- Konu Sahibi sekerciiik
-
Hoşgeldinizz kızlarrr..
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin. Normal yada sezeryan hangisi hayırlısı ise o olsun... sağlıklı olsunlar yeter...
Şekerciikk sen hangi hastaneye gidiyodun ?
tıp fakültesine canım ya sen nereye gidiyosun sen dikmede oturuyosun deme dün yazmıstın orasıda gercekten nasıl yokusları vardır benim arkadasım orda oturmustu daha önce yokuslarını ordan biliyorum ben cebecideyim buraları tam yürümelik hastanem bana cok yakın ve bi cok arastırmadan sonra methini duyarak geldim simdilik iyi gidiyor ama doguma girecek doktor belli degil sekerim en büyük muamma bu..
benim bebek iri de değil yani son ana kadar kesin bişi söylemediler .. benim dra kalsa o bakmazdı çatıya filanda işte bu kadın baktı saolsun çokta güzel anlattı insan vücücdunu benimkinin neden zor olucağını filan
Ben Balgat'ta koru hastnesine gidiyorum canım. Evime arabayla 10 dk. Çok memnunum şükür.. Dediğin gibi Dikmen yokuşlarıyla meşhur :) o yuzden yürüyüşe üşeniyorum ben.Halbuki parklar falan evin dibinde ama üşengeçlik işte...
Nasıl muamma doktorun anlamadım. Düzenli biri takip etmiyor mu ? bu kötü bi durum ama bozma moralini..
Ben hiç kasmıyorum çatı muayenesi vs hiç olmadı. Ama olsa nolur ki gidişatı değiştiremeyiz nasılsa.. Bence siz de takmayın rahatlayın biraz Allah büyük...
hayır canım bu konuda yapmadıgım sey kalmadı ne özel muaynelere gittim ne arastırmalar yaptım ama bişey nasip olmayınca olmuyor birinin yıllık izni cıktı gitti öbürünün gebe listesi doluydu yakınımdaki özel hastaneye gittim ordaki doktor bile tıp fakültesindeki imkanlar daha iyi yenidogan üni. falan hiç degiştirme dedi bi süre sonrada aramaya mecalim kalmadı zaten manisada olsam anasını bile aglatırım ama ankara esimin memleketi artık dogumum sırasında hangi doktorun nöbetindeyse ki o da ayın birinde belli olucak gidip o doktoru bulucam konusucam..:2:
Aaaaa demek bu açıdan da benzeşiyoruz senle Şekercciikk.. Ankara benim de eşiimin memleketi. Ben de İstanbulluyum. Ailem herkes orada. burada bir başımayım maleseff.. Ve bu iğrenç şehirden nefret ediyorumm !!!
ondan cekiyoruz birbirimizi desene biraz daha oyalanıcam buralarda o arada konusalım biraz senle nerelerden geldin bu sehre ben üni. icin geldim gitmek üzereykende esimle tanıstım olacak ya nasip iste..
:) Canım biz eşimle Bolu'da tam ortada tanıştık ünv.'de... Evlenince İstanbul'a yerleşicektik. Ama eşimin iş durumu yüzünden olmadı. Benim İstanbul'da çalıştığım şirketin de Ankara'da bürosu vardı . Oraya geçtim. Yani eşim İstanbul'da iş bulamadığı için buraya yerleştik. Nasılsa benim işim hazır diye. öyle böyle derken 7 yıl olmak üzere... Kısacası bu tiksinç memlekete gelin geldim :)
Şimdi işyerim kapandı. Benim bi engelim kalmadı.. Eşim de daha kolay iş bulacak bi mertebeye geldi. Planlarımız İstanbul'a taşınmak. Bakalım Allah büyük inşallah gönlümüze göre verir. Sırf bu sebeple bebek odası bile yapmadım. Park yatak aldım babyime.. Yanımda odamda yatıcak. Kendi şifonyerimden de 5 çekmece feda ettim oğluma :))) Umut fakirin ekmeği işte :)) Birgün dönücez inşallah İstanbul'a.. inşşş....
istanbula alıskınsan ankara o yüzden zor gelmistir bi kere gittim istanbula esimin calıstıgı firma istanbulda giderken benide götürmüstü büyülü kendine özgü bi dünyası var ama cok kalabalık ve karısık..senin umudun var en azından benimkinin herseyi burda isyeri cevresi ailesi simdi bide krediyle ev aldık umutlarım tek tek bitiyor halbüki evlenmeden önce sıcak bakıyodu sehir degistirmeye bende gidicem bu sehirden falan diyodu simdi konusu bile acılınca kapanıyor tabi..
ben de merakla bekliyorum ama hiç bir ağrı sancı yok henüz
bebeğim küçük olduğu için de çok endişeliyim
ultrasonda 2250 çıktı salı günü(((
2000 de olabilir 2500 de olabilir dedi
gittikçe yavaşladı bebeğimin kilo alması
hergünüm ağlamakla geçiyor, ağlaya ağlaya bekliyorum kızımı
allah herkese kolaylık versin hanımlar
benimde bugün dr kontrolüm vardı drum izinliymiş başkasına gittim çatı muaynesi ve nst yaptı sancı çıkmadı çatı muyanesindede çatım dar çıktı yani kesin sezeryan benimki artık pazartesi kendi drum geliyomuş ona gidip gün belirlicez
benimki yine önceden baktı bazı drlar doğum esnasında buna karar veriyomuş önceden bilip hazırlıklı olmak daha iyi bence insan kendini ona göre hazırlar eğer drunuz istemiyosa siz söyleyin bence istteyin bu muayneyicatı muayenesi bukadar gec mi yapılıyomuş :44: ozamana kadar beklemek gerekiyo yani.gerci ben sezeryana daha sıcak bakıyorum normalden korkuyorum ama tam olarak karar verebilmiş de değilim.hakkımızda hayırlısı olsun
günaydın kızlar :) doğum yapan yok mu hala bizim kilerin gelmeye niyeti yok galiba 39. Hafta bitiyo hala tık yok
sorma ya kendiliğinden gelicekleri yok seninle günümüz hemen hemen aynı canım normalmi sezeryan mi ;?keyifleri yerinde heralde bizimkilerin içerde.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?