- Konu Sahibi sekerciiik
-
Yok canım sancı yok ama şu an karnım ağrıyo her gün olduğu gibi bende kalkıp dusa girecem her gün kaç kere giriyorum bıktım artıksaçım kurumadan tekrar terliyorum... Bu arada baya ağrıyo karnım ya :-s
Kabız değilim 2 haftaya yakındır her gün düzenli karnım ağrıyo günüm az kaldi ama hiç doğum yapacam gibi hissetmiyorumaslında senin gününne de az kalmıs kız geliyo olmasın yoksa karın agrısı neden acaba ama kabızsan ondan olabilir bende karın agrısı cekince direk aklıma o geliyor benim
Kabız değilim 2 haftaya yakındır her gün düzenli karnım ağrıyo günüm az kaldi ama hiç doğum yapacam gibi hissetmiyorumgünüm geçecek gibi geliyo bana
Benim doktor um da öyle birine bi sikayetimı söylediğimde doktor a söylemedn mı diyolar şöylesem ne olacak adam normal bu haftalar da doğuma hazırlanıyo diyo o kadar o yüzden artık ciddi bişey olmadıkça söylemiyorum :)rahatı iyi desene gelmeye niyeti yok galiba bizim bebişlerin iki gündür kasık kemiklerime anlık sancı giriyo benim ama bir iki sn bile sürmüyo anlık böyle zaten doktora ne sorsam normal bu haftada diyor otomatige baglamıs o plagına kayıt yapmıs birisi bi sey sorunca play tusuna basıyo normal bu haftada diye ses cıkartıyo sadece.. bizim doktorumuzda böyle
canım benim haftam küçükken bundan daha çok sancım oluyodu hep adet ağrısı gibi ağrım sürekli oluyodu arada bıçak saplanır gibi giriyodu ama şimdi onlardan eser yok beni de bu korkutuyo .. aslında çok az günüm kaldı ama karnım boş gibi ağrı yok bel ağrısı filan bişi yok normali bumu bilmiyorum birazcık vajina kemiğim ağrıyo okadar ..kızlar günaydınnnnnnasılsınız bakalım yasmin hatırlıyomusun senin bi ara cok sancıların vardı kasıklarına dogru hatta ben seninki geliyor falan diyodum onlar gecti o zaman normal dogumla ilgili bende duydum cevreden bi kac bişey ama doktorum belli bile olmamasına ragmen son ana kadar normali bekleyeyim diyorum zaten bebiş dogum pozisyonunda basasagı duruyo ama sezeryan derse doktorlar itiraz da etmem diyorum aslında söyle doktorum sabit olsa karsılıklı fikir alısverisinde bulunsak normal den baska bişey düsünmem ama nasip böyleymis artık doktor arıycak halimde kalmadı zaten havalar cok sıcak bi kere cıktım sıcakta eve zor döndüm bayılcaktım nerdeyse pamukcuk zeynebim nasıl uyuyormu cok merak ediyorum izlemek isterdim simdi onu Alla h ım ne güzel bi duygudur kimbilir..
Kizlar ben bugun dogurdm suan kizimi emziriyrm
Evet canim geldi zeynebimiz.valla sancim vardi ama duzensizdi suni sanci verdiler.en dayanilmaz vakit son 1 saatti 6cm acilma oldugunda ebe muayeene etti ve sanciyla ikin dedi ikindim aninda 8cm oldu yarim saat sonra masaya aldilar ve 15 dk sonra kuzum dunyaya geldi.darisi tum bekleyenlerin basina harika bisey ya
HUhuuu çok sakiniz bu gece bakıyorum... Benim sırtım fecı ağrıyoo yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum.. zaten sıcakkk işin kötüsü bacaklarımın arası pişmiş galiba göremiyorum ama canım yanıyoo ... ne çok sızlandım dimi :))
Ankarallılar bilir çıkrıkçılar yokuşu var burda. Yarın bi gidelim dedim eşime. bebek şekeri vs vardır dimi orda? gideniniz varmı hiç ?
evet canım sesimiz cıkmıyo sıcaktan dolayı doktorun tavsiyesiyle aksamları yürüyüse cıkıyozda benimkiyle ondan yoktum bende evet cıkrıkcılar yokusunun alt kısmında var cesitli dükkanlar besikcilerin falan oldugu yerin ara sokagında bulursunuz zaten cok cesit var hem orda bacak pişigin icin degişik bir önerim olacak parfüm sık bi kac saat icinde geciyo parfümün icinde alkol varya iste o iyi geliyo ben olunca öyle yapıyorum..
ben de merakla bekliyorum ama hiç bir ağrı sancı yok henüz
bebeğim küçük olduğu için de çok endişeliyim
ultrasonda 2250 çıktı salı günü(((
2000 de olabilir 2500 de olabilir dedi
gittikçe yavaşladı bebeğimin kilo alması
hergünüm ağlamakla geçiyor, ağlaya ağlaya bekliyorum kızımı
allah herkese kolaylık versin hanımlar
canım hiç üzülme yedikklerine çok dikkat et ve soluna yat bide kalkma hep uzan yani benim bebebişte bi ara hiç almadı biraz dikkat ettim o hafta 500 gr almıştı hala zayıfız biraz ama olsun çabuk toparlıyo minikler doğuncaben de merakla bekliyorum ama hiç bir ağrı sancı yok henüz
Bende de hic agri veya sanci yok.. Doktora gitcem pazartesi gnu bakalim ne dicek..ben de merakla bekliyorum ama hiç bir ağrı sancı yok henüz
kızlar naparsınız hani haftasonu yagmur vardı nerde dün aksam söyle bir ciledi gecti tmm benimkine de bi haller oldu bu aralar bi kere bile telefonu acmasam dusta falan olsam telas icinde eve geliyor kızıyor benden daha cok heyecanlı sanki o hamilesaka maka gercekten cok az kaldı surda 2 hafta daha bişey var o da su gibi gecer zaten bunca zaman bu kadar hızlı gecti nasıl gectigini anlamadık o da gecer benim bebiş iri diye telaslanıyodum begümde kücük diye telas yapmıs canım benim bende 1,50 kilo dogmusum annem pırtlatıvermis nasıl dogdugunu anlamadım bile der hep sen gönlünü ferah tut benim sonum muamma iri olursa sezeryan ihtimali var ve buna son anda bile karar verilebilir bende doktora gittim nst ye girdim bebegin bi kalp atısları var gökgürültüsü gibi milletin bebegi sessiz sessiz utandım resmen 180 lerde 160 larda geziniyor hep sancı acılma yok yola devam sıkıntı yok yani baska bi hastaneye gittim bu sefer doktor normal doguma müsaitsin dedi ama tanımıyorum doktoru zaten hepsi yıllık izindeymis 1 tane doktor vardı koca hastanede ..
benimde bugün dr kontrolüm vardı drum izinliymiş başkasına gittim çatı muaynesi ve nst yaptı sancı çıkmadı çatı muyanesindede çatım dar çıktı yani kesin sezeryan benimki artık pazartesi kendi drum geliyomuş ona gidip gün belirlicez
benimde bugün dr kontrolüm vardı drum izinliymiş başkasına gittim çatı muaynesi ve nst yaptı sancı çıkmadı çatı muyanesindede çatım dar çıktı yani kesin sezeryan benimki artık pazartesi kendi drum geliyomuş ona gidip gün belirlicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?