Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Günaydın kızlar iyi pazarlar bugün genelimizin kocası evde genelde onlarla vakit geciricez belki onları bebek alısverislerine götürücez hepimize mutluluk dolu bir gün olmasını diliyorum

gece uyuyamayanlar icin söylüyorum bunun icin bi cok arastırma yaptım özellikle 9 ay 10 gün kitabı benim basucu kitabım oldu resmen uykusuzluga neden olan iki sey var birincisi mide yanması ikinciside ikide birde kalktıgımız çiş molaları mide yanması icin son iki saatte hiçbişey yemiycez cis molaları icinse yine son iki saatte su bile icmiycez sıvı olarak su ihtiyacımızı gün icinde karsılayabildigimiz kadar karsılıycaz gercekten gece uykusu cok önemliymis insan yoklugunda anlıyor bi cok seyin kıymetini gündüz ne kadar uyusan bile geceki gibi dinlenemiyosun yani ben denedim ve sonucunuda gördüm hepinize siddetle tavsiye ediyorum

Son düzenleme:
bu çiş molaları gerçekten benide çıldırtıyo sabaha kadar okadar uykumu bölüyoki bende yatmadan önce bişiler içmemeye dikkat ediyorum ama dikkat ettiğim halde 3 kez mutlaka uyanıyorum heralde yatana kadar içsem gece 10 kez giderim ....
bu arada durumlarınız nasıl kızlar sizlerin de kasıklarında adet sancısı gibi ağrılar var mı ?

Günaydın kızlar.Hepimize iyi bi hafta diliyorum.Sağlıklı,güzel uykulu ve serinnn =)
Benim geceleri oluyor biraz ağrım belimin orta kısmında bide başı aşağıda olduğu için hareket ettikçe bi tuhaf oluyorum

günaydın kızlar..
gece uykusu azaldı zaten su içmesemde olmuyo agzım kuruyo :) neyse az kaldı sabredelim artık.benımde artık sag kasıgıma agrı gıryo ara sıra bu arada gece kramp cok giriyo bacaklarıma magnezyumda ıcıyroum ama sizde bacak durumları nasıl?

selam kızlar. bende ağustos annesi olcam inşaallah. ilk bebeğim ve kızım olcak. müthiş heyecanlıyım, bir o kadar da tırsıyorum sanki :18: bu gün 31+3 olduk, yarın dr. kontrolümüz var. bakalım neler diyecek. şimdiye dek 'üff' dedirtecek bir sıkıntı yaşamadık çok şükür. benim ufaklıkta müthiş hareketli özellikle son 2 haftadır bel ağrılarım arttı, gece çok uyanır oldum. su içmekten midem bulanıyor artık, adana sıcağı çekilmiyor maalesef en kötüsü canım feci şekilde sigara istiyor

Merhaba kızlar,
Bende sizler gibi Ağustos ayında kısmetse anne olacağım. Heyecan şimdiden başladı. Birde bende öyle bir durum var ki; doğumum bayramın 1. gününe denk geliyor. Tabi daha erken gelmezse bebeğim. Sizde de var mı böyle denk gelen. Ne olacak nasıl yapacağız, bir de onun stresi var bende şimdi.

ya benimde öyle malesef ama belli olmaz tabiki arkadaşlar 40.haftayı doldurucak diye bişi yokki dimi
ben soranlara 10 ağustos ile 20 ağustos arası diyorum

Bende chicconun bakım ürün setini aldım. Dışarıdan almadan daha uyguna geliyor. Çantalı olandan.

Hayal gibi geliyor küvetin içerisinde çığıran bebeğim

ben de haftasonu çıktım kızımla alışverişe daha doğrusu kızlarımla :)) bakım ürünü olarak Nivea'kileri alıdım ben
Arzum'un kızılötesi ateş ölçerini aldım... kulaktan, alından ateş ölçüyor.. biberon, banyo suyu, ev sıcaklığı vs. herşeyi ölçüyor
arabaya takılan yazılardan aldım ''arabada prenses var'' yazanlardan :)
Veee nar buldum... valla tesadüf gittiğim avm'nin marketinde varmış.. fiyatını göremedim aldım 3 tane (2 sini yeriz birini atarım derin dondurucuya dedim ) Kasadan çıkınca fişe bi baktım ki halaa şoktayım 23 lira ödemişim oohaa oldum valla

ben küveti çok kullanamadım açıkçası yaa :)
İkimizde soyunup giriyorduk banyoya, kucağıma dizlerime penye bi battaniye ya da alt açma minderini koyup üzerine de bebeğimi koyup (bacakları karnıma doğru olacak şekilde) yıkıyordum daha doğrusu yıkanıyorduk birlikte çok daha zevkli oluyordu :)

bu bebek bakım setleri hakkında çevremdeki herkes başka bir marka söylüyor.yarın dr.kontrolümüzden sonra alıcam ama hala ne alacağımdan emin değilim ben :s

merhaba kizlar nasilsiniz bugun benim icin cok yogun bi gundu daha yeni giriyorum delirdim resmen burasi aliskanlik yapti bende :)sabah erkenden kalktim bebisin kontrolu vardi sira biraz yavas ilerledi ama baktirdik bebise kilosu 1.900 gr boyu 43 cm dr normal dedi ama seker icin bir sure yasak koydu tabi sonra sonra kocisim bir hafta izinli onun koyune yola ciktik simdi koydeyiz telefondan yazmaya calisiyorum

Son düzenleme:
şekercik sana iyi gezmeler banada dün gece bi kramp girdi daha önce hiç olmamıştım böyle allahııııııım gece gözümden yaş geldi ama eşim bacağımı kaldırıp sallayınca geçiyo yöntemi bulduk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…