Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
günaydın herkese... benim yaklaşık 1 aydır kilom sabit duruyo sadece bebeğim büyüyo o da benden gidiyo anlaşılan 65te kaldım çünkü 1 aydır değişmiyo. sancılarım kasılmalarım devam ediyo artarak.nst de 30 la başladık sancılara dün 70-80leri gördük bakalım her şey tamam tek eksik açılma olmadığı için gelemiyo bebeğim. ayrıca bugün çok enerji doluyum kalktım evimi süpürdüm işlerimi bitirdim bile... aman Allahım doğuracak mıyım ne :)

Günaydın herkese... bende geçen hafta sancı çıkmıştı drun verdiği ilaçlar işe yaradı.. dünkü kontrolümde suyumun eksikliği hariç herşey yolunda idi şükür.. Şimdi artık bekleme zamanı.. ayrıca ayrıntılı ultrasonda gebeliğim 37-38 haftalık çıktı.. artık her an bekleyebilirsin dedi drum ama cuma günü birde özel hasteneye gitcem bakalım ne diyecek ordaki

sela kızlar mrb atik hangi dra gittin özeldende attım merak ettim sanırım develete gittin hangisine gittni ?

sela kızlar mrb atik hangi dra gittin özeldende attım merak ettim sanırım develete gittin hangisine gittni ?

eşimin ısrarı üzerine geçen hafta doğum hastanesine gittim..bir bayan dr var orda onu tercih ettim.. tahliller ultrason felan bayagı ilgilenildi. Geçen hafta sancım çıkmıştı hemen ilaç takviyesi ve tekrar kontrole çağırdı gittim..dün herşey yolundaydı.. ilgisini sevdim açıkcası..sadece geçen hafta kendi ultrasonda baktıgında 35 le uyumlu dedi bu hafta 34 dedi ve ben uyarınca ayrıntılı ultrason istedi.. buda beni sevindirdi çünkü benim dediğim demedi.. doğumu özelde yapmaya karar verdik.. Senin tavsiye ettiğin dra başlamıştım zaten .. her ne kadar yoğun bir dr olsa da cuma günü ona gitcem..doğum hastanesinde ki drum her hafta kontrole çağırıyor ..Her ikisine de doğuma kadar gitmeyi ve doğumu özelde yapmayı palnlıyorum bir aksilik çıkmazsa inş..

hayırlısı olsun canım bende özelde yapıcam doğumu inşallah sezeryan düşünüyorum ben önümüzdeki hafta olabilir büyük ihtimal

hayırlı günler kızlar yarın kontrolüm var bugünden herşeyimi hazır edicem yarın erkenden gidicez hastaneye yatışımı yapabilir doktorum:18::18:

Mrb arkadaslar hepimiz saglicakla bebeklerimize kavusuruz insallah:).bende ağrı filan çıkmadı dun dr deydim. Catima bakti normal dogum dedi .bu arada nst de sanci oldugunu nasil anliyorsunuz?

Mrb arkadaslar hepimiz saglicakla bebeklerimize kavusuruz insallah:).bende ağrı filan çıkmadı dun dr deydim. Catima bakti normal dogum dedi .bu arada nst de sanci oldugunu nasil anliyorsunuz?

nst kağıdını aldığında üst kısımdaki değerler bebeğin kalp atışları alttaki ise senin sancını gösterir 20 30 50 gibi değerler vardr

bu sıcaklara dayanmak çok zorr, rabbim hepimize sabırlar versin.sabahlara kadar sancı çekiyorum ilk gebeliğimde böyle değildi,bir an önce doğsun bebişlerimiz inşallah sağlıkla...

slm kızlar...
biz sıcaklarla boğuşmaya sıkılmaya bunalmaya devam ediyoruz, içimde bi sıkıntı var ama hadi hayırlısı bakalım

kız hayır olsun vuslat sıkma icini bizim icimizi sıkan bu belirsizlik aslında ben size söyleyeyim doktorlar bize söyle rahat dogumun olacak böyle hersey harika gececek diye psikolojik destek verseler hicbişeyimiz kalmaz ama nerdeee bende simdi muayneden geliyorum hersey normal bi sorun yok bana dedikleri sey de bu al iste illa bişy duymak icin bi sorun mu olması gerekiyor yani sıcaklar desen ayrı sauna gibi ortalık bugün ankara 40 derecenin üzerindeymis 1 haftada böyle gidicekmis duyumlara göre bebiş dogum pozisyonunda bekliyor öylece nst de sancı cıkmadı böyle gecti bakalım gün sayıcaz artık..

işte bebek şekerlerimiz..
çerçeve olanı ister masaüstü olarak, ister buzdolabı süsü olarak kullanılabiliyor bundan 50 adet yaptım, 20sini hastaneye götürürüm
kesenin içindeki şekerleri öylesine koydum.. renkli çikolata drajelerden koyucam ama almadım henüz.. bundan da 100 tane yaptım, 25i hastaneye gidicek

Eklentiler

• $P1090593.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $P1090595.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 38
  • $P1090597.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 50
canım bayıldım bebek şekerlerine .. bizimde sipariş verdik bakalım ama hala bebeğin ismine karar veremediğimiz için alamıyorum şekerleri isim yazdırmak için ..
bende pazartesi kontrole gittim doktor ayın 15 gibi alırız dedi sezeryanla ( benim isteğim) iki haftada ben hiç kilo almamışım bebekte çok az almış bakmamışsın dedi dr. 2740 gram olmuş. ayın 7 sinde son kontrolüm var doğumu ozaman konuşcaz net bir şekilde .. sanırım sezeryanı 500 e yapıcak . siz konuştunuz mu hiç bu konuyu?

aynen öyle canım. eşimin izin durumu sıkıyor canımı birazda. normalde doğum ayın 17 sine görünüyor ama doktor önümüzdeki hafta gelebilir diyor. eşimin 20 gün anca izni var. ağustosun 1 inde izne ayrılayım haftaya doğacaksa diyor, iyi güzelde ya gününü doldururda 17 sinde falan doğarsa. iznin bitmesine 3 gün kala doğmuş olacak, adam 3 gün anca görebilecek bebeğini çalıştığı gemide tersaneye girecek,istediği zaman izin alma durumuda yok yani, ha deyince gelemez, komutana önceden bildirmesi lazım. bağlandı elimiz kolumuz bekliyoruz bakalım.

yesimexpo şekerler çok güzel canım ellerine sağlık

sıkma canını inşallah bi orta yol bulursunuz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…