Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
hadi kızlar toplanalım kocası oruc tutan vardır simdi bizimkiler onlara yemek hazırlıyodur gerci peki varmı aramızda oruc tutan??

Kizlar 1 sorum olacak eger bebek planlanmis sezaryan gununden once gelmeye baslarsa ozaman ne oluyor?
canım 3 ay önce arkadaşım sezeryan doğum için gitti, bende yanındaydım sezeryan sırası beklerken. o zaman yine sezeryan için bekleyen hamile bayanlardan birinin suyu geldi ve direk normal doğuma alındı. daha benim arkadaşım doğumhaneye alınmadan o kucağında bebeğiyle tekerlekli sandalyede gülümseyerek dışarı çıkıyordu 2 saat müşaade altında tutulduktan sonrada taburcu edildi. herşeyin hayırlısı, normalde olsa sezeryanda olsa Allah'ım kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize...

hadi kızlar toplanalım kocası oruc tutan vardır simdi bizimkiler onlara yemek hazırlıyodur gerci peki varmı aramızda oruc tutan??

yok canım ben tutmuuyorum, eşim ne alemde bilmiyorum bu gün nöbetçi olduğundan haberleşemedik gemide çünkü, yani tutsada sofra hazırlayacağım kimsecikler yok :s

yok canım ben tutmuuyorum, eşim ne alemde bilmiyorum bu gün nöbetçi olduğundan haberleşemedik gemide çünkü, yani tutsada sofra hazırlayacağım kimsecikler yok :s

iyi biz burdayız yani o zaman benimkinin de sagı solu belli olmuyo denizde degil ama kendine ait atölyesi var oranında isi ne zaman bitecek belli olmuyor bi saatimiz yok yani iste bu aralar asagı yukarı 8,30 9 gibi geliyor gecende konustum zaten bak artık son zamanlar yemegin her zaman hazır olmayabilir ben bu aralar cok halsizim diye o da tmm cnm ne demek ben gelince hazırlarım falan dedi kendimi iyi hissedince yapıyorum ama mesela su anda terasta lap topu actım bi yandan yazarken bir yandanda fasülye kırıyorum burda karsımdaymıssınız gibi konusuyorum sizle..

günaydın kızlar hepinize..
oruç tutmuyorum ben valla dayanamam diye ..
bugün kalktım epilasyon yaptım of bacak kol koltuk altı vs:)ama canım çıktı yemin ederim ya kocaman karınla :)

günaydın kızlarr... bu ne sıcak ya gece uyumak zor oldu hayli bi esintide yok ..bende oruc tutmuyorum dayanamam susuzluga asırı bı sıcak ..ben de yrn agda işini ertesi gunde evi temızletcem ondan sonra beklıyecegız artık :) sıcaklardan ınsanın canı bısey ıstemıyor.

günaydın arkadaşlar... bu kca göbeklerle her şey o kadar zor ki... benim temizlik işlerim bitti çok şükür annem sağolsun... kişisel temizliği de zar zor yaptım çok şükür... doğumdan sonra çok hafiflicez kuş gibi uçarız heralde göbek yok şişlikler yok... benim bacaklarım ayaklarım çok şiş davul gibiler üzerine basamıyorum sızlıyor uyuşuyor ayaklarım... ah ahh eski halimi özledim... hayırlısıyla sağlıkla doğursaydık...

slm kızlar bende geldim ama kimse kalmamış topicte ya yokmu doğum yapan biri aramızda bize anlatsa neler olucağını yavaş yavaş korkumudur sabırsızlıkmıdır bişiler oluyor bana.. bir an önce doğsun istiyorum ama zamanından önce olmasın istiyorum yani hem zamanında olsun hemde doğsun artık diyorum yani zaman geçsin eşim gelcek doğuma böle ayrı gayrı olmuyor .. kızım sağ salim doğsun iyi olsunda hemencik evimize gidelim artık .. gerçi ben nasıl bakarım öle küçük birşeye hiç bi fikrim yok!

slm kızlar bende geldim ama kimse kalmamış topicte ya yokmu doğum yapan biri aramızda bize anlatsa neler olucağını yavaş yavaş korkumudur sabırsızlıkmıdır bişiler oluyor bana.. bir an önce doğsun istiyorum ama zamanından önce olmasın istiyorum yani hem zamanında olsun hemde doğsun artık diyorum yani zaman geçsin eşim gelcek doğuma böle ayrı gayrı olmuyor .. kızım sağ salim doğsun iyi olsunda hemencik evimize gidelim artık .. gerçi ben nasıl bakarım öle küçük birşeye hiç bi fikrim yok!

seni çok iyi anlıyorum tam benim hissettiklerimi anlatmışsın sanki sabırsızlanıyorum oğlumu kucağıma almak için..

ben bazen sağlıkla cabuk doğsun kucağıma alıyım diyorum ama bazen de sonrasından korkuyorum.cünkü ilk bebeğim ve nasıl olucak, başaçıkabilecek miyim bilmiyorum.bi de hamileliğin zorluğundan bahsettiğimde tecrubeli anneler bebek doğduktan sonra bugunleri arıyacaksın diyince iyice korkuyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gerisi önemli değil

kızlar bi de anne cantası aldınız mı?hangi markayı önerirsiniz.ben ne alacağıma karar veremedim.hem görünüşü güzel hem de kullanışlı bişey olsun istiyorum

kızlar bi de anne cantası aldınız mı?hangi markayı önerirsiniz.ben ne alacağıma karar veremedim.hem görünüşü güzel hem de kullanışlı bişey olsun istiyorum
avvıo aldım ben canım netten bakabilrisin güzel modeller var kullanışlı gibi duruyo ama tabi daha kullanamadık o yüzden tam bişe diyemiyorum ama güzel yani

Allahım ne kadar sıcak evin içinde kendimi hamamdaymışım gibi hissediyorum kızlar ne yapıcaz böyle eskişehir yanıyor doğumlarımız çok sıcaklara denk geliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun...

selam kızlarrrrrrrr

Resmen fırın kapağını açık unutmuşuz gibi üflüyo sıcakkk :) Allah klimasız ortamda, dışada çalışanlara, oruç tutanlara yardım etsin...

Bugun kontrolüm vardı. İlkkkezzzz Nst'ye girdim.. Heyecan yaptım :) Herşey yolunda kilosu boyu çok iyi dedi doktor.

Şimdi 10 gun sonra yine kontrolüm var.. Ondan sonra hafada 1 gidicekmişim...

Artık yavaş yavaş bekle hazır ol dedi.

Kanama, su gelmesi olursa hemen gelin.. Sancı olursa 5 dk'ya düşmesini bekle sonra gel dedi..
Gece gündüz ne olursa olsun ben giricem doğuma rahat ol dedi saolsunn :)

Durum bu kuzular....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…