- Konu Sahibi sekerciiik
-
mrb arkadaşlar... biz dünü hastanede geçirdik yine ne zaman gelecek bebeğim bilmek istiyorum artık. önceki gece ağrılar sancılarla uyandım yine ben böyle bir bel ağrısı yaşamadım şimdiye kadar ağladım ağrıdan kasıklarda sancı yatamadım gezindim durdum sabaha kadar.sabah tabi doktoru aradık doğru hastane. nst de sancı var her zamanki gibi ama açıklık yok maalesefdoktor yatırırsam suni sancı veririm ama hiç açılma yok sezaryene gider işin sonu yüksek ihtimalle deyince beklemeye karar verdik. ben mecbur kalmadığım sürece sezaryen istemiyorum ama bu ağrılara sancılara ne kadar dayanıcam bakalım. bel ağrısı geliyo 2-3 saat inletiyor resmen sonra geçiyo 1-2 saat sonra tekrar başlıyo. salı gün kontrolümüz var ne olacak bakalım... Allah sabır ve kolaylık versin hepimize... hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimize kucağımıza...
mrb arkadaşlar... biz dünü hastanede geçirdik yine ne zaman gelecek bebeğim bilmek istiyorum artık. önceki gece ağrılar sancılarla uyandım yine ben böyle bir bel ağrısı yaşamadım şimdiye kadar ağladım ağrıdan kasıklarda sancı yatamadım gezindim durdum sabaha kadar.sabah tabi doktoru aradık doğru hastane. nst de sancı var her zamanki gibi ama açıklık yok maalesefdoktor yatırırsam suni sancı veririm ama hiç açılma yok sezaryene gider işin sonu yüksek ihtimalle deyince beklemeye karar verdik. ben mecbur kalmadığım sürece sezaryen istemiyorum ama bu ağrılara sancılara ne kadar dayanıcam bakalım. bel ağrısı geliyo 2-3 saat inletiyor resmen sonra geçiyo 1-2 saat sonra tekrar başlıyo. salı gün kontrolümüz var ne olacak bakalım... Allah sabır ve kolaylık versin hepimize... hayırlısıyla sağlıkla alalım bebişlerimize kucağımıza...
slm kızlar. çok şükür bu gün adana nefes aldırıyor, esinti var mis gibi hava :)
mersinde öle valla ama yinede klimanın olmadığı yerde duramıyorumsoğuk havaya alışınca mersinin havası öldürdü beni bir haftadır bir an önce doğum yapıp evime gitmek istiyorum buzz gibi ohhh
günaydın kızlarr..
uykucular nerdsiniz uyanın artık
biz kızımla kalktık kontrole gittik şükür 3 kiloyu geçmişiz çok sevindim..
ama bi gelişme yok sancı açılma vs..
olsun bakalım karnım bayağ aşağıdaymış her an bekliyoruz artık
canım var bende adet ağrısı bayağdır var ağrılarım bel ağrım yok ama hiç olmadı diyebilirim .. şimdide yerleşme ağrım var vajinamın kemikleri ağrıyo resmenJasmin'cim peki senin sıkıntın varmı?
Adet ağrısı, bel ağrısı vs., bende bunlar varken bide sancı çıkmazsa sinir olurum...
yeşim sakin ol sen bizden tecrübelisin aaaaaslm kızlar ...
Yasemin maaşallah bebiş 3 kg mı geçer doğuma hayırlısıyla
az kaldı, az daha sabredin...
Allah bi avazda kurtarsın inş. da bebişleri kucaklayalım,
sonra başka şeyleri konuşcaz burada; yok gazı var, yok pamukçuk oldu, yok gece uyumuyor, vs
ben de 2 gündür bi asabiyet var ki sormayın ya yaklaştıkça stress oluyorum sanırım ister istemez
ama olan Nisan'a ve eşime oluyor... onlar da bıraktı beni çıktılar, dün bisiklete binmeye ben bi başladım ağlamaya ..
ay bi sebep de yok işte öyle içim boşaldı valla biraz rahatladım..
sonra da onlara kızdım beni yalnız bıraktılar diye..
telefonu da evde unutmuş eşim yani bişiy olsa haber veremicem...
Neyse normalden daha kısa zamanda geldiler, ben de biraz normale döndüm
kızlar yazdıklarımız nereye gitti neler oluyor sitede bişey var galibaa benmi göremiyorum
evet arkadaslar sitede teknik bi arıza olusmus dünden beri yazılan yazıların hepsi kayıpmıs özür falan diliyolarmıs bende en son yasmine sey yazmıstım bilmiyorum geldimi yasmincik evet haklısın canım bu sıcaklarda cıkmak akıl karı degil ama bi daha da cıkamazdım Allah tan hallettim islerimide bişeye benzedi ama halsizligim gecmiyor bi türlü böyle sarjı bitmis telefonlar olur ya öterler dıt dıt diye iste bende onlar gibi dolanıyorum ortalıkta dıt dıt diyeama ben bugün internette bişey okudum doguma 1 2 gün kala enerji degişikligi oluyomus bazıları birden halsizlesirken bazılarıda birden bire enerji icecegi icmis gibi kıpır kıpır oluyomus vücut bu sekilde sinyal veriyomus dogum cok yaklastı diye bide kilo almanız durduysa veya 1 kilo felan vermeye basladıysanız dogumun yaklastıgını böyle gösteriyomus ilginc :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?