- Konu Sahibi sekerciiik
-
benimde ne sancı kaldı ne bişi gayet iyiyim yani tık yokkkksorma nefes aldırmıyor bugün inanılmaz halsizim ben neden bilmiyorum artık gelsinler amaaaa
selam kızlar nerelerdesiniz
sıcak sıkıcı bir gün ....
ve doğuran yok aramızda
benimde ne sancı kaldı ne bişi gayet iyiyim yani tık yokkkk
evet canım çok mantıklı bence .. bende başlarda çikolata yaptıracaktım bebğimin adının yazılıdğı ama vazgeçtim çünkü hem memleketimde değilim buraya da yeni taşındık çok bi ziyaretçim olmucak bide ramazandayız ya lokum yada şeker çikolata tutmak olur mu bilemedim sizce olur mu .. bu durumda lokum hiç olmaz .. çikolata en azından ambalajlıda uf ne bilim kafam karıştı :44::44:Kızlar biz hastanede ve evde dağıtmak için lokum almaya karar verdik.
Mevlüt okutacağım zaman bebek şekeri ikram etmeyi düşünüyorum.
Sizce uygun olurmu?
inş canım yenisin galiba hoş geldin takvimin yok ne kadarlık bebişin?slm cnm kısmetse 2 haftay kadar doğururumbelki bende:)
evet canım çok mantıklı bence .. bende başlarda çikolata yaptıracaktım bebğimin adının yazılıdğı ama vazgeçtim çünkü hem memleketimde değilim buraya da yeni taşındık çok bi ziyaretçim olmucak bide ramazandayız ya lokum yada şeker çikolata tutmak olur mu bilemedim sizce olur mu .. bu durumda lokum hiç olmaz .. çikolata en azından ambalajlıda uf ne bilim kafam karıştı :44::44:
inş canım yenisin galiba hoş geldin takvimin yok ne kadarlık bebişin?
Merhaba;
Öncelikle hayırlı olsun bebişin umarım en sağlıklı şekilde kucağına alırsınBen hamileliğim başından beri ağdaya gidiyorum ve hiçbir zararını görmedim son zamanlarda ne olur olmaz diye doktoruma danıştım hijyenik bir yerde olduktan sonra sakıncası yok dedi bence korkmana gerek yokgüvenle gidebilirsin hatta çok da rahat edersin Ama canın normal zamankinden daha çok yanıyor bilgin olsun
hmm evet ancak bu şekilde olur zaten başka yapcak bişi yok .. ben bebek şekerimi aldım netten kutulu bişey içinde badem şekeri var onun içine birer tanede lokum koysam fena olmaz direk kutulu veririm hem , millet sonra yerBende memleketimde değilimi, zaten ziyarete çok gelen olmaz.
Çikolata erir diye düşündük yaa, lokumu peçetelerin içine koyarlar falan dedim.
Birde ramazanya daha iyi olur diye, yinede kararsız kaldım ama yaa...
bende gebelikten önce hep ağdaya gidiyordum ama ne zaman doğuracağımız belli değilki... belirli tarih olsa güzelce ağdana gidip tertemiz doğumuna girersin ağda için beklettin o sıradada doğuma denk geldi ozaman insan çok utanır gelen bakıyo giden bakıyomuş zaten... oyüzden bende her banyomda gözden geçiriyorum doğumdan sonra nasip olursa agdaya devam...
hmm evet ancak bu şekilde olur zaten başka yapcak bişi yok .. ben bebek şekerimi aldım netten kutulu bişey içinde badem şekeri var onun içine birer tanede lokum koysam fena olmaz direk kutulu veririm hem , millet sonra yer
evet her zaman temkinli olmak gerekiyo aslında ben geçen gün pat diye gittim dr pat diye açıklığıma baktı .. tedbirliydim ama olmayadabilirdim ..bende gebelikten önce hep ağdaya gidiyordum ama ne zaman doğuracağımız belli değilki... belirli tarih olsa güzelce ağdana gidip tertemiz doğumuna girersin ağda için beklettin o sıradada doğuma denk geldi ozaman insan çok utanır gelen bakıyo giden bakıyomuş zaten... oyüzden bende her banyomda gözden geçiriyorum doğumdan sonra nasip olursa agdaya devam...
evet her zaman temkinli olmak gerekiyo aslında ben geçen gün pat diye gittim dr pat diye açıklığıma baktı .. tedbirliydim ama olmayadabilirdim ..
bende bu meseleyi neyapim şaşrdım ..
ağda için mecbur beklemek gerekiyo o an olsa doğum yaptrdığın tüm ağdalar boşa
krem kullansan yada bu spreyler filan onlar içinde azcık uzaması şart
jilette hiç alma daha iyi kapkara görünüyo sertleştiriyo o bölgeyi bide gündüz alsan akşamına çıkıyo
en iyisi lazerdi ama onun içinde geç kaldık ben doğumu bi yapim vala diirek lazere gitcem
weet tüy dökücü sprey aldım ama işe yaramadı yaa, hiç beğenmedim, bacağıma sürdüm resmen jilet gibi yaptı
20 lira para verdim bide sinir oldum
mrb arkadaşlar... biz dünü hastanede geçirdik yine ne zaman gelecek bebeğim bilmek istiyorum artık. önceki gece ağrılar sancılarla uyandım yine ben böyle bir bel ağrısı yaşamadım şimdiye kadar ağladım ağrıdan kasıklarda sancı yatamadım gezindim durdum sabaha kadar.sabah tabi doktoru aradık doğru hastane. nst de sancı var her zamanki gibi ama açıklık yok maalesefdoktor yatırırsam suni sancı veririm ama hiç açılma yok sezaryene gider işin sonu yüksek ihtimalle deyince beklemeye karar verdik. ben mecbur kalmadığım sürece sezaryen istemiyorum ama bu ağrılara sancılara ne kadar dayanıcam bakalım. bel ağrısı geliyo 2-3 saat inletiyor resmen sonra geçiyo 1-2 saat sonra tekrar başlıyo. salı gün kontrolümüz var ne olacak bakalım... Allah sabır ve kolaylık versin hepimize... hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimize kucağımıza...
oo çok geçmiş olsun canım ya sen bayağ zor günler geçiriyosun bellimrb arkadaşlar... biz dünü hastanede geçirdik yine ne zaman gelecek bebeğim bilmek istiyorum artık. önceki gece ağrılar sancılarla uyandım yine ben böyle bir bel ağrısı yaşamadım şimdiye kadar ağladım ağrıdan kasıklarda sancı yatamadım gezindim durdum sabaha kadar.sabah tabi doktoru aradık doğru hastane. nst de sancı var her zamanki gibi ama açıklık yok maalesefdoktor yatırırsam suni sancı veririm ama hiç açılma yok sezaryene gider işin sonu yüksek ihtimalle deyince beklemeye karar verdik. ben mecbur kalmadığım sürece sezaryen istemiyorum ama bu ağrılara sancılara ne kadar dayanıcam bakalım. bel ağrısı geliyo 2-3 saat inletiyor resmen sonra geçiyo 1-2 saat sonra tekrar başlıyo. salı gün kontrolümüz var ne olacak bakalım... Allah sabır ve kolaylık versin hepimize... hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimize kucağımıza...
mrb arkadaşlar... biz dünü hastanede geçirdik yine ne zaman gelecek bebeğim bilmek istiyorum artık. önceki gece ağrılar sancılarla uyandım yine ben böyle bir bel ağrısı yaşamadım şimdiye kadar ağladım ağrıdan kasıklarda sancı yatamadım gezindim durdum sabaha kadar.sabah tabi doktoru aradık doğru hastane. nst de sancı var her zamanki gibi ama açıklık yok maalesefdoktor yatırırsam suni sancı veririm ama hiç açılma yok sezaryene gider işin sonu yüksek ihtimalle deyince beklemeye karar verdik. ben mecbur kalmadığım sürece sezaryen istemiyorum ama bu ağrılara sancılara ne kadar dayanıcam bakalım. bel ağrısı geliyo 2-3 saat inletiyor resmen sonra geçiyo 1-2 saat sonra tekrar başlıyo. salı gün kontrolümüz var ne olacak bakalım... Allah sabır ve kolaylık versin hepimize... hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimize kucağımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?