Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydınn kızlar ramazanın güzelliginden midir nedir bu ay her sey güzel hersey bereketli geliyor bana inaılmaz oruc tutmak istiyorum cünkü ramazanda daha kolay tutuluyor herkes tuttugu icin bide zaten istahım yok gün icinde bir ögun ya yiyorum ya yemiyorum yarım yamalak son bir ayda 1,5 kilo vermisim zaten ama ben verince bebişin kilosu artıyomus ama son haftalar diye nasılda yadırgıyorlar bende kendim icin degil bebiş icin bilemiyorum hala kararsızım canözüm bazen öyle acılmıs gibi oluyo ama kapanıyo tekrar bendede bi kac kere olmustu bende hemen 2 3 gün süt icmedim basladı yine bacak krampları hemen süt icmem lazım yatarken süt ictimmi agrımıyo kızlar babalarımızın heyecan durumları nasıl mesela benimki cok merak ediyo nası olacak ama fazla heyecanlamıyorum diyo aklıma gelince icim kıpır kıpır oluyo diyo dün aksam yat arken konustukta biraz..

şekerciiikk merhaba,

Öncelikle mesaj hakkım yok. O yuzden burdan yazıyorum sana.. Ağda konusundaki tavsiyelerine teşekkürler. Ama malesef cesaretim yokk..Bebek ismimiz netleşmedi . o yüzden profilime yazamıyorum. Netleşince yazıcam ama teşekkürler :)
Ankara'da Doğuma hazırlık kursunu sormuşssun birde..Ben gittim evet ve faydasını da gördüm. Sadece doğuma hazırlık değil. devamı da var. emzirme, loğusalık, bebek bakımı vs.

Anasayfa - TOBB ETÜ Hastanesi

Bu linkten bakabilirsin. Ücretsiz zaten.

Burdaki linke gir.. Satı hemşire ve Emel hemşire var. Onların telefonlarını arayıp randevu alıyosun adını yazdırıyosun. Ve gidiyosun.. Umarım katılırsın...

canımmm cok tesekkürler sagol arıycam simdi ankarada olan arkadaslar varsa onlarda yararlansınlar hem simdilik komsum geldi kalkıyorum ii sohbetler size..

slm kızlar dr. dan geliyoruz, gayet iyiyiz çok şükür. ara sancıların normal haftaya cuma gel tekrar nst ye dedi

renkli dopleri neden istedi canım ?

canım salı günü kontrole gittiğimde kilosu düşük dedi, o yüzden opstetrik renkli doppler istemişti. bu gün tam 36. haftayı bitirdik ama gelişimi 34-35 haftalık görünüyor dedi. temiz çıktı çok şükür, azcık küçük olcaz o kadar.
ya bide bu ufaklıklar arayı çok çabuk kapatıyorlar. salı günü gittiğimde 2383 gr.dı. bu gün gittim 2596 gr olmuş. 3 günde napmış nasıl olmuş anlamadım

canım bende istiyorum oruç tutmayı ama cesaret edemiyorum. açlık hiç bir zaman problemim olmadı. bebek olana kadar da çok düzenli beslenen biri değildim zaten. ben suya dayamam diye korkuyorum hele ki bu sıcaklarda. öyle bunaltıcı ki hava kuş gibi ağzımı açıyorum resmen
bizimde babamız çok heyecanlı, dr.umuz doğum yakın dediği an iznini alıp gelecek yanımıza. hem heyecanlı hem merak ediyor, çünkü sadece 4 ve 6. ayımızda yanımızdaydı, onun haricinde göremedi büyüdüğünü maalesef dün telefonda 'sen yanımda sancılanırsan ben napıcam, çok panik olurum' diyordu

kızlaar bnde geldimm 36 haftalı hamıleyım minik melegimi bekliyorum normal dogum istiyorum ve cok heycanlıyım

kızlaar bnde geldimm 36 haftalı hamıleyım minik melegimi bekliyorum normal dogum istiyorum ve cok heycanlıyım
hoşgeldin canım ayy ne güzel sayfamız gittikçe renkleniyo yeni arkadaşlarla ..
bugün bende tık yok sancıdan eser yok bebişte gayet hareketli sanırım vazgeçti doğmaktan
vuslat bi sorun çıkmamasına çok sevindim canım
oruç meselesini ben hiç düşünmedim açıkçası kendime güvenmiyorum çünkü bende çok iştahlı yiyen biri değilim ama yinede dayanamaam ki dayanamayacağımı dün çok iyi anladım dün hast yattığımda bana yemek su vermediler , serumla beslendim ama hiiiiiç dayanamadım :26:çıkar çıkmaz hastaneden tıkındım resmen

hoşbuldum bendede bugun kaslma olmadı 1 haftadr oluordu arada ama acayip bi kaşıntı var nedenkı

Slm kızlar nasılsınız bugün kafamı kaldırmıyorum. İlk gün dayanabilirsem tutucam dedim ama olmayacak sanırım. Ben çok kötüyüm, eşimde bu halimi görünce tutma dedi.
Dün gece resmen doğuruyorum sandım, belden karına vuran sancılar gitti geldi, şuanda var ama o kadar kötü değil.
Karnıma yine ara ara sancı vuruyor, acaba oğlum geleceğinin sinyalinimi veriyor ne dersiniz?

+vuslat hoşgeldin canım bi sorun olmamasına sevindim... belki açığı tamamen kapatır normal kiloda doğar ama düşük kiloda doğsa bile önemli olan sağlıklı olması..
benim ilk kızım 2620 gr doğdu ama 1 yaşına kadar toparladı hatta olması gereken kilonun (1 yaşında doğum kilosunun 3 katı olması gerekirmiş ) üzerine çıktı yani :)
Ben oruç tutabileceğimi sanmıyorum açıkçası ama hergün okurum inş.
Bizim baba 2. de kız old. için biraz tırsıyor geleceğinden endişeli adam 1 cadıydı 2 oldunuz, şimdi 3 cadı naapcam ben diyo
Jigly hoşgeldinn

hayırlı ramazanlar herkeze.kızlar ya dün çatı muayenesinden sonra doktorum kanaman olur korkma demişti ama dünden beri devam edyo geçmiyo bide afedersiniz çamur gibi bazende kan şeklinde doktorumu arasammı acaba

hayırlı ramazanlar herkeze.kızlar ya dün çatı muayenesinden sonra doktorum kanaman olur korkma demişti ama dünden beri devam edyo geçmiyo bide afedersiniz çamur gibi bazende kan şeklinde doktorumu arasammı acaba

Ara bence canım, bildiğim kadarıyla o kanama az sürüyor...

bence de ara derim için rahat eder hiç olmazsa. benim doktor bıkacak artık bi şey olunca arıyorum hemen. benimde bugün daha bi aşağı indi bebeğim sona yaklaşıyoruz ya hayırlısı bakalım. dün göbeğimin üstündeydi bugün göbeğimin altında geziyo çok da hareketli yolu buldu ilerlemeye çalışıyo galiba :))hafiften sancılarda devam hayırlısı bakalım.

Ben hiç çatı muayenesi olmadım :)
Doktor şuan normal görünüyor dedi, ultrasondan anlaşılıyormuki?

Kızlar sancılarınız ne durumda.
2 gündür çok huzursuzum yaa, sancım gidip geliyor, geçen hafta bişey çıkmayınca 2 hafta gitmicem hastaneye demiştim, şimdi gitsemmi diye düşünüyorum.
2 gündür hafif sancılar çekiyorum, bugün oğlum kıracak kaburgalarımı neredeyse çok sinirli :)

bugün benim oğlum da öyle karnımı delip çıkacak sanki aşağılarda geziyo zaten hareket ettikçe alttan eli kolu çıkacak gibi oluyo:) o hareket ettikçe ağrı sancı artıyo bi de bende yolu açmaya çalışıyo galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…