- Konu Sahibi sekerciiik
-
günaydınn kızlarramazanın güzelliginden midir nedir bu ay her sey güzel hersey bereketli geliyor bana inaılmaz oruc tutmak istiyorum cünkü ramazanda daha kolay tutuluyor herkes tuttugu icin bide zaten istahım yok gün icinde bir ögun ya yiyorum ya yemiyorum yarım yamalak son bir ayda 1,5 kilo vermisim zaten ama ben verince bebişin kilosu artıyomus ama son haftalar diye nasılda yadırgıyorlar bende kendim icin degil bebiş icin bilemiyorum hala kararsızım canözüm bazen öyle acılmıs gibi oluyo ama kapanıyo tekrar bendede bi kac kere olmustu bende hemen 2 3 gün süt icmedim basladı yine bacak krampları hemen süt icmem lazım yatarken süt ictimmi agrımıyo kızlar babalarımızın heyecan durumları nasıl mesela benimki cok merak ediyo nası olacak ama fazla heyecanlamıyorum diyo aklıma gelince icim kıpır kıpır oluyo diyo dün aksam yat arken konustukta biraz..
şekerciiikk merhaba,
Öncelikle mesaj hakkım yok. O yuzden burdan yazıyorum sana.. Ağda konusundaki tavsiyelerine teşekkürler. Ama malesef cesaretim yokk..Bebek ismimiz netleşmedi . o yüzden profilime yazamıyorum. Netleşince yazıcam ama teşekkürler :)
Ankara'da Doğuma hazırlık kursunu sormuşssun birde..Ben gittim evet ve faydasını da gördüm. Sadece doğuma hazırlık değil. devamı da var. emzirme, loğusalık, bebek bakımı vs.
Anasayfa - TOBB ETÜ Hastanesi
Bu linkten bakabilirsin. Ücretsiz zaten.
Burdaki linke gir.. Satı hemşire ve Emel hemşire var. Onların telefonlarını arayıp randevu alıyosun adını yazdırıyosun. Ve gidiyosun.. Umarım katılırsın...
renkli dopleri neden istedi canım ?
günaydınn kızlarramazanın güzelliginden midir nedir bu ay her sey güzel hersey bereketli geliyor bana inaılmaz oruc tutmak istiyorum cünkü ramazanda daha kolay tutuluyor herkes tuttugu icin bide zaten istahım yok gün icinde bir ögun ya yiyorum ya yemiyorum yarım yamalak son bir ayda 1,5 kilo vermisim zaten ama ben verince bebişin kilosu artıyomus ama son haftalar diye nasılda yadırgıyorlar bende kendim icin degil bebiş icin bilemiyorum hala kararsızım canözüm bazen öyle acılmıs gibi oluyo ama kapanıyo tekrar bendede bi kac kere olmustu bende hemen 2 3 gün süt icmedim basladı yine bacak krampları hemen süt icmem lazım yatarken süt ictimmi agrımıyo kızlar babalarımızın heyecan durumları nasıl mesela benimki cok merak ediyo nası olacak ama fazla heyecanlamıyorum diyo aklıma gelince icim kıpır kıpır oluyo diyo dün aksam yat arken konustukta biraz..
hoşgeldin canım ayy ne güzel sayfamız gittikçe renkleniyo yeni arkadaşlarla ..kızlaar bnde geldimm 36 haftalı hamıleyım minik melegimi bekliyorum normal dogum istiyorum ve cok heycanlıyım
hayırlı ramazanlar herkeze.kızlar ya dün çatı muayenesinden sonra doktorum kanaman olur korkma demişti ama dünden beri devam edyo geçmiyo bide afedersiniz çamur gibi bazende kan şeklinde doktorumu arasammı acaba
Ara bence canım, bildiğim kadarıyla o kanama az sürüyor...
hayırlı ramazanlar herkeze.kızlar ya dün çatı muayenesinden sonra doktorum kanaman olur korkma demişti ama dünden beri devam edyo geçmiyo bide afedersiniz çamur gibi bazende kan şeklinde doktorumu arasammı acaba
çatı muayenesinden sonra kanamamı oluyo ya bende olmadı :44:normalmiş böyle olması eğer miktarı artarsa gidicekmişim
çatı muayenesinden sonra kanamamı oluyo ya bende olmadı :44:
Kızlar sancılarınız ne durumda.
2 gündür çok huzursuzum yaa, sancım gidip geliyor, geçen hafta bişey çıkmayınca 2 hafta gitmicem hastaneye demiştim, şimdi gitsemmi diye düşünüyorum.
2 gündür hafif sancılar çekiyorum, bugün oğlum kıracak kaburgalarımı neredeyse çok sinirli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?