Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
amannnn pamukcuk zeynebimmi gelmis benim hadi hayırlısı canım seninle aynı gündü dogum tarihlerimiz en kısa zamanda neler oldu sancılar nasıldı ögrenmek isterim benimde mide yanması basladı gecmisti karnım asagı inince simdi yine yukarı cıkı galiba soguk sütlerle duruyorumm

Evet canim geldi zeynebimiz.valla sancim vardi ama duzensizdi suni sanci verdiler.en dayanilmaz vakit son 1 saatti 6cm acilma oldugunda ebe muayeene etti ve sanciyla ikin dedi ikindim aninda 8cm oldu yarim saat sonra masaya aldilar ve 15 dk sonra kuzum dunyaya geldi.darisi tum bekleyenlerin basina harika bisey ya

pamukcukk ALLAH anneli babalı büyütsün çok mutlu bir hayatı olsun inşallah:) suni sancı için çok acıtıyor diyorlardı size dedikleri gibi bende epidural normal doğum yapmaya karar verdim , yapanlar vardı onlarla konuştum. korku var ama artık yapacak birşey yok dr sezeryana zorunlu olmadıkça almam diyor

günaydın kızlar..
pamukçuk yazdıklarını okuyunca heycan bastı canım ne güzel bir duygu bende artık kısa zamanda yaşamak istiyorum ..
darısı bizlerin başına
bu arada şekercik senin soruna cevap verememeiştim evet ben normal doğum taraftarıydım ama son anda gözüm korktu canım ya bazı normal doğum aksaklıklarını gördüm gözüm korktu bide benim hiç açıklığım sancım bişeyim yok günümde az kaldı zaten sezeryan olcak gibi ama belli de olmaz allah bilir orasını

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bu saat oldu, daha gözümü kırpmadım desem inanırmısınız, midem yanıyor, oğlum hiç durmadı resmen kaburgalarıma çalıştı tekmeledi durdu.
Doğduğunda da böyle olursa yandık

Sizlerde de varmı mide yanması?

bende son 3 haftaya kadar aşırı vardı gece hiç uyuyamıyordum bebeğim aşağı inince geçti çok şükür. şimdi de aşağı baskı yaptığı için gece gündüz saat başı tuvaleti ziyaret ediyoruz. tuvaletle hiç bu kadar samimi olduğumu hatırlamıyorum günün yarısı orda geçiyor nerdeyse :) yine uyku yok yani :)

mide yanması yok canım bende ya hamileleiğim boyunca çok olmadı mide yanmam kızım kelmi olcak ne ?

İşin garip tarafı ben lavaboyada çok gidiyorum.
Kasıklarımda hissediyorum ellerini.
Ama midem eskiye nazaran daha çok yanıyor yaa

Ablamada sende olmuşmuydu diye sormuştum olmadı dedi, niye dedim çünkü kel doğdu dedi :)
Çok gülmüştüm

bizim bebişlerin saçını öreriz o zaman doğunca bu yanmayla :) ben üst üste 2 yastık koyup yatıyorum o rahatlatıyor, oturur gibi uyuyosun ama iyi geliyor mideye. 2 haftadır rahatladım çok şükür nadir oluyor mide yanması...

Ben rahattım aslında bugün mahfetti beni, geri yukarımı çıktı nedir :)
Birde hiç durmadı, tekmeleri mahfetti beni, hiç uyutmadı velet.
Birde rahime accayip bir baskı yapıyor, hareket ettikçe hem acıyo hem garip oluyorum, sende de oluyormu canım?

hem de nasıl benim sancılarım var zaten hareket ettikçe özellikle gece çok canımı yakıyo kalkıp geziniyorum artık. bazen eli kolu çıkacakmış gibi geliyor bi yerlerden. bu gece bir de hıçkırık tuttu bir saat iyice hareketlendi zaten çok hareketli benim bebeğim. doktorum sürekli söylüyo çok hareketli dikkat et diye. kordon dolanma ihtimali daha yüksek oluyormuş hareketli bebeklerde,her ne kadar canımı yaksa da ben hareket etmeyince bastırıyorum dürtüyorum hareket edene kadar :)

Ayy bende öyleyim :)
İnsan hareketlere alışınca sessiz kalınca telaşlanıyor :)

günaydın kızlar yine kan ter içinde uyandım yataktaym hala karnım aşağı inmişti benim şu an karnım taş gibi sert ve bebek sanki yukarı çıkmış niye öyle oldu acaba

kızlar günaydınnnnn nasılsınız bakalım yasmin hatırlıyomusun senin bi ara cok sancıların vardı kasıklarına dogru hatta ben seninki geliyor falan diyodum onlar gecti o zaman normal dogumla ilgili bende duydum cevreden bi kac bişey ama doktorum belli bile olmamasına ragmen son ana kadar normali bekleyeyim diyorum zaten bebiş dogum pozisyonunda basasagı duruyo ama sezeryan derse doktorlar itiraz da etmem diyorum aslında söyle doktorum sabit olsa karsılıklı fikir alısverisinde bulunsak normal den baska bişey düsünmem ama nasip böyleymis artık doktor arıycak halimde kalmadı zaten havalar cok sıcak bi kere cıktım sıcakta eve zor döndüm bayılcaktım nerdeyse pamukcuk zeynebim nasıl uyuyormu cok merak ediyorum izlemek isterdim simdi onu Alla h ım ne güzel bi duygudur kimbilir..

günaydın kızlar yine kan ter içinde uyandım yataktaym hala karnım aşağı inmişti benim şu an karnım taş gibi sert ve bebek sanki yukarı çıkmış niye öyle oldu acaba

sıcaklardan canım ben öyle uyanınca bi dus alınca kendime geliyorum söyle soguya yakın ılık bi suyun altına girince süper oluyo bebek yermi degiştirdi acaba sancın oldumu

günaydın millet.. canım günün yaklaştığı içindir heralde .. benim kızda dün gece çok hareketliydi gündüzde öleydi de gerçi insan tam yatacakken uyuyamayında daha çok gözüküo galiba saga dönüyorum sağ taraftan vuruyor sola dönüyorum sol! nasıl uyuduğumu hatırlamıyorum..

yastık koyuyosun dimi altına ben su kücük seyehat yastıklarından koyuyorum valla baska türlü olmuyo bebişler büyüdükce hareketleri de iyice sertleşti degilmi.boksör gibiler

sıcaklardan canım ben öyle uyanınca bi dus alınca kendime geliyorum söyle soguya yakın ılık bi suyun altına girince süper oluyo bebek yermi degiştirdi acaba sancın oldumu
Yok canım sancı yok ama şu an karnım ağrıyo her gün olduğu gibi bende kalkıp dusa girecem her gün kaç kere giriyorum bıktım artık saçım kurumadan tekrar terliyorum... Bu arada baya ağrıyo karnım ya :-s

yastık koyuyosun dimi altına ben su kücük seyehat yastıklarından koyuyorum valla baska türlü olmuyo bebişler büyüdükce hareketleri de iyice sertleşti degilmi.boksör gibiler
Bende yastık koyuyorum gece başka türlü olmuyo yandan kenardan dirseklerini ayaklarını bi çıkarıyo . Acaip huylanyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…