- Konu Sahibi sekerciiik
-
sela kızlar mrb atik hangi dra gittin özeldende attım merak ettim sanırım develete gittin hangisine gittni ?
hayırlısı olsun canım bende özelde yapıcam doğumu inşallah sezeryan düşünüyorum ben önümüzdeki hafta olabilir büyük ihtimal
Neden sezeryan düşünüyorsun desem ?? bir nedeni mi var yoksa kendi tercihin mi olacak ?[/QUOTEkendi tercihim canım aşırı korku saldı son zamanlarda bide normal doğum aksaklıklarını duydukça gözüm korktu açıkçası
Mrb arkadaslar hepimiz saglicakla bebeklerimize kavusuruz insallah:).bende ağrı filan çıkmadıdun dr deydim. Catima bakti normal dogum dedi .bu arada nst de sanci oldugunu nasil anliyorsunuz?
hayırlısı olsun canım bende özelde yapıcam doğumu inşallah sezeryan düşünüyorum ben önümüzdeki hafta olabilir büyük ihtimal
kız hayır olsun vuslat sıkma icini bizim icimizi sıkan bu belirsizlik aslında ben size söyleyeyim doktorlar bize söyle rahat dogumun olacak böyle hersey harika gececek diye psikolojik destek verseler hicbişeyimiz kalmaz ama nerdeee bende simdi muayneden geliyorum hersey normal bi sorun yok bana dedikleri sey de bu al iste illa bişy duymak icin bi sorun mu olması gerekiyor yani sıcaklar desen ayrı sauna gibi ortalık bugün ankara 40 derecenin üzerindeymis 1 haftada böyle gidicekmis duyumlara göre bebiş dogum pozisyonunda bekliyor öylece nst de sancı cıkmadı böyle gecti bakalım gün sayıcaz artık..
sıkma canını inşallah bi orta yol bulursunuz canım..aynen öyle canım. eşimin izin durumu sıkıyor canımı birazda. normalde doğum ayın 17 sine görünüyor ama doktor önümüzdeki hafta gelebilir diyor. eşimin 20 gün anca izni var. ağustosun 1 inde izne ayrılayım haftaya doğacaksa diyor, iyi güzelde ya gününü doldururda 17 sinde falan doğarsa. iznin bitmesine 3 gün kala doğmuş olacak, adam 3 gün anca görebilecek bebeğiniçalıştığı gemide tersaneye girecek,istediği zaman izin alma durumuda yok yani, ha deyince gelemez, komutana önceden bildirmesi lazım. bağlandı elimiz kolumuz bekliyoruz bakalım.
yesimexpo şekerler çok güzel canım ellerine sağlık
bende epidural sezeryan düşünüyorum canım druma dedim tamam dedi işte bu cmartesi gidicem günü kararlaştırıcazbende özelde yaptırcam sezeryan istiyorum bende epudural ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?