Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ayak şişmesi bendede var 2 gundur dedıgın gıbı sabah baslıyo sısıyo aksamdan sabaha dogru ınıyor :) bu arada bebıslerımızın adı aynı :)

gercektenmi ahmet mi efe mi hangisi yoksa ikisidemi aynı ya kızlar ben bu ismi en bastan beri düsünüyorum icimden gecen bu ama etraf sürekli bi seyler söylüyo insanın kafasını karıstırıyolar..

ha gayret ve günler yaklastıkca tırsma durumları :18: :18: :18:aklıma dogumdan baska bişey gelmiyor :44:gel dogum gel gel gel ...

kızlr hadi kendi isimlerimizi ve bebisin isimlerini su cicek ismi(papatya,nergis,veya kişisel bişeyler yazıyoruz ya )yazan yere yazalım hem görürüz böylelikle hangimizinkinin ismi ne diye ne güzel olur..(yeni yapacaklar icin;üstte forum ayarlarımdan profil ayarlarına girin orda kişişel rütbe kısmı var orayı degistiricez)

benım bebek hareketı hızlı yapınca baskı yapıyo sanırım ıdrar kesesıne hemmen wc ye gıdıyorum.

aynen aynen idrarımı kaçırıcak gbi oluyorum.doktorum sormuştum oda bebek aşağı baskı yapıyo ondn demişti ve çatı muayenesinde 1 parmak açıklık vardı ama rahim daha yumuşamamıştı bakalım yarınki kontrolde bakıcakmı

sancın cıkarsa nst de bakarlar normal dogum düsünüyosun degilmi canım kızının ismi cok güzel saglıcakla gelsin insallah bide genelde zeynep derler ama asıl okunusu zeyneb tir degilmi b harfiyle ayy mübarek günlerde gelicek yavrularımız hayırlısıyla hele kübracım bizimkiler tam gününde ve gecesinde olacak belkide nazar degecek diye söyleyemiyorum bile..

evet canım arapçada b ile olduğu için bizde o şekilde koyduk doğrusuda o zaten.hiç sorma ilklerde çok seviniyodum heyecanlanıyodum o özel gecede olursa diye ama erken doğum filan riski olunca sadece sağlığını düşünmeye başlamıştım ama o gecede olursa çokta güzel olur

bu arada evet normal doğum düşünüyorum şimdi zaten herşey normal görünüyo çok şükür.canım şimdi çıkmam lazım hayırlı günler herkeze şimdilik hoşçakalın:)

dün banada yapmadı çatı muayenesini NST ye gönderdi sadece.
ayaklardaki şişme ve kasık ağrısı, ya da dediğiniz gibi baskı bende de var. dün sordum dr.a ayaklardaki şişmeler için olacak artık, kalın tabanlı terlikler giy dedi. kasıklardaki baskı içinde, bebek doğum kanalına girmeye çalışıyor oraya yaptığı baskıdan oluyor dedi. hayırlısı bakalım

evt baskı bende de var .. özellikle gece tuvaletim geldiğinde çok fena oluyorum
tabi bi de aşağı doğru kafa attığı zaman

canım hayırlısıyla inş.
korkma Allah kolaylıklar verir inş.
vew inş hepimizin bebekleri, sağlıklı, huzurlu, sakin ve de iştahlı olurlar
iştahsız bebekler çok zor oluyor valla

sütümüzde bol olsun inşallaahhhhhh
kızlar aranızda hastaneye malt içeceği götürcek olan var mı ?ben yanıma alıcam 1 şişe hatta şimdiden içsekmi acaba ?

Kızlar benim oğlumun ismi uzun bir didişmeden sonra Mithat Talha olacak
Bu seneki bütün arkadaşlarım kızlarının ismini Zeynep koydu desem inanırmısınız, bende seviyorum o ismi.
Belim, karnım ve bebişin baskısı kötü yapıyor beni.
Büyük ağrılar değil ama inceden inceden sızlaması zor oluyor.
Çatı muayenesi olmadım, olmakta istemiyorum doğrusu, bebeğin kilosu çok değil, ayrıca doğum kanalına girip bi kaç cm yol katetmiş, umarım gerek duymaz doktorum...

Arkadaşlar merhaba,

Ben de Allah'ın izniyle Ağustos annesi olacağım. Allah hepimize yardım etsin, 1 avazda kurtulalım ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...

Ben sizlere danışmak istedim..

Malum havalar sıcak...

Mevsim malum..

Hastane çantasını hazırlıyorum ben şimdi.. Bu haftalarda hazırlamak lazımmış.
Kendim için olanlar okey..

Bebek için de, HASTANE ÇIKIŞI dedikleri setten aldım.Battaniyesi, şapkası,eldiveni,zıbını herşeyi olanlardan.. Ama bunu adı üstünde hastane çıkışı o gün giydiricez sanırım.

Peki sorum şu; GECE HASTANEDE YATARKEN ne giyecek bu bebekcik ? Malum havada sıcak...pişmemesi lazım... Bu altı bacakları olmayan çıtçıtlı badilerden falanmı almak lazım ? Gece ne giydiricez hastanede yani ilk doğumdan sonra ilk ne giycek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…