Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hiç normal degil sekerim karın sertlesmesi 1 bebegin hareketlerinin azalması illa sancı olması gerekmiyo zaten agrı esigin yüksektir hisetmessin belli olmaz o karnın sertlesmesini kontrol et gecmesse doktora telefon ac derim ben yada direk git yanına..

bende de oluyo kasılma özellikle normaldir canım takm kafana ben mesela bebeğin hareketini artık nerdeyse hissetmiyorum karnım semsert duruyo şu an günde bir iki kez hissediyorum tamam diyorum eski khareketli hali yok bi hıçkırığı var yavrumun

canım heçç bişi demiyolar yaa sertleşmeye benimki hep sertleşiyo gidiyorum normal rahiöm kasları diyo ama tabi arkadaş yine de druna sorsun

Sağolun kızlar.. Hiç hareketsiz değil ama daha az hareketli Bakalım bugun gözleme devam edeyım. yarın duruma göre arayayım doktoru.. karnım hiç aşağı inmedi benim bu arada. siz benim haftamdayken inmişmiydi ??

merhaba,tansiyonla alakalı olablir ama böyle durumlarlar nolur nolmaz acilen doktorları aramamız gerekiyor artık hepimiz dogumumuzun sonlarına yaklaştık daha dikkatli olmamız gerek..doktorlara sürekli gidiyoruz,bizi en iyi onlar biliyor ..bence en ufak bi şikayetinde ara dr unu hiç çekinme

Merhaba arkadaşlar diğer topige de yazdım ama belki buradan da yardım edebilecekler varsa sevinirim.bi akıl danışıcam ,arkadaşlar bebegimiziin odası geleli neredeyse 15 gün oldu mobilya kokusu cıkmadı bi turlu..bikaç defa da sildirdim ama nafile.bi önerisi olan var mı?mobilyalarımızı neyle silmek gerek,bikaç yerde sirkeli su ile silin yazıyo ama emin olamadım ,bilenler yardımcı olurlarsa sevinirim.. teşekkürler.:)

havalandırsan sürekli çıkmıyomu canım .. bence en iyisi havalandırmak sirkenin küf kokusu için kullanıldığını duymuştum tahta kokusuna da iyi gelebilir

günaydın kızlar herkes uykuda mı:26: sabaha kadar dönmekten bir hal oldum biraz sağ biraz sol en son dayanamadım kalktım artık bu arada rahmin olduğu yerde kasılmalarınız oluyor mu acaba benim oturup kalkarken kemiklerim bile acıyor artık

aynennnn.. hiç yerinde durmuyo hep kıpır kıpır maşallah özellikle gece kesinlikle uyumuyo :)

evet aynı günlerde gelicek bisimkiler :) bugün belli olucak sanırım doktor kontrolümüz var.. seninki belli oldu mu cnm nasıl dogum yapıcaksın?
evet canım bugün dr kontrolüm vardı ve yarın Allah izin verirse sabah 8de sezeryan olucam .. bende çatı darlığı vardı o yüzden sezeryan oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı ..
eğer doğuran yoksa pamuktan sonra 2. benim :) dua edin

ayy hadi bakalım canım yaaa hayırlı haberlerle dön inşallah... minik kelebeğini sağlıkla al kucağına inşallah :):)

bende bugün gideceğim doktora benim doktorumda sanırım bugün verir sezeryan günümü... hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin...

Ayyyy herkes doğurdu doğuracakkk Allah hepimizin yardımcısı olsun mübarek günlerde inşallahh...

Beni de bugun Aile hekimliğinden aradılar. Sağolsunlar hiç boş bırakmıyorlar...

Dünkü çekincelerimi sordum.. Karnımda sertlik oldu, bebek az hareket etti dedim. ( Gerçi bugun gayet iyi hareketleri şükür )

Doğum yaklaştıkça çok normal olduğunu söylediler. Rahatladım valla...

hadi bakalım Allah yardımcın olsun sağlıklı bi şekikde al bebişini kucağına...darısı bizim başımıza

jasmin hayırlı olsun şimdiden Allah sag salım kucagına almanı nasip eder inş..heyecanlandım haberlerını beklıyoruz :)

canım kazasız belasız bebeğini sağlıkla kucağına alırsın insallah.heyecanısındır simdi ben bile heyecanlandım.sezeryanın da cok buyuk avantajları var bence ben bile düşünüyorum.hepimizin hakkında hayırlısı olsun tabi.catı muayenesi zor bişey mi?ben de bidahaki doktor kontrolümde soracam doktora.benim dotorum hiç konuşmayı sevmiyo ağzından laf almak zor

ben yatakta bile dönemiyorum o ağrılardan.özellikle gece uyurken cok artıyo.gece de kac defa uyanıyorum yataktan cıkarken oturup kalkerken hep cok kötü kasık ağrılarım oluyo

kızlar hepinize öncelikle çok teşekkür edrim çok heycanlıyım tabiki birazda duygusallık var karışık işte..
canım çatı muaynesini sormuşsun zor mu diye?benim ilki çok zor oldu çünkü ilk kez alttan muayne olmuştum ve kastım kendimi tabi benim çatıda darlık olduğu için bana göre zordu canım yandı .. ama bazıları çok hissetmiyomuş bide ben sadece parmağını sokup bakıcak sanıyodum bayağ elinin yarısına kadar sokuyo yani .. ama 2. ve 3. çatı muaynelerim ilki kadar zor geçmedi ..
allah mübarek günlerde hepimizin yardımcısı olsun .. umarım mutlu haberlerimi paylaşırım burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…