- Konu Sahibi sekerciiik
-
Kizlar 1 sorum olacak eger bebek planlanmis sezaryan gununden once gelmeye baslarsa ozaman ne oluyor?
canım 3 ay önce arkadaşım sezeryan doğum için gitti, bende yanındaydım sezeryan sırası beklerken. o zaman yine sezeryan için bekleyen hamile bayanlardan birinin suyu geldi ve direk normal doğuma alındı. daha benim arkadaşım doğumhaneye alınmadan o kucağında bebeğiyle tekerlekli sandalyede gülümseyerek dışarı çıkıyorduKizlar 1 sorum olacak eger bebek planlanmis sezaryan gununden once gelmeye baslarsa ozaman ne oluyor?
hadi kızlar toplanalım kocası oruc tutan vardır simdi bizimkiler onlara yemek hazırlıyodur gerci peki varmı aramızda oruc tutan??
yok canım ben tutmuuyorum, eşim ne alemde bilmiyorum bu gün nöbetçi olduğundan haberleşemedik gemide çünkü, yani tutsada sofra hazırlayacağım kimsecikler yok :s
slm kızlar bende geldim ama kimse kalmamış topicteya yokmu doğum yapan biri aramızda bize anlatsa neler olucağını yavaş yavaş korkumudur sabırsızlıkmıdır bişiler oluyor bana.. bir an önce doğsun istiyorum ama zamanından önce olmasın istiyorum yani hem zamanında olsun hemde doğsun artık diyorum yani zaman geçsin eşim gelcek doğuma böle ayrı gayrı olmuyor .. kızım sağ salim doğsun iyi olsunda hemencik evimize gidelim artık .. gerçi ben nasıl bakarım öle küçük birşeye hiç bi fikrim yok!
seni çok iyi anlıyorum tam benim hissettiklerimi anlatmışsın sankisabırsızlanıyorum oğlumu kucağıma almak için..
avvıo aldım ben canım netten bakabilrisin güzel modeller var kullanışlı gibi duruyo ama tabi daha kullanamadık o yüzden tam bişe diyemiyorum ama güzel yanikızlar bi de anne cantası aldınız mı?hangi markayı önerirsiniz.ben ne alacağıma karar veremedim.hem görünüşü güzel hem de kullanışlı bişey olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?