- Konu Sahibi sekerciiik
-
Arkadaşlarrrr ben bugun çok garibim... Sancı vs yok bende halaa.. Ama elimde falan böle bi tutukluk, uyuşukluk oldu ellerim kollarım tutmadı. Bu durum bi 15-20 dk sürdü. Ve bugun çok gergin karnım. çok sert. Bölüm bölüm sertlikler var. Bebeğimi de çok daha AZ hissettim bugun.
NORMAL Mİ SİZCE ????
bende de oluyo kasılma özellikle normaldir canım takm kafana ben mesela bebeğin hareketini artık nerdeyse hissetmiyorum karnım semsert duruyo şu an günde bir iki kez hissediyorum tamam diyorum eski khareketli hali yok bi hıçkırığı var yavrumunArkadaşlarrrr ben bugun çok garibim... Sancı vs yok bende halaa.. Ama elimde falan böle bi tutukluk, uyuşukluk oldu ellerim kollarım tutmadı. Bu durum bi 15-20 dk sürdü. Ve bugun çok gergin karnım. çok sert. Bölüm bölüm sertlikler var. Bebeğimi de çok daha AZ hissettim bugun.
NORMAL Mİ SİZCE ????
canım heçç bişi demiyolar yaa sertleşmeye benimki hep sertleşiyo gidiyorum normal rahiöm kasları diyo ama tabi arkadaş yine de druna sorsunhiç normal degil sekerim karın sertlesmesi 1 bebegin hareketlerinin azalması illa sancı olması gerekmiyo zaten agrı esigin yüksektir hisetmessin belli olmaz o karnın sertlesmesini kontrol et gecmesse doktora telefon ac derim ben yada direk git yanına..
Arkadaşlarrrr ben bugun çok garibim... Sancı vs yok bende halaa.. Ama elimde falan böle bi tutukluk, uyuşukluk oldu ellerim kollarım tutmadı. Bu durum bi 15-20 dk sürdü. Ve bugun çok gergin karnım. çok sert. Bölüm bölüm sertlikler var. Bebeğimi de çok daha AZ hissettim bugun.
NORMAL Mİ SİZCE ????
havalandırsan sürekli çıkmıyomu canım .. bence en iyisi havalandırmak sirkenin küf kokusu için kullanıldığını duymuştum tahta kokusuna da iyi gelebilir
sorma ya kendiliğinden gelicekleri yok seninle günümüz hemen hemen aynı canım normalmi sezeryan mi ;?
ya kızlar sakın bizimkiler günlerini gecirecek olmasınlar bebişin hareketleri azalacaktı güya hala kıpır kıpır masallah dediginiz gibi gelmeye niyetleri yok bunlarınbak simdi yine hıckırmaya basladı hık hık :76: kuduruk olacak galiba benimki
evet canım bugün dr kontrolüm vardı ve yarın Allah izin verirse sabah 8de sezeryan olucam .. bende çatı darlığı vardı o yüzden sezeryan oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı ..evet aynı günlerde gelicek bisimkiler :) bugün belli olucak sanırım doktor kontrolümüz var.. seninki belli oldu mu cnm nasıl dogum yapıcaksın?
evet canım bugün dr kontrolüm vardı ve yarın Allah izin verirse sabah 8de sezeryan olucam .. bende çatı darlığı vardı o yüzden sezeryan oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı ..
eğer doğuran yoksa pamuktan sonra 2. benim :) dua edin
evet canım bugün dr kontrolüm vardı ve yarın Allah izin verirse sabah 8de sezeryan olucam .. bende çatı darlığı vardı o yüzden sezeryan oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı ..
günaydın kızlar herkes uykuda mı:26: sabaha kadar dönmekten bir hal oldum biraz sağ biraz solen son dayanamadım kalktım artık bu arada rahmin olduğu yerde kasılmalarınız oluyor mu acaba benim oturup kalkarken kemiklerim bile acıyor artık
kızlar hepinize öncelikle çok teşekkür edrim çok heycanlıyım tabikicanım kazasız belasız bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah.heyecanısındır simdi ben bile heyecanlandım.sezeryanın da cok buyuk avantajları var bence ben bile düşünüyorum.hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi.catı muayenesi zor bişey mi?ben de bidahaki doktor kontrolümde soracam doktora.benim dotorum hiç konuşmayı sevmiyo ağzından laf almak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?