Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
seninle bebişlerimizin tahmini doğum tarihleri aynı kiloso ne kadar bebeğinin?

kızlar aklıma takılan bişi var benim bebeğimi günde en az 2 kez hıçkırık tutuyor doktora hep sorucam diyorum unutuyorum sizce bu normal mi? bebeği hıçkıran varmı içimde attıkça onun huzuzrsuz olduğunu düşünüp bnde huzursuzlanıyorum....

seninle bebişlerimizin tahmini doğum tarihleri aynı kiloso ne kadar bebeğinin?

2820 kilosu
Boyu 48 cm.
Tam haftasıyla uyumlu dedi dr. çok şükür. Ben 3 haftadır hiç kilo almadım. O yüzden korkmuştum bebeği besleyemedim diye. Ama beslemişim. Zaten dr sen minyonsun çok kilolu olursa normal doğum zora girer o yüzden çokta kilolu olmasın sağlıklı olsun yeter dedi.

Canım ben de bugun aynı şeyi doktora sordum tam isabet :)
Benimde sağ tarafımda pıt pıt şeklinde kalp atışı gibi oluyodu. Eşim ısrarla hıçkırıyor diyordu. Ben de doktora sordum. Evet hıçkırıyor çok normal sorun yok dedi :) İçin rahat olsun...

çok saol hep aklımdabi soru işaretiydi içimi rahatlattın...benimde 6ağustosta kontrolüm var bu ayın 20sinde gittiğimde 2,350 demişti kilosu için bakalım şimdi kaç diyecek...hafta sonu doğum yapmış olsanda doktorun geliyor mu? doktoruma sordum bn hafta sonu nöbetçi doktor sırası kimdeyse o girer dedi hastanede 4 doktor var sırayla hafta sonu nöbeti tutuluyormuş yani cumartesi gecesi yada pazar gününe denk gelirse kendi doktorum girmicek bide doktorumu özellikle bayan diye tercih etmiştim umarım hafta içine denk gelir sizdede böylemi?

benim yine sancım var kasılmalarım var ama bi düzene girmedi... hep böle oluyo dr.a gidip eli boş dönmek istemiyorum yine... karnım taş gibi kasıklarıma bıçak saplanıyor sanki özellikle sağ kasığıma ne zaman doğurcam ben...

ben bile sabırsızlanmaya başladım benim sancım yada kasılmam henüz yok senin az bi zamanın kalmış sabret biraz daha Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...artık doğsun istiyorsun dimi:) sayılı günlerimiz kaldı çok heyecanlıyız...

bizimde hıckırıklarımız tutuyor..huzursuz olcak bısey yokkı ne gusel benım cok hosuma gıdıyo :)

hem de nasıl istiyorum, gece uyku yok gündüz uyku yok sürekli sancı 3. haftam bu sancılarla geçirdiğim çok zorluyo artık hayırlısıyla gelsin istiyorum bebeğim...

hıçkırık bizde de var kızlar hemde her gün oluyo bende açıkçası rahatsız oluyorum sanki çocuk nefes alamıyo çırpınıyo gibi hissediyorum halbuki çok normal

hıçkırık bizde de var kızlar hemde her gün oluyo bende açıkçası rahatsız oluyorum sanki çocuk nefes alamıyo çırpınıyo gibi hissediyorum halbuki çok normal

Yok saolsun benim dr'um hafta içi haftasonu farketmez ben giricem doğumuna dedi. Hatta bizim doğumun bayrama denk gelme olasılığı var. Korkma çıkmayacağım şehir dışına dedi. Hastaneye geldiğinde nöbetçi dr seni karşılar, beni ararlar 3 dk içinde gelirim dedi.. Bu yüzden çok seviyorum dr'umu. Kendini adamış resmennn işine saygısına hayranım.. Çok takdir ediyorum...

ne şanslısın ya biz böyle drlara denk gelemedik

kimse yokmu forumda?

sakarya çok sıcak gece nefes alamadım resmen biri benı boğuyo gibiydim balkonda yattım akşam :18: ve sabah kalktığımda üstüm sırılsıklam ter içindeydım inşallah hassta olmam :18: hemen duşa girdim tabi doğum sonrada bu sıcaklarda ne yapacaz bılmyorum

daha kimsede tık yok sanırım ne zaman doğuracaz yaa artık sabırsızlanıyorum her gun beklıyorum ama sancılar bi türlü şiddetlenmıyo yalancı sancılara devam malesef

selam kızlar bu nasıl sıcak böyle aman Allah ım sen bizi koru ama az kaldı aksam serinligi simdi cöker bi kac gün daha sabır sonra yagmur geliyomus galiba bu arada yasmin sen normal düsünüyodun deme yanlıs hatırlamıyosam fikrin sezeryana dönmüs hayırlısı olsun..

kim hangi doktor o varmıymıs ankara da öylesi merak ettim bak simdi

ne şanslısın ya biz böyle drlara denk gelemedik

İnşallah bundan sonrası için çocuklarımızın ve bizlerin şansları hep açık olurrr....

kim hangi doktor o varmıymıs ankara da öylesi merak ettim bak simdi

:)) VAR Canım varr ben de forum sayesınde bulmuştum... Hamileliğimin ilk 3,5-4 ayı Güven hastanesine gidiyodum. Sonra pess ettim hiç memnun kalmadım ve araştırmalara başladım. Normal doğum yanlısı olması benim için ilk kriterdi. Ama Allah yardım etti ve dr'umu buldum.. Balgat koru hastanesi- dr ümit bey...

sen hangi hastaneye gidiyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…