Doğuma Hazırlık Ağustos anneleri buraya gelinde toplanalım cok az kaldıııı...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bana ilk doğumda suni sancı verdiler kızlar... herkesin bünyesi ve ağrı eşiği farklı tabi ama ben çok zorlanmamıştım, korkmanıza gerek yok dicem ama işte bana hafif gelen bi sancı bi başkası için çok çok daha ağır olabilir
nişanı gelen de yok di mi ? sancı öncesi nişan gelebilir?

Ne nisan ne sanci var. bizim bidik gununu doldurucak gibi duruyor hayirlisi bakalim. Ama korku yok degil hani

ben 35. haftadan beri sancı ve kasılmaları yaşıyorum. kaç defa gittim doktora bu sefer doğurucam diye ama hala doğurmadım. sancılara bile alıştım artık. dr.um suni sancıyı veriyim doğur dese hemen gidicem valla çok bunaldım artık. sancım vardı açılmam yoktu pzt. muayene etmedi dr.um bilmiyoruz açılma var mı, durduğu kadar dursun bebek için en iyisi dedi. ben çok bunaldım artık dört gözle bekliyorum resmen sancım artsın nişanım gelsin bi şeyler olsun doğurayım diye. pzt. randevum var hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bizim bebiş... 35. haftada ilaçlarla durdular şimdi de gelmiyo küstü heralde :))

Sancilara aliskinsindir canim sen yaa. Ben nasil olacagini bile bilmiyorum :18: bende bugun gittim doktora daha inmemis dedi. Inince miden de bir rahatlama olucak dedi. Bana da haftaya pazartesiye kontrol icin gun verdi tabii ozamana kadar gelmezse beyimiz

evet dr.umda öle söylüyor. nst de sancıları görünce sen daha ağır sancıları yaşadın bu hafif gelir sana diyo :) benim bebeğim aşağıda 3 haftadır ama çocuk gelmek istedi durdular şimdi de o nazlanıyo olan bana oluyo :)) bakalım ne zaman gelecek çok merak ediyorum gerçekten :))

Dogumun cok kolay olucak insallah. Cunku senin durumunun aynisini gorumcem de yasadi. 35. haftada geliyordu kizi igneyle durdurdular. Saglam sanci cekti o donemde. Sonrada zamaninda dogdu 2-3 ikinmayla. Bazen diyorum acaba sezaryan mi olsam esim Allah kolayligini verir normal daha saglikli diyor. Oyle ama sancilara dayanabilecek miyim? Hadi diyelim dayandim rahmim de acilma olacak mi? Oy oy...

inşallahhhh :)) ben sezeryan hiç düşünmedim mecbur kalmadığım sürece de istemiyorum . bu kadar sabrettim inş normal olur. 1 gün çekerim en fazla o da değer bebeğm için diyorum ama inşallah bakalım... bu kadar sancıdan sonra artık sancım artsın doğurayım diye bakıyorum... korku falan kalmadı yani :)) bir de doğumdan sonra çekmektense önce çekiyim diye düşünüyorum ben. sonuçta sezaryen de toparlanmak daha zor ama normal doğumda doğunca çok çabuk toparlanırsın diyo herkes. o yüzden önce çekmek daha cazip geliyor bana :)

Haklisin ama nasil bir duygu o sancilari cekmek hic bilmiyorum. Birde agri esigim dusukse yandim yani. Artik herseyi akisina biraktim hakkimizda hayirlisi en az aciyla Rabbim bu deneyimi yasatsin.

Slm kızlar nasılsınız, dün akşamki sancılar yalancıymış meğer, sanırım üşütmüşüm.
Doktorumuz gayet sakin, oğlumun gelmeye niyeti yok, sancı falan hak getire
Haftaya cuma görüşelim dedi, haftaya cuma zaten doğum günüm oluyor, çatı muayenesini doğum anında yapacakmış.
Şuan herşey normal, bebek yerleşmiş, yavaş yavaş aşağı inecek dedi.
Kilo bile ölçmeye gerek duymadı, alelacele baktı çıktık...

kızlar günaydın ben 2 gün önce kızımı kucağıma aldım :) 30 ağustos saat 14. 15 te doğdu kızım tarif edilemez bi mutluluk sabah a karşı 5 te gittim 8 9 saat sancı çektim çok kötüydü ve sancıların tavan yaptığı son 1 saat ten sonra doğuma aldılar beni sancı çok çektim ama doğum um çabuk oldu 5 dakka da doğdu 3 770 kilo 52 cm ...

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analaı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah . maşallah kilosu falan çok iyi Allah nazarlardan korusun. darısı biz bekleyenlerin başına inşallah hayırlısıyla...

Haklisin ama nasil bir duygu o sancilari cekmek hic bilmiyorum. Birde agri esigim dusukse yandim yani. Artik herseyi akisina biraktim hakkimizda hayirlisi en az aciyla Rabbim bu deneyimi yasatsin.

Aminn inşallah... Allah verir sabrını bi şekilde katlanırız elbet. hem her acı ağrı bunun gibi olsa sonunda o kadar güzel bi mutluluk var ki. ona ulaşmak için ağrı sıkıntı çekmeyince olmuyo işte napalım :)hayırlısıyla doğuralım da artık biz de yazalım doğum yaptım oğlum yanımda diye, sırayla geliyo bebişler bizde tık yok daha :)

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin... Hayırlı, sağlıklı, şansı bol evlat olsun...

Selam kızlar bayadır giremiyordum. Neler yapıyorsunuz.

Bebişini kucağına alanlara hayırlı uğurlu olsun Rabbim uzun ömürler versin..

Bende dün gittim doktora hep normal düşünüyordum ama benim ufaklık iri olacak büyük ihtimal sezeryan olabilir dedi doktorum. Haftaya gittiğimde ki kilosuna göre belli olacak.

Ne zor günler bu son günler yahu geçmek bilmiyor.

tebrikler,Allah analı babalı büyütsün inşallah,sağlıkla,mutlulukla...

canım sen bol bol hurma ye en iyisi :)

oyoyoyyy hadi gözünaydın canım...
Allah analı-babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inş.
şimdi nasılsın? dikişin falan var mı çok ?

ayyy yavaş yavaş geliyo kuzucuklar... Allah analı babalı büyütsün ne kadar güzel bi duygu ya bende doğurmak istiyorum artık ama daha var...mis gibi kokuyodur şimdi.Sen kurtuldun darısi bizlerin başına

Selamm fıstıklarrr nasılsınız bakalım artık birer birer dogururyoruz galiba bende bugün kontrole gittim doktorlar degişmis cok kibar tatlı doktorlarımız gelmis cok sevindim güzel ilgileniyorlar aklında soru isareti bırakmıyolar gecen hafta karnım inmişti gelmeye niyetli gibiydi cıkmıs yine bu hafta doktor seni biraz bekletebilir 41. haftayı doldurabilirsin dedi catı muaynesinide haftaya yapalım ama senin bebek durusu falan normal dogum diye bagırıyor epidural normal dogumu sordum ona ayrıca fark ücreti alıyolarmıs 460 lira son muaynende doktoruna söylüyomussun yada acil dogum olsada söylüyomussun yapıyolarmıs uygun geldi bana bişey daha arastırmam lazım eger epiduralde normaldekinden fazla dikiş falan olmuyosa epidural normal olacak galiba benim kararım..

:118: inşallah canım dogsalarda hayırlısıyla yazsak burdan hiç cıkmayacaklarmıs gibi yaww

ben simdi insanların doguma nasıl cesaret ettiklerini anlıyorum:105: önceden ne cesaret falan diyodum ama senin bahsettigin sancıların benzeri bendede var ara ara ve acayip siskinlik ve rahatsızlık karın sertlesmesi durumu bazen demekki insan böyle ceke ceke dogum agrısını falan düsünmüyor bir an önce gelsin de cekerim diyor basıma gelince anladım

canözümm yaz ama ayrıntılı ayrıntılı cok merak ediyoruz biz seni nasıl gecti neler oldu sancı neye benziyodu dikiş kac tane attılar simdi rahatsız oldugun bi durumun varmı bunlar simdilik sorular sadece bi süre seni rahat bırakmayız artık.birde epidural yaptırmamıssın sanırım istemedinmi yoksa acılma baslayınca yapmadılarmı ?:26:

benimde haftaya belli olucak canım senle durumlarımız aynıymıs desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…