Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar. çok şükür bu gün adana nefes aldırıyor, esinti var mis gibi hava :)

canım Allah kolaylık versin, gününde gelmiş olmuş zaten, bi çırpıda sağsalim kurtulursun inşallah...

Geömiş olsun canım, benimde dün gece belim çok ağırdı, yatınca geçti ama kalkınca yine oluyor malesef...

Benim oglusun gelecegi yok gibi daha. Dun sadece sol legen kemigime 2-3 yumruk yada kafa atti. Acimadi degil hani. Birde kizlar doktorum bana dogum kanalinin temizlenmesi icin fitil verdi onu her gece vaginama yerlestiriyorum. O kadar dar ki Allahim diyorum bebek nasil gecicek o daracik yerden. Icimi korku kapliyor her fitili sokusumda Allah yardimcimiz olsun.

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah hepimize kolaylık versin Allah. gerçekten zorluyor artık. yarın kontrolümüz var ne olacak bakalım. her doktora gidişimde hazırlıklı gidiyorum artık çantalarımız hep arabada zaten nolur nolmaz diye her an tetikte bekliyoruz ama günümüz saatimiz ne zaman bakalım. dün 2-3 saat adet sancısı gibi sancım oldu kesintisiz umarım rahim açılıyodur artık... allah hepimize sabır versin...

günaydın kızlarr..
uykucular nerdsiniz uyanın artık
biz kızımla kalktık kontrole gittik şükür 3 kiloyu geçmişiz çok sevindim..
ama bi gelişme yok sancı açılma vs..
olsun bakalım karnım bayağ aşağıdaymış her an bekliyoruz artık

benim 10 gündür aşağıda karnım dik oturamıyorum artık sıkışıyo oğlum dik oturunca :) sancı da var ama yok gelmiyo bi türlü açılma yok bizim de yarın kontrolümüz umarım açılma olmuştur artık sancılar çok daraltıyor beni...

günaydın kızlar...
Allah hepimize sabır versin ne diyeyim, sona yaklaştıkça daha zor oluyor beklemek, sabrımız tükeniyor sanırsam :S

Jasmin'cim peki senin sıkıntın varmı?
Adet ağrısı, bel ağrısı vs., bende bunlar varken bide sancı çıkmazsa sinir olurum...

slm kızlar ...
Yasemin maaşallah bebiş 3 kg mı geçer doğuma hayırlısıyla
az kaldı, az daha sabredin...
Allah bi avazda kurtarsın inş. da bebişleri kucaklayalım,
sonra başka şeyleri konuşcaz burada; yok gazı var, yok pamukçuk oldu, yok gece uyumuyor, vs
ben de 2 gündür bi asabiyet var ki sormayın ya yaklaştıkça stress oluyorum sanırım ister istemez
ama olan Nisan'a ve eşime oluyor... onlar da bıraktı beni çıktılar, dün bisiklete binmeye ben bi başladım ağlamaya ..
ay bi sebep de yok işte öyle içim boşaldı valla biraz rahatladım..
sonra da onlara kızdım beni yalnız bıraktılar diye..
telefonu da evde unutmuş eşim yani bişiy olsa haber veremicem...
Neyse normalden daha kısa zamanda geldiler, ben de biraz normale döndüm

Jasmin'cim peki senin sıkıntın varmı?
Adet ağrısı, bel ağrısı vs., bende bunlar varken bide sancı çıkmazsa sinir olurum...
canım var bende adet ağrısı bayağdır var ağrılarım bel ağrım yok ama hiç olmadı diyebilirim .. şimdide yerleşme ağrım var vajinamın kemikleri ağrıyo resmen

yeşim sakin ol sen bizden tecrübelisin aaaaa
şaka bi yana insan bazen doluyo bende artık kızım doğ doğ diye diye bi hal oldum

Ben halaaa serinkanlıyım :) Ama burayı ve yazdıklarınızı okudukça kalbim tık tık atıyo kızlar :) Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Bu sancılar, kasılmalar, ağrılar ne zaman başladı kızlar? yaklaşık kaçıncı haftada diyebilriiz? Ben evde yalnızım. Annemi çağırıcam ben de kalması için. O yüzden soruyorum...

evet arkadaslar sitede teknik bi arıza olusmus dünden beri yazılan yazıların hepsi kayıpmıs özür falan diliyolarmıs bende en son yasmine sey yazmıstım bilmiyorum geldimi yasmincik evet haklısın canım bu sıcaklarda cıkmak akıl karı degil ama bi daha da cıkamazdım Allah tan hallettim islerimide bişeye benzedi ama halsizligim gecmiyor bi türlü böyle sarjı bitmis telefonlar olur ya öterler dıt dıt diye iste bende onlar gibi dolanıyorum ortalıkta dıt dıt diye ama ben bugün internette bişey okudum doguma 1 2 gün kala enerji degişikligi oluyomus bazıları birden halsizlesirken bazılarıda birden bire enerji icecegi icmis gibi kıpır kıpır oluyomus vücut bu sekilde sinyal veriyomus dogum cok yaklastı diye bide kilo almanız durduysa veya 1 kilo felan vermeye basladıysanız dogumun yaklastıgını böyle gösteriyomus ilginc :44:

umarım sitedeki sorunları hallederler yazdıklarımız tekrar cıkıyo bazen komik oluyo

Son düzenleme:

Aaaa ben 4 gün önce falan tartılmıştım, 500gr vermiştim, şuan ne durumdayım bilmiyorum ama bu bile bana umut oldu.
Şu 1 hafta içinde umarım gelir, bizi çok bekletmez oğlum.
Sabırsızlanıyoruz artık...

nolmuş buralara böyle yaa ..
günaydın kızlar ..
şekercik valla bende kilo kaybı var enerjide var ama tık yok ...
ben sezeryan istiyorum yarın dr gidicem büyük ihtimalle haftaya sezeryan olurum kızlar artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…