Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hadi hayırlısı bakalım Allah yardımcın olsun. benim bebeğim de gelsin artk hayırlısıyla ben çok daralıyorum bunalıyorum sabırsızlanıyorum. zaten sancım var karnım inmiş iyice aşağı ama ne zaman gelecek bakalım oğluşumm...

hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşAllah.ben kasık ağrımın ve vajina kemiğimin çok ağırdığını dayanamadığımı ağlıcak dereceye geldiğini söyleyince çatı muayenesi yaptı ve açılmam olduğunu aşağıya baskı yaptığını heran gelebiliceğini söyledi seninde aşağı baskılıdır karnın inmiş zaten

evet çok sık wc ye gidiyorum zaten ve içimden kopup gelecek gibi oluyo geçen hafta ilaçla durdurmuştu doktorum sancıyı biraz daha beklesin diye bu hafta bıraktık ilacı bakalım ne zaman gelecek. sancı zaten adet sancısı gibi gün boyu oluyor kasık ağrılarımda var kendimi dinliyorum akşama kadar sancıların süresini ölçüyorum :)

bizimde ilacı geçen hafta kesti bu hafta böyle oldu işte seninde çok durmaz zaten ağrıların başlamış hayırlısı:)

hastaneden geldim ve nst de sancı çıktı .. Pazartesiye kadar sancılarını kontrol et gel dedi dr.. ayrıca idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. tetikleyici bir neden erken doğum yapmakdan korkuyorum (

oy oy oy valla benim tahminim doğru çıkacak sanırım ilk doğuran olacaksın canım..
Kübracım hayırlısı inş çok heyecanlandım senin adına.. inş sağlıcakla gelsin Zeynep Bebek :)

hastaneden geldim ve nst de sancı çıktı .. Pazartesiye kadar sancılarını kontrol et gel dedi dr.. ayrıca idrar yolu enfeksiyonu çıktı.. tetikleyici bir neden erken doğum yapmakdan korkuyorum (

hayırlısı canım, korkma.. inş sağlıcakla gelecek bebişin
sen sancını hissediyor musun yoksa sadece nst de mi çıktı ?
pazartesi kesin gel mi dedi.. yoksa sancıların durumuna göre mi ?
aaayyyy ...
yavaş yavaş geliyor bu bıdıklar galiba

Son düzenleme:
oy oy oy valla benim tahminim doğru çıkacak sanırım ilk doğuran olacaksın canım..
Kübracım hayırlısı inş çok heyecanlandım senin adına.. inş sağlıcakla gelsin Zeynep Bebek :)

amin canım çok sağol bende heyecanlıyım bakalım eli kulağında dedi doktor hayırlısı hakkımızda inşAllah hayırlı ve kolay bi doğum olur:)

kızlar hepinize selam bugün neler yaşadım nelerrrrr..
dün gece sabaha kadar karnım kasıklarım ağrıdı sabahı bekledim sabah dra gittim karnıma değer değmez evet bu gerçek sancı dedişok oldum bende ..
çatı muayenesi yaptı of allahım ne kötü bişrymiş resmen dizlerim titredi ..
açıklık yuok ama yatış dedi yatırdı beni:44:
6 -7 saat kaldım hastanede açılma olmadı sancımda düzene bindi dr eve yolladı sancın sıklaştığında gel dedi
allahım yardım etsin offfff

Anlaşılan herkes topun ağzına girmiş yavaş yavaş. Allah yardımcısı olsun hepimizin kızlar..

Benim karnm da dünden beri çok gergin... ve bebek çk hareketli... Ben daha hiç nst'ye girmedim. Ne zaman başlıyor bu nst?

Bir de açıkçası 28 yaşındayım ama hayatıma hiç adet sancısı çekmedim ben.. Herkes sancısını tarif ederken adet sancısı gibi diyor. Ben nasıl anlayacağım bunu bir Allah bilir sanırım... Belden gelicek ağrı diyolar..

İşin kötsü evde yalnızım.. Bakalım nolucak...Allah büyük pozitifim.. olumluyum :))

Bir de kızlar özel olacak ama özel bölge epilasyonunda ben jilet yapıyordum hep. Şimdi de sürekli yapayım diyorum görebildiğim kadar. Ama zamanlama konusunda şüphelerim var. ne olur ne olmaz her sabah yapayım duşta en iyisi. siz ne yapıyosunuz bu konuda? Malum ağda da tavsiye edilmiyr bu aşamada...

canım jilet çok risk göbeğin nasıl bilmem ama ters bi hareketle yaralaya bilirsn kendini.ben cuma günü gittim ağdacıya serin serin temizlendim.birde doguma yakın giderim artık.agda neden tavsiye edilmiyor ki duymadım hiç

kızlar ben sürekli kaşınıyorum özellikle el ve ayaklarım.doktoruma söyledim karaciğer enzimlerine bakıldı normal.kaşıntıdan duramıyorum offf

Merhaba;

Öncelikle hayırlı olsun bebişin umarım en sağlıklı şekilde kucağına alırsın Ben hamileliğim başından beri ağdaya gidiyorum ve hiçbir zararını görmedim son zamanlarda ne olur olmaz diye doktoruma danıştım hijyenik bir yerde olduktan sonra sakıncası yok dedi bence korkmana gerek yokgüvenle gidebilirsin hatta çok da rahat edersin Ama canın normal zamankinden daha çok yanıyor bilgin olsun

Yaseminnnn... Allah yardımcın olsun tatlım
çatı muaynesi bana bu sefer yapılmadı ama ilk hamileliğimde yapılmıştı... pek açımamıştı benim

ay ay ayyyy neler olmus neler kızlar dün gece sancı ceken tek ben degildim yani bugün internet bi gitti yeni geliyo acar acmaz da girdim yazıyorum durun bende anlatayım neler oldu fıstıklar dün gece yatıyorum bi sancı ama bi acayip bi sancı hah dedim geliyor bu bebek bu sefer sonra kalkıyorum geciyor yatıyorum tekrar baslıyor yarım saat böyle gecti gece gece arada uyandım hep tetikteyim nolur nolmaz diye ama sabah bi kalktım o agrıdan eser yok eger olsaydı gidecektim doktora nst de sancı cıkmayınca bakmıyo cünkü bizim doktorlar cünkü artık son haftalarda oldugu icin neler oluyor ne zaman gelecek cok merak ediyorumm:18: :18: :18:

canım ellerine saglık harika hepsi ben 80 leri gördüm doktror bi kere cıktıgı icin bişey yok sayılmaz dedi biliyomusun

tuvaletle kendimi hiç son haftalardaki kadar samimi hissetmemistim sekerim en cok zaman gecirdigim yer yakında köse yaptırcam oraya az kaldı

geliyor geliyorrr zeynep bebişşş geliyor bende sana nasıl catı muaynesi yaptı diycektim yazmıssın canım hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum merakla

gecmis olsun canım banada önce jasmin doguracak gibi geliyor icime hatta bugün yarın hayırlısı canım agrın sidddetlimiydi dayanılacak gibimiydi nasıldı kasılmalar bide catı muaynesinde bebek kendini korumaya aldıgı icin bide biz kendimizi kastıgımız icin cekilmez bi hal alıyomus dogası geregi ama dogumda bu sekilde olmaz diye acile gittigimiz bi gün doktor muayne sırasında söylemisti bana...

agda agda agda agdadan sasmayın kızlar ben öyle yapıyorum öyle alıstırdım insan alıstırınca canıda yanmıyor hem artık dogumunda erkeni kalmadıki son haftalarımızdayız jiletle insan nasıl basa cıksın haftayı bile bulmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…