Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
kız ne diyosun sen pamukçuuuuk hayırlı olsun canım benim aaa çok şşardım valla ..
allah analı bablı büyütsün inşallah çok merak ediyoz fırsat buldıkça gir yaz bak

ohh ne güzel canım kurtuldun işte darsısı başıma başımıza yani kaç saatte doğurdun ? neyse şimdi seni sık boğaz etmeyelim ama ayrıntılı bi şekilde yaz sonra çooook öptüm zeynebi

Ay çok şaşırdım, nasıl oldu pamukcuk anlatsana, bizim yakın bir doktor sezeryan bile olursa gününde aldıralım demiş.
Canım Rabbim sizlere bağışlasın...

Kizlar ben bugun dogurdm suan kizimi emziriyrm

hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün...darısı bizlere olsun en kısa zamanda inşallahhhhh ben de istiyorum artık hayırlısıyla... hadi bakalım başladı artık devamı gelir inşallah sıradaki kim olacak bakalım...

Cok sagolun kizlar darisi sizin basiniza.sabah 10:30gibi sanci seruumunu verdiler aksam uzeri 5 te dunyaya geldi kizim

Cok sagolun kizlar darisi sizin basiniza.sabah 10:30gibi sanci seruumunu verdiler aksam uzeri 5 te dunyaya geldi kizim

Allahım ne güzel bi duygu ben daha doğurmadan bu kadar heyecanlanıyorum doğurunca nasıl hissederki insan... aylardır beklediğin bebeğini görmek dokunmak ne güzeldir mis gibi kokar bi de, çok merak ediyorum bebeğimi bitanecik oğlumu... biz de atlatırız inşallah bir an önce sancıları doğumu hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize...

40 haftasini doldursaydi kilolu olur sezeryan olur dedi doktrm bende sezeryandansa suni sanciyi kabul ettim zaten 2cm acilma vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…