- Konu Sahibi sekerciiik
-
ayak şişmesi bendede var 2 gundur dedıgın gıbı sabah baslıyo sısıyo aksamdan sabaha dogru ınıyor :) bu arada bebıslerımızın adı aynı :)
ayy burda bi arkadaşta içinden önce benim doğuracağımın geçtiğini yazmış bakalım:18::18: benimde şiştiler ya hiç sevmiyorum ama napalım bu sıcaklarda onlar şişmesinde napsınlar az kaldı zaten ha gayret sabır:)
kızlar bişey soracağım ... vajınasında baskı hısseden var mı bnm arada oluyodada
gercektenmi ahmet mi efe mi hangisi yoksa ikisidemi aynı ya kızlar ben bu ismi en bastan beri düsünüyorum icimden gecen bu ama etraf sürekli bi seyler söylüyo insanın kafasını karıstırıyolar..
efe koycaz bakalım kısmetse ..boswer insanları senin içine nasıl siniyosa öle koy canım .. babasıyla ortak kararınızı alın gerısını boswerın :)
benim karnım ağırınca ordada ağrı oluyo bide idararda çok baskı oluyo okadar
kızlar bişey soracağım ... vajınasında baskı hısseden var mı bnm arada oluyodada
benım bebek hareketı hızlı yapınca baskı yapıyo sanırım ıdrar kesesıne hemmen wc ye gıdıyorum.
aynen aynen idrarımı kaçırıcak gbi oluyorum.doktorum sormuştum oda bebek aşağı baskı yapıyo ondn demişti ve çatı muayenesinde 1 parmak açıklık vardı ama rahim daha yumuşamamıştı bakalım yarınki kontrolde bakıcakmı
sancın cıkarsa nst de bakarlar normal dogum düsünüyosun degilmi canım kızının ismi cok güzel saglıcakla gelsin insallah bide genelde zeynep derler ama asıl okunusu zeyneb tir degilmi b harfiyle ayy mübarek günlerde gelicek yavrularımız hayırlısıyla hele kübracım bizimkiler tam gününde ve gecesinde olacak belkide nazar degecek diye söyleyemiyorum bile..
daha yapmadılar bana valla :)arkadaşlar aranızda çatı muayenesini yaptıran varmı? can acıtan bişeymi?
çatı muaynesi pek acıtmıyor ama ebeler rahim açıklığını kont. ederlerken çok acıyordu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?