- Konu Sahibi sekerciiik
-
Kızlar merhabaa,ya ben odamızı hazırladım kızımın ama şöyle keyifli güzel bi tavan lambası bulamadım..siz nerelerden aldınız kızlar ?varmı ilginç tasarımlar.:)
İyi aksamlar kizlar ne durumdasiniz bende sancilar gdip geliyo
Bende de yarım saatte 5 kez kasılma oldu, doktora sorduk, sancılar 10 dk'da 2'ye düşene kadar teleşlanmayın demiş.
Ama eli kulağındadır demiş :)
aceleci davranmazsa kızımız ben de ağustos annesi olacağım kısmetse:) valizler hazır odası bitti sayılır. ama sancı kasılma yok hala. sadece aşırı hareketli, şuan bile rahat bırakmıyor:)
Anammm geliyomu ne hadi bakalim hayirlisi hakkinda heyecanlisindir simdi:))
Valla canım geliyomu, gelmiyomu anlamıyorumki.
Doktorlar diyor ama bakıyorum gelen giden yok, oruçta tutmasın sancıyı arttırır demiş, aklınızda bulunsun...
İsterdm ama malesef riske atamam uzun gunler dayanamam.bakalim nezaman gelcekler
Ya benim oğluşum niye çok sancı veriyor bana
Gelse rahat edicem ama gelmiyorda, sancı sızı çekip duruyoruz...
günaydınn canlarımmmmvuslat hayırdır kız sabahın altısından beri ayaktaymıssın gece uyuyamadınmı yoksam bende dediginiz sancılar yatınca baslıyor ne hikmetse anlamadım ama gündüz bişey yok aksam yataga yatıyorum baslıyo kalkıyorum geciyor carsamba günü randevum var sorucam bakalım neymis hala bi doktor bulamamak ne kötü herkes yıllık izinde orda burda galiba bize sans kimi denk getirirse dogumuzu o yapacak Allah ım sen yardım et
selam kızlar ankarada yagmur yagıyor nasıl serinledi ortalık diyorum ya ramazan bereketiyle geldi harika bi ortam var her anı huzur dolu...
kendinde yapabilirsin hem hatıra olur bak yapılısı burda;
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
selam kızlar nerelerdesiniz
sıcak sıkıcı bir gün ....
ve doğuran yok aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?