- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.001
evet canım bugün dr kontrolüm vardı ve yarın Allah izin verirse sabah 8de sezeryan olucam .. bende çatı darlığı vardı o yüzden sezeryan oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı ..
eğer doğuran yoksa pamuktan sonra 2. benim :) dua edin
evet canım bugün dr kontrolüm vardı ve yarın Allah izin verirse sabah 8de sezeryan olucam .. bende çatı darlığı vardı o yüzden sezeryan oluyorum hepimizin hakkında hayırlısı ..
saol canımmm evet yarın geliyo benim minnoşyasminn geliyomu bebişimiz cok cok sevindimcanım saglıcakla hayırlısıyla inşallah dualarımız seninle.. sezeryana girmeden önce öneride bulundumu doktor yeme icme konusunda falan?
hayırlı olsun seninkiside canım ard arda gelicek bebişlerrr sana neden sezeryan dedi ? kendin mi istedinAyyyyy canim hayirli olsun saglikla al bebisini kucagina insallah.. Carsamba gunu de bana sezeryan randevusu verdi doktorum :)
Yesimm selam, imzanı gördüm de.. Seninle doğum tarihimiz aynı gün gözüküyor. Nasılsın ? varmı sen de gelişmeler, belirtiler ?slm kızlar nasılsınız ?
Yasemin canım hayırlısı olsun, güzel haberini heyecanla bekliyoruz tatlım, sağlıcakla kucağına al inş ,bol bol sütün olsun inş. :)
ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....
nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)
dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına :):)
Herkes iftar hazırlığında sanırım...
Yasminnnnn sen bugunde hafıf şeyler ye bence daha rahat edersin.. saatler ilerliyr. Heyecanın doruktadır eminim...
Yesimm selam, imzanı gördüm de.. Seninle doğum tarihimiz aynı gün gözüküyor. Nasılsın ? varmı sen de gelişmeler, belirtiler ?
ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....
nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)
dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına :):)
Ayyyyy canim hayirli olsun saglikla al bebisini kucagina insallah.. Carsamba gunu de bana sezeryan randevusu verdi doktorum :)
hayırlısıyla, sağlıcakla inş. canım :)
hayırlısıyla, sağlıcakla inş. canım :)
slm canım evt tarihlerimiz aynı :) ara ara bek ve kasık ağrılarım oluyor, aşağıya doğru da kafa atıyor zilli o zaman zorluyor tabii çok baskı oluyor rahime.. ayaklarımda da biraz şişlik var ya sizde de var mı şişlikler ?
herkesin günü belli olmaya başladı yaa sağlıcakla inş. ... Yasemin nasıl acaba?
Bende suni sancidan korkuyorum. Eger gerek kalirsa sezaryana girmeye raziyim.
Aynen canım bende.. Doğumdan,sancıdan vs hıcbıseyden korkmuyorum Şükürler olsun..
Ama suni sancı..
Adı üstünde SUNİ... YAPAY.. Normal ve doğalından daha acı verici olduğu aşikar.. İnşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmazz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?