Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar nasılsınız ?
Yasemin canım hayırlısı olsun, güzel haberini heyecanla bekliyoruz tatlım, sağlıcakla kucağına al inş ,bol bol sütün olsun inş. :)

yasminn geliyomu bebişimiz cok cok sevindim canım saglıcakla hayırlısıyla inşallah dualarımız seninle.. sezeryana girmeden önce öneride bulundumu doktor yeme icme konusunda falan?

Ayyyyy canim hayirli olsun saglikla al bebisini kucagina insallah.. Carsamba gunu de bana sezeryan randevusu verdi doktorum :)

yasminn geliyomu bebişimiz cok cok sevindim canım saglıcakla hayırlısıyla inşallah dualarımız seninle.. sezeryana girmeden önce öneride bulundumu doktor yeme icme konusunda falan?
saol canımmm evet yarın geliyo benim minnoş yemek konusunda drum sahur vakti ye sonra hiçbişey yemeden gel dedi su bile içme dedi öyle yapıcam işte bende çok yemem zaten .. ama bildiğim kadarıyla ameliyattan sonrada bikaç saat bişi yemek yasak

Herkes iftar hazırlığında sanırım...
Yasminnnnn sen bugunde hafıf şeyler ye bence daha rahat edersin.. saatler ilerliyr. Heyecanın doruktadır eminim...

slm kızlar nasılsınız ?
Yasemin canım hayırlısı olsun, güzel haberini heyecanla bekliyoruz tatlım, sağlıcakla kucağına al inş ,bol bol sütün olsun inş. :)
Yesimm selam, imzanı gördüm de.. Seninle doğum tarihimiz aynı gün gözüküyor. Nasılsın ? varmı sen de gelişmeler, belirtiler ?

ayy kızlarrrr çok heyecanlıyımmmmm... Allahım izin verirse 8 ağustos saat 10 da kızımı kucağıma alacağım inşallahhh....

nasıl bir heyecan nasıl bir korkunasıl tuhaf bi duygu anlatamam size... doktorun yanında resmen ağlamaktan helak oldum heyecan korku sevinç hepsi birbirine karıştı :):)

dualarınızı benden ve kızımdan esirgemeyin... darısı inşallah sizlerin başına :):)

günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım bugün yasmin doguruyor hayırlı haberlerle inşallah bizimkilerde bi geleydi dün iftar misafiri vardı bugünde bebek sekerlerine bakıyım diyorum kendimi enerjik hissedersem yarında kontrolum var günler böyle gecip gidecek galiba..

Sanırım sende sezeryan olucaksın günün belli hayırlı haberlerle gel inşallah canım duyguların karıstı tabi etraftan görenler de hele bi kucagına al anlayacaksın diyo baska bişey demiyo bu aralar..

biz de 38+5 olduk
nst alıp doktorla görüştük
bi ağrım sancım yok, bi hafta daha gider mi diye sordum, daha fazla da gidebilir dedi :2:
haftaya çatı muayenesi olacağını söyledi
hiç bilmiyorum nası olacağını, bilmemek daha iyi galiba :) geçen gün doğum hikayelerini okurken tansiyonum düştü
bundan sonra okumamaya karar verdim
iyice merak etmeye başladım ne olacak halimiz

Az kaldı kızlar bundan sonra 2 şer 3 er gün arayla doğururuz inşallah.Ben aklıma geldikçe öteliyorum daha var düşünme şimdi diyorum.Ayın 15 inde alacak dr.Bir de eşim c.tesi göreve gitti.3-4 gündür yalnızım ödüm kopuyor kızım erkenden gelir diye.Bu arada bir de onun gerginliğini yaşıyorum.Ev işlerini yapmak iyice zorlaştı eşim giderken damacanayı değiştirdi yarına suyum biter o bile büyüyor gözümde. Allahtan 10 yaşında oğlum var kıyamam o yardım ediyor çamaşır selesini filan taşıyor giremediğim yerlere giriyor ....Rabbim e emanetiz hepimiz.Böyle düşününce ferahlıyorum.Çok şükür Ankara da hava da serinledi bir oh dedik .Amma yazdım dertleşmeye ihtiyacım varmış kendinize iiiiiiiiiii bakı kızlar.Doğum yapacak arkadaşlar sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.Dualarım sizinle.

slm canım evt tarihlerimiz aynı :) ara ara bek ve kasık ağrılarım oluyor, aşağıya doğru da kafa atıyor zilli o zaman zorluyor tabii çok baskı oluyor rahime.. ayaklarımda da biraz şişlik var ya sizde de var mı şişlikler ?

herkesin günü belli olmaya başladı yaa sağlıcakla inş. ... Yasemin nasıl acaba?

hayırlısıyla, sağlıcakla inş. canım :)

canımm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olur inşAllah şuanda bebişinlesindir büyük ihtimal kendine ve bebişine çok iyi bak burdan haberdar edersin artık bizi:) şekercik,vuslat,yesimexpo kızlar hadi sıra sizlerde bekliyoruz güzel haberlerinizi:)

Benim ayak şişmelerim 7. ayda başladı.. Normal olduğunu söyledi Dr. Bol su içiip, ayaklarımı kaldırarak oturuyorum. Şİşlikler o şekilde iniyor.. Ama ayakta durup ne bilim bi iş yapsam, yemek yapsam vs hemen şişiyo.. Normal yani..

Onun dışında karnımdaki sertlikler kasılma sayılıyormuş..

Ama ben hiçbişey hissetmiyorum hala.. sırt ağrısı var bende de yoğun. onun dıişında birşey yok..

Böyle giderse suni sancıdan korkuyorum zaten onla karşılaştırma yarabbimmmmmmmm

Pazartesi kontrolüm var benimde.. Bakalım Allah yardımcımız olsun hepimizin...

Bende suni sancidan korkuyorum. Eger gerek kalirsa sezaryana girmeye raziyim.

Aynen canım bende.. Doğumdan,sancıdan vs hıcbıseyden korkmuyorum Şükürler olsun..

Ama suni sancı..

Adı üstünde SUNİ... YAPAY.. Normal ve doğalından daha acı verici olduğu aşikar.. İnşallah hiçbirimizin ihtiyacı olmazz...

Amin insallah 2-3 ikinmayla dogar bebislerimiz. Hergun acaba bugun sanci baslayacak mi diye hafif hafif endiseler basiyor :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…