Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Günaydın sekerciik canım çok sevindim sizin adınıza maşallah maşallah boyuna kilosuna =) iyi gezmeler bol temiz hava almalar.

canım benimde sadece sabahları oluyor ayaklarımda parmaklarımı arkaya doğru hafifçe çekiyor ovuyor eşim anında geçiyor =)

canım benimde sadece sabahları oluyor ayaklarımda parmaklarımı arkaya doğru hafifçe çekiyor ovuyor eşim anında geçiyor =)

evet evet benim eşimde parmaklarımı bi geriyo sallıyo geçiyo anında ama çok fena bişiii ... sanırım yavaş yavaş sona yaklaştıkça vücüt tepki veriyo bende hiç olmazdı böyle şeyler hamileliğin cilveleri işte bu arada takvimimde 49 gün kalmışş yusuf yusufff

slm cnm maşAllah bebeğine kılosu boyu cok guzel .. cebeciyemi gıttın eger oraya gıttıysen memnun kaldınmı merak ettım

benim dr bebeğin boyunu hiç sölemiyo ya geçen ki kontrolde sordum kıvrımlı durduğu için belli değil dedi sizede böyle diyen oldumu ?

benim dr bebeğin boyunu hiç sölemiyo ya geçen ki kontrolde sordum kıvrımlı durduğu için belli değil dedi sizede böyle diyen oldumu ?

canım benimkide söylemiyor artık boyunu ama bir tiyo öğrendim. sanırım onuda burdan okumuştum yanlış hatırlamıyorsam. ultrason kağıdında yazan FL (HADLOCK) değerini boyu ile ilgili olan değer. 7 ile çarparsan boyu çıkıyor ortaya.
örneğin benimki geçen ayki kontrolde FL HADLOCK değeri 57.7 mm di.
57.7x7=403.9 mm yani 40 cm civarıydı.

hatta kağan kocatepenin sitesindede vardı bebeğin kılo hesaplaması bile vardı :) bende haftaya gıdıcem kontrole oglumu cook özledım :)

slm kızlar...
Şekercik maaşallah kuzucuk büyümüş :) iyi eğlenceler köyün tadını çıkarın :)
benim dr. kont. de cuma günü
boy konusunda usg.de tam boy ölçülemiyor bu haftalarda ama başı ayrı, gövdeyi ayrı, bacağı ayrı ölçüp ortalama bi şey söylüyorlar.

merhabalar, ben de ağustos annesi olacağım inşallah.. 9 Agustos beklenen doğum tarihi..
cumartesi günkü kontrolde bebişim 2 kilo 200 gramdı, tatlı prensesim benim, iyice büyümüş..
iyice ağırlaştım artık yatakta sağdan sola dönmek bile işkence bir yandan da çalışıyorum iznimi sonradan kullanmak için ama bu sıcaklarda gerçekten zor inşallah dayanabilirim 37. haftaya kadar.
Allah hepimize sağlıkla yüzlerini görmeyi nasip etsin..

allah hepimizin yardımcısı olsun bende calısıyorumm bı yandanda sıcaklar dedgıgın gıbı bunalıma sokacak bizi:) hayırlısıyla vaktınde,sağlıklı dogsunlarda anne olarak sıcagı cekmeye razıyız :)benımde konturolum haftaya bakalım :)

Bende aynı şekilde düşünüyorum
bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için haftaya salı alıcam inşallah çalışabilir raporu.Sonra Tekrar devamm

Bende çalışıyorum kızlar ve bebişimle daha çok vakit geçirebilmek için senelik iznimide kullanmadım doğum sonrasına saklıyorum. 34. haftamda bırakacağım ben. Çok şükür işyerinde klima var ama bütün gün oturmak mahfediyor beni.. Eve çıkıncada temizlikti hazırlıktı bir ton işim olacak. Çalışmak bişey değilde akşamları eve gidince pestilim çıkmış gibi oluyor. Oturmak insanı daha çok yoruyor bu günlerde sanırım

Birde bende gebelik şekeri çıktı hem diyet yapıyorum hem de insülin kullanıyorum işyerinde diyet de çok zor oluyor

%100 katılıyorum canım sana oturmak insanı bu kadarmı yorar yaaa bu kadarmı mahveder yaa masa başı işim olduğu için nerdeyse üzülücem =)
sabah öğle arası iş çıkışı bu sıcaklarda yürüyerek gidip geliyorum en azından yoksa vinçle kaldırıcaklar beni =)

Peki kızlar doğum şekli konusunda varmı fikirleriniz.

xcelis seninle aramızda 1 gün var canım, baksana hemde bayrama geliyor

ebet canım =) yalnız benim içinden bi his bayramdan önce gelicek gibime geliyor
normal doğum pozisyonunda bi sıkıntımız olmaz ise inşallah normal doğum istiyorum ben

Peki kızlar doğum şekli konusunda varmı fikirleriniz.

xcelis seninle aramızda 1 gün var canım, baksana hemde bayrama geliyor

canım ben kendımı sartlamıyorum hanıgısı olursa artık hakkımızda hayırlıısı bu arada doğum cantanızı hazırladınız mı? ben bu hafta hazırlayım dıyorum ne koyacagımıda karar veremedım :) heryerde farklı seyler yazıyo?

Normal doğum acayip strese sokuyor beni, çok korkuyorum nedense nasıl olacak bilmiyorum ben

Sezeryan olanların direk kendisinden o kadar olumsuzluk duydumki bi o kadarda canım tatlı olmasına rağmen sıkıcam dişimi kendim için ve kızım için tabiki en sağlıklısı nasılsa öyle olsun ama ilk günden beri normal doğum diyorum ben
Bide kardeşim gibi çok yakın arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı bi doğumhaneye girmediğim kaldı her anında yanındaydık birbirimizin ondan çok cesaret aldım tabi bünyeye göre değişir ama toparlanması 1 gün sürmedi bebeğide kendide çok sıhhatlı sağlıklı

ayy bende hazırlamadım yaa
çok heycanlıı ama

selam ağustos anneleri nasılsınız ? ben (7) eylül annesi olucam inşaallah ama bana kızım ağustosta gelcekmiş gibi hissediyorum...
bebeğim 28+5 oldu ...
allah hepimize hayırlı (normal doğum) nasip eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…