- Konu Sahibi sekerciiik
-
- #1.021
Ne nisan ne sanci var. bizim bidik gununu doldurucak gibi duruyor hayirlisi bakalim. Ama korku yok degil hani
ben 35. haftadan beri sancı ve kasılmaları yaşıyorum. kaç defa gittim doktora bu sefer doğurucam diye ama hala doğurmadım. sancılara bile alıştım artık. dr.um suni sancıyı veriyim doğur dese hemen gidicem valla çok bunaldım artık. sancım vardı açılmam yoktu pzt. muayene etmedi dr.um bilmiyoruz açılma var mı, durduğu kadar dursun bebek için en iyisi dedi. ben çok bunaldım artık dört gözle bekliyorum resmen sancım artsın nişanım gelsin bi şeyler olsun doğurayım diye. pzt. randevum var hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bizim bebiş... 35. haftada ilaçlarla durdular şimdi de gelmiyo küstü heralde :))
Sancilara aliskinsindir canim sen yaa. Ben nasil olacagini bile bilmiyorum :18: bende bugun gittim doktora daha inmemis dedi. Inince miden de bir rahatlama olucak dedi. Bana da haftaya pazartesiye kontrol icin gun verdi tabii ozamana kadar gelmezse beyimiz
evet dr.umda öle söylüyor. nst de sancıları görünce sen daha ağır sancıları yaşadın bu hafif gelir sana diyo :) benim bebeğim aşağıda 3 haftadır ama çocuk gelmek istedi durdular şimdi de o nazlanıyo olan bana oluyo :)) bakalım ne zaman gelecek çok merak ediyorum gerçekten :))
Dogumun cok kolay olucak insallah. Cunku senin durumunun aynisini gorumcem de yasadi. 35. haftada geliyordu kizi igneyle durdurdular. Saglam sanci cekti o donemde. Sonrada zamaninda dogdu 2-3 ikinmayla. Bazen diyorum acaba sezaryan mi olsam esim Allah kolayligini verir normal daha saglikli diyor. Oyle ama sancilara dayanabilecek miyim? Hadi diyelim dayandim rahmim de acilma olacak mi? Oy oy...
inşallahhhh :)) ben sezeryan hiç düşünmedim mecbur kalmadığım sürece de istemiyorum . bu kadar sabrettim inş normal olur. 1 gün çekerim en fazla o da değer bebeğm için diyorum ama inşallah bakalım... bu kadar sancıdan sonra artık sancım artsın doğurayım diye bakıyorum... korku falan kalmadı yani :)) bir de doğumdan sonra çekmektense önce çekiyim diye düşünüyorum ben. sonuçta sezaryen de toparlanmak daha zor ama normal doğumda doğunca çok çabuk toparlanırsın diyo herkes. o yüzden önce çekmek daha cazip geliyor bana :)
kızlar günaydın ben 2 gün önce kızımı kucağıma aldım :) 30 ağustos saat 14. 15 te doğdu kızım tarif edilemez bi mutluluksabah a karşı 5 te gittim 8 9 saat sancı çektim çok kötüydü ve sancıların tavan yaptığı son 1 saat ten sonra doğuma aldılar beni sancı çok çektim ama doğum um çabuk oldu 5 dakka da doğdu 3 770 kilo 52 cm ...
Haklisin ama nasil bir duygu o sancilari cekmek hic bilmiyorum. Birde agri esigim dusukse yandim yani. Artik herseyi akisina biraktim hakkimizda hayirlisi en az aciyla Rabbim bu deneyimi yasatsin.
kızlar günaydın ben 2 gün önce kızımı kucağıma aldım :) 30 ağustos saat 14. 15 te doğdu kızım tarif edilemez bi mutluluksabah a karşı 5 te gittim 8 9 saat sancı çektim çok kötüydü ve sancıların tavan yaptığı son 1 saat ten sonra doğuma aldılar beni sancı çok çektim ama doğum um çabuk oldu 5 dakka da doğdu 3 770 kilo 52 cm ...
inşallahhhh :)) ben sezeryan hiç düşünmedim mecbur kalmadığım sürece de istemiyorum . bu kadar sabrettim inş normal olur. 1 gün çekerim en fazla o da değer bebeğm için diyorum ama inşallah bakalım... bu kadar sancıdan sonra artık sancım artsın doğurayım diye bakıyorum... korku falan kalmadı yani :)) bir de doğumdan sonra çekmektense önce çekiyim diye düşünüyorum ben. sonuçta sezaryen de toparlanmak daha zor ama normal doğumda doğunca çok çabuk toparlanırsın diyo herkes. o yüzden önce çekmek daha cazip geliyor bana :)
canımm Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin hayırlı bi evlat olur inşAllah şuanda bebişinlesindir büyük ihtimal kendine ve bebişine çok iyi bak burdan haberdar edersin artık bizi:) şekercik,vuslat,yesimexpo kızlar hadi sıra sizlerde bekliyoruz güzel haberlerinizi:)
ben 35. haftadan beri sancı ve kasılmaları yaşıyorum. kaç defa gittim doktora bu sefer doğurucam diye ama hala doğurmadım. sancılara bile alıştım artık. dr.um suni sancıyı veriyim doğur dese hemen gidicem valla çok bunaldım artık. sancım vardı açılmam yoktu pzt. muayene etmedi dr.um bilmiyoruz açılma var mı, durduğu kadar dursun bebek için en iyisi dedi. ben çok bunaldım artık dört gözle bekliyorum resmen sancım artsın nişanım gelsin bi şeyler olsun doğurayım diye. pzt. randevum var hayırlısı bakalım ne zaman gelecek bizim bebiş... 35. haftada ilaçlarla durdular şimdi de gelmiyo küstü heralde :))
Selam kızlar bayadır giremiyordum. Neler yapıyorsunuz.
Bebişini kucağına alanlara hayırlı uğurlu olsun Rabbim uzun ömürler versin..
Bende dün gittim doktora hep normal düşünüyordum ama benim ufaklık iri olacak büyük ihtimal sezeryan olabilir dedi doktorum. Haftaya gittiğimde ki kilosuna göre belli olacak.
Ne zor günler bu son günler yahu geçmek bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?