- Konu Sahibi sekerciiik
-
merhaba kizlar nasilsiniz bugun benim icin cok yogun bi gundu daha yeni giriyorum delirdim resmen burasi aliskanlik yapti bende :)sabah erkenden kalktim bebisin kontrolu vardi sira biraz yavas ilerledi ama baktirdik bebise kilosu 1.900 gr boyu 43 cm dr normal dedi ama seker icin bir sure yasak koydu tabi sonra sonra kocisim bir hafta izinli onun koyune yola ciktik simdi koydeyiz telefondan yazmaya calisiyorum
şekercik sana iyi gezmeler banada dün gece bi kramp girdi daha önce hiç olmamıştım böyle allahııııııım gece gözümden yaş geldi ama eşim bacağımı kaldırıp sallayınca geçiyo yöntemi bulduk :)
canım benimde sadece sabahları oluyor ayaklarımda parmaklarımı arkaya doğru hafifçe çekiyor ovuyor eşim anında geçiyor =)
slm cnm maşAllah bebeğine kılosu boyu cok guzel .. cebeciyemi gıttın eger oraya gıttıysen memnun kaldınmı merak ettımmerhaba kizlar nasilsiniz bugun benim icin cok yogun bi gundu daha yeni giriyorum delirdim resmen burasi aliskanlik yapti bende :)sabah erkenden kalktim bebisin kontrolu vardi sira biraz yavas ilerledi ama baktirdik bebise kilosu 1.900 gr boyu 43 cm dr normal dedi ama seker icin bir sure yasak koydu tabi sonra sonra kocisim bir hafta izinli onun koyune yola ciktik simdi koydeyiz telefondan yazmaya calisiyorum
benim dr bebeğin boyunu hiç sölemiyo ya geçen ki kontrolde sordum kıvrımlı durduğu için belli değil dedisizede böyle diyen oldumu ?
merhabalar, ben de ağustos annesi olacağım inşallah.. 9 agustos beklenen doğum tarihi..
Cumartesi günkü kontrolde bebişim 2 kilo 200 gramdı, tatlı prensesim benim, iyice büyümüş..
Iyice ağırlaştım artık yatakta sağdan sola dönmek bile işkencebir yandan da çalışıyorum iznimi sonradan kullanmak için ama bu sıcaklarda gerçekten zor inşallah dayanabilirim 37. Haftaya kadar.
Allah hepimize sağlıkla yüzlerini görmeyi nasip etsin..
Bende çalışıyorum kızlar ve bebişimle daha çok vakit geçirebilmek için senelik iznimide kullanmadım doğum sonrasına saklıyorum. 34. haftamda bırakacağım ben. Çok şükür işyerinde klima var ama bütün gün oturmak mahfediyor beni.. Eve çıkıncada temizlikti hazırlıktı bir ton işim olacak. Çalışmak bişey değilde akşamları eve gidince pestilim çıkmış gibi oluyor. Oturmak insanı daha çok yoruyor bu günlerde sanırım
Birde bende gebelik şekeri çıktı hem diyet yapıyorum hem de insülin kullanıyorum işyerinde diyet de çok zor oluyor
Peki kızlar doğum şekli konusunda varmı fikirleriniz.
xcelis seninle aramızda 1 gün var canım, baksana hemde bayrama geliyor
ebet canım =) yalnız benim içinden bi his bayramdan önce gelicek gibime geliyor
normal doğum pozisyonunda bi sıkıntımız olmaz ise inşallah normal doğum istiyorum ben
Peki kızlar doğum şekli konusunda varmı fikirleriniz.
xcelis seninle aramızda 1 gün var canım, baksana hemde bayrama geliyor
Normal doğum acayip strese sokuyor beni, çok korkuyorum nedense nasıl olacak bilmiyorum ben
canım ben kendımı sartlamıyorum hanıgısı olursa artık hakkımızda hayırlıısı bu arada doğum cantanızı hazırladınız mı? ben bu hafta hazırlayım dıyorum ne koyacagımıda karar veremedım :) heryerde farklı seyler yazıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?