Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar merhabaa,ya ben odamızı hazırladım kızımın ama şöyle keyifli güzel bi tavan lambası bulamadım..siz nerelerden aldınız kızlar ?varmı ilginç tasarımlar.:)

selam kızlar ankarada yagmur yagıyor nasıl serinledi ortalık diyorum ya ramazan bereketiyle geldi harika bi ortam var her anı huzur dolu...

Kızlar merhabaa,ya ben odamızı hazırladım kızımın ama şöyle keyifli güzel bi tavan lambası bulamadım..siz nerelerden aldınız kızlar ?varmı ilginç tasarımlar.:)

kendinde yapabilirsin hem hatıra olur bak yapılısı burda;
http://www.kadinlarkulubu.com/dekor...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html

Son düzenleme:
aceleci davranmazsa kızımız ben de ağustos annesi olacağım kısmetse:) valizler hazır odası bitti sayılır. ama sancı kasılma yok hala. sadece aşırı hareketli, şuan bile rahat bırakmıyor:)

aceleci davranmazsa kızımız ben de ağustos annesi olacağım kısmetse:) valizler hazır odası bitti sayılır. ama sancı kasılma yok hala. sadece aşırı hareketli, şuan bile rahat bırakmıyor:)

Ya benim oğluşum niye çok sancı veriyor bana
Gelse rahat edicem ama gelmiyorda, sancı sızı çekip duruyoruz...

Valla canım geliyomu, gelmiyomu anlamıyorumki.
Doktorlar diyor ama bakıyorum gelen giden yok, oruçta tutmasın sancıyı arttırır demiş, aklınızda bulunsun...

İsterdm ama malesef riske atamam uzun gunler dayanamam.bakalim nezaman gelcekler

[SUB][/SUB]
Ya benim oğluşum niye çok sancı veriyor bana
Gelse rahat edicem ama gelmiyorda, sancı sızı çekip duruyoruz...

ben de tam tersi ben de niye sancı yok diye dşünüyorum:S sancı doğuma hazırlarmış. benim daha zamanım var heralde:) erken doğum olabilir diye 20. haftadan itibaren tetikte tuttular bizi, ama bizim ki şuan öyle bi keyifli ki korkuyorum 41 42 olucak diye:)

günaydın kızlar nerelerdesiniz hafta sonu keyfi mi yapıyorsunuz yoksa :) biz sabah 6 dan beri ayaktayız, ne oturtuyor ne yatırıyor sıpa

günaydınn canlarımmmm vuslat hayırdır kız sabahın altısından beri ayaktaymıssın gece uyuyamadınmı yoksam bende dediginiz sancılar yatınca baslıyor ne hikmetse anlamadım ama gündüz bişey yok aksam yataga yatıyorum baslıyo kalkıyorum geciyor carsamba günü randevum var sorucam bakalım neymis hala bi doktor bulamamak ne kötü herkes yıllık izinde orda burda galiba bize sans kimi denk getirirse dogumuzu o yapacak Allah ım sen yardım et

yok şekerim aksine pek güzel uyudum gece, hatta yaklaşık 1 haftadır bu kadar rahat uyumamıştım. ne kasık ağrım oldu, ne bel ağrım oldu, ne de kızım yaramazlık yaptı. sabah 6 gibi bi geçirdi kaburgalarıma hala ayaktayım sana bu kadar rahat yeter dedi sanırsam

bizim dr.lar bellide noluyo hayatım, bakalım doğum için gittiğimizde orda olcaklar mı, hiç birimizin kimin eline kalacağı belli değil. normal doğum olunca belirsiz oluyor. hakkımızda hayırlısı olsun, ben inanıyorum bu mübarek günlerde işimizi kolaylaştıracak Rabb'im inşallah...

arkadaşlar ben bebek şekerimi daha almadım keçeden yapılmış kuzular gördüm böyle sepeti falan da keçelerle çiçeklerle süslemişler.sizce bebek şekeri olarak alakasız olur mu?yani genelde bebek biblosu olanlar galiba tercih ediliyo.bilemedim o yüzden almadım kaldı.siz ne dersiniz ?

Kızlar biz hastanede ve evde dağıtmak için lokum almaya karar verdik.
Mevlüt okutacağım zaman bebek şekeri ikram etmeyi düşünüyorum.
Sizce uygun olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…