Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

İçinde extra zıbınlar oluyor canım, hepsini aynı anda giydirmiyorsun.
Birde ben hastane çıkışından ayrı 5'li takım aldım, çıkarken onu giydiricem, üstü kirlenir falan diye...

İçinde extra zıbınlar oluyor canım, hepsini aynı anda giydirmiyorsun.
Birde ben hastane çıkışından ayrı 5'li takım aldım, çıkarken onu giydiricem, üstü kirlenir falan diye...

Ekstra derken benim aldığım hastane çıkışının içinde yeleği zıbını falan vardı. Ben ekstradan şu ekteki gibi zıbın,alt, badi gibi bişeyler daha alayım mı yanıma ?

hosgeldin arkadasım tabi o cıtcıtlı badilerden bi kac tane al yanına nolur nolmaz ankara da hangi hastane ye gidiyosun bu arada..biz kendi isimlerimizi ve bebeklerin isimlerini yazıyoruz hadi sende katıl aramıza..

hosgeldin arkadasım tabi o cıtcıtlı badilerden bi kac tane al yanına nolur nolmaz ankara da hangi hastane ye gidiyosun bu arada..biz kendi isimlerimizi ve bebeklerin isimlerini yazıyoruz hadi sende katıl aramıza..

Çok teşekkürler... Memnuniyetle katılırım aranıza :) Buraya mı yazıyoruz isimlerimizi ?

Aslı benim ismim.. Koru hastanesine gidiyorum... Bebeğimin ismi meçhul :)) Halaaaaa kararsız ve bu konuda dertliyiz...

İyi geceler guzel anneler. Bende agustos annesi olucam insallah. Diger topiki takip ediyorum ara arada sizleri. Bundan sonra sıkı takipcinizin. Dogumlar yaklasti artik. Hepimizin allah yardimcisi olsun..

İyi geceler guzel anneler. Bende agustos annesi olucam insallah. Diger topiki takip ediyorum ara arada sizleri. Bundan sonra sıkı takipcinizin. Dogumlar yaklasti artik. Hepimizin allah yardimcisi olsun..

hosgeldin canım ama sen hamilelik takvimide yapmamıssın kendine kac günün var nasipse dogumun agustosun kacında olcak?

hosgeldin canım ama sen hamilelik takvimide yapmamıssın kendine kac günün var nasipse dogumun agustosun kacında olcak?

Hosbulduk canim. 14 agustos tarihimiz. Ordaki geri sayimi cok gormek istemiyorum ondan yapmadim. 27 gunum var biliyorum. Bu bile fazla heycan yapmama sebep.) haftam yaziyo allta ama.)

hoşgeldiniz arkadaşlar...
canım hastanede doğum sonrası ebe bebeğe giydirmek için bi takım isticek,
bi de hastaneden çıkarken giydirmek için bi takım olmalı
e bi de yedek olsaaa :) 3 takım olsun iyidir :)
takım dediğimin içinde ne var ; alttan çıtçıtlı bir bady (kolsuz ya da yarım kollu), uzun kollu bir üst ve altı ayaklı bir alt (ya da yeni doğan pijama takımı)

günaydın hepınıze
bebekler dogduklarında ılk bır hafta usurlermıs.sen yanına fazladan cıtcıtlı atlet, ayaklı badı falan al...ne olur ne olmaz.

bunlar da bizim bebek şekerlerimiz kendi ellerimle yaptığım :) bu arada nst de sancısı çıkan tek ben varım galiba geçen hafta 30-40 tı bu hafta salı kontrolümüz vardı 40-50 lerde çıktı sancı ilk ben mi doğurcam ne :)

günaydın kızlar...

canım şekerler çok tatlı görünüyor ellerine sağlık
bende bebek için hastane çantasına 3 takım koydum ne olur ne olmaz diye.
biz bu gün çok hareketliyiz maaşallah, gecede hep hareketliydi, sabahtan beride öyle, bi yerime oturtmadı sıpa, tuvalete taşınıyorum sürekli

kızlaaar şimdi kontrolden geldim doktorum çatı muayenesi yaptı ve rahim incelmiş 2 parmak açıklığım varmış ve artık heran olabilir eli kulağında dedi sancın olursa durma gel dedi çok heyecanlıyım.açıklık bundan sonra gez dolaş yürü rahat açılman olsun dedi haftaya kalmayabilirmiş doğum :18::18::18:

ahanda geliyor ilk prenses hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim, sağlıcakla gelsin kuzun inşallah ben heyecan yaptım burda, seni düşünemiyorum şuan Allah yardımcın olsun

Allah hayırlı ve sorunsuz bir şekilde doğum yapmayı nasip etsin.:))

ahanda geliyor ilk prenses hadi bakalım hayırlısı olsun canım benim, sağlıcakla gelsin kuzun inşallah ben heyecan yaptım burda, seni düşünemiyorum şuan Allah yardımcın olsun

amin Allah razı olsun dua edin anneler sizde rabbim hepimizin yardımcısı olsun artık son hazırlıklarımı yapıp bekliyimde nolur nolmaz

amin Allah razı olsun dua edin anneler sizde rabbim hepimizin yardımcısı olsun artık son hazırlıklarımı yapıp bekliyimde nolur nolmaz

hep dua ediyoruz güzelim, hepimiz aynı durumdayız. evet yap son hazırlıklarını ama kendini çok yorma sakın, madem eli kulağında prensesin dikkatli ol

hep dua ediyoruz güzelim, hepimiz aynı durumdayız. evet yap son hazırlıklarını ama kendini çok yorma sakın, madem eli kulağında prensesin dikkatli ol

doktorumda diyo sık dişini haftasonu doğurmaki ben olayım yanında diyo sağolsun hakkımızda hayırlısı bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…