- Konu Sahibi sekerciiik
-
seninle bebişlerimizin tahmini doğum tarihleri aynı kiloso ne kadar bebeğinin?selam kızlarrrrrrrr
Resmen fırın kapağını açık unutmuşuz gibi üflüyo sıcakkk :) Allah klimasız ortamda, dışada çalışanlara, oruç tutanlara yardım etsin...
Bugun kontrolüm vardı. İlkkkezzzz Nst'ye girdim.. Heyecan yaptım :) Herşey yolunda kilosu boyu çok iyi dedi doktor.
Şimdi 10 gun sonra yine kontrolüm var.. Ondan sonra hafada 1 gidicekmişim...
Artık yavaş yavaş bekle hazır ol dedi.
Kanama, su gelmesi olursa hemen gelin.. Sancı olursa 5 dk'ya düşmesini bekle sonra gel dedi..
Gece gündüz ne olursa olsun ben giricem doğuma rahat ol dedi saolsunn :)
Durum bu kuzular....
seninle bebişlerimizin tahmini doğum tarihleri aynı kiloso ne kadar bebeğinin?
kızlar aklıma takılan bişi var benim bebeğimi günde en az 2 kez hıçkırık tutuyor doktora hep sorucam diyorum unutuyorum sizce bu normal mi? bebeği hıçkıran varmı içimde attıkça onun huzuzrsuz olduğunu düşünüp bnde huzursuzlanıyorum....
2820 kilosu
Boyu 48 cm.
Tam haftasıyla uyumlu dedi dr. çok şükür. Ben 3 haftadır hiç kilo almadım. O yüzden korkmuştum bebeği besleyemedim diye. Ama beslemişim. Zaten dr sen minyonsun çok kilolu olursa normal doğum zora girer o yüzden çokta kilolu olmasın sağlıklı olsun yeter dedi.
Canım ben de bugun aynı şeyi doktora sordum tam isabet :)
Benimde sağ tarafımda pıt pıt şeklinde kalp atışı gibi oluyodu. Eşim ısrarla hıçkırıyor diyordu. Ben de doktora sordum. Evet hıçkırıyor çok normal sorun yok dedi :) İçin rahat olsun...
benim yine sancım var kasılmalarım var ama bi düzene girmedi... hep böle oluyo dr.a gidip eli boş dönmek istemiyorum yine... karnım taş gibi kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki özellikle sağ kasığımane zaman doğurcam ben...
kızlar aklıma takılan bişi var benim bebeğimi günde en az 2 kez hıçkırık tutuyor doktora hep sorucam diyorum unutuyorum sizce bu normal mi? bebeği hıçkıran varmı içimde attıkça onun huzuzrsuz olduğunu düşünüp bnde huzursuzlanıyorum....
ben bile sabırsızlanmaya başladım benim sancım yada kasılmam henüz yok senin az bi zamanın kalmış sabret biraz daha Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...artık doğsun istiyorsun dimi:) sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlıyız...
bizimde hıckırıklarımız tutuyor..huzursuz olcak bısey yokkı ne gusel benım cok hosuma gıdıyo :)
hem de nasıl istiyorum, gece uyku yok gündüz uyku yok sürekli sancı 3. haftam bu sancılarla geçirdiğim çok zorluyo artık hayırlısıyla gelsin istiyorum bebeğim...
çok saol hep aklımdabi soru işaretiydi içimi rahatlattın...benimde 6ağustosta kontrolüm var bu ayın 20sinde gittiğimde 2,350 demişti kilosu için bakalım şimdi kaç diyecek...hafta sonu doğum yapmış olsanda doktorun geliyor mu? doktoruma sordum bn hafta sonu nöbetçi doktor sırası kimdeyse o girer dedi hastanede 4 doktor var sırayla hafta sonu nöbeti tutuluyormuş yani cumartesi gecesi yada pazar gününe denk gelirse kendi doktorum girmicek bide doktorumu özellikle bayan diye tercih etmiştim umarım hafta içine denk gelir sizdede böylemi?
ne şanslısın ya biz böyle drlara denk gelemedikYok saolsun benim dr'um hafta içi haftasonu farketmez ben giricem doğumuna dedi. Hatta bizim doğumun bayrama denk gelme olasılığı var. Korkma çıkmayacağım şehir dışına dedi. Hastaneye geldiğinde nöbetçi dr seni karşılar, beni ararlar 3 dk içinde gelirim dedi.. Bu yüzden çok seviyorum dr'umu. Kendini adamış resmennn işine saygısına hayranım.. Çok takdir ediyorum...
Yok saolsun benim dr'um hafta içi haftasonu farketmez ben giricem doğumuna dedi. Hatta bizim doğumun bayrama denk gelme olasılığı var. Korkma çıkmayacağım şehir dışına dedi. Hastaneye geldiğinde nöbetçi dr seni karşılar, beni ararlar 3 dk içinde gelirim dedi.. Bu yüzden çok seviyorum dr'umu. Kendini adamış resmennn işine saygısına hayranım.. Çok takdir ediyorum...
ne şanslısın ya biz böyle drlara denk gelemedik
kim hangi doktor o varmıymıs ankara da öylesi merak ettim bak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?