- Konu Sahibi sekerciiik
-
amannnn pamukcuk zeynebimmi gelmis benim hadi hayırlısı canım seninle aynı gündü dogum tarihlerimiz en kısa zamanda neler oldu sancılar nasıldı ögrenmek isterim benimde mide yanması basladı gecmisti karnım asagı inince simdi yine yukarı cıkı galiba soguk sütlerle duruyorumm
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bu saat oldu, daha gözümü kırpmadım desem inanırmısınız, midem yanıyor, oğlum hiç durmadı resmen kaburgalarıma çalıştı tekmeledi durdu.
Doğduğunda da böyle olursa yandık
Sizlerde de varmı mide yanması?
mide yanması yok canım bende ya hamileleiğim boyunca çok olmadı mide yanmam kızım kelmi olcak ne ?Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bu saat oldu, daha gözümü kırpmadım desem inanırmısınız, midem yanıyor, oğlum hiç durmadı resmen kaburgalarıma çalıştı tekmeledi durdu.
Doğduğunda da böyle olursa yandık
Sizlerde de varmı mide yanması?
mide yanması yok canım bende ya hamileleiğim boyunca çok olmadı mide yanmam kızım kelmi olcak ne ?
Ablamada sende olmuşmuydu diye sormuştum olmadı dedi, niye dedim çünkü kel doğdu dedi :)
Çok gülmüştüm
bizim bebişlerin saçını öreriz o zaman doğunca bu yanmayla :) ben üst üste 2 yastık koyup yatıyorum o rahatlatıyor, oturur gibi uyuyosun ama iyi geliyor mideye. 2 haftadır rahatladım çok şükür nadir oluyor mide yanması...
Ben rahattım aslında bugün mahfetti beni, geri yukarımı çıktı nedir :)
Birde hiç durmadı, tekmeleri mahfetti beni, hiç uyutmadı velet.
Birde rahime accayip bir baskı yapıyor, hareket ettikçe hem acıyo hem garip oluyorum, sende de oluyormu canım?
hem de nasıl benim sancılarım var zaten hareket ettikçe özellikle gece çok canımı yakıyo kalkıp geziniyorum artık. bazen eli kolu çıkacakmış gibi geliyor bi yerlerden. bu gece bir de hıçkırık tuttu bir saat iyice hareketlendi zaten çok hareketli benim bebeğim. doktorum sürekli söylüyo çok hareketli dikkat et diye. kordon dolanma ihtimali daha yüksek oluyormuş hareketli bebeklerde,her ne kadar canımı yaksa da ben hareket etmeyince bastırıyorum dürtüyorum hareket edene kadar :)
günaydın kızlar yine kan ter içinde uyandım yataktaym halakarnım aşağı inmişti benim şu an karnım taş gibi sert ve bebek sanki yukarı çıkmış niye öyle oldu acaba
günaydın kızlar yine kan ter içinde uyandım yataktaym halakarnım aşağı inmişti benim şu an karnım taş gibi sert ve bebek sanki yukarı çıkmış niye öyle oldu acaba
günaydın millet.. canım günün yaklaştığı içindir heralde .. benim kızda dün gece çok hareketliydi gündüzde öleydi de gerçi insan tam yatacakken uyuyamayında daha çok gözüküo galiba saga dönüyorum sağ taraftan vuruyor sola dönüyorum sol! nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum..
Yok canım sancı yok ama şu an karnım ağrıyo her gün olduğu gibi bende kalkıp dusa girecem her gün kaç kere giriyorum bıktım artıksıcaklardan canım ben öyle uyanınca bi dus alınca kendime geliyorum söyle soguya yakın ılık bi suyun altına girince süper oluyo bebek yermi degiştirdi acaba sancın oldumu
Bende yastık koyuyorum gece başka türlü olmuyo yandan kenardan dirseklerini ayaklarını bi çıkarıyoyastık koyuyosun dimi altına ben su kücük seyehat yastıklarından koyuyorum valla baska türlü olmuyo bebişler büyüdükce hareketleri de iyice sertleşti degilmi.boksör gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?