kalmıs zaten ayyyyy cok az kalmıs heyecanla bekliyoruz benimde senden 8 gün sonra kızmıydı seninki isim ne koycaksın bu arada su hava sıcaklıkları bir an önce düssede bi rahatlasak hadi kızlar nerdesiniz gelinde konusalım

pamukcuk seninle dogum günlerimiz aynı bakalım kim önce doguracak kızmı erkekmi sen ne koycaksın ismini bakalım?

evet aynıyız bakalım benim sancılar yokluyo beni hayırlısı artık.kız annesi olucam Allah nasip ederse adınıda zeyneb koyucaz inşAllah:)senin erkekti adını ne koyucaksınız

o sıcak havalar bu hafta düşüyordu güya hani nerde su kurbağasına döndüm iyice banyoya gire çıka

vuslat sen cok sanslısın izmir gibi bi yerdesin kurban olurum ben oralara nasıl özledim bende manisalıyım aslen oralarıda sıcaktır ama izmir esiyo yine arada da olsa burdaki gibi hiç esmemezlik olmuyo sıra sende sen ne koycaksın ismini söyle bakalım..

evet aynıyız bakalım benim sancılar yokluyo beni hayırlısı artık.kız annesi olucam Allah nasip ederse adınıda zeyneb koyucaz inşAllah:)senin erkekti adını ne koyucaksınız

kızlar erken gelirmis zaten canım bizim evlenmeden önceden beri hep esimle efe ismini söylerdik yanınada anlamı güzel bir dini isim düsünüyorum ahmet olabilir mesela kura cekicem aklımda efenin yanına konulabilecek bi kac güzel isim var bunları kagıda yazıp esime kura cektircem hangisini nasipse onu ceksin bakalım senin zeynebi alırız artık aynı gün dogarlarsa besik kertmesi

mrb canım vala ben dün gece kabus gibi bi gece geçirdim yatamadım resmen ya nefessiz kalıyo gibi bi tuhaf duygu huzursuzdum yani..
evet az kaldı bakalım artık ne zaman gelicek minnoşum ..
kız evet benimki ismi ömür olcak inşallah canım..
Allah şu sıcaklarda size yardım etsin vala çok zordur eminim benim evim serin bayağ şehrin dışında oturuyoruz esiyo buralar ...

ne izmir'i anacım adana'dayım ben izmir'de oturuyorum normalde ama şimdi adana'dayım, doğum için annemin yanına geldim benimde kızım olacak inşallah, irem koycaz ismini

ömür ismide harika olmuş, hepsi adıyla bin yaşasın inşallah

kızlar erken gelirmis zaten canım bizim evlenmeden önceden beri hep esimle efe ismini söylerdik yanınada anlamı güzel bir dini isim düsünüyorum ahmet olabilir mesela kura cekicem aklımda efenin yanına konulabilecek bi kac güzel isim var bunları kagıda yazıp esime kura cektircem hangisini nasipse onu ceksin bakalım senin zeynebi alırız artık aynı gün dogarlarsa besik kertmesi [/QUOTE]

:):):) ahmet ismi benimde çok hoşuma gidiyo.bakalım kızlar erken doğar derler ama bizimkini önce durdurduk gelmesin bide şimdi oda gelmek istemiyomuş siz beni durdurdunuz şimdide ben gelmiyorum bekleyin diye:)

amin canım inşallahhh
adanadayım dedin ya valla sana sabırlar diliyorum sen bi havuz şişir eve içinde otur valla

adanamı oooo baby izmirden sonra dana zor olmustur o zaman irem cennet bahcesi demekti galiba

:):):) ahmet ismi benimde çok hoşuma gidiyo.bakalım kızlar erken doğar derler ama bizimkini önce durdurduk gelmesin bide şimdi oda gelmek istemiyomuş siz beni durdurdunuz şimdide ben gelmiyorum bekleyin diye:)[/QUOTE]
pamukçuk senle hep aynı sorunları yaşıyoruz sanki benimde bebğimin hareketi farkedilir derece azaldı özellikle ayaklarını filan hissetmiyorum sadece alttan ufak kıpırtılar hissediyorum , karnımda semsert .. ama benimde drum günde 1 kez hareket etsin yeter dedi .. o yüzden telaş edip dra gitmedim açıkçası

amin canım inşallahhh
adanadayım dedin ya valla sana sabırlar diliyorum sen bi havuz şişir eve içinde otur valla

valla bildiğiniz balkondaki masanın sandalyesini aldım banyoya, Allahtan annemlerin banyosu büyük sorun olmuyor, gidip oturuyorum ılık duşun altına

adanamı oooo baby izmirden sonra dana zor olmustur o zaman irem cennet bahcesi demekti galiba

zor oldu tabi olmaz mı canım.
evet irem cennet bahçesi anlamında, aslında değişik 2 anlamı daha var ama biz cennet bahçesi olarak niyetlendik bi kere, kısmet olurda bide oğlum olursa o da ilker olcak

az oynasada oynadımı sert oynuyo dün ayağıyla hareketler yaparken baya canım yandı yavrum yeri dar artık oda haklı.şuan karnım resmen taş gibi ve karnımın altında küçük ısırıklar oluyo ağrıyo

aynen peki sende sorması ayıp ishal var mı bende bide bu dert var yafff:26::26:

aynen peki sende sorması ayıp ishal var mı bende bide bu dert var yafff:26::26:

eee şeyyyy bi ara sık olmuştum 1 hafta kadar önce ama yediğim kayısılara bağlamıştım afedersin dün ve bugün yine var ama çok aşırı değil.ishal oluncada tırsıyorum sanki heran doğurcakmışım gibi niyeyse artık:)

burdayız burdayız pamukcum heralde önce seninki gelicek bu gidisle vuslatcım en güzelini yapıyon valla bende suda buluyorum careyi en güzeli söyle ılıkla soguk arası suyun altına girmek ben ishal olunca rahatlıyorum valla hep öyle gezsem sikayet etmem kabızlık cok fena oluyo zaten bebisin yeri daraldı bide kabızşık olunca mahvoluyo insan resmen bide kızlar benim ayaklarım sismeye basladı doktora sordum eee bu haftadan sonra sisicek artık cok normal dedi ssisiyolar iniyolar kendi kendilerine

ayak şişmesi bendede var 2 gundur dedıgın gıbı sabah baslıyo sısıyo aksamdan sabaha dogru ınıyor :) bu arada bebıslerımızın adı aynı :)

ayy burda bi arkadaşta içinden önce benim doğuracağımın geçtiğini yazmış bakalım:18::18: benimde şiştiler ya hiç sevmiyorum ama napalım bu sıcaklarda onlar şişmesinde napsınlar az kaldı zaten ha gayret sabır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…