- Konu Sahibi sekerciiik
-
hayırlısı canım, korkma.. inş sağlıcakla gelecek bebişin
sen sancını hissediyor musun yoksa sadece nst de mi çıktı ?
pazartesi kesin gel mi dedi.. yoksa sancıların durumuna göre mi ?
aaayyyy ...
yavaş yavaş geliyor bu bıdıklar galiba
korkma canım ben sana onun tüyolarını atıcam özel msj la bi kaç püf noktasıyla nasıl baslayıp bittigini anlamassın bile göndercem birazdan
ya ben özel mesaj yazamıyorum bana da atarmısın lütfennnnnnnnnnnnn Allah rızası için doğumdan KORKMUYORUM ağdadan korktuğum kadarr .. bide kasılmaları arttırıyo dediler o yuzden önerilmiyo dedıler
kızlar hani nerdesiniz kocalarınızdan ayrılamıyormusunuz yoksahaydi sohbeteee
Kocam teraviye gitti, yoksa başımı beklerdi kesin.
Ay pc başına oturamıyorum onun yüzünden hemen yandan yandan ne yazdığıma bakıyor...
merhaba kızlar 37 + 2 oldum yani 38. Haftadaym oruç tutacak olan var mi ? Sanmıyorum ama bende tutmayacam... Ne zaman doğum yapacam çok merak ediyorum bugün sağ bacağım eklem yeri ne sık sık kramp girdi 1 haftadır da adet sancısı gibi karnım agryo zaman zaman kaşıklarımda da ağrı oluyo... Bide bebişin sanki her an aşağıdan kolu bacağı çıkacakmış gibi bi baskı ve acı hissediyorum oramda:) sabah ları esim kaldırıyo yataktan bacaklarım tartmyo resmen ayaklarmn alti iğne gibi batıyo aynı şikayet ler siz de de var mi ? Pazartesi doktora gidecem ne durumdaym merak ediyorum afedersnz ama tuvalet te orami temizler ken açılmış gibi geldi bana Bakalm dr. Ne dycek gelsin artık kızlM Çok merak edyrm :)
Aynen bel ağrsnı yazmayı unutmuşmSanki beni anlatmışsın :)
Aynı şeyleri bende yaşıyorum, hatta bugün üstüne birde bel ağrım oluştu.
Bende sabırsızlanıyorum artık, çünkü bu durumda gebelik çekilmiyor, Rabbimin gücüne gitmesin.
Ben yarın oruç tutmayı düşünüyorum ama bakalım dayanabilicezmi...
Aynen bel ağrsnı yazmayı unutmuşmya ben doğumun yaklaştgına inanamıyorum sanki daha çok var mis gibi ...bebegımı kucağıma aldığımı hayal edemiyorum bu hafta doğum yapar miyim acaba ya günü nu saatini bilmemek ne kötü benim sancı larım oluyo ama uykudan uyandıracakk kadar ciddi olmadı daha var mi acaba doğuma¿...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?