Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Valla ben sadece bebek hareketlerini hissediyorum hissedilecek ne varsa :)) nst de çıktı.. ve ialçalrımı çoğalttı.. magnezyum verdi kan hapım günde 2 ye çıktı bir de enfeksiyon için antibiyotik.. iç babam iç son günlerde yani

korkma canım ben sana onun tüyolarını atıcam özel msj la bi kaç püf noktasıyla nasıl baslayıp bittigini anlamassın bile göndercem birazdan

ya ben özel mesaj yazamıyorum bana da atarmısın lütfennnnnnnnnnnnn Allah rızası için doğumdan KORKMUYORUM ağdadan korktuğum kadarr .. bide kasılmaları arttırıyo dediler o yuzden önerilmiyo dedıler

ya ben özel mesaj yazamıyorum bana da atarmısın lütfennnnnnnnnnnnn Allah rızası için doğumdan KORKMUYORUM ağdadan korktuğum kadarr .. bide kasılmaları arttırıyo dediler o yuzden önerilmiyo dedıler

Bende ağdadan çok çekiniyorum, bide göstermek zor geliyo yaa
Önceden eldivenle alırdım ama şimdi göremiyorum, zaten tansiyonum düşüyor almaya kalkınca.
Geçenlerde jilet denedim, resmen kestim yaa, ağladım.
Eşimde benden yardım al dedi

Kocam teraviye gitti, yoksa başımı beklerdi kesin.
Ay pc başına oturamıyorum onun yüzünden hemen yandan yandan ne yazdığıma bakıyor...

benimki, oturdu az önce ne yazdım diye bakınıyor tam agda konusundaydık o zaman bi kalk cabuk deyisim var görmen lazım bişey oldu sanırsın kalk cabuk hadi canım yemegin hazır dedim tamam yeriz bakalım ne kaynatıyorsunuz kadınlar kulubu falan yazıyor hımm dedi bende hadi hadi hemen kalkta yemek sogumasın diye apar topar kaldırdım adamı yemekten sonrada sohbetti derken unutuldu tv nin karsısına aldım kocamı bide cay demledim keyif yapıyor simdi

Son düzenleme:
kızlar hepinizin cantası tamam galiba benim hala eksiklerim var haftasonu nasipse ayarlıcaz artık sancılarda yokladıgına göre bebişlerin ne zaman gelecegi belli olmaz hamilelik takviminde bebeklerin yüzde 88 i zamanından önce dogar diyo baksanıza

kızlar ankarada dogum hazırlık kursumu ne varmıs duyumlarıma göre biln eden varsa yazsın buraya burda oturan arkadaslarımız yararlanır hem süresi gectimi bilmiyorum ama öyle bir kursun oldugunu duydum ben

kızlar hepinize iyi geceler iyi sohbetler olsun karnımdaki sıpam hadi artık kalk anne diyor bana dinleyeyim bari yarın görüsmek üzere hepinize hayırlı ramazanlar hayırlı sahurlar dilerim mübarek olsun bu güzel ayda Rabbim hepimize hayırlı kolay dogumlar versin inşallah...

merhaba kızlar 37 + 2 oldum yani 38. Haftadaym oruç tutacak olan var mi ? Sanmıyorum ama bende tutmayacam... Ne zaman doğum yapacam çok merak ediyorum bugün sağ bacağım eklem yeri ne sık sık kramp girdi 1 haftadır da adet sancısı gibi karnım agryo zaman zaman kaşıklarımda da ağrı oluyo... Bide bebişin sanki her an aşağıdan kolu bacağı çıkacakmış gibi bi baskı ve acı hissediyorum oramda :) sabah ları esim kaldırıyo yataktan bacaklarım tartmyo resmen ayaklarmn alti iğne gibi batıyo aynı şikayet ler siz de de var mi ? Pazartesi doktora gidecem ne durumdaym merak ediyorum afedersnz ama tuvalet te orami temizler ken açılmış gibi geldi bana Bakalm dr. Ne dycek gelsin artık kızlM Çok merak edyrm :)

Sanki beni anlatmışsın :)
Aynı şeyleri bende yaşıyorum, hatta bugün üstüne birde bel ağrım oluştu.
Bende sabırsızlanıyorum artık, çünkü bu durumda gebelik çekilmiyor, Rabbimin gücüne gitmesin.
Ben yarın oruç tutmayı düşünüyorum ama bakalım dayanabilicezmi...

Aynen bel ağrsnı yazmayı unutmuşm ya ben doğumun yaklaştgına inanamıyorum sanki daha çok var mis gibi ...bebegımı kucağıma aldığımı hayal edemiyorum bu hafta doğum yapar miyim acaba ya günü nu saatini bilmemek ne kötü benim sancı larım oluyo ama uykudan uyandıracakk kadar ciddi olmadı daha var mi acaba doğuma¿...

İşte sezeryanın avantajıda bu.
Doğumun saatini bile biliyorsun.
İl bebeğinmi seninde?

günaydın kızlar sohbetler koyulaşmış oh ne güzel benim kayınvalidem geldi akşam onla ilgilendim pek giremedim e zaten dün akşama kadar malum hastanedeydim..
şekercik sancımı sormuşun benimki öyle girip çıkan bi sancı değildi ,sürekli ağrıyodu bide aşırı baskı vardı belimi doğrultamıyodum işte oda demekki bebeğin aşağı çok inmiş olmasındanmışş..
ama bugün bişeyim yok sancım yok daha doğrusu baskı hala devam ediyo..
ağdadan konuşulmuş hamile kalmadan önce okadar rahattımki ağdamı yapardım oh mis gibi haftalarca giderdi ,cansız çıkardı .. hamilelikte özellikle karnım büyüdükçe kremlerle yapmaya başladım onlarında jiletten fakrı yok... hemde uzaması gerekiyo ..
öyle idare ediyoz işte

gunaydın kızlar
benımde dunden beri sancılarım var,15 dakkada bir gelmeye basladı 4- 5 kere sonra gectı ama kasıklarım agrıyo,yataktan dönerken ama bebegım cok hareketli dogum olcagı zaman sancıların geldıgınde gerceklerının bebek fazla hareket etmezmiş bide rahim kasıldıgı için karın cok sertleşirmiş..birde alt tarafta cok baskı var makata dogruda tuvaletım geldı sanıyorum bıey yok erkenden mı doguracagız yoksam.önümüzde kontrol var bakalım doktor ne dıyecek cok merak edıyorum..bu arada bende duzenlı agda yaptırdıgım ıcın hem az hemde hormanlardanmıdır nedır fazla cıkmıyo ıns. azalır..Allah hepimizin yardımcısı olsun bu mubarek aylarda...

günaydın kızlar, hepinize hayırlı ramazanlar. bu mübarek aylarda yüzümüze baksın Rabb'im kolay ve hayırlı doğumlarımız olsun inşallah...
sizlerde olduğu gibi bende de ara ara adet sancısı gibi bişeyler oluyor. sabah sabah temizliğimi yaptım, belki çatı muayenesi falan yapar diye. bu gün obstetrik renkli doppler istemişti dr. saat 10:30 ona gidicem bakalım ne dicek

Kızlar bende bahsettiğiniz gibi ağrılar sancılar başlamadı henüz.. bebişim hareketli ama sanki göbeğimdeen kolu bacağı dışarı fırlıycakmış gibi.. sanıyorum benim oğlumun içerde keyfi yerinde pek gelmeye niyeti yok doğum zamınını geçiricek gbi :) bu arada herkese hayırlı ramazanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…