- Konu Sahibi sekerciiik
-
kızlaaar şimdi kontrolden geldim doktorum çatı muayenesi yaptı ve rahim incelmiş 2 parmak açıklığım varmış ve artık heran olabilir eli kulağında dedi sancın olursa durma gel dedi çok heyecanlıyım.açıklık bundan sonra gez dolaş yürü rahat açılman olsun dedi haftaya kalmayabilirmiş doğum :18::18::18:
hadi hayırlısı bakalım Allah yardımcın olsun. benim bebeğim de gelsin artk hayırlısıyla ben çok daralıyorum bunalıyorum sabırsızlanıyorum. zaten sancım var karnım inmiş iyice aşağı ama ne zaman gelecek bakalım oğluşumm...
hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşAllah.ben kasık ağrımın ve vajina kemiğimin çok ağırdığını dayanamadığımı ağlıcak dereceye geldiğini söyleyince çatı muayenesi yaptı ve açılmam olduğunu aşağıya baskı yaptığını heran gelebiliceğini söyledi seninde aşağı baskılıdır karnın inmiş zaten
evet çok sık wc ye gidiyorum zaten ve içimden kopup gelecek gibi oluyo geçen hafta ilaçla durdurmuştu doktorum sancıyı biraz daha beklesin diye bu hafta bıraktık ilacı bakalım ne zaman gelecek. sancı zaten adet sancısı gibi gün boyu oluyor kasık ağrılarımda var kendimi dinliyorum akşama kadar sancıların süresini ölçüyorum :)
pamukcuk Allah yardımcın olsun sag salım hayırlısıyla bebegıne kavusursun ıns. dualarımız senınle cnm .
kızlaaar şimdi kontrolden geldim doktorum çatı muayenesi yaptı ve rahim incelmiş 2 parmak açıklığım varmış ve artık heran olabilir eli kulağında dedi sancın olursa durma gel dedi çok heyecanlıyım.açıklık bundan sonra gez dolaş yürü rahat açılman olsun dedi haftaya kalmayabilirmiş doğum :18::18::18:
hastaneden geldim ve nst de sancı çıktı .. Pazartesiye kadar sancılarını kontrol et gel dedi dr.. ayrıca idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. tetikleyici bir nedenerken doğum yapmakdan korkuyorum (
oy oy oy valla benim tahminim doğru çıkacak sanırım ilk doğuran olacaksın canım..
Kübracım hayırlısı inş çok heyecanlandım senin adına.. inş sağlıcakla gelsin Zeynep Bebek :)
Anlaşılan herkes topun ağzına girmiş yavaş yavaş. Allah yardımcısı olsun hepimizin kızlar..
Benim karnm da dünden beri çok gergin... ve bebek çk hareketli... Ben daha hiç nst'ye girmedim. Ne zaman başlıyor bu nst?
Bir de açıkçası 28 yaşındayım ama hayatıma hiç adet sancısı çekmedim ben.. Herkes sancısını tarif ederken adet sancısı gibi diyor. Ben nasıl anlayacağım bunu bir Allah bilir sanırım... Belden gelicek ağrı diyolar..
İşin kötsü evde yalnızım.. Bakalım nolucak...Allah büyük pozitifim.. olumluyum :))
Bir de kızlar özel olacak ama özel bölge epilasyonunda ben jilet yapıyordum hep. Şimdi de sürekli yapayım diyorum görebildiğim kadar. Ama zamanlama konusunda şüphelerim var. ne olur ne olmaz her sabah yapayım duşta en iyisi. siz ne yapıyosunuz bu konuda? Malum ağda da tavsiye edilmiyr bu aşamada...
Anlaşılan herkes topun ağzına girmiş yavaş yavaş. Allah yardımcısı olsun hepimizin kızlar..
Benim karnm da dünden beri çok gergin... ve bebek çk hareketli... Ben daha hiç nst'ye girmedim. Ne zaman başlıyor bu nst?
Bir de açıkçası 28 yaşındayım ama hayatıma hiç adet sancısı çekmedim ben.. Herkes sancısını tarif ederken adet sancısı gibi diyor. Ben nasıl anlayacağım bunu bir Allah bilir sanırım... Belden gelicek ağrı diyolar..
İşin kötsü evde yalnızım.. Bakalım nolucak...Allah büyük pozitifim.. olumluyum :))
Bir de kızlar özel olacak ama özel bölge epilasyonunda ben jilet yapıyordum hep. Şimdi de sürekli yapayım diyorum görebildiğim kadar. Ama zamanlama konusunda şüphelerim var. ne olur ne olmaz her sabah yapayım duşta en iyisi. siz ne yapıyosunuz bu konuda? Malum ağda da tavsiye edilmiyr bu aşamada...
kızlar hepinize selam bugün neler yaşadım nelerrrrr..
dün gece sabaha kadar karnım kasıklarım ağrıdı sabahı bekledim sabah dra gittim karnıma değer değmez evet bu gerçek sancı dedişok oldum bende ..
çatı muayenesi yaptı of allahım ne kötü bişrymiş resmen dizlerim titredi ..
açıklık yuok ama yatış dedi yatırdı beni:44:
6 -7 saat kaldım hastanede açılma olmadı sancımda düzene bindi dr eve yolladı sancın sıklaştığında gel dedi
allahım yardım etsin offfff
Eki Görüntüle 467595 Eki Görüntüle 467596 Eki Görüntüle 467597 Eki Görüntüle 467598
bunlar da bizim bebek şekerlerimiz kendi ellerimle yaptığım :) bu arada nst de sancısı çıkan tek ben varım galiba geçen hafta 30-40 tı bu hafta salı kontrolümüz vardı 40-50 lerde çıktı sancı ilk ben mi doğurcam ne :)
günaydın kızlar...
canım şekerler çok tatlı görünüyor ellerine sağlık
bende bebek için hastane çantasına 3 takım koydum ne olur ne olmaz diye.
biz bu gün çok hareketliyiz maaşallah, gecede hep hareketliydi, sabahtan beride öyle, bi yerime oturtmadı sıpa, tuvalete taşınıyorum sürekli
kızlar hepinize selam bugün neler yaşadım nelerrrrr..
dün gece sabaha kadar karnım kasıklarım ağrıdı sabahı bekledim sabah dra gittim karnıma değer değmez evet bu gerçek sancı dedişok oldum bende ..
çatı muayenesi yaptı of allahım ne kötü bişrymiş resmen dizlerim titredi ..
açıklık yuok ama yatış dedi yatırdı beni:44:
6 -7 saat kaldım hastanede açılma olmadı sancımda düzene bindi dr eve yolladı sancın sıklaştığında gel dedi
allahım yardım etsin offfff
benim dr.um ağdayı serbest dedi
dedi de ben korkuyorum yaa çok açıyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?