- Konu Sahibi sekerciiik
-
Arkadaşlar merhaba,
Ben de Allah'ın izniyle Ağustos annesi olacağım. Allah hepimize yardım etsin, 1 avazda kurtulalım ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...
Ben sizlere danışmak istedim..
Malum havalar sıcak...
Mevsim malum..
Hastane çantasını hazırlıyorum ben şimdi.. Bu haftalarda hazırlamak lazımmış.
Kendim için olanlar okey..
Bebek için de, HASTANE ÇIKIŞI dedikleri setten aldım.Battaniyesi, şapkası,eldiveni,zıbını herşeyi olanlardan.. Ama bunu adı üstünde hastane çıkışı o gün giydiricez sanırım.
Peki sorum şu; GECE HASTANEDE YATARKEN ne giyecek bu bebekcik ? Malum havada sıcak...pişmemesi lazım... Bu altı bacakları olmayan çıtçıtlı badilerden falanmı almak lazım ? Gece ne giydiricez hastanede yani ilk doğumdan sonra ilk ne giycek :)
İçinde extra zıbınlar oluyor canım, hepsini aynı anda giydirmiyorsun.
Birde ben hastane çıkışından ayrı 5'li takım aldım, çıkarken onu giydiricem, üstü kirlenir falan diye...
Arkadaşlar merhaba,
Ben de Allah'ın izniyle Ağustos annesi olacağım. Allah hepimize yardım etsin, 1 avazda kurtulalım ve sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah...
Malum havalar sıcak...
Mevsim malum..
Bebek için de, HASTANE ÇIKIŞI dedikleri setten aldım.Battaniyesi, şapkası,eldiveni,zıbını herşeyi olanlardan.. Ama bunu adı üstünde hastane çıkışı o gün giydiricez sanırım.
Peki sorum şu; GECE HASTANEDE YATARKEN ne giyecek bu bebekcik ? Malum havada sıcak...pişmemesi lazım... Bu altı bacakları olmayan çıtçıtlı badilerden falanmı almak lazım ? Gece ne giydiricez hastanede yani ilk doğumdan sonra ilk ne giycek :)
hosgeldin arkadasım tabi o cıtcıtlı badilerden bi kac tane al yanına nolur nolmaz ankara da hangi hastane ye gidiyosun bu arada..biz kendi isimlerimizi ve bebeklerin isimlerini yazıyoruz hadi sende katıl aramıza..
İyi geceler guzel anneler. Bende agustos annesi olucam insallah. Diger topiki takip ediyorum ara arada sizleri. Bundan sonra sıkı takipcinizin. Dogumlar yaklasti artik. Hepimizin allah yardimcisi olsun..
hosgeldin canım ama sen hamilelik takvimide yapmamıssın kendine kac günün var nasipse dogumun agustosun kacında olcak?
Arkadaşlar merhaba,
Malum havalar sıcak...
Mevsim malum..
kızlaaar şimdi kontrolden geldim doktorum çatı muayenesi yaptı ve rahim incelmiş 2 parmak açıklığım varmış ve artık heran olabilir eli kulağında dedi sancın olursa durma gel dedi çok heyecanlıyım.açıklık bundan sonra gez dolaş yürü rahat açılman olsun dedi haftaya kalmayabilirmiş doğum :18::18::18:
kızlaaar şimdi kontrolden geldim doktorum çatı muayenesi yaptı ve rahim incelmiş 2 parmak açıklığım varmış ve artık heran olabilir eli kulağında dedi sancın olursa durma gel dedi çok heyecanlıyım.açıklık bundan sonra gez dolaş yürü rahat açılman olsun dedi haftaya kalmayabilirmiş doğum :18::18::18:
açıklık bundan sonra hızlı ilerler dedi
ahanda geliyor ilk prenseshadi bakalım hayırlısı olsun canım benim, sağlıcakla gelsin kuzun inşallah ben heyecan yaptım burda, seni düşünemiyorum şuan Allah yardımcın olsun
amin Allah razı olsun dua edin anneler sizde rabbim hepimizin yardımcısı olsun artık son hazırlıklarımı yapıp bekliyimde nolur nolmaz
hep dua ediyoruz güzelim, hepimiz aynı durumdayız. evet yap son hazırlıklarını ama kendini çok yorma sakın, madem eli kulağında prensesin dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?