Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aslında senin gününne de az kalmıs kız geliyo olmasın yoksa karın agrısı neden acaba ama kabızsan ondan olabilir bende karın agrısı cekince direk aklıma o geliyor benim

aslında senin gününne de az kalmıs kız geliyo olmasın yoksa karın agrısı neden acaba ama kabızsan ondan olabilir bende karın agrısı cekince direk aklıma o geliyor benim
Kabız değilim 2 haftaya yakındır her gün düzenli karnım ağrıyo günüm az kaldi ama hiç doğum yapacam gibi hissetmiyorum günüm geçecek gibi geliyo bana

Kabız değilim 2 haftaya yakındır her gün düzenli karnım ağrıyo günüm az kaldi ama hiç doğum yapacam gibi hissetmiyorum günüm geçecek gibi geliyo bana

rahatı iyi desene gelmeye niyeti yok galiba bizim bebişlerin iki gündür kasık kemiklerime anlık sancı giriyo benim ama bir iki sn bile sürmüyo anlık böyle zaten doktora ne sorsam normal bu haftada diyor otomatige baglamıs o plagına kayıt yapmıs birisi bi sey sorunca play tusuna basıyo normal bu haftada diye ses cıkartıyo sadece.. bizim doktorumuzda böyle

Benim doktor um da öyle birine bi sikayetimı söylediğimde doktor a söylemedn mı diyolar şöylesem ne olacak adam normal bu haftalar da doğuma hazırlanıyo diyo o kadar o yüzden artık ciddi bişey olmadıkça söylemiyorum :)

slm kızlar...
pamukcuk çok sevindim canım benim, Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah, benim yerimede kokla küçük hanımı cennet kokuyordur o şimdi

bizde az evvel dr.dan geldik.nst de sancı falan çıkmadı. başı doğum kanalına girmiş, kasıklarımdaki ağrı bu yüzdenmiş. eğer doğurmazsan haftaya cuma görüşürüz dedi. beklemek çok sıkıcı oluyor artık

canım benim haftam küçükken bundan daha çok sancım oluyodu hep adet ağrısı gibi ağrım sürekli oluyodu arada bıçak saplanır gibi giriyodu ama şimdi onlardan eser yok beni de bu korkutuyo .. aslında çok az günüm kaldı ama karnım boş gibi ağrı yok bel ağrısı filan bişi yok normali bumu bilmiyorum birazcık vajina kemiğim ağrıyo okadar ..
normal doğumu okadar çok istiyodum ki en başından beri hatta özele gidiyorum dr sezeryan dicek diye korkuyodum ama biliyosun son zamanlarda bazı olumsuzluklar yaşadım o dönemlerde nette deli gibi araştırdım normal doğum vakaları beni korkuttu çünkü benim drumun çok deneyimli çok iyi olduğunu düşünmüyorum .. birden fikrim değişti açıkçası çocuğa bişey olma ihtimali bizi öyle korkuttuki o dönem kendim çekerim bebeğe bişi olmasın psikolojisine büründüm açıkçası
tabiki en iyisi en dğalı normal doğum ama kesinlikle hala bu düşüncedeyim ama çok zor saatlerce sürüyo ve doğum anını yaşatacak insanların profesyonel olması taraftarıyım açıkçası

Canimmm gozlerim doldu yaa.. hayirli olsun ins saglicakla buyusun Zeynep Bebek
Maasallah kolay bi dogum olmus sanki
Beni tahminimde yaniltmadin canim :)
Ben de bugun dr.a gittim hersey yolunda cok sukur
Nst.de sanci cikmadi, acilma da yokmus
Biraz sistigim icin idrar tahlili yapti o da normal cikti sukur
Bebis de iyiymis 2900gr olmus bidik
Gecmisi pek okuyamadim valla herkese slm.lar

HUhuuu çok sakiniz bu gece bakıyorum... Benim sırtım fecı ağrıyoo yatsam yatamıyorum otursam oturamıyorum.. zaten sıcakkk işin kötüsü bacaklarımın arası pişmiş galiba göremiyorum ama canım yanıyoo ... ne çok sızlandım dimi :))

Ankarallılar bilir çıkrıkçılar yokuşu var burda. Yarın bi gidelim dedim eşime. bebek şekeri vs vardır dimi orda? gideniniz varmı hiç ?

evet canım sesimiz cıkmıyo sıcaktan dolayı doktorun tavsiyesiyle aksamları yürüyüse cıkıyozda benimkiyle ondan yoktum bende evet cıkrıkcılar yokusunun alt kısmında var cesitli dükkanlar besikcilerin falan oldugu yerin ara sokagında bulursunuz zaten cok cesit var hem orda bacak pişigin icin degişik bir önerim olacak parfüm sık bi kac saat icinde geciyo parfümün icinde alkol varya iste o iyi geliyo ben olunca öyle yapıyorum..

Offf bir ben üşeniyorum yürüyüşe galibaaa. Malum Dikmen'in yokuşlu yolları :)) Pamukk bilmediğin şey yok maşallahhh :))) şöleee serinlik olsa da çıksak bugun bari...sen yaptırdın mı ? orada fiyatlar nasıl acaba ?

Son düzenleme:
bizi bu havalar mahvetti valla:)hadi yeni doğum haberleri bekliyoruz tek tek dökülürüz artık bundan sonra:)

ben de merakla bekliyorum ama hiç bir ağrı sancı yok henüz

bebeğim küçük olduğu için de çok endişeliyim

ultrasonda 2250 çıktı salı günü (((

2000 de olabilir 2500 de olabilir dedi

gittikçe yavaşladı bebeğimin kilo alması

hergünüm ağlamakla geçiyor, ağlaya ağlaya bekliyorum kızımı

allah herkese kolaylık versin hanımlar

Canımmmm yapma böle delimisin senn ??

Bakkk KÜÇÜK BEBBEK DAHA ÇABUK BÜYÜRRR

Ben 1,750 kg doğmuşum :) kalçam çıkıkmışş.. Doktorlar yaşamaz demişler şimdi 28 yaşında topaç gibiyim :)))

Kuzenim 2 çocuk doğurdu. İkisi de 6,5 aylık doğdu !!! saralık oldular, küvezde kaldılar. Şimdi obezler nerdeyse :)))))) tombik ve toparlaklarr maşallahları var..

Kısacasıı çokta önemli değil. Sen böyle ağlar üzülürsen Allah korusun sütün olmazz.. Bebeğin için en önemli şey SENİN SÜTÜN '.. O yüzden ona iyi bakmak ve kilo aldırmak için moralini yüksek tut.. sütüne engel olmaaaa ... Allahım çok büyük. yumurtaya can vermişşş neler yapmaz ki.... İçini ferah tut mübarek günlerde...

canım hiç üzülme yedikklerine çok dikkat et ve soluna yat bide kalkma hep uzan yani benim bebebişte bi ara hiç almadı biraz dikkat ettim o hafta 500 gr almıştı hala zayıfız biraz ama olsun çabuk toparlıyo minikler doğunca

Bende de hic agri veya sanci yok.. Doktora gitcem pazartesi gnu bakalim ne dicek..
Hic uzme kendini yegenim 2 kilo dogdu cok sukur gayet saglikli.. Hatta gelisimi yasina gore onde gidiyo simdi.. Zaten bebisin her gun kilo almya devam edio annesi

kızlar naparsınız hani haftasonu yagmur vardı nerde dün aksam söyle bir ciledi gecti tmm benimkine de bi haller oldu bu aralar bi kere bile telefonu acmasam dusta falan olsam telas icinde eve geliyor kızıyor benden daha cok heyecanlı sanki o hamile saka maka gercekten cok az kaldı surda 2 hafta daha bişey var o da su gibi gecer zaten bunca zaman bu kadar hızlı gecti nasıl gectigini anlamadık o da gecer benim bebiş iri diye telaslanıyodum begümde kücük diye telas yapmıs canım benim bende 1,50 kilo dogmusum annem pırtlatıvermis nasıl dogdugunu anlamadım bile der hep sen gönlünü ferah tut benim sonum muamma iri olursa sezeryan ihtimali var ve buna son anda bile karar verilebilir bende doktora gittim nst ye girdim bebegin bi kalp atısları var gökgürültüsü gibi milletin bebegi sessiz sessiz utandım resmen 180 lerde 160 larda geziniyor hep sancı acılma yok yola devam sıkıntı yok yani baska bi hastaneye gittim bu sefer doktor normal doguma müsaitsin dedi ama tanımıyorum doktoru zaten hepsi yıllık izindeymis 1 tane doktor vardı koca hastanede ..

benimde bugün dr kontrolüm vardı drum izinliymiş başkasına gittim çatı muaynesi ve nst yaptı sancı çıkmadı çatı muyanesindede çatım dar çıktı yani kesin sezeryan benimki artık pazartesi kendi drum geliyomuş ona gidip gün belirlicez

Hoşgeldinizz kızlarrr..
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Normal yada sezeryan hangisi hayırlısı ise o olsun... sağlıklı olsunlar yeter...

Şekerciikk sen hangi hastaneye gidiyodun ?

bak görüyomusun son ana kadar söylemiyolar bunu nolur sanki önceden bakıp söyleseler ona göre bizde kendimizi ayarlasak ama neyseki yine de gec kalmamıssın yasmincim dogumdan önce ögrenmissin catnın dar oldugunu kardesim benim gittigim doktorlar hala doguma kadar belli degil diyolar bebişin durusu basasagı ve kilosu uyumlu oldugu icin normal dogum yapabilirsin diyolar ama benim durumuma göre belli degil iste alttan muayne etti acıklıgıma baktı acıklık yok dedi catıya daha sonra bakcaklarmıs iste o kadar bi taraftanda diyorum öyle bişey olsa söylerler zaten hakkımızda hayırlısı canım bende senin gibi 10 gün kalana kadar bekliycem bakalım neler olucak. ama sezeryana olumsuz bakmıyorum bazen cazip bile geldigi oluyor ama bu gidisle normal olacak gibi gözüküyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…